Help Please! Unde Gasesc Capac Electromotor?, Renault Rapid
![]() ![]() ![]() |
Help Please! Unde Gasesc Capac Electromotor?, Renault Rapid
Mad MAX |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 5 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Daewoo Cielo
ex NOVA GT
- . Totul pare mare atunci cand esti mic.
|
|||
Mad MAX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 5 January 04 From: Bucuresti ![]() |
chiar nu vrea nimeni sa ma ajute?
![]() |
--------------------
Daewoo Cielo
ex NOVA GT
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
max...a indoi ca vei gasi
totusi intreaba si vezi daca se gaseste de nou, ca la SH nu`ti da nimeni carcasa p.s. ce`o patit? |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
catran |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 8 August 05 From: Bucuresti ![]() |
magazin ADF ITALY (ITALI) NU STIU VARIANTA CORECTA
se afla in bucuresti pe bd.ul constantin brancoveanu vis a vis de oraselul copiilor are tot ce vrei de orice masina ... si daca nu are astepti 1 sapt. si iti aduce in privintza banilor...........la renaul-dacia mi-e mi-a cerut 2.800.000 pe un rulment de fata (fara sa-mi poata spune ce firma este) la adf mi-a cautat in catalog firma csr nemtesti costa 670.000 bucata asa ca bafta apropo mi-au gasit si elemente caroserie pt. r21 din 1986 |
--------------------
renault
21 ts
1986 renault laguna 2 ph2 1.9 dci 85kw 2007
RENAULT LAGUNA 3 2.0 DCI 110KW 2008 |
|
Mad MAX |
![]()
|
@R19/16v: a patit ca s-a spart capacu.
![]() @catran: am dat un tel la ADF si nu au asa ceva. POate gasesc pe la dezmembrari. Stie cineva un centru de dezmemrari mai mare pt renault? PS: cred ca merge si electromotor de R5 cu motor de 1.4 |
--------------------
Daewoo Cielo
ex NOVA GT
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Centru mare de dezmembrai Renault.....
1) 0722343042. Nu e mare da' are destule masini. Dai de ei pe Sos. Magurele 2) 0722982257. Nu i-am incercat da-i lauda un prieten de zici ca are actiuni la ei. Dai de ei pe undeva pe linga tirgul din Vitan, cica mai exact pe linga Larex |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Mad MAX |
![]()
|
mersi marty. O sa sun maine la numerele astea sa vad ce rezolv. mersi mult de tot.
|
--------------------
Daewoo Cielo
ex NOVA GT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 19:04 |