Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Cum Rezista Un Megane Estate La Impact

nesanatosu
post 20 Sep 2005, 14:41
Post #31

Membru incepator

Group: Banned

Liviu, chiar uitasem sa-ti spun.
Sa nu-i lasi sa-ti puna sudura pe ea.Observ din poze ca in mod normal ar trebui sa-ti decupeze din aripa spate.Cu ceva mai multa munca se poate "trage" ,intr-adevar, cu un fel de ventuze(nu le mai stiu denumirea tehnica) care se incalzesc ,se lipesc de tabla iar din aproape in aproape se indreapta tabla.Avantajul e ca nu pui sudura pe ea, poate doar ceva spaga cui trebuie deoarece lor le este mult mai usor sa taie si sa sudeze ,decat sa stea sa pingeleasca la ea.
Sunt patit pe pielea mea;si de faza cu sudura si de cea cu indreptatul.Si pot spune ca e mult mai ok varianta a doua

--------------------
Dacia Nova Gti VW Golf V - ct-99-xxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
sylvester
post 20 Sep 2005, 17:07
Post #32

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Pai din cate stiu ventuzele astea nu se gasesc la toate service-urile!!Odata auzisem ca au cei de la Porshe!Acum repet astea sunt din auzite!Eu am avut probleme cu grindina!Mi-a facut anu trecut numai gaurele in masina!Masina am bagat-o la serus...au facut-o bine..dar nu prea au curatat-o!Au lasat urme de vopsea pe la pasajele rotilor!!Alea cu ce se curata aveti idee?

--------------------
Renault Megane II.1 2004 sedan
Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004
+
cmandrei
post 13 Oct 2005, 16:47
Post #33

NEWSMAN

Group: Moderatori
From: Bucuresti/Targu Mures

Ce ai mai facut Liviu cu masina ... e ok acum ?

--------------------
ex. Renault Clio Symbol - RO 2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013
Andrei
+
Liviu
post 25 Nov 2005, 02:13
Post #34

expat naiv

Group: Banned
From: Peste gard

Scuze ca nu am mai continuat cu reply-urile dar am fost plecat din tara o perioada si mi-a sarit din cap problema.

Povestea a fost cam asa:
am bagat-o in service asa cum fusese programata .. am asteptat ... ohohoooo ... 2 saptamani in cap.

Pana la urma nu mi-au mai taiat aripa ci au indreptat-o pe cea originala.
Nu a trebuit sa traga cu nimic de ea caci au putut desface contraaripa si au avut acces pe dedesubt la aripa.

A iesit foarte bine cu o mica exceptie .. acea muchie care vine pe aripa spate la estate nu au reusit sa o scoata identic cu originalul .. dar de abia se observa.

Deci am scos masina .. m-am plimbat cu ea o saptamana si apoi am plecat din tara pentru 3 saptamani.

Cand m-am intors i-am facut revizia de 15K unde mi s-a indicat ca e crapata vopseaua pe un unghi de la aripa spate stanga.

Asa ca am fost iar la IPSO unde m-au programat la trei zile diferenta si mi-au revopsit aripa in 36 de ore ... deci se poate si mai repede.

Cauza crapaturii a fost (zic ei) o bula de aer prinsa intre tabla si vopsea ... ma rog .. nu prea am inghitit eu treaba asta dar .. sa zicem

Hayonul mi-a fost schimbat ca si contraripa.

Per total a iesit foarte bine .. acum incerc sa uit ca a vost violata brutal smile.gif .. inca am ramas cu sechele .. cand il vad pe unul prea aproape de fundul masinii bag avariile. Dar sper sa imi treaca.

"Si-am incalecat pe-o sea, si v-am spus povestea mea."

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st August 2025 - 15:59
Dacia