Instalare sistem HUD afisaj viteza pe parbriz
![]() ![]() ![]() |
Instalare sistem HUD afisaj viteza pe parbriz
Dimarzio |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 17 March 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 1 Hatchback 2001
2001/Diesel 1,9dTi
- HR 07-AZS
|
|||
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Asta cu paralel si serial e ceva sf?
![]() In fine, daca masina are ABS, cel mai probabil de acolo ii vine si viteza pentru ceasurile de bord. Si aici trebuie sa vezi ce fel de ceasuri de bord ai. Daca sunt cu CAN-BUS cel mai bine e sa renunti. Daca nu, atunci probabil ca ai un fir pe care iti vine semnalul de viteza in impulsuri. Si ai o functie liniara Nr. impulsuri/secunda = viteza. Depinde foarte mult ce fel de semnal accepta jucaria aia. Normal producatorul ar trebui sa scrie asta in manual si sa specifice si pe ce masini merge. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
Dimarzio |
![]()
|
Multumesc, pt. raspunsul prompt.
18 Mar 2010, 11:55: Exact asa a zis, e un magazin online..probabil va trebui sa desfac bordul sa ma prind, daca am contact pt viteza, sau daca e o chestie cu 500 picioare..caz in care ma dau batut. A 3a pagina din instructiuni atasez aici, pt. ca nu incapea in postul anterior. Va multumesc din nou This post has been edited by Dimarzio: 18 Mar 2010, 11:55 Attached thumbnail(s) MANUAL_HUD_1.JPG ( Size: 3.47mb ) Number of downloads: 3891 MANUAL_HUD_2.JPG ( Size: 4.56mb ) Number of downloads: 3985 MANUAL_HUD_3.JPG ( Size: 4.71mb ) Number of downloads: 3697 |
--------------------
Renault
Megane 1 Hatchback 2001
2001/Diesel 1,9dTi
- HR 07-AZS
|
|
Fre33lancer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 281 Joined: 15 March 08 ![]() |
firul de viteza poti sa il iei si de la casetofon , teoretic ar trebui sa duca un cablu acolo care sa dea mai tare volumul sau mai incet , depinzand de viteza.
|
--------------------
Megane
Sedan 2.2
2008
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
Cand termini de montat "jucaria" pune te rog cateva poze,sa vedem cum arata
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
Dimarzio |
![]()
|
Are cineva schema instalatiei electrice pt. masina din semnatura? sau un site de unde as gasi-o?
Multam |
--------------------
Renault
Megane 1 Hatchback 2001
2001/Diesel 1,9dTi
- HR 07-AZS
|
|
Dimarzio |
![]()
|
OK. Cred, ca m-am descurcat. Am descarcat tot felul de manuale de pe net, dar evident nici unul nu se potrivea cu bordul meu. IN schimb mi-a venit ideea nastrusnica, sa pun 1 bec de control legat la masa in multicontactul care merge spre radio(multumesc pentru idee Fre33lancer!), pe rand pe firele care nu sunt utilizate. Am gasit 1 fir gri, pe care daca leg in acest mod, vitezometrul nu arata nimic..asta e firul pe care trebuie s-o leg. Si am gasit un alt fir(alb) tot pe contactul ala, care in momentul in care pun in marsarier, se aprinde becul, deci am si al 2lea contact...asa ca o sa cumpar jucaria. Am gasit-o si mai ieftin pe un alt site. Cand montez o sa fac poze. Multumesc tuturor pentru ajutor.
|
--------------------
Renault
Megane 1 Hatchback 2001
2001/Diesel 1,9dTi
- HR 07-AZS
|
|
Fre33lancer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 281 Joined: 15 March 08 ![]() |
cu placere , dupa ce il instalezi te chem sa ma ajuti sa pun si eu
![]() |
--------------------
Megane
Sedan 2.2
2008
|
|
supremeon |
![]()
|
![]() cam rareori membru... Group: Members Posts: 503 Joined: 28 July 07 From: din inima țării... ![]() |
Dimarzio, ai instalat jucaria? ceva poze?
|
--------------------
Iubesc mersul domol
pe o sosea fara gropi si alte masini,
primavara cu verde crud si albastru
- pur pretutindeni!
|
|
Yan78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 439 Joined: 31 July 10 ![]() |
Salutar !
Eu folosesc asa ceva http://www.telematica.gr/product_info.php?...d&prod=GTT-0001. Comanda am facut-o pe site , am platit cu cardul si in aproximativ o saptamana am primit pachetul acasa prin Posta Romana . Am primit si un tracking number cu care am stiut tot timpul unde este coletul . Taxele de transport au fost zero . Pot sa va spun ca il consider foarte util , viteza se updateaza de 5 ori pe secunda aparatul dispunand de un receptot GPS foarte bun . Alte avantaje sunt acumulatorul intern , alerta depasire viteza , fara fire trase prin bord precum si viteza afisata reala ( cea din bord este mai mare decat in realitate ) . Pentru alte detalii sau poze cereti si vi se va da . Numai bine ! PS nu incepeti cu discutii pe tema GPS-ului si a diferentei intre viteza din bord si GPS . S-a mai discutat si nu am chef de polemici . Cautati pe google . This post has been edited by Yan78: 8 Nov 2011, 19:38 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2008 1.5 dci [URL=http://www.reno.ro/Folositi-functia-CAUTARE-t40668.html]Search cu incredere![/URL]
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
felicitari. dar daca tot ai asa ceva si esti multumit, niste poze reale si chiar un filmulet faceau cat 1000 de cuvinte.
asteptam detaliile stima |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
Yan78 |
![]()
|
Scuze! Acum am vazut raspunsul tau . O sa incerc sa fac cateva poze zilele acestea .
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2008 1.5 dci [URL=http://www.reno.ro/Folositi-functia-CAUTARE-t40668.html]Search cu incredere![/URL]
|
|
Yan78 |
![]()
|
Salutare !
Pozele sunt facute cu masina in parcare ! DSCI0149.JPG ( Size: 671.76k ) Number of downloads: 2797 DSCI0150.JPG ( Size: 930.66k ) Number of downloads: 3200 Dispozitivul are acumulator intern dupa cum se poate vedea in poza urmatoare . DSCI0157.JPG ( Size: 496.28k ) Number of downloads: 1589 Nu va pot promite filmulet ! Puteti sa il vizionati pe cel de pe site-ul producatorului . Repet . Dispozitivul este unul GPS si nu are nevoie sa ii legi fire prin bord . http://www.youtube.com/watch?feature=playe...d&v=4bEshrqoiZY This post has been edited by Yan78: 18 Nov 2011, 21:24 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
|
cezar13 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 221 Joined: 4 June 13 From: Bucuresti Sector 4 ![]() |
cred ca intre timp s-a inventat ceva ... gratis
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
2004 1.6 16v combi
- B513CMG
|
|
adrian2011 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 693 Joined: 30 August 11 From: Isle of Man ![]() |
asa este. are cineva idee ce se poate face ca sa se anuleze dublarea cifrelor pe parbriz?
|
--------------------
Renault
Symbol
2011 Collection 1.2 16V
|
|
cezar13 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 221 Joined: 4 June 13 From: Bucuresti Sector 4 ![]() |
pai cred ca depinde de pozitia fata de parbriz, am pus cumva telefonul paralel cu parbrizul ai sa sevada drept scrisul si se mai observa foarte putin efectul de dublare
|
--------------------
Renault
Megane 2
2004 1.6 16v combi
- B513CMG
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 08:41 |