Galma In Cauciuc!
![]() ![]() ![]() |
Galma In Cauciuc!
bh07xyk |
![]()
|
||
![]() C Group: Members Posts: 976 Joined: 10 March 06 From: Oradea ![]() |
|
||
--------------------
Alfa Romeo 156
Sportwagon 1.9 JTD
2003 Progression ex Laguna Grandtour 1.9dci Dynamique , 120, 17", 2002
Manuale reparatii Laguna in pagina personala. |
|||
Sneferu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 15 May 04 From: O groapa numita ... Bucuresti! ![]() |
Si mie mi-au facut la fel (alta firma de asigurari, aceiasi romani la pupitru
![]() Eu am rezolvat simplu: le-am spus sa imi dea o hartie semnata si cu stampila firmei in care sa ma asigure ca nu o sa am probleme cu jantele "roluite". Instantaneu au semnat pt 2 jante si 2 pneuri (luasem o groapa cu partea dreapta, ambele jante erau indoite pe interior si pneurile aveau galme). |
-------------------- Megane II Sedan 1,5 dCi 80 CP Gris Holograme
Confort Privilege August 2004 |
|
bh07xyk |
![]()
|
Felicitari! Io pe dreapta nu aveam nimic
![]() Apropo, ASIROM au vrut sa le dau janta veche lovita lor. Le-am dat-o. Ma astept sa o vad pe Cieloul sefului sau ghiveci de flori in fata sediului. |
--------------------
Alfa Romeo 156
Sportwagon 1.9 JTD
|
nikoro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 24 May 04 From: Timisoara ![]() |
Din pacate si eu am luat o groapa duminica noaptea la intrarea in Logoj de am crezut ca mi se rupe masina in 2
![]() ![]() Acum ca am citit pe forum mi-e groaza ca trebuie sa stau la accidente usoare la coada , apoi la asigurator si la reno ca intr-un meci de tenis, dar asta e... |
-------------------- Megane II Sedan 1.5dci 80 CP, 2004
Confort Privilege |
|
bh07xyk |
![]()
|
Nu e tenis, e hochei, si tu esti pucu.
![]() Atentie: politaiu sa scrie janta lovita. Daca nu scrie el, sa iti dea serviceul de anvelope hartie ca nu au putut echilibra roata. La asigurari sa fii infipt si cu nervii pe ei. Succes. |
--------------------
Alfa Romeo 156
Sportwagon 1.9 JTD
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pentru eventuali interesati vazut promo @ Cora Lujerului GoodYear:
NCT5 (205/16) - 280 RON GT2 (195/15) - 230 RON Have a nice weekend. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
mirceone |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 10 February 06 From: Timisoara ![]() |
Salutare!
As avea si eu o intrebare, si m-am gandit s-o postez aici, pt. ca alt topic mai adecvat n-am gasit. As vrea sa pun rezerva in locul unei roti din spate, care are o taietura pe lateralul pneului. Mentionez ca unul din pneuri ar avea cam 12.000 km rulaj, iar cealalta cam 20 000. Amandoua pneuri sunt identice ca model - Bridgestone. As vrea sa stiu ce parere aveti, influenteaza cu ceva rulajul masinii faptul ca exista aceasta diferenta de uzura intre cele doua cauciucuri, chiar daca sunt montate pe spate si sunt acelasi model ?? Multumesc! |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Renault Megane Sedan, 2005, Confort Expresion 1,6 16v
|
|
Meghitzanul |
![]()
|
![]() ***** 4 ISOFIX Group: Members Posts: 1.619 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Sneferu @ 1 May 2006, 17:01) ..... Cu titlu de intrebare: Ce parere aveti de Dunlop Sport SP 9000? Le-am gasit pe la 380 roni online, dar cred ca le gasesc mai ieftin prin Bucuresti. http://www.tirerack.com/tires/tires.jsp?ti...l=SP+Sport+9000 recomand Goodyear Eagle F1 GS-D3 mi-am luat eu 2 buc si le-am pus pe fata, la 326 ron 205/55/R16... sunt superanvelope.. din cate vad stau f bine si in clasamentul tau http://www.tirerack.com/tires/tires.jsp?ti...=Eagle+F1+GS-D3 nu se compara cu GY NCT5, diferenta e imensa la toate capitolele... inainte cu NCT5 puteam obtine derapaje supraviratorii f usor... in schimb cu astea.. ![]() ![]() pe spate imi voi lua la fel, pt ca am in continuare niste NCT5-uri uzate cam 70% si e buba ![]() This post has been edited by Meghitzanul: 27 May 2007, 20:42 |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
DSG 2008 Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004 Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000 |
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
de acord cu meghi.. eagle f1 gsd3 sunt super anvelope
