Ce Muzica Ascultati In Masina, in afara de manele :)
![]() ![]() ![]() |
Ce Muzica Ascultati In Masina, in afara de manele :)
claus |
![]()
|
||
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|||
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
deea nu mai exista din nu stiu ce motive. One e Deea...
LE: Imi cer mii de scuze, informatia data de mine e falsa. M-am documentat exista si Deea si One. Voi cauta si motivele pt care nu se mai prinde deea pe 92.1. This post has been edited by MuciX: 28 Jan 2008, 16:21 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ok, daca spui tu ..
eu doar am remarcat ca sunt 2 posturi diferite .. 92.1 fata de 100.6 si nu stiu mai multe detalii pt ca de ceva timp sunt fan profm dance (89.5 fm) |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Imi cer mii de scuze, informatia data de mine e falsa. M-am documentat exista si Deea si One. Voi cauta si motivele pt care nu se mai prinde deea pe 92.1.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
claus |
![]()
|
poate nu se prinde la tine pe 92.1
ca la mine merge ok |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Deea = 92.1 - Trust Radio 21
One Fm = 100.6 - Trust Kiss FM Frecvente valabile in bucuresti ![]() @claus: ce e profm dance ala domnu`? |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
claus |
![]()
|
drace, e un fel de one fm, doar ca o idee mai comercial
![]() (fara reclame, fara publicitate) ete-l si online .. http://stream.dancefm.ro:8030/live.aac |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
aham. sa traiti bine
![]() pentru amatorii radioului online exista radiodance.ro |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Cand plec la servici (adica undeva intre 06.20 - 06.40), ceva un pic mai dinamic, mai antrenant, care sa ma trezeasca: Nightwish, Santana, Ramstein...
Seara, cand revin catre domicil', de preferat un Phoenix vechi sau, daca sunt foarte ostenit, un Romantic... In rest, depinde de dispozitie si companie: nu toata lumea accepta, de exemplu, muzica ruseasca ( ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
Mav3rick |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 24 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Inca se mai prinde Deea pe 92.1...in Bucuresti ma refer
Iar ProFM Dance chiar e tare deja exista concurenta pe segmentul asta....bine era de asteptat pentru ca a ajuns si la noi febra muzicii electronice. Singura problema e generatia asta minimal...adica pusti de 16-17 care se imbraca in dungi si carouri si iau toate drogurile posibile.... |
--------------------
Renault
Clio 3
- B-xx-xxx
2006 Authentique 1.5 dCi Pensii Private ING!!
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
snowdream |
![]()
|
![]() posesor de meganel Group: Members Posts: 176 Joined: 21 July 06 From: Ilfov ![]() |
@ Mihai_E Radio Deea are frecventa in Buc. 92,1 Mhz ... in alte zone din tara nu stiu, cauta si tu pe site-ul lor daca vrei alt oras.
" acum am vazut ca se raspunse la intrebarea lui mihai, scuze dar eu inca dorm" ![]() This post has been edited by snowdream: 29 Jan 2008, 07:54 |
--------------------
Renault
Megane I RTA
2000/ 1.6/8v
|
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
mersi, l-am "prins" deja
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Mai putin radio, doar Guerilla dimineata.
Mai mult cd-uri. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|
Adila16 |
![]()
|
Cineva scria ca atunci cand ti se ingusteaza viitorul, te refugiezi in trecut...
Sublima constatare. Dar oare daca am redescoperit Pink Floyd, mi s-a ingustat viitorul?... ![]() |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
ytzi bytzi fm 99.3 e radio nu jucarie.E mai tare ca sotronul!Un radio pentru copii si parinti ascultatori.
|
--------------------
a
b
c
|
|
gabriel05 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 369 Joined: 28 March 07 From: Bucuresti ![]() |
Italo disco dance.
|
--------------------
Renault Megane
Sedan Manager
Mai 2007 1,5 dci 85 CP rouge vif
|
|
cameleon_boy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 21 October 05 ![]() |
Europa fm,un radio de milioane de romani,sau dc nu Info pro,rar Kiss fm sau Radio 21,imi place stilul mai vechi cand eram pusti si nu aveam belele.
|
--------------------
fara
fara
- fara
fara
|
|
cipriann |
![]()
|
![]() cipriann Group: Members Posts: 514 Joined: 28 April 07 From: Brasov, Romania ![]() |
La Brasov:Radio Impuls , Radio DJ si mp3-urile personale cu dance,house,club
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 2 Hatchback by France
- BV026638
Year : 2001 , Engine : 1149 cmc , Power : 58 hp cipriann love: Volkswagen & Renault & Toyota & Skoda.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Radio 21, altul mai bun nu mai e prin zona. Eventual Kiss FM. Europa FM nu e pe gustul meu, chiar daca e foarte bun.
|
--------------------
.
.
.
|
|
IonChinezu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 12 July 10 ![]() |
Depinde de stare ! Eu ascult aproape orice muzica mai putin manele ( ma rog cand sunt nevoit , gen petreceri , restaurante ... in fine ) Muzica romaneasca , Pepe , Stefan BAnica Jr, Andra , Elena Gheorghe , Straina : Atb , Rammstein , putin Metalica , unele melodii de club , iar cand am o stare mai aparte am un cd special facut de mine cu Andrea Bocelli
![]() |
--------------------
Renaut
Megane
2004
|
|
aLecsunder |
![]()
|
![]() Membru... Group: Members Posts: 616 Joined: 27 October 09 ![]() |
De regula RockFM. In rest , mai ales la drum lung , imi mai tin companie Metallica , Pink Floyd , Led Zeppelin , Patrice , Enigma si multi altii ...
|
--------------------
Ford
Mondeo
2019 ST-Line
|
|
Aliath |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 4 March 11 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2005
|
|
LGZ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 20 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Europa Fm,singurii care ma relaxeaza si ofera informatii interesante ,nu numai bum bum in cap.
![]() |
--------------------
Daewoo
Leganza
2000 CDX
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
RockFM au vreo 30 de piese mari si late pe care le ruleaza pana la greata. Asa ca, momentan, la mine merge The Essential Judas Priest.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
alexutz23 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 14 December 09 From: Iasi ![]() |
Magic fm 80% din timp, restul Zu sau Kiss .
|
--------------------
VW
Golf 4
2001 1.4 16v
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
just music fm..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 06:30 |