Viteza Maxima Atinsa Cu Masinutele Dvs ..., indiferent de motorizare....
![]() ![]() ![]() |
Viteza Maxima Atinsa Cu Masinutele Dvs ..., indiferent de motorizare....
semit |
![]()
|
||
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) Resize_of_PIC_00895293.jpg ( Size: 92.52k ) Number of downloads: 4 |
||
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|||
kebbius |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 19 November 04 From: Bucuresti ![]() |
aoleo...incredibil. daca a mai scapat cineva din accidentul asta, inseamna ca are noua vieti; mai ales pasagerii din fata.
|
-------------------- Honda Accord 2008 2.4 M/T
Black |
|
grizzly |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 25 July 05 ![]() |
Te face sa te gandesti bine de tot la anumite chestii...
|
-------------------- MII Estate 1.9 dCi Confort Privilege - dintre toate optiunile NU am pus jante 17" si senzori presiune in roti
Renault Mascott 3.0 dCi 115 CP, Double Cab, Bena 4.5mx2.2mx2.3m (inaltime) ... omologat la 3500 kg -> categ B :) |
|
B39WGR |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 20 November 05 ![]() |
De la un vitezoman: ala cu Octavia o fi adormit la volan daca mergea cu 60 Km/h si a intrat intr-un TIR.
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan 16V
2004
|
|
Havoc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 1 August 05 ![]() |
Mergeau cu 170km/h...au trecut peste un podulet...si nu au vazut mai devreme..camionul care era parcat neregulamentar..pe sensul lor de mers..au avitat camionul..dar nu au reusit s amai redreseze masina si au intrat intr-un pom!
Erau 3 ocupanti:2 barbati si o femeie toti tineri,lucrau la o banca si se deplasau la o conferinta...femeia lucra se pare doar de o saptamana in banca!Femeia si un barbat au decedat pe loc...iar al treilea este(sau era) in stare grava si de nerecunoscut la spital! Ceea ce nu se vede in poza aceasta...motorul se afla la o distanta apreciabila de masina! This post has been edited by Havoc: 26 Nov 2005, 02:48 |
--------------------
Seat
Leon
2005
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
iata si motorul...
Attached thumbnail(s) Resize_of_PIC_00535299.jpg ( Size: 85.75k ) Number of downloads: 5 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
Nea Vizanu |
![]()
|
![]() SUPERMEMBRU Group: Members Posts: 121 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti-Brancoveanu ![]() |
QUOTE(B39WGR @ Nov 25 2005, 11:14 PM) De la un vitezoman: ala cu Octavia o fi adormit la volan daca mergea cu 60 Km/h si a intrat intr-un TIR. ...si Octavia era din hartie!... Superficialitate. Desi am postat in topicul asta, nu sunt totusi de acord cu actele de bravada, respectiv viteza maxima. Oricand se poate ivi neprevazutul dupa un colt si atunci ajungem Doamne-fereste asa. Mai rau este ca mor si oameni a caror singura vina a fost ca se aflau la locul nepotrivit in momentul nepotrivit, ori ca s-au urcat in masina. Trist dar adevarat. Oricum, de cand vor da drumul camerelor de monitorizare trafic numarul vitezomanilor se va diminua drastic. |
--------------------
Renault
18 GTS
- B 77 YVA
1983 4X4 VW Passat 1.9TDI 147CP (personala)
Symbol 1.5dci full (a parintilor) VWaginist infiltrat printre RENO-isti |
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
E clar. Soferul era venit sau dus cu pluta. Nu mergi ca bezmeticul, indiferent cu ce viteza, fara sa ai o vizibilitate totala asupra portiunii de drum ce urmeaza, minimorum egala cu distanta minima de franare. Dumnezeu sa-i odihneasca, ca altceva nu le mai poate face. Bine ca n-a mai lovit si pe altii de pe drum.
|
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
RoVal1972 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 22 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Naspa !!! Doamne fereste de asa ceva !
