Poza Zilei, traim in Romania....
![]() ![]() ![]() |
Poza Zilei, traim in Romania....
gabize |
![]()
|
||
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.023 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Attached thumbnail(s) SL550341.JPG ( Size: 400.56k ) Number of downloads: 772 SL550343.JPG ( Size: 469.03k ) Number of downloads: 820 |
||
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|||
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.593 Joined: 17 May 05 ![]() |
Cred ca nu-i tara in Europa in care sa nu fi vazut macar un logan cu numere locale.
|
--------------------
.
.
.
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.023 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Per ansamblu in Italia am vazut destul de multe Dacii, chiar si reprezentantele Dacia incep sa se inmulteasca. Insa a fost distractiv ca in Venetia sa ma intalnesc cu ceva atat de familiar.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.646 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
si eu care am crezut ca te refereai la gunoaiele aruncate peste tot si boschetii care cresc aiurea.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Era vorba de Italia aici, tot un fel de romani sunt si acolo.
Cand vii cu trenul dinspre Cannes sau Nisa (Franta) catre Ventimiglia (Italia), iti dai seama ca ai trecut in Italia dupa cum arata cladirile cand iesi din unul din tuneluri si mizeria de pe strazi, altfel n-ai nici un indicator, nimica. |
--------------------
.
.
.
|
|
gabize |
![]()
|
Poza e facuta undeva in zona administrativa a Venetiei, in apropierea garii. Cladirea era in renovare. Nu incerc sa scuz mizeria din zona, insa in general nu te poti plange de astfel de imagini pe la ei.
14 Nov 2010, 13:29: Laurentiu, nu cunosc Italia, am avut ocazia sa vizitez o parte din nord-estul ei, mai exact regiunea Veneto. Poate ca aici are mare influenta apropierea de Elvetia si Austria, insa oamenii nu sunt galagiosi. Asezarile sunt deosebite, au niste orasele cochete si curate, in care istoria se vede la tot pasul. Totul e bine conservat si curat. Chiar si localitatile rurale iti incanta ochiul prin eleganta lor. Oamenii pun mare pret aici pe modul in care arata casele si curtile. E o zona viticola, si pentru a infrumuseta locul, fiecare rand de vie incepe cu o tufa de trandafiri. Iar drumurile lor prin vii sunt asfaltate si mult mai bune decat multe judetene de pe la noi. Sunt sigur ca nu toata Italia e la fel, insa eu am avut privilegiul sa strabat o parte civilizata si frumoasa din ea. This post has been edited by gabizegrean: 14 Nov 2010, 12:29 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
anvelopa banuiesc ca e uzata? pentru ca in poze nu se vede prea bine, am avzut si eu ieri un x5 cu un singur bec functional in stop si cu o guma cu profil "v" si una normala pe spate, bineinteles cu sarmele pe afara....
|
--------------------
.
.
.
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
si eu presupun ca se refera la uzura mare a anvelopei, pentru ca la firma nu cred ca se refera; daca nu ma inseala vederea, anvelopele sunt continental, insa profil nu mai au deloc pe ele. Daca mai da si de zapada cu ele, schiuri sunt.
|
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
c_costel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 18 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu pot sa cred ca un posesor de Maseratti nu are bani de cauciucuri, personal stiu pe cineva cu un Chrysler 300C care iarna trecuta a mers cu anvelopele de vara ,cu toate ca avea roti de iarna noi cu anvelope Vredestein Wintrac ,dar pur si simplu nu a avut timp sau chef sa le schimbe.
Si nu e deloc sarac ,zgarcit poate.Si are si cativa soferi angajati. |
--------------------
renault
modus
- h 593 r
2005 1,2 dinamyque
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
la 2000 RON bucata de anvelopa, ma gandesc ca mai asteapta un pic sa le schimbe, dat fiind ca nu a venit zapada. Aia nu e genul de masina cu care te duci la vulcanizarea din coltul strazii sa iti puna anvelope.
Plus ca nu cred ca scoate masina asta pe zapada, o avea o alta masina pt asa ceva. |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.266 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
sa stii ca poti gasi vulcanizari destul de bine dotate si la coltul strazii.bine, nu au covor rosu pentru vedete daca la asta te referi.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
Fratzica |
![]()
|
Hai sa nu exageram. Ma refeream la faptul ca nu vei gasi la vreo vulcanizare de cartier dimensiuni atipice de anvelope si angajati care sa umble "cu manusi" pe langa masina. Cand dai peste 100k EUR pe un Maserati, nu ai chef sa lasi orice nea` Dorel sa se joace la masina. Ma rog, acum depinde si de proprietar.
This post has been edited by Fratzica: 14 Nov 2010, 19:05 |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Imi cer scuze pt calitatea pozei cu anvelopa.
Geamul lateral era umed si n-am avut vreme sa-l cobor. Gumele erau ele Conti dar erau aproape sterse. |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.266 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
In Galati pe una din strazile destul de circulate - Cosbuc- gasesti foarte multe spalatorii si vulcanizari care au si scule si cauciucuri de foarte multe dimensiuni.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
Fratzica |
![]()
|
probabil a bagat ceva drifturi cu ea
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() La volan era un reisar la vre-o 60 de ani. |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Fratzica |
![]()
|
nu rade, am cunoscut multi oameni in toata firea care se jucau cu masinile oricand prindeau ocazia.
