Faruri Dayline
![]() ![]() ![]() |
Faruri Dayline
body_bwa |
![]() ![]()
|
||
![]() Bogdan Group: Members Posts: 110 Joined: 28 February 14 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2 1.6 16V Sedane
2005
|
|||
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
Ele ar da bine dar nu s ar vedea bine!
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
body_bwa |
![]()
|
![]() Bogdan Group: Members Posts: 110 Joined: 28 February 14 From: Bucuresti ![]() |
Ma gandeam la primele, ca sunt si cromate la interior si am masina gri, am vazut azi pe un megane 2 negru varianta de faruri cu negru si se vedeau destul de bine... dar sunt indecis care dintre ele ar da mai bine :-?
|
--------------------
Renault
Megane 2 1.6 16V Sedane
2005
|
|
Sharpe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 11 April 05 From: B u c u r e s t i ![]() |
Toate farurile aftermarket sunt de slaba calitate. La prima spalare/ploaie se vor umple cu apa, apoi vor face pestisori. Lupele sunt slabe, lumina proiectata va fi mai mult mai putina. Daca le vei echipa cu becuri xenon aftermarket, le vei grabi sfarsitul. Din pacate Megane-ul 2.1 nu a fost prevazut cu lupe cu halogen cum a fost la facelift. Singura varianta care merita efortul, este cea mai scumpa si singura legala: faruri cu xenon originale complete, cumparate de la dezmembrari.
|
--------------------
VOLVO
V70
- B 74 BFL
III SUMMUM 2012
|
|
body_bwa |
![]()
|
Am inteles Sharp
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 1.6 16V Sedane
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 21:38 |