Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

contact imperfect becuri panou AC

djems304
post 17 Nov 2008, 16:52
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Buna, am si eu o problema cu becurile sau becul din partea stanga a panoului de aer conditionat, mai preci cu cel de recirculare aer sau aer din afara si a butonului AC.Cand si cand se aprind, la o denivelare se sting, putand fi reaprinse doar cu o bataie de palma, allteori de pumn in zona panoului de AC. As dori niste poze, sau o descriere cat mai exacta a modului de remediere a acestei probleme, minore ar putea zice unii, dar pentru mine foarte deranjanta. Va multumesc

--------------------
renault megane 2007, 1,5 dci, expression
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dragos62
post 17 Nov 2008, 18:28
Post #2

Membru autentic

From: Bucuresti

Cauza nu este contactul imperfect ,este becul pe duca.Din cate imi amintesc facuse cineva un tutorial cum se schimba acel bec si din ceea ce am citit atunci imi amintesc ca este destul de complicat sa ajungi la acel bec.Aici gasesti informatia http://www.reno.ro/Cum-schimb-un-bec-din-p...ml#entry1407383

This post has been edited by dragos62: 17 Nov 2008, 18:32

--------------------
Renault Megan Sedan Manager 2007 1,6 16v
+
djems304
post 18 Nov 2008, 18:03
Post #3

Membru incepator

QUOTE(dragos62 @ 17 Nov 2008, 18:28)
Cauza nu este contactul imperfect ,este becul pe duca.Din cate imi amintesc facuse cineva un tutorial cum se schimba acel bec si din ceea ce am citit atunci imi amintesc ca este destul de complicat sa ajungi la acel bec.Aici gasesti informatia http://www.reno.ro/Cum-schimb-un-bec-din-p...ml#entry1407383
*

Multumesc mult..vad k e cam mult de lucru acolo, ma mai gandesc daca ma apuc de desfacut bordul, sau mai astept poate isi revine-putin probabil.

--------------------
renault megane 2007, 1,5 dci, expression
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th August 2025 - 04:14
Dacia