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
Abo |
![]()
|
![]() Planificarea atentă nu poate înlocui norocul chior. Group: Members Posts: 288 Joined: 14 August 10 From: Codlea/Brasov ![]() |
cine site ce Clarckson o' fi batranul
![]() |
--------------------
Renault
Megane Hatchback
- BV 92 ABO
2005 1.5 dCi 82 CP
|
|
Fratzica |
![]()
|
exact, cel mai bun exemplu
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
colegu marian... am vazut si eu o faza asemanatoare cu 2 omuleti cam de varsta mea cu un lexus... ma gandeam "cati bani or avea nenica astia de si-au luat lexus" si din greseala m-am uitat pe la anvelope niste firestone terminate de-a dreptul
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Euu90 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 6 October 08 From: Timisoara ![]() |
Securitatea in 2010. Timisoara, holul facultatii
![]() Attached thumbnail(s) Imag043.jpg ( Size: 365.98k ) Number of downloads: 954 |
--------------------
Renault
Megane ST
2011, 1.9 dci / Ex. Clio 1.4 2003
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
QUOTE(Fratzica @ 14 Nov 2010, 18:55) la 2000 RON bucata de anvelopa, ma gandesc ca mai asteapta un pic sa le schimbe, dat fiind ca nu a venit zapada. Aia nu e genul de masina cu care te duci la vulcanizarea din coltul strazii sa iti puna anvelope. Plus ca nu cred ca scoate masina asta pe zapada, o avea o alta masina pt asa ceva. Eu nu inteleleg de ce ar trebui sa fie o problema anvelope de 2000 de euro la o masina de 100 de mii. Pentru proprietarul unei asemenea masini, o astfel de cheltuiala ar trebui sa doar la buzunar cum ne-ar durea pe noi achizitia unui baton de salam. M-am saturat sa ii aud pe cei cu Tuareg, ML sau alte masini de multe zeci de mii de euro cum ca masinile lor consuma mult, sau costa mult revizia, sau costa 3000 de lei setul de anvelope de iarna, etc. Pai totusi, eu cand imi voi permite asa ceva (insa n-am sa mor daca nu ajung la nivelul asta) probabil voi sta la o vila, iar pe card voi avea intotdeauna cateva mii de euro la dispozitie pentru orice eventualitate. Astia cum gandesc? |
--------------------
.
.
.
|
|
Fratzica |
![]()
|
Banii vin si trec. Daca azi ai putut sa dai 100000 eur pe o masina nu inseamna neaparat ca anul viitor sau peste x ani vei avea bani sa o si intretii. Sunt prea multe variabile.
Nu exista o lege ca daca ai un sac de bani azi vei avea un sac de bani mereu. Fiecare isi vede de treaba lui, nu vad de ce ar trebui sa te afecteze pe tine. |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Daca ala cu ML-ul lui derapeaza pe gheata cu cauciucuri de vara si intra in mine, ma cam afecteaza...
![]() Mai degraba ar fi condus o Octavia bine echipata. Si, daca intri in probleme financiare, eu zic ca in primul rand vand respectiva masina, sa-mi recuperez niste lichiditati, si imi iau ceva mai ieftin. This post has been edited by Laurentziu83: 14 Nov 2010, 21:11 |
--------------------
.
.
.
|
|
Fratzica |
![]()
|
dupa cum am zis, sunt foarte multe variabile financiare, morale, etc.
Majoritatea celor care cumpara masini scumpe (vorbesc aici de cei care au facut banii cu mana lor, nu pentru ca le-au picat din cer), le cumpara pentru a face bani cu ele, pentru ca nu poti sa te duci sa inchei un contract de sute de mii, milioane de euro, coborand dintr-o Octavie. "Si, daca intri in probleme financiare, eu zic ca in primul rand vand respectiva masina, sa-mi recuperez niste lichiditati, si imi iau ceva mai ieftin." Nu e asa usor, poti sa nu gasesti cumparator pentru masina, sau poate masina e luata in leasing si nu o poti da inapoi. This post has been edited by Fratzica: 14 Nov 2010, 21:26 |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
ba sunteti nebuni ?
![]() de ce n-are ala pe maserati gume de iarna, ca-s continetalurile uzate, ca aluneca ala si-mi loveste matizu, ca aia, ca ailata, ca de ce si pe dincolo ![]() ![]() ![]() cred ca ca ala cu maseratiu daca s-ar uita pe aici ar rade mai bine ca mine. e misto sa te futa grija dintr-o caruta de 3000 de euro (cu indulgenta) de caruta altuia la care numai cauciucurile costa atat. ca sa nu mai zic ca ala de sarac ce e si-a luat maserati ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Pai na,cainele moare de drum lung,si . . . . continuarea o stiti.
Laurentiu,tu erai ala care contabiliza pe fiecare de cati bani pune carburant,nu? ![]() This post has been edited by Catalinmodena: 14 Nov 2010, 22:30 |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
cred ca el era
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th August 2025 - 02:02 |