Poza Zilei, traim in Romania....
![]() ![]() ![]() |
Poza Zilei, traim in Romania....
cj98czh |
![]()
|
||
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.396 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|||
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
Arkana (GLE Coupe frantuzesc
![]() This post has been edited by Gabryel.GLN: 18 Mar 2021, 22:14 Attached thumbnail(s) FB_IMG_1616075439430.jpg ( Size: 60.68k ) Number of downloads: 896 FB_IMG_1616075447127.jpg ( Size: 63.62k ) Number of downloads: 923 FB_IMG_1616075444302.jpg ( Size: 46.92k ) Number of downloads: 911 FB_IMG_1616075451288.jpg ( Size: 69.51k ) Number of downloads: 918 |
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Este mititica masineta asta...
|
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
GBX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 621 Joined: 26 May 13 From: aproape de Cluj ![]() |
|
--------------------
ex. Dacia/ Renault
1300/ 19 Europa
- 5-MS-8258
1972/ 1997
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
La fel de odioasa ca oricare din clasa ei.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.593 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Lampard |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.401 Joined: 7 April 13 From: ARAD ![]() |
|
--------------------
renault
laguna
- AR 69 ***
2003 expression,1.9dci,107cp
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
tr04www |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 13 October 09 From: Bucuresti ![]() |
Nimic nou sub soare. Arahat strikes again.
|
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Mda, creezi deamboulea o problema, dupa care pui oamenii sa se descurce cum pot ca sa o rezolve.
|
--------------------
.
.
.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
https://www.reuters.com/article/us-health-c...y-idUSKBN2BN20P
D-aia stati in casa! Lungiti-o romaneste ca nu puteti sa mergeti sa va luati bere oricand va arde buza... This post has been edited by R19/16v: 11 Apr 2021, 18:17 |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.396 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
prin alte tari este lockdown sever de multa vreme ... la noi ii fxxx grija ca nu sunt deschise magazinele dupa 18 ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
R19/16v |
![]()
|
mda, da' s-a vazut la ce grad de empatie se limiteaza haurentu', deci la ce ne asteptam...?
|
--------------------
DS
5H
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Cat timp tarile respective sunt galbene, e clar ca masura interdictiei de a circula dupa o anumita ora nu functioneaza. Obligi lumea sa poarte masca, obligi la distantare, interzici adunarile de mai mult de X persoane, dai amenzi acolo unde vecinii sesizeaza asa ceva, dar nu bagi o natie intreaga in casa din cauza a catorva petrecareti si ii obligi apoi sa-si comande mancare online pentru ca inchizi magazinele fix cand ies ei de la servici. Cozile s-au mutat din magazine la benzinarii...
Nu era mai simplu sa le lase nonstop? Asa cine voia sa nu se aglomereze, se ducea la 10 noaptea. Au bagat ungurii in noiembrie interdictia de a iesi din casa dupa ora 20 si au obligat magazinele sa inchida la ora 19:00. De unde inainte era lejer la cumparaturi, mai ales dupa 8 seara, ulterior seara la 6 era aglomeratie ca la balamuc iar numarul de cazuri a urcat pana la cer, de 3 ori mai multe ca-n Ro, in conditiile in care lumea e mult mai civilizata. Pana la urma au renuntat la masura asta imbecila. This post has been edited by Laurentziu83: 11 Apr 2021, 22:26 |
--------------------
.
.
.
