Poza Zilei, traim in Romania....
![]() ![]() ![]() |
Poza Zilei, traim in Romania....
Arpad |
![]()
|
||
![]() Adolf Group: Members Posts: 34 Joined: 7 August 07 ![]() |
Attached thumbnail(s) image.php.jpg ( Size: 53.42k ) Number of downloads: 355 |
||
--------------------
Reanault
Megane 2
2006/ Lux Privilege
- B-42-XXX Ex.:Renault Megane, 2006
Lux Privilege |
|||
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Nici mie nu-mi place RR ca design, nu contest calitatile tehnice, mecanice, electronice, putere, confort, bla bla..dar masina e pur si simplu URATA...
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
De exemplu mie Civicul mi se pare o masina urata foc....dar aia nu inseamna ca nu sunt unii care o plac...este chestie de gusturi care nu se discuta...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
adica f f f subiectiva.........
ca orice lucru care lasa loc de interpretare.............personala................ |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
ramm |
![]()
|
@cj98czh - si care e legatura intre RR din poza si Civic?
"Nici mie..." - intelegi ce inseamna? - adica: parerea mea referitoare la RR prezentat in poza Atunci cand o sa fie in topicul asta o poza cu un Civic sa-ti exprimi parerea referitoare la designul acestei masini. PS: urat rau R 25 ala da' asta e.. ![]() |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu vroiam sa zic ca gusturile nu se discuta...Civicul a fost un exemplu...ma rog fiecare intelege ce vrea..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
ramm |
![]()
|
Roaga-te in continuare, poate vin vremuri mai bune.
Pei si daca gusturile nu se discuta tu de ce te bagi in seama cu parerea ta despre Civic? Prin simplul fapt ca ai afirmat despre Civic ca este o masina urata, mi-ai 'discutat' mie si celorlalti care au masina ca asta, gustul - adica exact contrarul 'credintei' tale... gata cu offtopicul la cafenea ca strica. |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
cj98czh |
![]()
|
Pai vezi exact asta este... daca tie iti place treba ta dar asta nu inseamna ca nu sunt si altii carora nu le place...ca sunt si eu printre ei este altceva..
Puteam sa spun despre alta masina..Civicul mi-a venit atunci in minte.. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(cj98czh @ 25 Sep 2007, 14:26) De exemplu mie Civicul mi se pare o masina urata foc....dar aia nu inseamna ca nu sunt unii care o plac...este chestie de gusturi care nu se discuta... Mie Civicul Sedan mi se pare o masina urata foc, din fata concureaza cu SsangYong Actyon la uratenie (ala e culmea hidoseniei). Dar hatch-ul Civic e superb. |
--------------------
.
.
.
|
|
IAIA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 24 September 07 From: Mangalia ![]() |
STAPILOPOD baieti ... STA-PI-LO-POD
![]() |
--------------------
renault
megane 2.1
2005 1.5 dci
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.788 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() unde, unde, unde???? |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
te referi la jiji nu??????
![]() |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
fatalaul ala cu RR decalotat o arde in fiecare noapte pe magheru.. degeaba
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.788 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
da. ii cautam privire de inteligent, dar nu o gaseam
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
tu de unde stii???????
![]() |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
wolfin |
![]()
|
probabil se plimba impreuna. gata. suntem off topic
This post has been edited by wolfin: 25 Sep 2007, 15:42 |
--------------------
pegas
3120
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
QUOTE(ramm @ 25 Sep 2007, 14:25) Roaga-te in continuare, poate vin vremuri mai bune. Pei si daca gusturile nu se discuta tu de ce te bagi in seama cu parerea ta despre Civic? Prin simplul fapt ca ai afirmat despre Civic ca este o masina urata, mi-ai 'discutat' mie si celorlalti care au masina ca asta, gustul - adica exact contrarul 'credintei' tale... gata cu offtopicul la cafenea ca strica. ai sarit prosteste ca o țață desi ai inteles prea bine ce a vrut omul sa zica. nu te-a jignit in nici un fel, incat sa il iei peste picior. |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
ramm, sa inteleg ca te transformi in TDI-st...sa nu zica cineva ceva de masina ta, ca gata te tai sa moara mama, nu?
