Poza Zilei, traim in Romania....
![]() ![]() ![]() |
Poza Zilei, traim in Romania....
rtBK |
![]()
|
||
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|||
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Ma, apropo de masini mari, ai 1,40 metri inaltime si tu iti cumperi BMW 735.
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
Abo |
![]()
|
![]() Planificarea atentă nu poate înlocui norocul chior. Group: Members Posts: 288 Joined: 14 August 10 From: Codlea/Brasov ![]() |
T.rac3Er ... eu nu te-am insultat cu nimic, mi-am spus parerea. Nu sunt manelist si iti accept parerea ca la noi se cumpara masinile cu ampatament marit pentru ca sunt mai scumpe si masina mea a costat mai mult decat a "dusmanului" ... si mai pun si pariu ca 50% dintre detinatorii de masini cu ampatament marit nici macar nu stiu de la ce vine L-ul din numele masinii. Dar eu am dat exemplul celor de la top gear care au aratat cifrele de vanzare in Anglia si multi detinatori au spus ca au cumparat-o ori pentru spatiu, ori pentru dotarile care nu se regaseau in varianta normala si chiar chestiunea asta s-a discutat ca marea majoritate le conduc ei, nu au soferi; ori as dori sa cred ca totusi in alte tari nu se practica ca la noi principiul de "valoare".
This post has been edited by Abo: 7 Dec 2010, 21:11 Attached thumbnail(s) Audi_A8L_W12_957_1024x768.jpg ( Size: 146.4k ) Number of downloads: 1001 |
--------------------
Renault
Megane Hatchback
- BV 92 ABO
2005 1.5 dCi 82 CP
|
|
Adi86 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 322 Joined: 28 July 08 From: Lausanne, Switzerland ![]() |
Dam o bila? Doar sa nu uitam sa tragem frana de mana
![]() Attached thumbnail(s) 1965_20Ford_20Mustang_20Pool_20Table_201.jpg ( Size: 179.83k ) Number of downloads: 988 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
@Abo: pfoaaaaaa ce interior, tot Audi?
Scaunelul ala mic din fata canapelei principale ma face sa ma gandesc ca este pentru o pozitie mai comoda a unei "domnisoare" blonde de bine... ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
@Abo daca te resimti in ceea ce am descris atunci esti pe drumul cel bun spre recuperare. ai trecut de faza 1.
nu m-am referit la tine, dar revin, daca te simti, treaba ta. in alte tari functioneaza exact acelasi princiupiu ca la noi. oamenii vor fi oameni, tot timpul, oriunde. doar ca acolo totusi gradul de cultura e mai mare si majoritatea totusi sunt mai neciobani decat aici. acolo cei care fac bani negri nu se vor expune in "cele mai cele" noutati ca vin garzile peste ei imediat. si nu ma refer la mafiile grele ci la cocalarii astia cu un teren, doua, o camatareala scurta. astia ar ramane in 3 secunde in curul gol. dar la noi merge. politia e unsa si ea. trece cu vederea. si de aia vezi si politisti cu x6 si seria5. prostia si dobitocia e enorma atunci cand declara ca nu stie ce e aia. ca i-a placut. cuvintele astea sunt demne de o pitzipoance blonda cu trup beton la 20 de ani care se arunca in 3 ani de folosire. nu pt unul care are afaceri. si totusi depinde de ce fel de afaceri ruleaza. un om chibzuit nu arunca banii pe fereastra. ii arunca daca vrea sa se umfle in ouo, sau ii lipseste ceva barbatie. poza asta ultima e relevanta. cum mama ei de treaba sa preferi sa conduci masina cand ai putea sa stai naibii in spate ca un seic. si cu vreuna care sa te munceasca. si daca ai bani de 760Li atunci poti sa platesti un baiat cu 10mil sa te conduca. si la negru sa ii dai.banii aia ii cheltuiesti intr-o saptamana de benzina |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
nu-i mai frumos sa-ti iei un Enzo si sa ti-l iei pe Schumacher ca sofer.. ca deh iti permiti sa-i dai 10.000 pe zi...
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Adi86 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 322 Joined: 28 July 08 From: Lausanne, Switzerland ![]() |
QUOTE(T.rac3Er @ 7 Dec 2010, 22:52) un om chibzuit nu arunca banii pe fereastra. ii arunca daca vrea sa se umfle in ouo, sau ii lipseste ceva barbatie. poza asta ultima e relevanta. cum mama ei de treaba sa preferi sa conduci masina cand ai putea sa stai naibii in spate ca un seic. si cu vreuna care sa te munceasca. si daca ai bani de 760Li atunci poti sa platesti un baiat cu 10mil sa te conduca. si la negru sa ii dai.banii aia ii cheltuiesti intr-o saptamana de benzina Alta e ideea: Iti iei limuzina si o conduci tu din 2 motive: 1. Esti Becali 2. Nu esti Becali dar nu ai bani de 2 masini ultra-mega-super "full de full". Si atunci iti iei doar una dar o conduci tu, sa stie lumea ca e a ta. Sa nu cumva sa creada ca esti pasager. Da, sa stie lumea xca e masina ta, facuta de tine, din banii tai facuti de tine si hainele tale crosetate de tine. La urma urmei, cine isi permite un A8 cu sofer mai mult ca sigur ca se bucura de placerea condusului in altceva cu doar 2 usi. ![]() PS: ma refer la oamenii seriosi. This post has been edited by Adi86: 7 Dec 2010, 23:02 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Pai si atunci cam care ar fi scoru' sa mi-l iau ca sofer pe Papa Benedict?