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cj98czh @ 11 Apr 2021, 20:15) prin alte tari este lockdown sever de multa vreme ... la noi ii fxxx grija ca nu sunt deschise magazinele dupa 18 .. Faptul ca este carantina nu inseamna ca se si respecta.....si stiu ce vorbesc. Cand bagi lockdown (al treilea) inca din noimebrie si anunti ca mai devreme de iunie nu sunt sanse de ridicare a restrictiilor, sa fii sigur ca lumea unde poate o sa te fenteze.....si asa se si intampla. Pentru ca exista si o limita de suportabilitate la un moment dat. Si asta dupa ce primele doua lockdown-uri au functionat atat de bine incat a trebuit sa il impui si pe al treilea. Si pana la urma sa fim realisti, nu vreau sa tratez subiectiv problema , insa in esenta vorbim de o gripa cu procent de 95-96% de vindecare, nu vorbim de o boala 100% mortala....gen ...ciuma sau whatever. Asa ca multi oameni nu prea vad concordanta intre gravitatea bolii si nivelul masurilor. Si nici nu este concordanta, in momentul in care inchizi de exemplu pietele, in luna decembrie......pentru ca aglomeratie, insa in supermarket nu mai este o problema de aglomeratie. Si n-a fost niciodata, inca din martie-aprilie anul trecut. E bine sa vorbim teoretic, nu zic nu, dar practica este oleaca diferita inclusiv pe la vestici. This post has been edited by vallixx: 12 Apr 2021, 09:18 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
d.p.m.d.v. inchiderea magazinelor e o idiotenie. Eu recomandam deschis 24/24.
dar asa e la politicienii romani. acum inchidem la 18 iar cu doua trei zile inainte de sarbatori putem avea deschis 24/24, la fel cum am avut la alegeri...incidenta cat gardu da nu e problema mergeti boilor si ne votati. |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
R19/16v |
![]()
|
QUOTE(vallixx @ 12 Apr 2021, 09:07) Si pana la urma sa fim realisti, nu vreau sa tratez subiectiv problema , insa in esenta vorbim de o gripa cu procent de 95-96% de vindecare, nu vorbim de o boala 100% mortala....gen ...ciuma sau whatever. Asa ca multi oameni nu prea vad concordanta intre gravitatea bolii si nivelul masurilor. Si nici nu este concordanta, in momentul in care inchizi de exemplu pietele, in luna decembrie......pentru ca aglomeratie, insa in supermarket nu mai este o problema de aglomeratie. Si n-a fost niciodata, inca din martie-aprilie anul trecut. Ai avut covid? Cati ti-au murit de covid? |
--------------------
DS
5H
|
GBX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 621 Joined: 26 May 13 From: aproape de Cluj ![]() |
QUOTE(vallixx @ 12 Apr 2021, 09:07) Si pana la urma sa fim realisti, nu vreau sa tratez subiectiv problema , insa in esenta vorbim de o gripa cu procent de 95-96% de vindecare Probabil iluzia că această boală e o gripă, dar și că nu este, statistic, îngrijorătoare la capitolul mortalitate, ajută psihicul unora să se păstreze optimiști. Din păcate nu e gripă, chiar dacă o parte dintre simptome le împrumută. Apoi, dacă mortalitatea e scăzută, nu înseamnă că boala nu este periculoasă. Încă sunt mari temeri legate de efectele pe termen lung. Chiar și la cei asimptomatici/cu simptome ușoare. Sunt îngrijorări întemeiate în ceea ce privește apariția de boli pulmonare, circulatorii sau neurologice. Nu sunt de meserie, nu intru în amănunte, dar din ce mai citesc pe ici, pe colo, coronavirusul poate face mult rău. Dacă ai și nefericita șansă să vezi cum moare un om relativ sănătos, de pe o zi pe alta, din cauza acestui virus, fără a-l putea ajuta nimeni, te gândești că poți fi și tu oricând acolo. Sau ai tăi. Și atunci, statistica optimistă e doar statistică. ![]() |
--------------------
ex. Dacia/ Renault
1300/ 19 Europa
- 5-MS-8258
1972/ 1997
|
|
R19/16v |
![]()
|
QUOTE(GBX @ 12 Apr 2021, 10:22) Dacă ai și nefericita șansă să vezi cum moare un om relativ sănătos, de pe o zi pe alta, din cauza acestui virus, fără a-l putea ajuta nimeni, te gândești că poți fi și tu oricând acolo. Sau ai tăi. Și atunci, statistica optimistă e doar statistică. ![]() Asta e si problema, ca prea putini au aceasta "sansa" ![]() |
--------------------
DS
5H
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Si daca o luam lacrimogen gen: "ti-a murit tie ca sa vezi cum e?" sau nu o luam lacrimogen, procentele tot alea sunt, masurile tot alea sunt.
