Link-ul Zilei, funny sau interesant...
![]() ![]() ![]() |
Link-ul Zilei, funny sau interesant...
Flamingo |
![]()
|
||
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|||
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
IAIA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 24 September 07 From: Mangalia ![]() |
|
--------------------
renault
megane 2.1
2005 1.5 dci
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
http://www.theage.com.au/travel/travel-new...91001-gdk8.html
The Wisconsin Tourism Federation in the US has decided to change its name after realising its acronym matched a crude form of internet slang. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Coro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 18 May 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
MEGANE 1.5 dCi
2008 EXTREME Renault Safrane 2.0 Vi 1993 RT BVA
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
vorbim peste 909 zile cand apare
![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
x zile, y ore si z secunde....deci e chestie programata la secunda nene
![]() |
--------------------
**
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 29 Sep 2009, 20:45) Nu inteleg de ce romanul cand merge prin tara vrea sa viziteze in primul rand manastirile... Altii sunt si mai "rai"... Vor sa faca turul Moldovei de pilda sa vada numai manastirile. Ok, vezi una, vezi doua, vezi trei... dar la un moment dat ti se ia. Nu pe bune acum... In fine, sunt frumoase dar parca sunt prea multe. Scoli, gradinite, spitale nu se construiesc in ritmul in care se cladesc bisericile... Sa fim seriosi.... Hai Unirea Urziceni !!!! Sunt in asentimentul tau, deja este o moda, mergi ca este la moda. Eu nu mai vizitez manastiri, le-am vazut odata, ajunge. Ma voi duce cand voi uita cum arata! |
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
EdyB |
![]()
|
![]() Reno-watt! Group: Members Posts: 462 Joined: 21 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Indian Accent
http://www.220.ro/5HJXeTzFiA/Un-Accent-Criminal |
--------------------
Renault
Clio Symbol 2
2000 Expression 1.4 8V 75CP - 50 000 km
|
|
BioHazarD |
![]()
|
![]() Gold member Group: Members Posts: 1.408 Joined: 9 May 07 ![]() |
|
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
2008 Megane 4 1.5 dci 2017
Austral mild-hybrid 2023 |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
http://economix.blogs.nytimes.com/2009/10/...d-to-argentina/
What Happened to Argentina? A century ago, there were only seven countries in the world that were more prosperous than Argentina (Belgium, Switzerland, Britain and four former English colonies including the United States), according to Angus Maddison’s historic incomes database. In 1909, per capita income in Argentina was 50 percent higher than in Italy, 180 percent higher than Japan, and almost five times higher than in neighboring Brazil. Over the course of the 20th century, Argentina’s relative standing in world incomes fell sharply. By 2000, Argentina’s income was less than half that of Italy or Japan. The chart below shows the relationship between income in 1909 and income in 2000 in 1990 dollars, and Argentina is the extreme outlier. The gap between 2000 income and predicted economic success, based on 1909 income, is larger for Argentina than for any other country. Why did that once-wealthy nation do so poorly? [...] Enjoy |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(twingooo @ 9 Oct 2009, 22:05) Mda, frumos... mai ales asta... This street is protected from Hazards and Bulldozers by a Bonus building. ![]() Nu ca mi-ar da mesaj la o singura strada, ci la mai multe... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
independence day?! ![]() |
--------------------
**
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
am vazut si ieri la stiri...ce ciudatenie
![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
Flamingo |
![]()
|
Este un fenomem al naturii foarte rar intalnit. Are legatura cu cadearea de meteoriti / asteroizi, etc... Cautati pe net...
Mda, iar se dau in spectacol televiziunile... sa faca rating. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Eu nu am vazut niciodata asa ceva, nici in realitate, nici in documentare nici pe internet. Nu imi dau seam cum un meteorit ar putea genera lumina aia. Seamana cumva cu un halou dar forma eliptica exclude fenomenul. Haloul facut de lumina lunii pe nori e de forma unui cerc.
This post has been edited by Dan73: 12 Oct 2009, 19:47 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Flamingo |
![]()
|
Dane
![]() ![]() Afla ca nici eu nu am fost martor la asa ceva... Am vazut doar la TV si am citit candva pe net... Daca tu sau eu sau altii nu au vazut asta, nu inseamna ca nu se poate intampla. Corect ? ![]() Ce prezinta televiziunile zi de zi, este alt subiect de discutie pe tema caruia putem umple pagini intregi de forum, asta daca nu cumva deja exista topic. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Dan73 |
![]()
|
Stai mai ca eu nu am zis ca nu e natural si nu te contraziceam. Doar ca nu am vazut eu asa ceva si ca nu imi explic, din punc de vedere fizic, cum un meteorit poate genera fenomenul ala luminos. Am avut si un curs in facultate de meteorologie in care am invatat si despre tipuri de nori, fenomene luminoase in atmosfera, etc. Bine, nu pretind ca acel curs cuprindea tot ce poate exista dar macar am idee. Ani de zile nu prea mi-a scapat un documentar ca lumea de pe National geographic sau Discovery si, repet, nu am vazut asa ceva...atata tot spuneam.
![]() This post has been edited by Dan73: 12 Oct 2009, 20:03 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Mie mi se pare ca forma pare eliptica doar din cauza perspectivei.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Dan73 |
![]()
|
Pai da dar luna e prea departe ca sa genereze un halou de forma eliptica. Haloul format de lumina lunii pe anumite tipurti de nori e rotund.
Si-acum ma gandesc ca un meteorit trece cu viteze mari ...zeci de km/sec. Cercul ala luminos pare static. Mda...ciudat oricum. LE: eu cand spun ce spun mai sus plec de la premiza ca filmarea e reala si ca nu e o facatura desi mi se pare destul de suspect ca in vremurile astea in care mai fiecare detine ceva de pozat/filmat exista pe youtube o singura filmare. This post has been edited by Dan73: 12 Oct 2009, 20:10 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Gaura cu bani
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
Flamingo |
![]()
|
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
|
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
brandy_tdi |
![]()
|
![]() Aerial Member Group: Members Posts: 749 Joined: 22 October 05 From: Bucuresti ![]() |
http://www.digitalflight.iad.ro
Fotografie si filmare aeriana, remorcare banner This post has been edited by brandy_tdi: 13 Oct 2009, 15:21 |
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(L!nuX @ 13 Oct 2009, 12:04) uite pe cine vor sa voteze oamenii ca sa scape de basescu ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
14.02.2010: Deja linkul zilei a devenit clipul zilei, așa că, de acum înainte toate filmele vor fi șterse. Există secțiune video pentru clipuri.
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 06:26 |