Aparatori de noroi - bavete, clio/symbol se merita ? modele, montaj
![]() ![]() ![]() |
Aparatori de noroi - bavete, clio/symbol se merita ? modele, montaj
andreym24 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 336 Joined: 2 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2006 1,4 16V Symbol 1.4 16V 98 Caluzti - Aprilie 2006
Matiz SE Power - Mai 2002 |
|||
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Pai ai pus cauciucuri standard sau mai mari ? La masinuta mea trec asa la 1,5 cm (rotile de capetele suruburilor) ....
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
andreym24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 336 Joined: 2 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Am pus cauciucuri standard 175/65 R14, insa parca sunt un pic mai mari decat cele vechi.
Cauciucurile lovesc in suruburi doar la denivelari atunci cand masina este incarcata. |
--------------------
Renault
Symbol
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
Sunt interesat de un set de bavete "Renault" asa cum au fost de vanzare cu ceva vreme in urma.
Aveti idee daca mai sunt disponibile la Renault? Daca da, la ce pret acum? O referinta (cod) se poate? Ms ![]() Sau daca mai are cineva de vanzare aici, I'd happily buy'em. ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
andreym24 |
![]()
|
Am eu doua originale care au fost pe spate (nu mai arata ca noi).
Le-am schimbat cu unele din Cora deoarece dupa ce am schimbat cauciucurile, suruburile de prindere loveau in cauciucuri atunci cand masina avea pasageri in spate si bagje. |
--------------------
Renault
Symbol
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
OK andreym24.
Ai PM. ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
halalaie_ovari_norbert |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 5 January 10 ![]() |
Intr-un final mi-am montat si eu pe a mea aceste aparatori chiar daca masina are deja 9 ani.... Mi-am pus cele universale de Renault, de care va plangeati voi la inceput ca ating rotile; am mai avut de cativa ani aceleasi aparatori ca acum si m-am lovit de aceeasi problema: cu pasageri in spate, suruburile atingeau rotile... Acum insa, am repozitionat putin clemele si aparatorile astfel incat sper , sper sa nu mai fie probleme ( ochiometric nu ar trebui sa atinga, chiar daca masina ar fi plina ).
|
--------------------
Renault
Clio II
2005
- AB 05 RCL
|
|
rs09 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 22 November 09 ![]() |
Doream sa va intreb legat de aparatorile de noroi pe fata pentru renault symbol 2008 cei care au cumparat setul de la reprezentanta ati avut probleme cu ele gen sa atinga roata sau iarna sa pice de la zapada ? Vreau sa pun aparatori de noroi pe fata pentru ca toamna asta m-am trezit cu picaturi de smoala, aparatori noroi pe spate nu mai cumpar dupa ce am citit topicul nu merita efortul.
Ce mai doream sa stiu daca aparatorile pe fata ies mult in afara masinii ? |
--------------------
renault
symbol 1.4 8v
2008
|
|
alexgeogabriel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.418 Joined: 24 September 11 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu cat de bune vor fi cele de pe fata dar cele de pe spate au picat la prima parcare in care era putina zapada intarita, practic dand cu spatele, zapada a fost impinsa de catre aparatori si nu de catre roti...asa ca nu vad rostul lor cand faci mioscarea de du-te vino, cel putin pe timp de iarna.
Eu am vrut initial sa imi cumpar altele sa le remontez, pentru ca cea care picase, am prins-o la loc dar am pierdut-o pe autostrada la viteza mare. Sincer, am renuntat la aceasta idee din moment ce eu dau drumul mereu la stergatoare ca ma umple de respect cel din fata. Eu de l-as ajuta pe altul? |
--------------------
Renault
Symbol
2007, 1.4, 75cp, 8v
- -
|
|
jfo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 5 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Am aparatori de cand am masina din 2006 luate din targ un material moale universale sunt foarte bune nu am avut nici o problema cu ele.
|
--------------------
Renault
Megane 3 Limited /Clio-Hatchbach/
Limited 2016/110Cp DCI/2001 65 Cp D C i
|
|
alexgeogabriel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.418 Joined: 24 September 11 From: Bucuresti ![]() |
Le stiu, sunt acelea mai scurte, fata de cele originale care sunt lungi, dure si le pierzi din cauza zapezii din parcare. La acelea ma uitam in urma cu cativa ani pana am renuntat la idee. In schimb, daca le ai montate, nu iti mai lasa urmele acelea pe spoiler si in fata pe partea de jos a pragurilor, sunt de folos cand o pe scurtaturi prin Ferentari:))). Stai ca iar imi fileaza ideea de le monta.
This post has been edited by alexgeogabriel: 27 Jan 2017, 09:32 |
--------------------
Renault
Symbol
2007, 1.4, 75cp, 8v
- -
|
|
rs09 |
![]()
|
O sa ma duc prin martie la reprezentanta cand fac revizia sa vad cum arata aparatorile noroi pentru fata. Noroiul nu e greu de curatat dar smoala de pe drumurile care se tot asfalteaza strica reasfalteaza e foarte greu de curatat.
|
--------------------
renault
symbol 1.4 8v
2008
|
|
rs09 |
![]()
|
Oare se potrivesc aceste aparatori de noroi si pentru generatia precedenta de symbol ?
http://tuningro.ro/Aparatori-Noroi/Aparato...ymbol-2008-2012 |
--------------------
renault
symbol 1.4 8v
2008
|
|
tulin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 354 Joined: 9 October 12 From: vrancea ![]() |
a montat cineva bavete de logan?
|
--------------------
renault
symbol
2008 1.5 dci 1,5 dci 65 cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 17:23 |