Intrebare De Baraj......va Intra Apa In Megane?, pe unde iese apa de condens de la clima?
![]() ![]() ![]() |
Intrebare De Baraj......va Intra Apa In Megane?, pe unde iese apa de condens de la clima?
raresss |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 11 August 05 ![]() |
|
||
-------------------- MII 1.5 DCI 100CV
Luxe privilege - rojo fuego |
|||
murfi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 668 Joined: 31 May 04 ![]() |
eu am 1.5 dci 80 si simt foarte bine cum cupleaza AC. De multe ori il scot in depasiri ca sa pot sa beneficiez de toata puterea motorului. Pot sa-ti spun ca la toate masinile cu care am mers se simtea, mai putin cand am mers cu niste monstrii cu motoare pe la 4l.
personal cred ca AC ia mai mult de 2-3 CP. Care are ceva date sa posteze un link. This post has been edited by cmandrei: 14 Mar 2006, 10:42 |
-------------------- |
|
galileo |
![]()
|
![]() OZN Type-S Group: Members Posts: 603 Joined: 12 July 04 From: Bucuresti ![]() |
apa sta sub filtrul de polen, de-acolo vine si mirosul de statut. insa, daca se aduna prea multa acolo, pica in habitaclu.
in alta ordine de idei, are cineva vreo idee legat de problema mea, ca la ora asta ma doare fix in autocenzurat de poluare. cum se poate desfunda scurgerea aia de sub masina? This post has been edited by cmandrei: 14 Mar 2006, 10:42 |
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
2004 1.2i 16V Honda Civic Type-S (cu toate "S"-urile rosii)
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
![]() Ce nu inteleg este de ce ti-au spus ca-ti desfac bordul ![]() La megane stiu ca se da jos torpedoul si se desfunda pe acolo pe undeva... Oricum nu-ti fa griji nu-i nimic grav si nu cred ca o sa-ti desfaca bordul... This post has been edited by cmandrei: 14 Mar 2006, 10:43 |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
galileo |
![]()
|
![]() OZN Type-S Group: Members Posts: 603 Joined: 12 July 04 From: Bucuresti ![]() |
pai eu cred ca o sa-l desfaca, pentru ca am manualul de reparatie pentru clio si exact asta e procedura pentru probleme la vaporizator. iar celelalt orificiu nu exista la reno, pentru ca au gasit procedura simpla: curge in habitaclu
si aceeasi problema am gasit-o si pe planeterenault, asa ca nici vina prafului nu e. edit: asa ca, stie cineva o metoda de desfundare din exterior, ca sa ma salvez de desfacerea bordului? |
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
QUOTE si aceeasi problema am gasit-o si pe planeterenault, asa ca nici vina prafului nu e. Si atunci cum se strica asa din senin ![]() |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
galileo |
![]()
|
pai dracu sa le ia, se gatuie furtunasele alea intr-un fel. nici eu nu inteleg.
mai ramane varianta sa incerc pe cont propriu demontarea bordului |
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
|
|
Vlad 18 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 29 September 16 ![]() |
Salut, poate ma puteti ajuta si pe mine cu ceva sfaturi, recent mi-am achizitionat un renault megane cabrio din 2006 am avut ceva probleme cu el la turbo si acum recent cu debimetru de aer, aceste probleme le pot rezolva dar ce ma ingrijoreaza este ca imi ploua in masina in partea stanga la sofer, am verificat nu tine de cheder, din ce am observat parca geamul este putin lasat in jos si atunci cand este inchis nu culca cum trebuie, oare se poate regla sau cu timpul se lasa in jos?
|
--------------------
Renault
Megane 2
2006 cabrio
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 16:34 |