![]() atata tot ca mi se pare cam mult cat ai dat pe ele, pe 16.. (avand in vedere ca am dat pe 215/45/17 350 lei/bucata acum vreo 2-3 luni) |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
Meghitzanul |
![]()
|
![]() ***** 4 ISOFIX Group: Members Posts: 1.619 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
nu se gasesc mai ieftin de atat, am tot cautat, mai scump da
![]() |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
ex Renault Megane 1.6 16v 2004 Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000 |
|
ciobi |
![]()
|
![]() BMF Group: Members Posts: 254 Joined: 20 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Sunt unii prin Bucurestii Noi....nu mai stiu cum ii cheama...ceva cu L la inceput...Laros...parca...dar nu mai stiu sigur...i-am gasit pe net...e un olandez patron acolo, baiat bun, si mai lasa si la pret.Io am laut in martie 4 bucati la cel mai bun pret pe care l-am putut gasi dupa vreo saptamana de cautari.Incercarea moarte n-are.Bafta
|
--------------------
Renault
Megane Estate Lux Privilege 1.6 16V B-XX-BMF
2007
|
|
dassy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 21 October 05 ![]() |
E destul de important cand si unde sunt facute... Cam asta face diferenta de pret
This post has been edited by dassy: 28 May 2007, 11:39 |
--------------------
Dacia
1100
1970
|
|
Meghitzanul |
![]()
|
Thailanda ale mele
cand, nu stiu |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
|
lbordea |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 22 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Joi dimineata observ o galma mare la roata spate stanga - galma inspre exterior - masina e noua din sept 2006 - 19000 km - anvelope Bridgestone B390 - zic asta e si ma duc si o schimb cu rezerva pana imi cumpar alta. Rezerva nou nouta - niciodata folosita - ieri seara observ la rezerva pusa acelasi tip de galma - nu-mi vine sa cred!?!?!??!?! exact la fel fara sa iau nici o groapa in zilele astea!??!?!?!
Chiar asa sa fie o conincidenta?!!???! Poate are vreo treaba si caldura de la nivelul asftaltului? Poate are ceva masina la suspensie sau altceva pe partea aceea (nu ma pricep la mecanica dar asa coincidenta....)? Chiar nu am nici o garantie la anvelope? Se poate vedea ca jantele nu au nimic - n-am dat in groapa. Vineri dimineata trebuie sa ma duc la Pitesti sa fac revizia (sunt din Bucuresti) si nu pot merge asa pe autostrada ![]() ![]() Imi vine sa mor de ciuda - nu e normal asa ceva?!?!? Imi vine sa schimb toate anvelopele cu niste Debica normale tot de 195/65/R15!!!! Am avut Oltcit inainte 9 ani cu Debica si niciodata nu am facut vreo galma - si aveam si anvelope vechi pe saraca masina si tot erau perfecte?!!? Ce sa fac?!?!? Chiar nu pot face panarama la service pentru o garantie ceva?!?! Nu vad de ce sa platesc eu 700RON pe putin pentru 2 cauciucuri noi?!?!?!! Ceva sfaturi? Azi trebuie sa rezolv problema. |
--------------------
Renault
Megane 2.2
sept 2006 1.5dci 80CP - Confort Expression Beige Poivre + mp3 + clima
|
|
ciobi |
![]()
|
![]() BMF Group: Members Posts: 254 Joined: 20 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Am luat de la cei de care spuneam ...din Bucurestii Noi...Laros...Continental Sport Contact 2..205/55/16 la 405 lei bucata.sunt produse in Portugalia in luna februarie 2007.
|
--------------------
Renault
Megane Estate Lux Privilege 1.6 16V B-XX-BMF
2007
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
@ibordea:
Eu parca stiu ca gumele au 6 luni/20.000 Km garantie dar nu sunt sigur. Ceva garantie au si ea se refera exact la "galme" neasociate cu jenti indoite (nu taieturi) dar eu n-am avut probleme! Am si eu un Bridgestone 390T ca al tau, nou nout, la rezerva si ma tot caznesc sa-i gasesc o pereche. Daca gasesti pe undeva spune-mi, te rog si mie. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
bh07xyk |
![]()
|
Aceeasi problema a avut-o un cunoscut la o Bora cu anvelopele din fabrica. Intr-o luna i0au aparut galme in toate 4. I le-au schimbat pe garantie fara comentarii. In cazul tau a trecut mai mult timp si ai galme numai in unele... s-ar putea sa nu fii la fel de norocos.