Dar intr-adevar, e bine sa fi atent si precaut, desi... la vitezele astea mari, e mai greu sa eviti chestiile neprevazute. |
--------------------
Renault Megane
Sedane
2005 1.6. 16V ________________________________________________
Renault Megane Sedan Privilege 1.6 16V + Clima& Xenon+ full airbags. Noir nacre. Nov. 2005 ex. Renault Megane Classic 1.6 16V. 2001 ex. Dacia 1310 1.6l. 1999 |
|
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
QUOTE(cipman @ Nov 26 2005, 11:42 AM) E clar. Soferul era venit sau dus cu pluta. Nu mergi ca bezmeticul, indiferent cu ce viteza, fara sa ai o vizibilitate totala asupra portiunii de drum ce urmeaza, minimorum egala cu distanta minima de franare. Total de acord,nu trebuie sa mergi cu viteza maxima ca sa mori,se moare si la 70 km/h,totul e sa ai conditiile propice dezvoltarii vitezei maxime si atunci nu se va intampla nimic.Cu viteza maxima mergem pe distante scurte ca sa ne mai laudam aci pe forum,nu cred ca sunt multi care folosesc viteza maxima constant. __________ 1.9 dCI |
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
B39WGR |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 20 November 05 ![]() |
QUOTE(Nea Vizanu @ Nov 26 2005, 12:11 PM) ...si Octavia era din hartie!... Superficialitate. Superficialitate?? Ipocrizie. Teama. Frustrari. Lipsa de incredere. Varsta. Complexe. Nea Vizanu, altii se pare ca au inteles ce am vrut sa spun. Viteza excesiva nu e singura cauza a accidentelor mortale. Mai conteaza si starea drumului (suprafata, iluminare, amenajari), starea de sanatate (sau de constienta) a soferului, abilitatile lui fizico-motorii, starea tehnica a masinii (frane, cauciucuri, directie, sisteme de siguranta pasiva si activa), nerespectarea regulilor de prioritate, oprire si stationare, soarta, destinul, s.a.m.d. Care e solutia dumneavoastra, sa nu depasim niciodata viteza legala pe drumurile publice (nici macar o data, o singura data, va rog, o singura data pe un drum drept si cu vizibilitate de 3 Km) si totul va fi OK? Astept un raspuns exhaustiv. |
--------------------
Renault
Megane II Sedan 16V
2004
|
|
dili |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 736 Joined: 18 June 05 From: Constanta ![]() |
Scuze, poate este cam âoff-topicâ?, dar pozele atasate de semit m-au amintit de niste discutii aprinse de acum cativa ani, privind pericolul prezentei copacilor (in special a celor âseculariâ?) pe marginea superbelor noastre drumuri nationale. Evident ca nu am sa sustin o afirmatie absurda, de genul âcopacul a fost de vinaâ? dar parca, parca, daca scapi in camp, mai ai ceva sanse, chiar si la viteza mai mare. In copac insa, adio si cum ii place popii. Vedeti si ce s-a intamplat zilele trecute la Slobozia cu microbuzul ala.
Ironia sortii face ca, atunci cand s-a dat in folosinta noul asfalt, prin nouazeci si ceva, pe portiunea Urziceni-Slobozia-Giurgeni (inaugurat si testat de Basescu cu un Cielo, pe la 180 la ora), a aparut un articol in ziar intitulat «Viitorii criminali ai soselelor», care condamna faptul ca nici nu se uscase bine asfaltul si baietii plantau la greu puieti pe marginea drumului. Autorul articolului puncta, extrem de corect, ca prezenta copacilor pe marginea drumul este, pe langa un real pericol pentru soferi, un arhaism ce dateaza de pe vremea carutelor, cand nea Caisa simtea nevoia de umbra la drum. Stiu ca in tarile normale se defriseaza o banda destul de lata de siguranta pe marginea soselelor, chiar si daca e vorba de trasee de munte sau de padure. |
--------------------
Mercedes-Benz
CLA Coupé, 200d, 2.2, 136 CP, Alb Cirrus,
august 2016 VW Touareg, 3.0 TDI, Edition X, 245 CP, Alb Pure white, iulie 2014
|
|
semit |
![]()
|
traim in Romania si asta spune tot...mai nou Tariceanu a declarat ca in planul Guvernului pe 2006 exista si constructia a 8(opt, eight, huit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) kilometri de autostrada.......8...asta spune tot...sa traiti bine...
