Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Ar trebui sa ne unim cu totii

bogdanrana
post 23 Apr 2009, 07:26
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut prieteni!
Stau pe langa "titrata" plaza romania, deci nu poate nimeni sa spuna ca e vreo zona defavorizata.
Trebuie sa-mi spal zilnic masina ca se umple in cateva ore de foarte mult praf.
Sa nu mai vorbim de gropi, din cauza carora trebuie sa-mi refac geometria.
La mine pe strada parca ar trece tancuri, desi e destul de centrala.
Nu v-ati saturat de astfel de drumuri???????
Am intrebat un prieten ce lucreaza la ADP de ce nu ia nimeni masuri.
Ca raspuns: daca nimeni nu face un pic de scandal...... blink.gif
Avem drumuri lamentabile si m-am saturat sa tot dau bani pe taxe, ma diverse la masina + ca spalatoriile ma usuca daca fac un total pe luna.
Banuiesc ca in situatia mea sunt foarte multi.
Nu prea ma pricep eu, dar tare mi-as dori sa ne facem cunoscute public aceste nemultumiri.
Sa facem si noi un pic de scandal pe la ADP sau la ministeru transporturilor sau la orice institutie care detine drumurile.
Sa nu mai vorbim de "sincronizarea" semafoarelor sau de politistii care stau pe post de "asistent semafor"

--------------------
Renault Laguna II 1.9 DCI 2002
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cj98czh
post 23 Apr 2009, 07:30
Post #2

Membru de la Cluj ...

Group: Moderatori
From: Cluj-Napoca

Daa.....

Auzi.... ce motor ai tu pe laguna??? TDCI??? o fi de ford probabil biggrin.gif biggrin.gif ca la renault este numai dCi... biggrin.gif tongue.gif biggrin.gif

+ este un topic pt. cafenea nicidecum pt. o arie tehnica...

This post has been edited by cj98czh: 23 Apr 2009, 07:37

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
Afrodita
post 23 Apr 2009, 10:08
Post #3

membru

From: Bucuresti

la mine pe strada de cand s-a asfaltat a devenit noua sosea a piperei, pe langa asta se ruleaza cu viteza foarte mare, in conditiile in care este zona rezidentiala, cu scoala si gradinita. am fost la politie sa-i intreb daca nu e posibil sa puna niste limitatoare de viteza (atat semne cat si bumpere), raspunsul a venit imediat (fiind chiar vecinii mei). ei s-au adresat politiei rutiere si primariei, care aveau competenta pentru astfel de actiuni. de atunci a trecut mai bine de una si nimeni nu a facut nimic, in schimb in capatul strazii s-a facut un parc. i rest my case....

--------------------
Renault Megane I - DYD 1996 1.6
when in doubt google it!
i tend to make mistakes when learning something new. then again, who doesn't?
+
Bhal
post 23 Apr 2009, 10:31
Post #4

Membru autentic

QUOTE(bogdanrana @ 23 Apr 2009, 07:26)
Am intrebat un prieten ce lucreaza la ADP de ce nu ia nimeni masuri.
Ca raspuns: daca nimeni nu face un pic de scandal...... blink.gif
*

Da-mi voie sa iti traduc:

Daca nu este campanie electorala si costelul care candideaza nu se are bine cu vreo televiziune sa faca aia zilnic reportaje si transmisiuni in direct si imagini cu slow motion cum se rupe roata in groapa ca sa apara el costumat in salvatorul natiunii cel de pe urma si cu o roaba de asfalt sa umple toate gaurile (din asfalt mah, ntz ntz ntz) si cu matura fermecata sa curete tot jegul ca sa arate ce gospodar e el si daca il votati lumea toata va fi un loc mai bun si copiii vor creste fericiti si vom rezolva si incalzirea globala si taxele si impozitele si benzina mai ieftina ca la americani si pe cuvantul lui ca angajeaza trei ciumpalaci sa umple fiecare frigider din fiecare casa a fiecarui om ca fiecare om va avea casa lui

Cam asa ceva. De notat ca asta chiar se va intampla in urmatoarea campanie electorala, asa cum s-a intamplat in hat alte. De notat ca nimic nu se schimba prin vointa politica, ci prin vointa populara, country style (cu furca si toporul).

Nota: lipsa semnelor de punctuatie si a unei structuri morfo-sintactice incearca reconstituirea limbajului unui politician.

