Ajutor pentru copiii din centrele de plasament, Haideti sa ii ajutam cum putem
![]() ![]() ![]() |
Ajutor pentru copiii din centrele de plasament, Haideti sa ii ajutam cum putem
sky rider |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 13 May 08 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
symbol
- b - 82 tgd
2008 Renault Clio Symbol 2008 , clima , xenon si un zambet larg[COLOR=blue]
|
|||
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
da-mi mai multe detalii: in bucuresti? la ce centru te gandesti sa organizam asta?
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
sky rider |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 13 May 08 From: bucuresti ![]() |
Salut si ma bucur sa vad pe cineva interesat de asta. Ma gandesc la centrul de plasament orhideea unde la inceputul anului erau in jur de 50 de copii 36 de fete si 14 baieti cu varste cuprinse intre 7 si 15 ani. Centrul se afla in bucuresti in jurul centrului comercial ORHIDEEA.
20 Nov 2008, 13:52: In acest weekend ma voi duce acolo sa vorbesc cu conducere cam ce au nevoie copii si cu ce ii putem ajuta. Asta in functie si de ce ajutor primim. This post has been edited by sky rider: 20 Nov 2008, 13:52 |
--------------------
renault
symbol
- b - 82 tgd
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
eu mai degraba le-as lua niste carti sau un calculator, decat tv...
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
sky rider |
![]()
|
Orice idee este binevenita si apreciez . Cartile sunt mai accesibile ca pret si poate fi o alternativa buna . Pentru un calculator nu stiu daca voi reusi sa strang fondurile necesare. Nu sunt organizatie sunt doar un simplu eu care am incercat sa imi conving prietenii si colegii ca putem da o mana de ajutor. Cu siguranta daca vom avea posibilitatea vom lua un calculator in loc de tv.
|
--------------------
renault
symbol
- b - 82 tgd
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu mai bine faci o "sectiune" de donatii? ..zic si eu acuma..
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
sky rider |
![]()
|
Te referi la o sectiune in care se pot face donatii intr-un anume cont?
|
--------------------
renault
symbol
- b - 82 tgd
|
|
saddie |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 4 December 06 ![]() |
Uite o actiune asemanatoare, eventual poti lua legatura si cu ei pentru o colaborare:
Bucuresti, 17 Noiembrie 2008 - Muzeul Național de Geologie are plăcerea să vă anunțe că acțiunea „Sacul lui Moș Crăciun” a demarat cu succes. Primul copil care s-a prezentat în holul muzeului, sâmbătă, 15 noiembrie, orele 9.45, pentru a dona un roboțel și o basculantă pentru un copil dintr-un centru de plasament a fost Petru Fierăscu, de 6 ani. Petru a insistat ca jucăriile lui să ajungă la un băiat pentru care a pregătit și o scrisoare. Gestul lui a fost justificat simplu: „am prea multe jucării acasă”. Prietenul lui Petru, Iulian, a donat un camion ce transportă mașinuțe. Vladi Străvoiu s-a despărțit de multe animale de pluș, de mașinuțe și a mai donat două enciclopedii nou nouțe, pentru că Vladi are 7 ani, este un elev silitor și vrea să se facă om de știință. Mulțumim tuturor copiilor care s-au putut despărți de jucăriile lor, le mulțumim părinților care i-au susținut și încurajat să fie generoși și mai ales părinților care au cumpărat jucării și cărți pentru sacul Moșului. Vă reamintim că „Sacul lui Moș Crăciun” face parte din proiectul „Moș Crăciun vine la Muzeu”, proiect ce își propune să aducă spiritul Crăciunului în câteva centre de plasament din sectorul 6. Pentru a fi siguri că Moșul va avea suficiente jucării pentru copiii instituționalizați, în holul Muzeului Național de Geologie este amplasat până duminică, 14 decembrie 2008, orele 18.00, sacul Moșului, unde orice copil poate dona jucăriile care îi prisosesc pe acasă. În paralel, alți copii vor participa, în perioada 15 – 19 decembrie 2008, la atelierul de creație „Moș Crăciun caută spiriduși” unde, împreună cu personalul muzeului vor decora ciorăpeii de cadouri, vor realiza felicitări și jucării. Toate obiectele confecționate de ei vor fi donate copiilor din centrele de plasament menționate. Vă așteptăm alături de noi. Muzeul National de Geologie adaposteste principalele colectii geologice din Romania, adunate timp de peste 100 de ani, incepand cu anul 1880, incluzand esantioane de mare valoare preluate succesiv din colectiile Biroului geologic si ale Institutului Geologic. Colectarea, conservarea si studierea esantioanelor a demarat o data cu infiintarea, in 1906, a Institutului Geologic al Romaniei. Mădălina Nailia, referent Relații Publice Muzeul Național de Geologie Telefon: 212.89.52 www.geology.ro |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1,5 dci, 80 CP, Dynamique, 2006
|
|
sky rider |
![]()
|
saddie - multumesc frumos pentru informatie.
20 Nov 2008, 15:34: si totusi .... nimeni nu vrea sa ajute ????? 20 Nov 2008, 19:19: Pacat ..... ![]() This post has been edited by sky rider: 20 Nov 2008, 19:19 |
--------------------
renault
symbol
- b - 82 tgd
|
|
sky rider |
![]()
|
E uimitor cum 1000 de oameni au raspuns ce isi doresc de craciun ..... Pasat , M2 .....si nici macar unul nu s-a gandit la 23 de copii orfani care abia isi duc traiul intr-o casuta modesta din Domnesti. Nu pot sa cred cred ca lumea nu are cateva haine sau o carte p-acasa pe care in loc sa o arunce la gunoi o poate darui cuiva care are nevoie. E trist .... e Romania . [SIZE=7][COLOR=blue]
|
--------------------
renault
symbol
- b - 82 tgd
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
ai venit cu vreo propunere concreta? pune un plan viabil la punct si lumea va percuta dar vad ca nici tu nu stii pe ce lume traiesti. bafta
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 19:07 |