Cum Rezista Un Megane Estate La Impact
![]() ![]() ![]() |
Cum Rezista Un Megane Estate La Impact
nesanatosu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Banned Posts: 47 Joined: 13 November 04 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Nova Gti
VW Golf V
- ct-99-xxx
|
|||
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai din cate stiu ventuzele astea nu se gasesc la toate service-urile!!Odata auzisem ca au cei de la Porshe!Acum repet astea sunt din auzite!Eu am avut probleme cu grindina!Mi-a facut anu trecut numai gaurele in masina!Masina am bagat-o la serus...au facut-o bine..dar nu prea au curatat-o!Au lasat urme de vopsea pe la pasajele rotilor!!Alea cu ce se curata aveti idee?
|
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Ce ai mai facut Liviu cu masina ... e ok acum ?
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Scuze ca nu am mai continuat cu reply-urile dar am fost plecat din tara o perioada si mi-a sarit din cap problema.
Povestea a fost cam asa: am bagat-o in service asa cum fusese programata .. am asteptat ... ohohoooo ... 2 saptamani in cap. Pana la urma nu mi-au mai taiat aripa ci au indreptat-o pe cea originala. Nu a trebuit sa traga cu nimic de ea caci au putut desface contraaripa si au avut acces pe dedesubt la aripa. A iesit foarte bine cu o mica exceptie .. acea muchie care vine pe aripa spate la estate nu au reusit sa o scoata identic cu originalul .. dar de abia se observa. Deci am scos masina .. m-am plimbat cu ea o saptamana si apoi am plecat din tara pentru 3 saptamani. Cand m-am intors i-am facut revizia de 15K unde mi s-a indicat ca e crapata vopseaua pe un unghi de la aripa spate stanga. Asa ca am fost iar la IPSO unde m-au programat la trei zile diferenta si mi-au revopsit aripa in 36 de ore ... deci se poate si mai repede. Cauza crapaturii a fost (zic ei) o bula de aer prinsa intre tabla si vopsea ... ma rog .. nu prea am inghitit eu treaba asta dar .. sa zicem Hayonul mi-a fost schimbat ca si contraripa. Per total a iesit foarte bine .. acum incerc sa uit ca a vost violata brutal ![]() "Si-am incalecat pe-o sea, si v-am spus povestea mea." |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 15:59 |