![]() Papa la volan si io in spate cu niste beteala aurie in cap.Epic! |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
la papa-mobil sau la bmw-uțu tau.. n-ai auzit.. ai bemveu si mergi la hypermarket, esti cocalar..mai bine iei tramvaiul
![]() This post has been edited by semit: 7 Dec 2010, 23:07 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Egal!Numa' sa conduca Papa!
Chiar si tramvaiul daca zici matale. This post has been edited by marian-j: 7 Dec 2010, 23:09 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(marian-j @ 7 Dec 2010, 23:05) Pai si atunci cam care ar fi scoru' sa mi-l iau ca sofer pe Papa Benedict? ![]() Papa la volan si io in spate cu niste beteala aurie in cap.Epic! ![]() ![]() Deci coane Marian... sa nu-ti mai spunem coane? |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
neiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 704 Joined: 4 January 09 From: Timisoara ![]() |
A8
8 Dec 2010, 13:22: grozava scula This post has been edited by neiu: 8 Dec 2010, 13:22 Attached thumbnail(s) ela_418.jpg ( Size: 1.02mb ) Number of downloads: 899 |
--------------------
renault
laguna 1.8i
- TM 11 RFT
1998 berlina Florin
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.409 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Prefer un S Klasse ... Audi su BMW nu au fost pe gustul meu niciodata ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
si eu tot mercedes prefer...dar nu pot sa spun ca audi si bmw nu sunt pe placul meu...stiu..stiu....sunt manelist.....si de banii unui audi imi pot lua Vel Satis...masina care nu este de manelist....numai cei care dau sub 30 k pe o masina noua nu sunt manelisti....asta este pt Modus... stiu...latitude rupe..
This post has been edited by M i h a i: 8 Dec 2010, 15:58 |
--------------------
------
------
------
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Beeey...se spune ca nu esti un fin cunoscator al masinilor si nu ai un simt dezvoltat in a aprecia frumosul si ...latitude rupe
![]() |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
Sa inteleg ca acei care si-au luat Laguna la prima mana sunt manelisti?
|
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e
- HA308MV
05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
ce sa le ceri la uameni. mai greu sa intre informatia prin craniul facut din armura de tanc.
![]() |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
M i h a i |
![]()
|
cei care au luat laguna la prima mana si au dat peste 20 k sunt cunoscatori.....
Tracer...fii mai explicit ...ca sa stiu cum sa ti raspund.. ![]() This post has been edited by M i h a i: 8 Dec 2010, 15:39 |
--------------------
------
------
------
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
@T.rac3Er: pe bune! care e problema ta? zi-ne si noua pe limbajul nostru de manelisti...
oricum se pare ca o luam off topic rau de tot... |
-------------------- Laguna II.2 INITIALE 2.0dci 150CP, 2007
|
|
Ravine |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 14 January 06 ![]() |
Eu chiar nu cred ca o versiune L se conduce mai bine decat una normala. Si totusi e vorba de masini din clasa de lux, ce fiu de pasa sa fii sa nu te satisfaca toate dotarile [optionale] la versiunea normala incat sa "fii nevoit" sa cumperi versiunea lunga cu care sa te chinui singur prin trafic?
|
--------------------
.
.
. -
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.595 Joined: 17 May 05 ![]() |
In Bucuresti nu dau Matizul pe nici o masina d-asta de lux.
Poate doar ca pasager pe canapeaua din spate, dar ca sofer...never. |
--------------------
.
.
.
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
da , mai ales un matiz dala fara servo si fara AC sa nu-l dai , sa iti intre arcurile in poponet cand treci peste vre-o linie de tramvai siguranta 0 si confort -1
eu sincer daca as avea optiunea sa iau o masina de oras acum mi-as lua smart sau mini ![]() |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
|
-------------------- Laguna II.2 INITIALE 2.0dci 150CP, 2007
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
no way , cea mai oribila masina ever , pana si micra e mai draguta ca asta
imi mai plac astea toyota-iq-mini-car.jpg renaultsport-twingo.jpg This post has been edited by L!nuX: 8 Dec 2010, 21:35 |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.595 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(L!nuX @ 8 Dec 2010, 21:23) da , mai ales un matiz dala fara servo si fara AC sa nu-l dai , sa iti intre arcurile in poponet cand treci peste vre-o linie de tramvai siguranta 0 si confort -1 AC are, servo nu-i trebuie, confort avea mai bun ca la Symbol. Siguranta de Logan. Daca il zgarii, lovesti, ieftin de reparat, nu-i trebuie CASCO. Ca trancane, da-l dracu'. ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
rtBK |
![]()
|
la toyota iq mi se pare superb exteriorul, dar interiorul nu prea e pe placul meu... prea au luat-o pe aratura cu designul futurist.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd August 2025 - 04:17 |