Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Ati Avut Probleme De Garantie Cu M II?, ...probleme ce nu ar fi trebuit sa apara

Ati avut probleme ce tin de garantie cu MII?

Am avut probleme mari in garantie! [ 9 ] ** [10.34%]
Am avut oarece probleme in garantie! [ 47 ] ** [54.02%]
Nu am avut probleme in garantie! [ 16 ] ** [18.39%]
Nu am avut deloc probleme! [ 15 ] ** [17.24%]
Total Votes: 87
Guests cannot vote 
made
post 30 Sep 2005, 10:00
Post #31

Membru

Group: Members
From: Bucuresti

Ieri am schimbat (pe garantie, 14800km, 6 luni de folosire) blocul de semnalizare (cei de la service ii spuneau bloc de lumini).
Cand semnalizam si roteam de volan se mai auzeau niste click-uri suplimentare si nefiresti.

--------------------
ex Renault Megane 2 Sedan 2005 Expression
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cj666
post 30 Sep 2005, 10:50
Post #32

Membru autentic

From: Cluj

5300 km, 2 luni vechime, schimbat frina de mina. S-a rupt plasticul. Nu au fost alte probleme, in afara de faptul ca am asteptat o luna dupa piesa. Schimbul a durat 15 minute.

--------------------
Renault Koleos 2009, Dinamique 175 cp
VW Golf 7, 1.2 TSI
+
mihai_c
post 30 Sep 2005, 12:21
Post #33

Membru incepator

La 4.500 Km am schimbat fulia defazoare (adica toata distributia: curea distrib, curea accesorii, doua role si .... fulia defazoare). Am deschis si un topic pe tema asta. Acolo am spus toata povestea: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=41838
Tinand cont de valoarea piselor schimbate si de complexitatea operatiunii am votat la probleme grave. Dupa ce am trecut de aceasta problema, masina merge ca noua - nu se simte nimic in neregula. O singura data am simtit miros neplacut de benzina fara plumb, dar numai dupa ce tinusem masina in treapta 2 la peste 4.000 ture spre 5.000 pentru 5-10 secunde (eram intr- depasire in panta, cel din fata mea se hotara cam greu sa intre in depasire iar drumul cu vizbilitatea era scurt - eu vroiam neaparat sa scap de acel camion din fata). Atunci m-am gandit inca odata la cataliatorul meu si la posibilitatea de a-l schimba IN GARANTIEEEEEEE pt ca mi l-au stricat niste incompetenti de la service. Atunci m-au cam dus cu vorba si am inghiti galusca dar acum am alte sentimente. Pentru lamuriri suplimentare este bine sa cititi povestea de la topicul cu fulia defazoare.
Rugamintea mea este sa-mi dati idei noi pentru a-mi schimba catalizatorul pe garantie (am auzit ca nu costa decat in jur de 1500 eur - ca tot am citit pe undeva fe forum ca la opel sau nu stiu ce alta marca era 1000 eur si se intreba ca este la noi). Astept ideile pe topicul deschis de mine.

Salutari! si cat mai putine probleme va doresc sau daca este musai sa fie, atunci sa fie pe garantie.

P.S. Si-a luat cineva o perioada suplimentara de garantie (contra cost bineinteles, si nu orice de cost ci spre mia de euro la inca 2 ani)?

--------------------
Megane sedane II, 2005
MEGANE II Sedan 1,6 16v Confort Privilege - Clima automata
+
DIESEL.BV
post 3 Oct 2005, 12:10
Post #34

Membru incepator

From: BRASOV

QUOTE(kebbius @ Aug 29 2005, 12:08 PM)
1. mi-au schimbat centura de siguranta spate centru care nu a funstionat niciodata.
adica era lipita de bancheta si nu puteam sa o trag sub nici o forma.
cand m-am dus sa mi-o schimbe am fost intrebat daca am avut vreun accident.
cred ca au schimbat tot mecanismul, treaba care a durat vreo juma de zi, asta dupa ce am asteptat o luna sa vina alta centura.

2. probleme la flanse - nu le-au schimbat. au zis ca sunt bune. au strans doar niste suruburi pe-acolo. m-am lasat aburit de prostiile lor si acum am iesit din garantie. inca mai merg. la curbe luate mai in forta, sau cand accelerez in curba aud un pocnet sec si metalic la roata fata dreapta, dar cand am dus-o sa o testeze, mecanicu a tras de masina ca nebunu' dar nu a vrut nici de-al dracu' sa mai pocneasca ceva. asa ca...