Traducere 2: Ca si cu Miki Alexandrescu, orice petitie si initiativa gen "hai sa nu mai punem benzina trei zile" sunt sortite esecului din start. Cine vrea sa inteleaga de ce.... are niste carti de istorie de citit.

Se poate inchide? tot? Stingeti lumina. hai...

--------------------
Renault Megane 2.2 Sedan Expression + Clima 1.6 16V 2007
+
A l e x
post 23 Apr 2009, 10:39
Post #5

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

Cunosc sentimentul... Si eu spal masina azi, o las in parcare, maine e varza... Si asta cand am noroc sa nu cada porcarii din copaci, ca dupa ma costa si degresatul...

Asta e, eu unul m-am resemnat. Asta e tara, astea imi sunt posibilitatile (adica, n-am garaj sau curte momentan) si consider spalatul masinii o alta cheltuiala, ca si benzina.

E normal? Normal ca nu. Am fost o saptamana in Germania, am iesit cu masina curata din tara, a ramas curata pana m-am intors. Dupa, in B, s-a pus intr-o zi mai mult praf decat am vazut intr-o saptamana de condus mii de kilometri. Asta e fratilor, asta ne e tara...

Cum sa ne facem publice nemultumirile? Crezi ca e un secret? Toti stiu, dar nu pasa la nimeni. Eu unul nu mor daca vad putin praf pe masina, si nici nu plang 2 zile daca iau o groapa. Asta e, de asta n-am suspensie sport sau jante de 19".

Inca in Bucuresti e bine. Va recomand un drum prin Iasi, de exemplu, sa vedeti acolo strazi...

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Afrodita
post 23 Apr 2009, 10:40
Post #6

membru

mare adevar graiesti Bhal. la mine in preajma alegerilor s-a trasu canalizare, gaze, apa curenta (care inca nu functioneaza desi a trecut mai bine de un an) si asfalt de cea mai buna calitate smile.gif). astept urmatoarele alegeri,poate pun si limitatoare de viteza biggrin.gif

--------------------
when in doubt google it!
+
DrK
post 23 Apr 2009, 10:46
Post #7

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

Ar fi o solutie sa facem alegeri in fiecare an? biggrin.gif

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
Afrodita
post 23 Apr 2009, 10:49
Post #8

membru

radmasa.gif eu propun din 6 in 6 luni, ca la romani (strabunii nostri, nu noi tongue.gif ) biggrin.gif

--------------------
when in doubt google it!
+
aleksanders
post 23 Apr 2009, 11:07
Post #9

.

From: ...

mult praf in tara asta- am plecat in muntenegru cu masina - si dupa 10 zile acolo am constata ca aveam doar praful de romanica pe masina - cat despre strazi - in zona lujerului unde stau eu dupa 25 de ani au astfaltat strada - doar jumatate din ea si au renuntat si la traotuar, totul bun si frumos, numai ca nu s-au sinchisit sa dea si o panta catre gurile de canalizare - si cum e tipic romanesc apa se strange tocmai in zona intrarii in scara biggrin.gif - de aceea iubesc eu romania, nu avem timp sa ne plictisim

--------------------
. . - . .
....
+
bogdanrana
post 23 Apr 2009, 12:15
Post #10

Membru incepator

QUOTE(aleksanders @ 23 Apr 2009, 11:07)
mult praf in tara asta- am plecat in muntenegru cu masina - si dupa 10 zile acolo am constata ca aveam doar praful de romanica pe masina - cat despre strazi - in zona lujerului unde stau eu dupa 25 de ani au astfaltat strada - doar jumatate din ea si au renuntat si la traotuar, totul bun si frumos, numai ca nu s-au sinchisit sa dea si o panta catre gurile de canalizare - si cum e tipic romanesc apa se strange tocmai in zona intrarii in scara  biggrin.gif - de aceea iubesc eu romania, nu avem timp sa ne plictisim
*

Despre care strada vorbesti??
Eu stau pe fabricii.
Dupa ce ca sunt extrem de multe gropi, au mai pus si damburile alea de reducere a vitezei, dar sunt asa prost facute incat il urcu cu a 1-a sa nu rupi masina.

