Poza Zilei, traim in Romania....
![]() ![]() ![]() |
Poza Zilei, traim in Romania....
Tamango |
![]()
|
||
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|||
sorin000 |
![]()
|
![]() Just a member Group: Members Posts: 517 Joined: 16 April 08 From: Marte ![]() |
...
Attached thumbnail(s) 210620111843.jpg ( Size: 385.14k ) Number of downloads: 987 240620111871.jpg ( Size: 599.94k ) Number of downloads: 1036 240620111876.jpg ( Size: 461.02k ) Number of downloads: 1006 |
--------------------
Renault
Megane IV facelift 2021
ZEN TCe Audi A4 2016 TFSI S-tronic
Ex. Megane Sedan II 2008 Lux privillege dCi "Dacă mașina mea era ruptă ca tine , nu trecea de RAR..." |
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Farul din Constanta
![]() This post has been edited by SorinCT: 8 Aug 2011, 20:30 Attached thumbnail(s) DSC02013_1.JPG ( Size: 879.97k ) Number of downloads: 960 DSC02012_1.JPG ( Size: 648.7k ) Number of downloads: 923 DSC02020_1.JPG ( Size: 607.13k ) Number of downloads: 317 DSC02025_1.JPG ( Size: 456.75k ) Number of downloads: 317 DSC02031_1.JPG ( Size: 614.06k ) Number of downloads: 308 DSC02037_1.JPG ( Size: 838.75k ) Number of downloads: 291 |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Important e cine vede farul
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
La acest capitol sta foarte bine
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Cat despre Sun Plazza, tare mici mai sunt locurile acolo. De cate ori parchez, trebuie sa fac minim 2 manevre, ca din prima n-am nici o sansa, decat poate sa fie 2 locuri libere si sa folosesc si spatiul de la celalalt pe timpul manevrei. [/quote] de te-ar auzi o colega de-a mea ca ,vai de mine,nu-ti iese 'din prima' ti-ar da peste nas ca daca n-ai dat poligonu' n-ai de unde sti gararea.. ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
CT-84-LEU |
![]()
|
![]() Sofer agresiv pe BMW = sofer antrenat pe Renault Group: Members Posts: 136 Joined: 27 July 05 From: BUCURESTI ![]() |
Aterizare fortata...
![]() 2011_07_03_19.47.31.jpg ( Size: 1.46mb ) Number of downloads: 399 2011_07_03_19.47.45.jpg ( Size: 1.52mb ) Number of downloads: 423 |
--------------------
Renault
Megane 3 - 1.5 110hp
140hp, by Dimsport :) BMW 3xxi 24v - vanos - 2xxHp by Dimsport :)
Renault Koleos - 2.5 - 170Hp - DAUNA TOTALA |
|
geomvp2nite |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 497 Joined: 6 September 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(clr @ 8 Aug 2011, 16:40) Nu tine numai de Sun Plazza. Nicaieri in tara asta (sau cel putin in Bucuresti) nu am vazut sa dea cineva 2 bani pe faptul ca un loc e rezervat pentru persoanele cu handicap. Asta pentru ca probabil nu patesc nimic cand le ocupa, iar de constiinta nu poate fi vorba. Cat despre Sun Plazza, tare mici mai sunt locurile acolo. De cate ori parchez, trebuie sa fac minim 2 manevre, ca din prima n-am nici o sansa, decat poate sa fie 2 locuri libere si sa folosesc si spatiul de la celalalt pe timpul manevrei. QUOTE(Tamango @ 8 Aug 2011, 17:13) Eu reusesc din prima, dar am Twingo, mai mic decat Meganelul tau. Locurile sunt foarte inghesuite acolo, risti sa dai peste un bizon/vaca care daca nu ti-a zgariat masina cand a parcat-o, sigur ti-o zgarie cand deschide usa ... Mai bine o lasi la mama naibii un pic mai departe de intrare, pe 2 locuri, exact ca aia din poza. Risti doar sa te vezi cu ea pozata pe net dar e mai safe ... daca-ti pasa de zgarieturi. +1, tare idioata mai e parcarea aia...mereu parchez la mama dracu' sa nu mi-o zgarie vreo/vreun bizon/bizoanca... ![]() |
--------------------
renault
megane hb
1.6 16v 2004 sport dinamique
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 9 Aug 2011, 09:07) de te-ar auzi o colega de-a mea ca ,vai de mine,nu-ti iese 'din prima' ti-ar da peste nas ca daca n-ai dat poligonu' n-ai de unde sti gararea.. ![]() ![]() Colega aia a ta stie asa bine parcarea laterala pe stanga/dreapta si gararea fata-spate ? ![]() In alta ordine de idei, in scoala de soferi inveti chestiile astea doar dupa repere, pe o masina de un anumit gabarit ... daca masina personala e altfel, ghinion. Adevarata soferie o inveti dupa ce termini scoala, pe masina ta. Asta daca ai un minim simt de responsabilitate si respect pentru ceilalti ... te apuci si faci manevre pana omori ambreiajul si le stii cu ochii inchisi. Am vazut si am stat dupa destui care se chinuiau la o parcare laterala ca in final s-o lase parcata ca dracu, jumate pe banda 1. Nu-ti mai zic ca in parcarea mea de resedinta doar eu si un vecin care mergem zilnic cu masinile, garam cu spatele si le lasam aliniate frumos, la linie, perpendicular pe axul drumului. Restul, adica exact soferii de duminica le lasa cu fata, strambe, cu rotile bracate. Iti dai seama ce sofer e dupa cum isi parcheaza masina ... |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
UltraDrive |
![]()
|
![]() Membru cu kilometri Group: Members Posts: 442 Joined: 6 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