SI LA MINE POCNESTE LA FEL...... DAR NU E DE LA FLANSE...... MIE IMI ZICEA UN NENE DE LA SERVIS CA SUNT BIELETELE DE DIRECTIE ..... ohmy.gif .... DAR EU AM DEJA 50.000 KM. SI AM SKIMBAT FLANSELE LA 30.000 KM PE GARANTIE

--------------------
M II sedan 1.5 dci Conf.Priv. black
2004/5, 71.000 km.
+
Clapagiul
post 3 Oct 2005, 13:09
Post #35

Membru incepator

La revizia de 15.000 au schimbat rola intinzatoare la accesorii (rulmentul).

Dupa cateva zile m-au anuntat ca francezii s-au sesizat cand a fost anuntata schimbarea in garantie si au zis ca trebuie schimbate si arcurile de pe fata.
Am fost sa vada seria si s-a confirmat ca trebuie schimbate. Dupa o saptamana au venit arcurile si mi le-au schimbat. Cica nici ei nu stiu de ce. Eu nu simt insa nici o diferenta.

--------------------
Megane II Estate 1.5 dci
12/2004, 80 cp Pack Authentique, 83.000km la 07/2009
+
ncristi
post 3 Oct 2005, 15:49
Post #36

Membru autentic

Eu n-am avut nici o problema smile.gif

Iar ca service autorizat renaul IPSO Ploiesti au fost baieti de treaba (nici cei din bucuresti nu s-au comportat rau insa nu prea am apelat) smile.gif

--------------------
Renault kadjar - 1.2 tce 130 hp ZEN - 2017
Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp
Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp
Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp
+
Turkish
post 11 Nov 2005, 12:30
Post #37

Membru autentic

E greu sa ai probleme in garantie la o garantie de 1 an jumate.
Dupa insa e distractia...

Nu mai cumpar niciodata o masina daca nu are macare 3 ani garantie.

Nu ma deranjeaza sa astept. Ma deranjeaza preturile astronomice la lucruri care cad la 35 de mii de kilometri. Ceea ce nu ar tb sa se intample.

--------------------
Honda Accord 2.4, 2007
+
enageM
post 11 Nov 2005, 14:26
Post #38

Membru autentic

From: cand la BV cand la München

Schimbat radiator aer conditionat pe garantie!

--------------------
Renault Megane II Sedan 2004, 1.6 16V
Megane II Sedan 1,6 16V Confort Privilege, mai 2004.
+
semit
post 11 Nov 2005, 14:33
Post #39

Private Spice

Group: Moderatori

Claxon ragusit, pe care NESIMTITII!!! de la AUTOMARCUS!!! au insistat sa mi-l regleze, o data mi l-a reglat, a doua oara la fel, ultima oara "domne inca mai functioneaza, deci il reglam!!!" I-am injurat scurt si am plecat la Serus, fara programare fara nimic, in 5 minute mi l-au schimbat, cand le-am zis de reglaj a ras juma de atelier de mine, ce reglaj domne pleaca de aici cu reglaju....PS:mai aveam 3 zile si expira garantia...Multumesc automarcus..nu mai calc in vaita mea pe acolo!!! si spagari si nici nu fac treaba buna+ca mi-a venit masina cu o luna intarziere

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
another_brick_in_the_wall
post 11 Nov 2005, 14:35
Post #40

Membru incepator

Salut,
eu am avut o gramada de probleme cu Meganu' meu... puteti vedea toate mesajele scrise de userul "another_brick_in_the_wall"... asa ca am decis sa cumpar garantia extinsa Renault de 5 stele .....

Evident ca si aici sint probleme.... mai exact: "Contractul de garantie extinsa Renault *****" este tiparit odata cu "Conditiile generale ale contractului de Garantie Extinsa" si cu "Avizul de Plata"....
Evident ca minciunile continua si in aceste acte, in sensul ca in "Carnetul de Garantii si servicii" scrie la pagina 6 urmatorul lucru:
citat:
"In afara tarii de origine (Romania), Garantia Renault***** se aplica in aceleasi conditii ca si in tara de origine, daca vehiculul circula si ramine inmatriculat in zona de acoperire geografica a Garantiei (vezi pagina 4 a prezentului Carnet)"
inchei citatul din Carnetul de Garantii si service

pina aici totul este civilizat si este unul din motivele pentru care vroiam sa cumpar inca 2 ani de garantie, sa pot pleca linistit prin concedii....