This post has been edited by Mutzunache: 25 Sep 2007, 22:06 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Ma bag si eu in seama offtopicului si zic ca nu imi place nici mie honda civic, mi se pare groteasca
![]() |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
wolfin |
![]()
|
Fontana di Trevi de la Peles, cu bacnote de 1, 5 si 10 roni
![]() cum atasez p ca nu merge?? This post has been edited by wolfin: 26 Sep 2007, 08:24 Attached thumbnail(s) S4031357.JPG ( Size: 68.6k ) Number of downloads: 348 |
--------------------
pegas
3120
|
|
ramm |
![]()
|
Hoo m-ai injurat cu tdi-st...nu e vorba ca a zis de Civic, a afirmat ca 'gusturile nu se discuta' si totusi el a 'discutat' gustul celor carora le place masina asta...m-am facut inteles?
@eminescu: sunt prea nervos ca sa-ti raspund pe masura. |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
IAIA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 24 September 07 From: Mangalia ![]() |
|
--------------------
renault
megane 2.1
2005 1.5 dci
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(ramm @ 25 Sep 2007, 23:31) nu e vorba ca a zis de Civic, a afirmat ca 'gusturile nu se discuta' si totusi el a 'discutat' gustul celor carora le place masina asta...m-am facut inteles? Omul s-a exprimat foarte obiectiv. Dar na, nici asa nu e suficient, cum dracu mareata Honda sa nu fie cea mai frumoasa, cea mai cea dintre toate? Penibil ... |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
QUOTE(padre @ 25 Sep 2007, 13:54) Sa spui ca borasti cand vezi un Rolls Royce... e un pic cam mult, nu crezi? Oricat de subiectiv ai fi... Masina aia este pur si simplu o piesa de arta, atat estetica dar si mecanica. Am spus ca imi vine sa borasc pentru ca masina aia e gretos de ostentativa, jur ca seamana cu un iaht pe roti, numai a automobil nu arata. Nu contest nici eu calitatile tehnice ale "masinii" doar ii au in spate pe BMW, ce naiba?! Dar am subliniat faptul ca a fost o parere pur subiectiva, nu am vrut sa supar pe nimeni. |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
cj98czh |
![]()
|
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
ramm |
![]()
|
@ssilviu daca imi arati tu unde am scris eu in topicul asta ca H e cea mai frumoasa..cea mai cea dintre toate...te bagi si tu in zeama..
@cj98czh - noroc ca esti tu mos si le sti pe toate, eu am decat 24 si vad ca tot nu ma fac inteles, pune-ti ochelarii si mai citeste de cateva ori ce ai citat tu mai sus, poate intelegi ce am vrut sa zic. |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
@HACKMIKEY: nici nu m-am suparat
![]() E adevarat ca si eu apreciez mai mult o limuzina cu capota deasupra capului, dar orice Rolls Royce ma face sa inclin capul cu respect... Si nu neaparat pentru ca ii au in spate pe BMW, intotdeauna din fabricile lor au iesit opere de arta. Ca sa pun si eu niste paie pe foc, Civic este intr-adevar ciudatica. Nu e urata, doar ciudata. In afara de Type R care arata intr-adevar foarte bine. Ia priviti aici sa vedeti minunatie de masina. Cel mai important mi se pare ca Honda a avut curajul sa pastreze un concept aproape integral si sa-l transforme in masina de serie. Hai gata cu off-topicul, sa punem poze de acum incolo. This post has been edited by padre: 26 Sep 2007, 08:36 |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
sb-55-dan |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 833 Joined: 6 July 05 ![]() |
Doamne ce copii
![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
Laguna II, Laguna III
2003, 2011 Renault Laguna II Dynamique 1.9 Dci 120CP
Renault Laguna III Dynamique 2.0Dci 150CP |
|
ramm |
![]()
|
Mda - 'opera de arta' a unui 'sculptor' cu un camion (presupun)
Attached thumbnail(s) Imagine_0141.jpg ( Size: 442.93k ) Number of downloads: 393 |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
fanu_WZI |
![]()
|
![]() Membru in trecere Group: Members Posts: 160 Joined: 14 August 07 From: Bucuresti ![]() |
uuuuuuhhhhh urat de tot! macara la geam? boxa? a tras de balamale si de inchidere?
CU mult simt de raspundere a dat ![]() This post has been edited by fanu_WZI: 26 Sep 2007, 09:16 |
--------------------
Megane
Sedan
Manager 2007 - 1.5dCI 85CP Euro4 Logan VAN 2007 - 1.4 MPi
Clio Symbol Expression 2005 - 1.5 dCi 65CP Euro3 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 06:44 |