Si multe raman ilogice, negandite, arbitrare, in neconcordanta directa cu gravitatea bolii, dovada ca multe nu functioneaza. Si mai mult decat atat, unele agraveaza pe alocuri, incat a foat necesara renuntarea la ele. Asa ca nu este deloc de mirare ca lumea s-a saturat si nu le mai respecta nici aici si nici prin vest. Gripa sezoniera omoara intre 250 de mii si 650 de mii ANUAL. Si nu se inchide economia lumii pentru asta. Cancerul omoara infinit mai mult decat gripa.....si nu am vazut efortul asta mondial pentru a crea un tratament, asa cum este acum euforia cu asa zisul vaccin. Da, este o pandemie....este grava.....wtf, pana la urma toate pandemiile sunt grave ca de aia sunt pandemii. Dupa cum am zis, nu vreau sa o tratez subiectiv, dar nici exagerarile in partea opusa nu sunt sanatoase. Da....exista "sansa" ca un om complet sanatos sa moara de COVID, asa cum exista si sansa ca multi alti oameni sa se vindece.....chiar si avand alte afectiuni grave. This post has been edited by vallixx: 12 Apr 2021, 11:42 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
R19/16v |
![]()
|
Raspunsuri simple, precum intrebarile, se poate, te rog?
|
--------------------
DS
5H
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
intrebarea intotdeauna e simpla.
cata inteligenta adunata intr-un singur om |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
|
|
R19/16v |
![]()
|
*concise
|
--------------------
DS
5H
|
tatimeu |
![]()
|
cand un grup de interese se "joaca" pe mai multe planuri/paliere raspunsul nu poate sa fie concis si nici dat de un simplu muritor ca noi....dar sa ne consideram cat mai destepti, credibili, bine informati etc o sa facem o poliloghie fara cap si fara coada care o sa contina argumente "stiintifico-lacrimogene" etc etc
|
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Eu cred ca este o boala care poate ucide sau care poate lasa daune pe termen lung.
Tocmai de aceea nu inteleg de ce trebuie sa fiu inghesuit impreuna cu potentiali bolnavi cand masura cea mai buna este distantarea. This post has been edited by Laurentziu83: 12 Apr 2021, 12:45 |
--------------------
.
.
.
|
|
vallixx |
![]()
|
Voi faceti si considerati ce si cum vreti, nu am de gand sa ma contrazic cu voi pentru ca evident ca fiecare considera parerea proprie ca fiind varianta corecta.
Mai ales cand o luati cu: tie ti-a murit cineva de COVID? Bah, nu. Nu mi-a murit. Chiar toti apropiatii care au avut s-au vindecat. Si nu au fost putini. Si dintre ei, unii cu probleme destul de grave, cunoscute, gen diabet, hipertensiune, probleme de coagulare, obezitate....whatever. Un colaborator de la o firma a murit, singurul caz de persoana cunoscuta, nu amic (de fapt amica), dar ne cunosteam de ani de zile. A murit in spital. Cica de Covid. E drept ca in spital i s-a detectat un diabet netratat + probleme cardiace.....dar a murit "de Covid". Asa o fi..... De cancer mi-au murit insa...si parca ma oftic sa vad cum de grija lor nu a murit nimeni. Si vad ca nu e isterie mondiala sa se alieze companiile Big Farma ca sa gaseasca un medicament....pentru ca e mult mai profitabil sa faci chimio pe termen lung. In accidente de circulatie mi-au murit. Si nu vad isterie, cel putin la noi, sa facem soselele mai sigure. N-am probleme sa vad isterie acum, insa e de porc sa iei masuri de-an sulea, sa vezi ca nu merg, asa ca le mai iei o data. Tot pe alea. In acelasi fel. Denota prostie in stare pura. This post has been edited by vallixx: 12 Apr 2021, 12:44 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
GBX |
![]()
|
Cancerul, accidentele rutiere și altele dăunătoare vieții ar trebui să aibă nișa lor, tratate cu seriozitate.