23 Apr 2009, 12:19:
Eu am avut garaj pana acum cateva luni, cand cei de la ADP m-au obligat sa-l dau jos.
Am fost de acord cand au zis ca vor face parcare in locul garajelor.
Dar a ramas ca atunci cand le-am dat jos.
Nici urma de muncitori nu am vazut pe acolo, decat ce-i care trag lumina pentru un parculet din vecinatate.

This post has been edited by bogdanrana: 23 Apr 2009, 12:19

--------------------
+
CGB
post 23 Apr 2009, 12:50
Post #11

CGB

From: behind

ar trebui sa ne unim si sa facem ceva nu numai in privinta unor drumuri. is chestii mult mai nasoale decat drumurile. doar ca sintem o tara in care predomina nesimtirea (nepasarea), invidia, rautatea.
asa ca n-ai cu cine.

de ex, romanu' in loc sa fie nefericit ca strada pa care sta e pulbere,e plina da gropi in care-si rupe zilnic masina, ce face?
pai jubileaza ca strada paralela cu a lui, e mai pulbere. si e fericit ca aia de pe strada aia, o duc mai rau ca el. se-ncalzeste cu ideea asta, in loc sa faca ceva. natie de oameni rai, invidiosi si nepasatori. asta sintem.
ma mictionez pa asa zisa ospitalitate si bunatate romaneasca. rar gasesti oameni mai ai dracu ca romanii.

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
Afrodita
post 23 Apr 2009, 13:44
Post #12

membru

prietenul meu sta intr-o zona in care predomina pana de curand pupolatia de etnie rroma. zona respectiva, desi face parte din capitala, intr-o zona de altfel buna, inca nu beneficiaza de canalizare, iar gropile din ciment (pentru ca nu e asfalt) fac in fiecare zi noi pui. pentru ca nu e canalizare toata apa menajera ajunge pe strada, iar iarna, pe geruri de-ti ingheata parul din nas, se fac munti de geata. aici am vazut oameni care au iesit cu barosul din curte ca sa sparga gheata, au venit cu galeti de nisip pe care l-au imprastiat pe jos pentru masini.

chiar si in timpul anului oamenii aduna resturi de ciment sau balastru si astupa gaurile. tot cei care fac asta sunt romanii din zona, ceilalti abia asteapta sa te vada impotmolit casa te poata "ajuta" sa scapi de ceva bani.

acum o saptamana a venit primaria si a astupat gropile. a turnat cateva resturi de asfalt in gropile mai mari. chiar si asa e un pas inainte smile.gif.

--------------------
when in doubt google it!
+
bogdanrana
post 23 Apr 2009, 14:48
Post #13

Membru incepator

Ne laudam ca suntem capitala europeana.
Oare si in Paris vor fi strazi neasfaltate?
Am o sora care sta in Roma de cativa ani.De cand ma duc la ea, niciodata nu am vazut tractoare pe strazi sau politie in aceeasi intersectie cu semafoare functionale.
Cum a fost aleksanders in muntenegru, care au fost in razboi acum ceva vreme si nu sunt asa deplorabili ca noi.
Se mai mira mai marii tarii de ce pleaca lumea la munca peste hotare.
Hmmmmm, oare de ce???

--------------------
+
Bhal
post 24 Apr 2009, 00:24
Post #14

Membru autentic

QUOTE(bogdanrana @ 23 Apr 2009, 14:48)
Se mai mira mai marii tarii de ce pleaca lumea la munca peste hotare.
Hmmmmm, oare de ce???
*

Gropile lor sunt mai usor de umplut decat ale noastre?

Hai sa vedem de ce au plecat romanii la munca in afara?

1) au plecat la ciordit, initial, deci faza cu munca pica.
2) au plecat pentru ca au patru clase si in Rromania nu poti (puteai?!) sa aduni bani de plasma cu diagonala de 1 metru pe strans frunze din parc.

Lasa-i sa plece. mai vin dupa, mai construiesc o casa, mai inmatriculeaza un H3. Uite asa ajuta si economia locala, si bugetul de stat.

in afara de asta, din ce ar trai sectiunea de faze de toata jena daca nu vin bovinele cu masini scumpe care dau flashuri ca netotii? (a se intelege "inutil")

Cine se uita acum in curtea altuia?

Dupa cum spunea, nitica istorie de neam nu ar strica.

--------------------
+
DrK
post 24 Apr 2009, 11:00
Post #15

Lapins Creed Assassin

Hai sa vedem de ce au plecat romanii la munca in afara?