2000 HB 1.6 16V De ce sa bei si sa conduci cand poti sa fumezi si sa zbori ?
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
interesanta concluzia lui tamango, dar nu e chiar valabila 100%.
in marea majoritate chiar se aplica, dar mai sunt suficiente cazuri cand tu (oricare ai fi) magnificul si super experimentatul sofer si parcangiu, esti obosit, enervat, sictirit, grabit, etc si o lasi mai intr-o doara, si nu milimetric. lasand extraconsumul de carburant la asemenea manevre. dar in general e un reper bun de a afla cu cine ai de-a face. |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
alex.vano |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 9 February 08 From: Bucuresti, 5 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
- numar de sarpe
75 caluti
|
|
UltraDrive |
![]()
|
![]() Membru cu kilometri Group: Members Posts: 442 Joined: 6 May 06 From: Bucuresti ![]() |
in asentimentul discutiei : fina mea
este un sofer execrabil dar mereu masina ei este parcata perfect, de zici ca umbla cu echerul in portbagaj |
--------------------
Renault
Megane
2000 HB 1.6 16V De ce sa bei si sa conduci cand poti sa fumezi si sa zbori ?
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
QUOTE(clr @ 8 Aug 2011, 17:40) Nu tine numai de Sun Plazza. Nicaieri in tara asta (sau cel putin in Bucuresti) nu am vazut sa dea cineva 2 bani pe faptul ca un loc e rezervat pentru persoanele cu handicap. Asta pentru ca probabil nu patesc nimic cand le ocupa, iar de constiinta nu poate fi vorba. Ia sa fi parcat asa in Viena sau in orice oras din tarile cu apa calda permanenta.... ca idee asa, in final am inteles ca se ajunge la un cost de aproximativ 500 de euro ptr. ca se ridica masina instant, ca ness-ul ![]() Doar asa responsabilizezi oamenii...ca nici aia nu au constiinta.... dar daca stii ca te amendeaza rau si nu merge ca stai ca poate scap, atunci poate cei care au nevoie de acele locuri le vor avea disponibile... |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
in acea parcare eu vad ca in aceeasi latime pe o latura sunt desenate 3 locuri si pe cealalta sunt doar 2.
nu de alta dar acele 3 locuri sunt inghesuite rau de tot. cat de carcotas sa fii sa critic un om care isi protejeaza masina de meltenii mioritici prin a parca mai pe mijloc. eu nici nu as fi putut sa ies din masina la cat de mari sunt usile mele in acel locsor. vad ca mai sunt si de handicapati. cum te astepti ca un om cu dizabilitati sa parcheze la milimetru si sa mai si iasa de acolo fara stress. |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
tamango,mi-a facut par alb cu poligonu' dat de ea in '86..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by iulia_boris: 9 Aug 2011, 11:57 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 9 Aug 2011, 12:55) [...].. desi eu le-am spus ,din experienta personala,ca fara casco e ca la ruleta ruseasca..uite asa 10000roni se duc in service..[..] Inseamna ca experienta personala e una mica..si ma refer aici la experienta la volan.... Casco (in contextul expus in fraza), in mod normal se face ptr. cazurile cand esti vinovat ceea ce rezulta ca ceva se intampla...adica nu esti sigur pe tine, se constientizeaza faptul ca nu prea "alea alea" cu volanul.... Mai exista si casco ptr alte situatii care nu se aplica in contextul actual. |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
iulia_boris |
![]()
|
dantes,tot din prea multa siguranta de sine,spun de coleg,VINOVAT fiind este bun de plata..stiu si eu pt ce-i casco..am carnet de 2.5 ani.. si doar vreo 15.000km.ala avea 27..care-i diferenta dintre noi 2? de cateva mii de lei pt reparatii..din textu' tau reiese ca nu prea ai casco..poate ma insel..acest coleg imi spunea,ca si tine,ca deductie ma refer,ca lipsa experientei,bla bla si-a spus cuvantu'..nu contest asta..neatentie,oboseala,viteza astea au fost la mine.. doar ca trufia asta nu-i buna..never say never..despre asta-i vorba.. la el s-a concretizat printr-o experienta nasoala..oare de ce firmele de vanzari obliga cumparatorii sa aiba asigurari casco? se spune ca 'desteptii invata din greselile altora ,inteligentii din alea personale,cat despre prosti iti inchipui si tu..