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
QUOTE(semit @ Dec 3 2005, 01:30 PM) traim in Romania si asta spune tot...mai nou Tariceanu a declarat ca in planul Guvernului pe 2006 exista si constructia a 8(opt, eight, huit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) kilometri de autostrada.......8...asta spune tot...sa traiti bine... asa mult ? ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
QUOTE(B39WGR @ Dec 3 2005, 01:06 AM) Viteza excesiva nu e singura cauza a accidentelor mortale. Mai conteaza si starea drumului (suprafata, iluminare, amenajari), starea de sanatate (sau de constienta) a soferului, abilitatile lui fizico-motorii, starea tehnica a masinii (frane, cauciucuri, directie, sisteme de siguranta pasiva si activa), nerespectarea regulilor de prioritate, oprire si stationare, soarta, destinul, s.a.m.d. Ba viteza e singura cauza a accidentelor mortale; aceasta trebuie (sau ar trebui) adatata la toate celelalte enumerate de tine. Daca limita pe autostrada e 130 si ai ceatza care reduce vizibilitatea la 20m, mai mergi cu 130? |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
bobbomih |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 16 December 05 ![]() |
eram singurel in masina(autostrada pitesti)si deodata un logan pe langa mine cred ca avea si el 140km;si atunci mi-am zis "sa vedem ce poate si a mea" si am ajuns la 190km\h numai stiu ce turatie era dar sigur peste 4000,si surpriza un CAZAN in fata mea face o depasire de tot "respectu" si dai mihaita frane ca ne faceam praf amandoi.mentionez sa comportat bine masina si nu a fugit sau sa sa fie instabila.
![]() oricum viteza nu este buna,asa ca NU CALCATI PEDALA PREA TARE!!!!!! |
--------------------
megane 1
bicorp
2002 expression
|
|
apachectl |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 27 June 05 ![]() |
ce masina, ce motor?
|
--------------------
megane
sedan
2005 Megane II Sedan 1.5 DCI 80 CP Confort Expresion + clima + scaune incalzite
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
probabil M2 1.9 dci
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
|
Nea Vizanu |
![]()
|
![]() SUPERMEMBRU Group: Members Posts: 121 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti-Brancoveanu ![]() |
QUOTE(B39WGR @ Dec 3 2005, 01:06 AM) Viteza excesiva nu e singura cauza a accidentelor mortale. Mai conteaza si starea drumului (suprafata, iluminare, amenajari), starea de sanatate (sau de constienta) a soferului, abilitatile lui fizico-motorii, starea tehnica a masinii (frane, cauciucuri, directie, sisteme de siguranta pasiva si activa), nerespectarea regulilor de prioritate, oprire si stationare, soarta, destinul. Cu asta sunt intrutotul de acord. Respect! |
--------------------
Renault
18 GTS
- B 77 YVA
1983 4X4 VW Passat 1.9TDI 147CP (personala)
Symbol 1.5dci full (a parintilor) VWaginist infiltrat printre RENO-isti |
|
sandman_ |
![]()
|
Oarecum de acord cu ce spune B39WGR, insa soferul poate controla doar viteza (si, in functie de ea, si traiectoria) vehiculului condus. De aceea, nu conteaza pe ce suprafatza circuli, in ce conditii meteo si de sanatate, atata timp cat ADAPTEZI viteza la toti acesti factori.
Nu cred ca are sens sa mai spun ca una e sa ai 150km/h pe autostrada cu 3 benzi, circuland pe banda 2, vara, soare, cu gume noi, de vara, sanatos tun si fara trafic.... , si alta e sa circuli cu aceiasi 150km/h pe drum montan, cu 1 banda pe sens, pe zapada, viscol, dupÀ ce ai circulat rÀcit 800km continuu... |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
|
RoVal1972 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 22 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Exact !!!
Viteza e in proportie de 80-90% importanta si determinanta. |
--------------------
Renault Megane
Sedane
2005 1.6. 16V ________________________________________________
Renault Megane Sedan Privilege 1.6 16V + Clima& Xenon+ full airbags. Noir nacre. Nov. 2005 ex. Renault Megane Classic 1.6 16V. 2001 ex. Dacia 1310 1.6l. 1999 |
|
bodyf |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 22 December 05 ![]() |
Dati-mi voie sa ma exprim si eu...
Pana acum i-am dat in gusa pana la 90km/h...o am de 7 zile. Dreptul la libera exprimare e garantat de Constitutie, asta in cazul in care o i-au in freza. |
--------------------
Megane II
HB 1,6/16V
ABS, ASR, ESP [B]MEGANE II HB 1,6 16V [/B]ESP, ASR, ABS [B]Confort Dynamic[/B]
|
|
sandman_ |
![]()
|
Ieri(vineri) pe M1 in Ungaria, 215+ pe ceas, 205 spunea GPS-ul si parea ca nu mai are unde sa se duca.