1) au plecat la ciordit, initial, deci faza cu munca pica.

buna generalizarea asta.. buna...

--------------------
Sedan Negru 2015
+
bogdanrana
post 24 Apr 2009, 11:28
Post #16

Membru incepator

Ai vazut pe la televizor cateva cazuri.......ai si generalizat...cu ciorditul.
Iti dau cateva exemple concrete de persoane plecate la munca in strainatate:
- O buna prietena - medic stomatolog la o clinica in Ancona ( nu cred ca fura plombele italienilor)
- Un vecin de bloc - antrenor la o echipa de baschet in Dubai ( ce sa ciordeasca ?? mingi? tongue.gif )
- Sora mea: plecata de 4 ani in italia, are familie acolo, lucreaza intr-un cabinet de infrumusetare ( unghii false sa ciordeasca?? )
- 2 prieteni din copilarie: au plecat ca soferi de taxi in New York, de vreun an si-au deschis companie de taxi acolo ( ce sa ciordeasca?? )
- Tata, a lucrat in anii 90 in tarile arabe in proiectari de drumuri si poduri ( ciorea pamant? )
- Un prieten bun a plecat de aproape 8 ani in LA si lucreaza la o firma de softuri, castiga 55 usd/ora( ce sa ciordeasca??)
Lista poate continua......
Adevarat e ca sunt si multi tarani suferinzi de grandomanie, dar asta le este caracterul.
La coada vacii sunt nascuti si acolo le este locul.
Dar nu toti romanii plecati peste hotare sunt asa.
Poti jigni persoane prin generalizarea asta care ai facut-o

--------------------
+
Afrodita
post 24 Apr 2009, 12:28
Post #17

membru

bogdan, din pacate cazurile fericite nu aduc atat de mult rating televiziunilor cat le aduc crimele si violurile si din cauza asta si imaginea proasta si generalizarea. am cantat alaturi de colegii mei pe cateva din cele mai celebre scene din lume, am primit titlul de ambasador cultural al europei si am fost socata cand am intalnit pe cel mai popular bulevard al zurichului tigani cersetori. romania e o tara ca orice alta, dar cu o administratie invechita si prost organizata.

--------------------
when in doubt google it!
+
DrK
post 24 Apr 2009, 12:55
Post #18

Lapins Creed Assassin

romanul e as la generalizari de situatie... AS!

--------------------
Sedan Negru 2015
+
dumid
post 24 Apr 2009, 13:01
Post #19

Membru autentic

si eu stau si ma gandesc zilnic de ce nu iesim in strada. cred ca in privinta prafului nu avem ce face,personal , am ajuns la concluzia ca avem alt sol. am facut un test acum 10 zile in Austria. Am iesit de pe autostrada am luat-o pe un drum de tara, am gasit un drum fara asfalt printre vita de vie, ne-am dat jos, am mers prin pietris, ne-am urcat in masina si stupoare: nici o urma de praf de la pantofi (covorasele erau curate si sunt din mocheta neagra).
Pe mine ma supara lipsa autostrazilor si mi se pare chiar bataie dejoc ca de 20 de ani sa nu avem nici macar Buc-CT terminata. Imi aduc aminte Ungaria prin 90-91, aveau putini km de autostrada, acum au legat Viena-Bratislava, Belgrad, Szeged, Oradea .

--------------------
5461 1997 2012
+
Dan73
post 24 Apr 2009, 13:28
Post #20

Membru autentic

Avem si alt sol dar nu asta ar trebui sa fie o problema ca e cel mai bun din Europa. Sunt mai multe cauze pentru praful din Romania.
Una este clima mai continentala fata de restul Europei. Asta inseamna precipitatii mai putine, perioade mai lungi de uscaciune si seceta. Uscaciunea combinata cu lipsa padurilor si a perdelelor forestiere de protectie (ca cele pe care le vedeti in pusta ungara de ex.) care ar avea un rol de filtru contra prafului conduce la cantitatea uriasa de praf din Romania. Mai contribuie apoi invaziile relativ dese de aer din nordul Africii, apropierea campiei ruse etc. La acestea de adauga industria, canalizarile proaste care nu favorizeaza mentinerea unur strazi curate, drumurile de pamant, dominata motoareleor diesel, care nu e asa accentuata in vest.
Pe vestul Europei clima e mult mai blanda, ploile mult mai uniform distribuite si in cantitate mai mare. In afara de asta sunt in mod evident mai intelepti si au reimpadurit masiv chiar daca e vorba uneori doar de perdele, cordoane forestiere...si un copac e important.