Cat priveste autostrada... 1. aia nu e autostrada, 2. slabe sanse sa explodeze fix atunci mai ales daca 3. nu simti vibratii in masina. |
--------------------
Alfa Romeo 156
Sportwagon 1.9 JTD
|
lbordea |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 22 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Am fost la Serus azi:
- in primul rand mi-au spus ca ei nu ofera garantie pentru anvelope - e singurul lucru la care nu ofera ei garantie, ci direct importatorul de Bridgstone - ceea ce mi se pare fara "tac" - ca si cum as vinde la cineva un calculator sigilat cu garantia la mine la firma dar cand vine omul cu placa video stricata eu sa il trimit la importatorul de placi sa rezolve garantia - sper ca intelegeti "paralela" - ideea e ca nu eu am ales bridgstone pe masina ci asa mi-a dat-o Renault incaltata - ei sa rezolve cu importatorul, nu sa ma plimbe pe mine prin tot ilfovul! - in fine, a venit tipul de la Serus si s-a uitat la roata de rezerva cu care am rulat 100 de km cu galma pe ea - se uita la janta si imi zice ca am luat o groapa cu ea si nu o sa imi dea garantia pe ea importatorul - eu stiu sigur ca nu am luat nici o groapa pe care sa o simt, iar la tramvaie chiar merg cu grija - ce sa fac sa zbor peste ele?!? - ok, se uita la cealalta roata (cea originala de la cumparare) -> galma identica -> nu gaseste nici cel mai mic "defect" la janta (rulata 18.000 km) -> si imi da nr de la astia de la Bridgstone -> tocmai la Otopeni Mi-am zis e clar - imi trebuie zi de concediu ca sa rezolv treaba asta - si iute asa m-am dus in vitan rapid am luat o singura anvelopa noua la 215RON si am pastrat rezerva cu galma. asa voi putea sa merg maine la Amat si sa le arat si lor cum sta treaba. Baietii de la anvelope s-au uitat la ea si au spus ca nu am dat in gropi cu cauciucul caci nu are nici o urma pe interior - e intacta! Concluzia e - ca trebuie sa imi iau zi de concediu sa ajung in Otopeni la Bridgstone sa vad ce si cum rezolv cu aia - tare ma astept sa dea din fund si sa trebuiasca sa mai cumpar un cauciuc pt rezerva - dar oricum nu plec fara panarama, macar sa le stric ziua cum si ei imi mananca zilele (chiar si alea de concediu) |
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Eu zic ca tot la Serus trebuie rezolvat! Adica un cumparator de Renault din Oradea trebuie sa mearga in Bucuresti, sa caute nu stiu ce firma, pentru garantie ???
![]() Pai ce, tu ai vreo factura de la importator care sa dovedeasca ceva? Aia pot sa spuna ca nu au nici o legatura cu gumele tale, nu ei au importat cauciucurile ca masinile doar nu vin din Turcia fara roti ... si poate au dreptate! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
lbordea |
![]()
|
Pai daca asta a fost raspunsul de la Serus? Si mie mi se pare ciudat dar nu am ce face in conditiile astea - nu am la mine garantia sa ma uit sa vad ce scrie de anvelope. Careva stie ce scrie de anvelope in garantie?
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
adi_ar |
![]()
|
Am citit cu atentie si din scoarta in scoarta faimosul Carnet de Garantii si Servicii.
- nu exista nici o referire explicita la amvelope, nicaieri; - la Garantia Renault nu acopera: nu exista nici o referire la amvelope, desi se face referire la "- uzura, deteriorarea amortizoarelor, suporturilor elastice, articulatiilor suspensiilor si a directiei daca vehicolul a dpasit 20000 Km ..." Singura chestie care poate sa sugereze ca n-ar fi garantate amvelopele apare la pagina 3, unde la Excluderi este scris "componente de uzura si intretinere". Incearca sa suni la VC Renault, eu zic ca ar trebui sa accepte ca este defect de fabricatie si n-au decat sa se spele pe cap cu furnizorul de subansambluri. Guma ta de 100 Km este cu liniile colorate inca pe ea si daca n-are taieturi este clar ca'i defect de fabricatie, mai ales ca mai ai una cu acelasi simptom. Eu zic sa pui vechea guma cu "galma" pe masina, n-o sa explodeze acum, iar pe cea noua pastreaz-o cat mai noua drept marturie si ia-o pe rand: Service conesionar - VC - OPC (sau cum ii spune). Evident ca or sa incerce s-o scalde dar cred ca nu trebuie sa te lasi! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
lbordea |
![]()
|
Merci frumos adi_ar pentru sustinere
![]() Eu maine ma duc la Pitesti pentru revizie si am sa le semnalez asta si lor sa vedem ce zic ei (ca doar nu ii trimite pe cei din Pitesti la Bucuresti cu anvelopa in spate ![]() Daca nici acolo nu am rezolvat nimic -> luni dimineata VC Renault scrie pe mine -> pana atunci voi folosi anvelopa noua caci ma duc la Iasi in weekend ![]() Deci voi posta noutati privind anvelopele luni - sa ne "citim" cu bine. |
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
adi_ar |
![]()
|
Drum usor, drive safe!
Sper sa nu "sari" peste 20.000 cu Iasi-ul si sa te trezesti ca asta era limita de kilometri pentru garantie ! ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
lbordea |
![]()
|
Si am fost la Pitesti - a fost super ok la Amat cu revizia - in legatura cu anvelopele - concluzia lor a fost ca amandoua au fost lovite din exterior si nu sunt defect de fabricatie si ca degeaba ma duc la Bridgstone cu ele ca nu o sa imi faca nimic in plus. Ghinionul meu!
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
panda89 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 27 April 07 ![]() |
40000 km si nici o galma , pana si etc in cauciuc...
|
--------------------
Renault
MEGANE 2.2
- B-65-ZJA
1.5 DCi 105HP 2007 PRIVILEGE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 12:26 |