dilema filtru ulei, presiune supapa bypass
![]() ![]() ![]() |
dilema filtru ulei, presiune supapa bypass
puzzle |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 25 July 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
1994, 2.0 RXE Aut.
|
|||
oves |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 10 February 09 ![]() |
cu cat trebuie o presiune mai mare ca sa se deschida bypassul cu atat mai bine... iti filtreaza uleiul si in sarcina mai mare cand este turat motorul deci nu iti fa griji
14 Apr 2012, 13:37: Daca tot vorbim de filtru ulei ... am schimbat filtrul man de pe masina cu piesa de origine cumparat din romania .Cand am desfacut filtrul man si chiar daca masina a stat minim 12 ore, din filtru a tasnit uleiul cu presiune semn ca valva antirefulare si-a facut treaba in schimb cu filtru de origine (purflux) dupa 30 minute de stationare desfacandu-l nu a curs ulei decand atunci cand l-am intors cu fata in jos.Am cumparat un filtru OEM renault din germania si diferanta este atat la constructie ,codul de bare ,ambalaj si cu acesta se stinge becu de ulei in 2 sec dimineata fata de primu OEM cam 4 sec 14 Apr 2012, 13:42: Deci sunt diferente notabile intre piesele OEM desi eu zic ca nu ar trebui.Primul filtru era albastru scria renault purflux si pe al doilea scrie mare RENAULT cu galben filtru fiind negru.Totusi filtrul man mam mirat sa tina asa bine valva antirefulare This post has been edited by oves: 14 Apr 2012, 13:42 |
--------------------
renault
megane 3 ST
- BH xx xxx
2009 1.9dci 130 cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 00:14 |