Nu Am Senzor Pt Lichidul De Spalare Parbriz, ???
![]() ![]() ![]() |
Nu Am Senzor Pt Lichidul De Spalare Parbriz, ???
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
|
--------------------
Renault -
Laguna II ph.I GT INITIALE - verkauft -
- IS 79 MRS
2003 C32 AMG Sportcoupé
|
|
sexyrat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 2 December 05 From: Oradea/Timisoara ![]() |
Ceva off topic: Cine are sinteza vocala putem sa ne intalnim sa vad si io cum functioneaza?
Eu sunt din oradea. This post has been edited by sexyrat: 18 Jun 2006, 15:47 |
--------------------
Renault/Ford
Laguna/Focus
- bh-77-avm
2002/2008 Reparatii mecanice auto, schimb rulmenti cutie de viteze pk6 la cele mai bune preturi in zona Timisoara.Piese auto Diagnoza auto 30 lei.Tel 0744793205
|
|
razvyan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 22 June 06 ![]() |
.... am avut Laguna I fabricatie '94 si avea senzor de lichid parbriz si senzor de placute frana uzate.... acum Laguna II nu are nici/nici.... probabil am evoluat
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
- B 82 RAZ
2002
|
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
Pe linga astea,l2 faza2 nu are nici senzori de presiune in pneuri,dar e mai bine asa...
|
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
drati71 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 27 July 05 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
ghetau dan -- de ce zici ca e mai bine fara, eu la a mea am si sunt super. Nu am avut probleme cu ele nici iarna nici vara. Daca dintr-un motiv sau altul presiunea scade imediat incepe sa clipaie si... drumul la un compresor care confirma imediat ca accea roata are presiune mai mica decat celelalte.
|
--------------------
God Give You Joy!
.
. Reno Laguna II 1,9 dCi; 2004; 120CP; Dynamique; Gris Hologramme
PDA FSC N560 |
|
casper_mik |
![]()
|
![]() IMPLIKAT Group: Members Posts: 376 Joined: 1 October 09 ![]() |
poi nici mie nu imi merge senzorul de la apa pt parbriz.. adik.. nu imi merge sau nu il am?¿?
numai bine |
--------------------
CHEVROLET
Cruze LT VCDi 16V 150cp automat
- 3292GTD
2.0 BMW E90 320 CLIO 2003 de ce să bei și să conduci.. când poți să fumezi și să zbori.. •CASPER™• |
|
crysti_dcm |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 18 November 09 ![]() |
pai pana la urma a pus acel senzor .sa ne spuna si noua
![]() |
--------------------
renault laguna 2
laguna 2
2004 expresion 1.9dci 81KW
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
nu avem senzor la lichidul de parbriz si nici la placutele de frana ......la cati senzori are puteam sa jur ca avem .....
Doamne Ajuta |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
AdrianoBoy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 632 Joined: 10 August 07 From: B u c u r e s t i ![]() |
la placute de frana eu am senzori,dar la lichid nu...pt ca nu am spalator de faruri...
|
--------------------
Renault
Megane 3
2009/1.5 dCi/107CP
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
te rog spune-mi ce model ai sau mai bine completeaza-ti semnatura
|
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
cristidneacsu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 14 January 10 From: Brasov ![]() |
Salut!
Senzorul de lichid de parbriz este chiar util (in sezonul rece mai ales), ca nu ramai asa pe nepusa masa cu parbrizul zoit. Si daca se mai intampla si noaptea..... ![]() De senzorii de la placute nu pot sa spun nimic ca nu stiu daca am sau nu, pentru ca nu am verificat. |
--------------------
Renault
Symbol
2012 Colection 1,2 75CP Oamenii se considera centrul universului si judeca totul raportat la ei insisi.
|
|
casper_mik |
![]()
|
![]() IMPLIKAT Group: Members Posts: 376 Joined: 1 October 09 ![]() |
nasol.. are toate nenorocirile pe ea.. si n-are senzor pt lichid.. ce panarama..