E, acum sa vezi surpriza, la paragraful 11 intitulat "Teritorialitate" din actul numit "Conditii generale ale contractului de Garantie Extinsa" pe care il semnezi oricum dupa ce platesti valoarea respectiva:
citat, paragraful 11:
"11. Teritorialitate
11.1 Prezentul contract este aplicabil numai pe teritoriul Romaniei
11.2 Cheltuielile de reparatie sau inlocuire de piese realizate in afara Romaniei nu sint acoperite de prezentul Contract"

inchei citatul din "Conditiile generale ale contractului de garantie Extinsa"

Asta ca sa intelegem pina la capat cit de nesimtiti sint si cit pot sa-si bata joc de noi.

Sint aproape sigur ca alta masina Renault eu nu mai cumpar....

--------------------
Renault Megane II 2005/Dynamique
Megane II Bicorp
1,5dCi - Dynamique
+
zugry
post 6 Dec 2007, 18:41
Post #41

Membru

From: Galati, Romania

39.000km, 1 an juamte, 1,5dCi
probleme: indicator rezervor mort, kit ambreiaj schimbat, OTS

Drumuri lungi si bune va doresc!

--------------------
Renault Megane 3 Sport Tourer GT Line 1,5 dCi 110CP - aprilie 2015 - de Bucuresti... :)
Renault rulez...
+
cata70
post 6 Dec 2007, 21:19
Post #42

Membru autentic

Bine ai venit !
De la penultima postare a aparut si m 2.2 smile.gif

--------------------
Toyota Avensis 2013
+
manucu
post 6 Dec 2007, 22:01
Post #43

Membru autentic

From: Iasi

radmasa.gif

omule, ai prenumele LAZAR sau te-ai apucat sa citesti subforumul de la celalt capat???

radmasa.gif

--------------------
Renault Megane Sedan II 1.6 16V 2006 - IS-07-MAN
Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk
+
collinro2
post 7 Dec 2007, 08:42
Post #44

Membru autentic

From: Iasi

Problema de setare a radio-ului, rezolvata prompt.

Vibratie in bord cind mergea AC, pe o anumita plaja de turatii; rezolvata prompt prin refacerea fixarii agregatului de climatizare si a fixarii plansei de bord. Fara probleme de atunci.

--------------------
renault megane 2.2 2006 1,5dCi 80CP - IS-05-GP?
We are what we repeatedly do; al naibii de adevarat...
+
Solon
post 7 Dec 2007, 09:04
Post #45

Membru autentic

Alt topic resuscitat! Devine anost! nani.gif

--------------------
3 japoneze 2 nemtoaice si cam atat
+
prise
post 7 Dec 2007, 14:57
Post #46

Posesor de megane fericit

From: Birlad

am schimbat pe garantie la 20 mii km ceva la servo frana ... semering parca , nu am inteles exact ... scotea un fasait care se oprea doar cand franam ... a durat 2 saptamani pana sa adus piesa si sa schimbat in 2 ore ... ce ma deranjeaza ca atunci am aflat ca la trenul de rulare garantia este doar pana la 20 mii km ... si ca tot cand am schimbat piesa la servo frana au zis totusi sa im schimbe un bec de la faza scurta si m-am taxat cu 40 lei din care 30 lei manopera ... chiar daca nu e cine stie ce juma mi se pare jaf ... si inca ceva deranjant ... atitudinea celor de la service care se tot plang ca dupa ce se termina garantia numai venim pt orice scartiit ... dar nu si-ar da seama ca nu venim de scumpe ce sunt piesele si manopera ... asa ca ii dau dreptate celui care zicea ca urmatoarea masina minim 3 ani sau peste 100 mii km pt garantie ...
salut

--------------------
RENAULT MEGANE SEDANE 1,5 DCi 80 CP 2006 100.000km fara probleme - VS-03-LCZ
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th May 2025 - 19:53
Dacia