Ce ati alege dintre aceste 2 anvelope?, Dunlop SP Sport 01 vs. Vredestein Sportrac 3
![]() ![]() ![]() |
Ce ati alege dintre aceste 2 anvelope?, Dunlop SP Sport 01 vs. Vredestein Sportrac 3
Tudor |
![]()
|
||
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|||
tiberiu.anghel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 940 Joined: 23 November 06 ![]() |
Am ales Vredestein fiindca este un pneu foarte bun la capitolul acvaplanare, dar are probleme la spatiile de franare. Dunlop am inteles ca are probleme si mai mari la acelasi capitol.
Informatiile le am dintr-un test aparut in auto motor si sport in numarul din mai. Am cautat pe site-ul lor, insa nu am gasit testul. Daca vrei, il pot scana si ti-l trimit. In test apar 12 anvelope de vara. Vredestein SportTrac3 a obtinut locul 10 si Dunlop SP Fast Response locul 11. |
--------------------
-
-
-
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
La Scenicul meu, e drept ca e mai inalt si se tocesc mai repede, respectivele cauciucuri n-au tinut decat 30k km pe fata si putin ub 50k pe spate.
Actualele Firestoneuri, la 60% din pretul Dunloapelor, au deja 35k km si mai au 4-5mm in fata. Eu de Dunlop ma feresc... P.S. Si cele di fabrica, e drept alt model dar tot Dunlop, au tinut vreo 40k km... |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Am ales Vredestein din cauza experientei neplacute cu Dunlopurile (alt model) pe care le-am avut pe masina din fabrica: au fost gata in vreo 25.000 de km, in conditiile in care 6 luni pe an faceau pauza (am si de iarna). De atunci mi-am jurat: never Dunlop again! Michelinurile Pilot Primacy pe care le am acum par a fi muuult mai durabile...
|
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Vredestein
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Vredestein si pt mine.
|
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Vredestein.Doar pentru simplul fapt ca Dunlop nu prea am vazut, in schimb vad ca cu Vredestein se "incalta" mai multa lume, desi e un cauciuc destul de scump.Sau ma rog, era la un moment dat!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc tuturor pentru voturi si raspunsuri.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th August 2025 - 00:00 |