Eu nu voiam să induc stare de empatie, aducând în lumină și posibilitatea decesului unor persoane dragi. Însă, oricât de sătul aș fi de deciziile tâmpe ce se iau în pandemie, și nu doar pe la noi, cred că vaccinarea, igiena, masca și limitarea interacțiunilor umane sunt singurele soluții, în lipsa unui tratament. Și lucrurile ar fi mult mai simple dacă lumea ar respecta aceste lucruri. Dar apar tot felul de "influențatori" inconștienți care ne arată calea: Daci liberi, nu ne lăsăm prostiți, covidul nu există.... This post has been edited by GBX: 12 Apr 2021, 13:13 |
--------------------
ex. Dacia/ Renault
1300/ 19 Europa
- 5-MS-8258
1972/ 1997
|
|
vallixx |
![]()
|
Asta fara indoiala. Virusul exista. Este destul de periculos. Se poate muri de la el.
Masca functioneaza, distantarea la fel, igiena....evident functioneaza insa e pacat ca unii abia acum au aflat de ea. ![]() Unde insa nu e deloc ok.....este modul in care se iau unele masuri. Multe negandite, copiate de la altii desi situatiile nu sunt la fel, arbitrare sau care produc pericol mai mare (vezi inghesuiala evidenta din weekend) Toate astea pot crea....si o fac....mari suspiciuni printre cei care deja au creierii pilaf.....si de asta pot toti influencerii, Sosocii....etc....sa castige atatia adepti. Uite exemplul pietelor vs supermarketurilor. Este o jumatate de masura. Pai unuia mai conspirationist din fire, nu ii dai fix apa la moara? Il carantinezi juma de an....nu are efect incat trebuie sa-l mai carantinezi o data. Pai nu le-ai aruncat-o fix la fileu? Tu ca stat, trebuie sa fii responsabil pentru masurile pe care le iei, de cele pe care nu le iei, dar si de cele pe care le iei aiurea. This post has been edited by vallixx: 12 Apr 2021, 13:40 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
Laurentziu83 |
![]()
|
QUOTE(GBX @ 12 Apr 2021, 14:12) Însă, oricât de sătul aș fi de deciziile tâmpe ce se iau în pandemie, și nu doar pe la noi, cred că vaccinarea, igiena, masca și limitarea interacțiunilor umane sunt singurele soluții, în lipsa unui tratament. Și lucrurile ar fi mult mai simple dacă lumea ar respecta aceste lucruri. Pai asa zic si eu, ca nu-mi place sa ma inghesui cu toata lumea pana la 6-7 seara, prefer sa ma duc la ora 8 sau 9 seara sa-mi fac cumparaturile. Daca motivezi inchiderea magazinelor la 6 seara prin "sunt unii care dau petreceri si..." inseamna ca esti un stat impotent care nu mai are politie sa dea amenzi pentru asta. Eu in timpul liber sunt pe coclauri si pustietati, nu vad de ce sa fiu fortat sa revin dupa o anumita ora acasa. Si sunt zgarcit: nu vreau sa dau 20 de lei curierului ca sa-mi aduca mere nasoale, prefer sa mi le aleg eu, ca eu le mai nimeresc asa din cand in cand. Plus ca acel curier ia si el contact cu o groaza de lume, unii dintre ei bolnavi. |
--------------------
.
.
.
|
|
cj98czh |
![]()
|
eu zic doar atat .. nasa mea este medic pe ATI in UK, sora ei este asistenta pe ATI in CJ .. sa va povesteasca unii din fraierii astia care stau de 1 an in linia 1 ce face virusul asta, cati oameni sanatosi tun i-a pus in cap si care au avut noroc au scapat .. sa va spuna cati din cei care fac gripa ajung la ATI si cati cu covid ... in rest fiecare este libr sa gandeasca si sa creada ce vrea ..
efectele secundare se vor vedea in viitor .. pana atunci ma bucur ca nu am facut, chiar daca nu pot sa zic ca m-am protejat f. mult .. si C in 2 sapt. am rapelul la vaccin .. + este topicul de poze, nu de teoria conspiratiei |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th August 2025 - 04:50 |