Link-ul Zilei, funny sau interesant...
![]() ![]() ![]() |
Link-ul Zilei, funny sau interesant...
DrK |
![]()
|
||
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
|
||
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|||
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
padre, cu ce mana tinea tanti din filmul tau prazul?
![]() Ala e fain de tinut ca screensaver, sa se activeze in timpul unei prezentari, sa vezi cum se trezeste sala la viata ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
eu incerc sa vad cum este facut dar nu ma pot concentra... nu stiu ce se intampla.. ma duc sa-mi aduc ochelarii
|
--------------------
Sedan
Negru
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Fara tenta sovina, doar ca mi s-a parut funny...
http://www.robii.com/portal/index.php/cum-...ganii-in-spania |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca vreti sa vedeti fotografii exterioare si interioare cu aproximativ toate marcile de masini, modele actuale dar si cu cele care nu se mai fabrica, exista un site spaniol foarte bun la http://www.km77.com/marcas/portada/portada.asp.
Click pe marca, click pe "imagenes", and there you go. In cazul modelelor cu mai multe fotografii, in mod normal, daca dati click pe poza se va trece automat la urmatoarea (fara sa fie nevoie sa mai dati "back" si sa selectati una noua). Sunt si informatii despre motorizari, dar in limba spaniola - mai au si ei defecte... ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
http://www.prostreetromania.ro/prostreet.htm
LE: e si la "Clipuri Video". This post has been edited by Laurentziu83: 18 Nov 2007, 01:04 |
--------------------
.
.
.
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
http://www.parinti.com/modules.php?name=Fo...der=asc&start=0
Acum fara nici o dorinta de a fi misogin ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
![]() desi urasc treaba asta, am dat mass mess This post has been edited by ramm: 19 Nov 2007, 17:00 |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
E fenomenal linkul, ssilviu
QUOTE Liana, daca ai gasit clapeta, se ridica putin capota.Tre sa bagi degetele (ca o doamna, da de) si simti (la mine-i exact in mijloc, deasupra numarului) o alta clapeta suspendata de capota. O tragi spre tine si se deschide. QUOTE Cred eu ca caroseria este identica cu cea de la Octavia. Capota se ridica din interior, este un buton sub volan, se apasa de ea. Se aude un clicc, dupa aceea mergi in fata la capota si vezi acolo in mijloc, |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
haideti ma ca siteul asta e la misto...sa fim seriosi.....ca si reclama cu filtrul de polen...........
oricum....mam terminat de ras ssilviu |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Linkul il am de la sandman_
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Cine a zis ca faza cu filtrul de polen e la misto?
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
b76gaarffghh : De unde stii ca e la misto ? Ce iti da impresia asta ? Mie mi se pare foarte pe bune.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
foooooooooooarte tare
![]() "Eu am Skoda Fabia. Cred eu ca caroseria este identica cu cea de la Octavia. Capota se ridica din interior, este un buton sub volan, se apasa de ea. Se aude un clicc, dupa aceea mergi in fata la capota si vezi acolo in mijloc, unde sant grattile ca ti--a iesit un fel de sageata, tragi de ea si se deschide, deci trebuie sa o ridici cu mana si sa o blochezi sa nu-ti vina in cap" =)) This post has been edited by manucu01: 19 Nov 2007, 17:36 |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
2006 Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
Oare o discutie asemanatoare este si intre cei de la service?
![]() |
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
2006 Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() Nu mai pot de ras ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
"Cred eu ca caroseria este identica cu cea de la Octavia" ...Or fi facut concurs de cacofonii sau i-a iesit asa, pur si simplu?...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
ssilviu |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.247 Joined: 13 October 06 ![]() |
"Eu am Skoda Fabia. Cred eu ca caroseria este identica cu cea de la Octavia. Capota se ridica din interior, este un buton sub volan, se apasa de ea. Se aude un clicc, dupa aceea mergi in fata la capota si vezi acolo in mijloc, unde sant grattile ca ti--a iesit un fel de sageata, tragi de ea si se deschide, deci trebuie sa o ridici cu mana si sa o blochezi sa nu-ti vina in cap."
![]() "Mai babeste nu pot sa-ti explic." O crede si (mai) proasta (decat ea)? |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
http://www.220.ro/Saracu_om-15117.html
20 Nov 2007, 12:08: http://www.justsayhi.com/bb/cadaver si nu aratati valoarea nevestelor! 20 Nov 2007, 12:11: http://www.parinti.com/modules.php?name=Fo...der=asc&start=0 20 Nov 2007, 12:16: scuze pentru ultimul link This post has been edited by twingooo: 20 Nov 2007, 11:16 |
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
74r12 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 514 Joined: 2 July 04 From: Planeta Pământ (Terra) ![]() |
|
--------------------
Megane
2.2
Expression+ 1,5 dci 85 cp Megane 3 Sport Tourer Privilege 1,5 dci 110 cp EDC
|
|
DrK |
![]()
|
"Cat despre mine, atata vreme cat am destui bani sa platesc cand am nevoie de asistenta in materie auto si nu arat atat de naspa incat sa nu ma ajute oricand un mascul priceput in ale masinilor, ma doare in cuvantul ala cu 3 litere care incepe cu c, adica cot ca nu stiu sa schimb roata . foarte fericit
Tot ce conteaza e ca ma simt bine in masina mea noua, mare si sigura de 19.000 de euroi.Sa o stapanesc sanatoasa pana o termin de platit! " oooo... cum se zice? s`a b****(a flatulat) mireasa domn`le... spiritu capsunilor nu apune niciodata... @Elfyourself: canta fals gogule, canta fals. Fuge lumea din gradina... ca potarnichile... ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by DrK: 20 Nov 2007, 11:36 |
--------------------
Sedan
Negru
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
DrK |
![]()
|
eu zic sa facem un poll sa le sustinem =))
|
--------------------
Sedan
Negru
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
14.02.2010: Deja linkul zilei a devenit clipul zilei, așa că, de acum înainte toate filmele vor fi șterse. Există secțiune video pentru clipuri.
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th August 2025 - 12:34 |