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
bogdanrana
post 24 Apr 2009, 14:04
Post #21

Membru incepator

Mare dreptate in cele spuse.
Dar nici conducerea noastra nu ia masuri, nici noi nu punem piciorul in prag.
In ziua de azi, pe strazile bucurestiului inca mai vezi tractoare ( uneori cu rotile pline de noroi)
Am mai constatat o sursa pentru praful ce ne afecteaza:
Lucrarile incepute pe toate strazile si nefinalizate sau nereasfaltate.
Mai sunt iarasi bordurile schimbare de 6 milioane de ori intr-un singur an (astea sunt chiar imorale)
Cat de curand nu cred ca voi mai plati roviniete ca nu am de ce, sincer spun!

--------------------
+
Bhal
post 24 Apr 2009, 17:11
Post #22

Membru autentic

cer scuze daca am ofensat. si eu am rude plecate in afara, inclusiv sora mea.

Cand am spus initial, m-am gandit la cei care au descoperit ca in afara se pot face bani frumosi fara munca. ii stiti, cu dolce & gheo

As putea sa desfac mai mult firul si sa ii separ in mai multe categorii.

Nu consider ca toti romanii plecati sunt ciorditori. Din nou, scuze daca exprimarea mea a fost... slaba.

--------------------
+
Tudor
post 24 Apr 2009, 19:10
Post #23

Moderator

QUOTE(Afrodita @ 23 Apr 2009, 11:49)
radmasa.gif  eu propun din 6 in 6 luni, ca la romani (strabunii nostri, nu noi tongue.gif ) biggrin.gif
*

Sa stii ca nu-i o gluma. O varianta corecta ar fi cam asa: alegeri la fiecare 4 ani si un vot de incredere 1 data la fiecare 6 luni. Sa explic: La fiecare 4 ani alegeri cu candidati, iar pentru castigator, din 6 in 6 luni vot de incredere: referendum cu DA/NU din care trebuie sa scoata 50%+1 din voturi DA. Nu obtine asta, la urmatorul termen de 6 luni se organizeaza alegeri.
Daca as avea putere de decizie, as infiinta Autoritate electorala permanenta si as extinde sistemul si la parlamentari, fiecare in colegiul unde a candidat, cu exceptia parlamentarilor minoritatilor nationale (cele mici, unde colegiul este doar la nivel national si unde as lasa mandatul ferm pe 4 ani). Doar asa cred ca or sa fie responsabilizati parlamentarii romani sa activeze in parlament, sa nu-si mai voteze drepturi si beneficii aiurea, sa voteze totul la vedere s.a.m.d.
O sa avem ceva dute-vino prin parlament, cei valorosi or sa ramana.
Stiu ca suna utopic, dar nu cred ca e chiar imposibil de pus in practica, iar raportul costuri / beneficii imi pare favorabil (strict in cazul Romaniei, cu "specificul" ei) .

--------------------
Renault Clio III 2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi
Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
+
DrK
post 26 Apr 2009, 13:34
Post #24

Lapins Creed Assassin

Nu e rau.. biggrin.gif

--------------------
Sedan Negru 2015
+
twingooo
post 26 Apr 2009, 13:47
Post #25

Membru de partid din Republica Ceha

From: Ceska Republika, Praha 4

cum ar fi daca la alegerile astea chiar ar merge lumea sa aleaga?sa lase prostiile moraliste pe banca in fata blocului, pe bloguri sau pe forumuri si sa puna mana sa voteze pentru interesul national?!

cum ar fi daca pentru prima data dupa 20 de ani am folosi democratia pentru a ne arata disatisfactia pentru tot ce e gresit in jurul nostru?

cum ar fi ca romania de maine sa fie un loc in care sa ne vedem de lungul nasului si sa incercam sa fim mai buni?

e un pariu pe care eu l-am facut cu romania de 6 ani si am pierdut de fiecare data cand situatia ar fi putut fi alta daca am fi facut ceva in sensul bun al cuvantului.