This post has been edited by iulia_boris: 9 Aug 2011, 13:25 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
esti sigur ca ai rationalizat corect?
in contextul prezentat era vorba de experienta individuala la volan si de faptul ca x sau y nu isi fac casco ca sunt prea buni (in sinea lor). si s-a dovedit ca nu erau asa maestrii. casco se face oricand. nu stii cum te prinde momentul nefast si casco te salveaza, oricat de schumacher ai fi. |
--------------------
Citro-mobil
C4
|
|
Tamango |
![]()
|
QUOTE(iulia_boris @ 9 Aug 2011, 12:55) Exact ![]() ![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
iulia_boris |
![]()
|
poi,sa-ti spun cu cata admiratie priveam,multi, alt coleg cu-n tico,care parca plutea,frate,pe zapada..si cu gume de vara..
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
|
|
dantes |
![]()
|
O asigurare (casco in cazul nostru e ....desi suna ciudat...o asigurare in caz ca....
Acel "caz ca" e influentat de mai multi factori. Cum e cazul de o asigurare casco care in mod normal te asigura de prostia personala in mare masura si de sistemul de rahat al rca-urilor sau lipsa banilor/timpului de a tine masina in service dupa rca sau a hotilor, in mai mica masura, atunci factorul principal e asigurarea ca nu sunt sigur pe mine sau sunt de fel mai prapastios... Pot da o groaza de exemple, care in peste 1.000.000 km nu a lovit niciodata masina, sau altul care a avut casco ani la rand si dupa o luna dupa ce a renuntat a comis-o, etc... Dupa parerea mea, casco se incheie daca paguba produsa de riscul de a lovi masina de-a lungul timpului depaseste suma data la asigurator... Aici nu se prea poate calcula cu exactitate....casco la mine e incheiat in functie de feeling...cateodata da, cateodata nu....pana acum am ales bine. |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Bine, bine, eu mai inchei casco dat fiind acum vreo 2 ani am fost despagubit cu o valoare care ar insuma vreo cca 4-5 ani de CASCO.
![]() Parca ma simt asa putin dator... |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 9 Aug 2011, 09:07) .... de te-ar auzi o colega de-a mea ca ,vai de mine,nu-ti iese 'din prima' ti-ar da peste nas ca daca n-ai dat poligonu' n-ai de unde sti gararea.. ![]() ![]() Stai tu linistita ca am permis de suficient de mult timp pentru a fi prins si proba de poligon. Parcarea aia insa e imposibila. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
WTF?
tcaci.jpg ( Size: 165.27k ) Number of downloads: 325 Cum sa te cheme Tcaci? ![]() This post has been edited by skorpio_bog: 9 Aug 2011, 22:23 |
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.261 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
dupa cum spuneam in alt post fatadecur e noul rai al cocalarilor si pitzipoancelor care isi fac poze prin wc-uri si le baga acolo sperand sa le ramarce cineva si sa le faca vdt(vedete).
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
zapata |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 21 November 06 ![]() |
Diceros Bicornis cu negi pe maini stand la soare!!!
Attached thumbnail(s) SAM_1369.JPG ( Size: 2.48mb ) Number of downloads: 407 |
--------------------
Renault
Megane
- B - ?? - ???
2006 MARIAN COZMA va ramane mereu in sufletele nostre alaturi de UNICUL CAPITAN!!!
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Da' de ce il cautai pe argoneata?
![]() Nu-l gasesti asa ![]() This post has been edited by R19/16v: 9 Aug 2011, 22:15 |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Bashca cele doua morse tolanite in fata si in spatele dihaniei!
Par a face parte din aceiasi colonie. ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 01:02 |