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
|
zyppo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 23 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Offtopic: felicitari sandman_. O viteza cit se poate de reala. Chiar ma intrebam daca mai exista si persoane corecte. M-am tot saturat sa citesc viteze de genul "peste 200km/h si mai putea" sau "aveam 190 si inca jumatate de pedala".
|
--------------------
Renault
Megan Sedan
2004 - 1.6 16v MEGANE II Sedan 1,6 16v - 2005.
Confort Privilege - Negru, Clima, ESP, Xenon. |
|
sandman_ |
![]()
|
Dupa un calcul grosier, eroarea se incadreaza in cei 4% estimati de chipman cu sistemul lui GPS.
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
|
grizzly |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 25 July 05 ![]() |
La mine viteza maxima in conditii excelente (cald, uscat, autostrada A1, etc) nu depaseste 196 kmh. Incerc sa atasez o poza. Poate fi limitata in vreun fel sau asa e ea? Am deja 19000 km si nu merge mai tare.
3af779125fd4577f16e1fca655fa3908.jpg]Viteza maxima (cam mica ![]() |
-------------------- MII Estate 1.9 dCi Confort Privilege - dintre toate optiunile NU am pus jante 17" si senzori presiune in roti
Renault Mascott 3.0 dCi 115 CP, Double Cab, Bena 4.5mx2.2mx2.3m (inaltime) ... omologat la 3500 kg -> categ B :) |
|
adrianpurcarin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti(Gorjului) ![]() |
190km/h pe A1; mai mult nu am incercat deci nu stiu daca duce sau nu dar am zis sa o mai rodez putin si dupa aia mai incerc
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005, Influence 1,5DCI, 100CP, Vert Cuivre, iunie 2005
Suzuki GSR600 |
|
zyppo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 23 February 05 From: Bucuresti ![]() |
grizzly, pacat ca nu ai avut computerul de bord setat pe consumul instant.
Cred totusi ca masinuta ta ar trebui sa mai urce citiva km. Poate motorina nu a fost de cea mai buna calitate, sau ai avut vint din fata, sau de ce nu, ai un vitezometru destul de exact. |
--------------------
Renault
Megan Sedan
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
QUOTE Chiar ma intrebam daca mai exista si persoane corecte. M-am tot saturat sa citesc viteze de genul "peste 200km/h si mai putea" sau "aveam 190 si inca jumatate de pedala". Ma simt vizat de citatul asta, desi deformat; in realitate erau 190 si mai aveam pedala... Tu poti sa crezi, sau poti sa nu crezi, problema ta... Ce ma deranjeaza este ca imi pui corectitudinea la indoiala, eu ti-am spus ce am vazut si constatat, si m-am raportat la indicatiile VITEZOMETRULUI... Ca o avea eroare, e posibil, nu vorbeam acolo in mod absolut de viteza reala, ci de ce receptam eu prin vitezometru... Asa ca te rog un pic mai usor... |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
zyppo |
![]()
|
Dl. Vio, sincer chiar nu m-am referit la dvs. Aceasta expresie "mai aveam pedala ..." este una foarte cunoscuta si raspindita printre posesorii de masini, sa le zicem - de "mic litraj". Ca o paranteza, este o expresie foarte utilizata de posesorii de SuperNova, Solenza, Logan, Clio etc. Sincer nu am auzit nici un posesor de AUdi, BMW, Mercedes sa spuna ca mai avea pedala la 220-250 km/h
![]() Si daca tot mi-ati atras atentia ... Eu am 1.6 16V si nu de putine ori mi-a aratat vitezometrul 190 km/h. Dar niciodata nu voi veni sa spun ca la 190 mai "aveam pedala", fiindca NU MAI AVEAM. Poate inca 5-10 km mai luam pe VITEZOMETRU, dar atit ! Am mers cu Mercedes S600. Si iti pot spune la la 160km/h, cind o calcam intr-adevar AVEAM PEDALA. Legat de corectitudinea ta ... da-mi voie sa ma indoiesc. Tinind cont ca ai 1.4 16V si atingi o viteza maxima de 185 km/h, la 190 km/h pe bord cred ca erai f. aproape de viteza maxima. Prin urmare ... nu prea vad de unde mai aveai tu pedala ! No offence ! |
--------------------
Renault
Megan Sedan
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 14:00 |