--------------------
Renault Espace 2.0 dci 2007, Privilege
mens sana in corpore barosano!
+
bogdanrana
post 26 Apr 2009, 13:50
Post #26

Membru incepator

daca insistam in complezenta asta mereu o sa castige romania.
hai sa luam masuri

--------------------
+
twingooo
post 26 Apr 2009, 14:14
Post #27

Membru de partid din Republica Ceha

From: Ceska Republika, Praha 4

masurile sunt deja luate...le gasesti in geografia de a IV-a.partea care tre' sa fie resuscitata ori doarme din '89 ori n-a fost treaza niciodata.asa cum am mai zis, poate ar fi un nou filtru pentru liderii de maine:forumul/blogul.poate persoanele adevarat capabile dpdv social stau in zona asta si poate ar fi bine ca noi sa incepem defapt de aici o sortare, sa-i incurajam sa iasa in fata si sa faca ceva in sensul fizic, nu virtual.comunitatile mari din romania sunt in jurul cluburilor auto unde gasim membrii in numere fantastic de mari, toti peste 18 ani toti cu drept de vot.dar e doar o parere...

--------------------
Renault Espace 2.0 dci 2007, Privilege
mens sana in corpore barosano!
+
bogdanrana
post 26 Apr 2009, 14:26
Post #28

Membru incepator

propune tu o trategie! nu vezi ca doar noi de aici ce suntem mai revoltati?

--------------------
+
Afrodita
post 26 Apr 2009, 14:41
Post #29

membru

QUOTE(Tudor @ 24 Apr 2009, 20:10)
Sa stii ca nu-i o gluma. O varianta corecta ar fi cam asa: alegeri la fiecare 4 ani si un vot de incredere 1 data la fiecare 6 luni. Sa explic: La fiecare 4 ani alegeri cu candidati, iar pentru castigator, din 6 in 6 luni vot de incredere: referendum cu DA/NU din care trebuie sa scoata 50%+1 din voturi DA. Nu obtine asta, la urmatorul termen de 6 luni se organizeaza alegeri.
Daca as avea putere de decizie, as infiinta Autoritate electorala permanenta si as extinde sistemul si la parlamentari, fiecare in colegiul unde a candidat, cu exceptia parlamentarilor minoritatilor nationale (cele mici, unde colegiul este doar la nivel national si unde as lasa mandatul ferm pe 4 ani). Doar asa cred ca or sa fie responsabilizati parlamentarii romani sa activeze in parlament, sa nu-si mai voteze drepturi si beneficii aiurea, sa voteze totul la vedere s.a.m.d.
O sa avem ceva dute-vino prin parlament, cei valorosi or sa ramana.
Stiu ca suna utopic, dar nu cred ca e chiar imposibil de pus in practica, iar raportul costuri / beneficii imi pare favorabil (strict in cazul Romaniei, cu "specificul" ei) .
*

ceea ce propui tu e o solutie foarte buna, dar foarte multi oameni capabili si informati sunt scarbiti de ceea ce se intampla la ora actuala. din pacate demnitarii nostri si-au facut o imagine foarte proasta in ultimii 20 de ani si foarte multi oameni au impresia ca nu sunt reprezentati de actorii de pe scena politica si in consecinta nu voteaza. aceasta este numai una din multele cauze pentru care administratia noastra este inca foarte slaba si corupta. marea majoritate a "votantilor" sunt cuceriti de charisma actorului politic sau de faptul ca a primit ceva de la el.

noi avem nevoie de o campanie masiva de informare, ca oamenii simpli sa inteleaga despre ce e vorba in politica, de asemenea, discursurile politice ar trebui formulate in asa fel incat si oamenii simpli sa inteleaga macar ideea principala, pentru ca ei nu au acces la dictionare de neologisma si nici timp pentru a invata termenii folositi de candidati.
acum ceva tim, unul din prosfesorii mei a fost sef de campanie pentru un candidat la primaria unuei comune. in timpul discursului, acesta s-a dus in multime unde a intrebat pe cate cineva ce crede despre candidat, daca ii place sau daca e de acord. raspunsul primit a fost: "eh, vorbeste politica, dar e simpatic". urmarea, discursul a fost tinut inutil, pentru ca oamenii nu intelegeau ce vorbeste respectivul si aveau sa voteze dupa alte criterii.

--------------------
when in doubt google it!
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 07:20
Dacia