yo speram sa fie al meu stricat:D un salut |
--------------------
CHEVROLET
Cruze LT VCDi 16V 150cp automat
- 3292GTD
2.0 BMW E90 320 CLIO 2003 de ce să bei și să conduci.. când poți să fumezi și să zbori.. •CASPER™• |
|
Brabus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 24 August 08 From: Baia Mare ![]() |
eu am. uneori cred ca prea multi
![]() e util? pai daca e nasol pe drum, din momentul in care te anunta oricum cred ca iti dai seama dupa ce scoate (ca o spuma in loc de jet). ce imi place e ca e rezervorul de la lichidul de parbriz este de 5l. intra tot si nu mai am si un bidon aproape gol in portbagaj. This post has been edited by Brabus: 25 Mar 2010, 22:18 |
--------------------
Renault
Laguna2
2001/Privilege/1.8 16v
|
|
ovidy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 29 September 08 ![]() |
Asa este ... cand ramai fara lichid parbriz se cam vede. Cat despre senzorii placute frane, am un prieten care are pe un bmw asa ceva, e mereu atent cand sunt uzate placutele, sa nu cumva sa ajunga uzura la senzor ca mai costa si ala in plus pe langa placute. Cine stie cum functioneaza senzorul placute frana ... intelege!
![]() Deci, in astfel de cazuri senzorii placute frana sunt inutili! This post has been edited by ovidy: 25 Mar 2010, 22:51 |
--------------------
Renault
Laguna II
- GJ-16-MSW
2001 1.8 16V + GPL
|
|
Francisc 2 |
![]()
|
![]() Stii si la ce te ajuta ca stii...:) Group: Members Posts: 321 Joined: 31 October 09 From: Austria ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
- TM 00 III
2001 1,9 dci Dinamique 88kw
|
|
ovidy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 29 September 08 ![]() |
Corect! ... numai ca si Golf IV 2000 are senzorul asta.
|
--------------------
Renault
Laguna II
- GJ-16-MSW
2001 1.8 16V + GPL
|
|
eugen dinu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 17 December 09 ![]() |
Eu am o intrebare, unde este filtru acela de benzina montat? senzorul pentru nivel de lichid nu prea ma intereseaza.
|
--------------------
renault
laguna
- TM25ESA
2001 18 16V
|
|
naighba |
![]()
|
![]() Benzinar din mosi stramosi Group: Members Posts: 589 Joined: 27 February 07 From: Bacau (Ro) / Bar sur Aube (Fr) ![]() |
Din cate stiu eu doar modele dotate cu xenon si spalator faruri au senzor pentru lichidul de parbriz. Tot cei cu xenon au si rezorvorul de lichid aproape dublu.
Filtrul de benzina tot din auzite stiu ca face corp comun cu pompa de benzina fiind destul de dificil de inlocuit/curatat pentru ca se afla in rezervor. This post has been edited by naighba: 29 Mar 2010, 10:17 |
--------------------
Renault
Laguna 3 GT 2.0T 4Control
2008 Laguna 2001 1.8 16v - Privilege
Clio 2002 1.4 16v - Privilege Peugeot 206 1.4 HDI - Comercial Solenza 1.4 MPI - Clima |
|
Francisc 2 |
![]()
|
![]() Stii si la ce te ajuta ca stii...:) Group: Members Posts: 321 Joined: 31 October 09 From: Austria ![]() |
ovidy - si laguna are dar nu pe toate masinile,depinde de dotari,la fel ca la orice masina...cu cat ai mai multe dotari cu atat e mai scumpa...
e usor de verificat cine are si cine nu ,cand pui contactul la masina (ma refer la cele cu bord fara ecrane electronic) se aprind iconitele cu dotarile functionale |
--------------------
Renault
Laguna II
- TM 00 III
|
|
Brabus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 24 August 08 From: Baia Mare ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna2
2001/Privilege/1.8 16v
|
|
iglu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 10 May 08 ![]() |
Filtrul de benzină la Laguna versiunile pentru RO se află sub mașină și nu în rezervor (au ținut cont de calitatea mai slabă a combustibilului probabil), așa că se poate schimba relativ ușor.
|
--------------------
Renault
Laguna II
2003 / 1.8 16V
|
|
Francisc 2 |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
- TM 00 III
|
|
eugen dinu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 17 December 09 ![]() |
Ok, mersi pentru raspun, eu am sub masina o cutie neagra dreptungulara in care intra si iasa conducte ca acelea de benzina.Din cite am vazut este capsat si nu se desface numai inlocuit. pozitia acestei cutii este in fata rotii stinga spate si nu stiu ce rol are. Masina am luato din Franta.
|
--------------------
renault
laguna
- TM25ESA
2001 18 16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th August 2025 - 21:50 |