Oglinzi electrice Clio/symbol, topic general - probleme, remedieri
![]() ![]() ![]() |
Oglinzi electrice Clio/symbol, topic general - probleme, remedieri
dorin00 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 12 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault Clio
Symbol dCI
2004 Expression Viata e scurta. Nu o putem lungi. Trebuie s-o facem lata.
|
|||
bogdan_slz |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 141 Joined: 18 June 04 ![]() |
Astazi am fost la service pentru problema cu oglinda si inca 2 lucruri care ma deranjeaza: geamurile fata fac zgomot la coborare/urcare si o boxa de pe spate distorsioneza! Cu geamurile, desi au desfacut usa si au uns tot pe acolo, nu s-a rezolvat asa ca o sa incerc sa-i conving sa-mi schimbe macaraua! Desi e cam greu cat geamul functioneaza bine, dar zgomotul e infernal...Cu oglinda si cu boxa au spus ca este defect de fabricatie si se inlocuieste pe garantie! Dar bineinteles ca am de asteptat ceva pana sosesc aceste repere...Oricum, ideea e ca daca va deranjeaza ceva si aveti garantie, e bine sa profitati si sa schimbati pentru ca atunci cand ati dat platit masina nu ati dat bancnote false, deci nu trebuie sa va fie rusine...Eu pana se termina garantia o sa merg pentru fiecare lucru, oricat de mic.
|
--------------------
Renault
Clio III
1.6 16v
|
|
dorin00 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 12 May 05 ![]() |
Ai perfecta dreptate!
Legat de geamurile fata, vezi daca nu cumva te incadrezi la:Zgomot geamuri fata Asta e un fel de "asa face toate". ![]() |
--------------------
Renault Clio
Symbol dCI
2004 Expression Viata e scurta. Nu o putem lungi. Trebuie s-o facem lata.
|
|
bogdan_slz |
![]()
|
Saptamana aceasta au venit piesele si mi-au schimbat oglinda pe garantie! Toate bune si frumoase pana cand o incerc...Noua oglinda se misca mult mai repede insa pe la mijlocul cursei da impresia ca se impotmoleste in ceva...Acum am o oglinda rapida si una mai lenta! In sfarsit, n-am ce sa mai zic...Voua cum vi misca oglinzile electrice? Au o miscare perfecta?
|
--------------------
Renault
Clio III
1.6 16v
|
|
raresss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 11 August 05 ![]() |
mi mi-au schimbat mecanismul geamului din stanga-fata si azi mi-am dat seama ca atunci cand le cobor sau urc (indiferent) pe amandoua in acelasi timp geamul nou merge mult mai repede. inainte mergeau amandouala fel, iar acum am relaizat ca daca inchid geamurile din teleconanda, stanga fata uraca e deja inchis in timp ce dreapta fata ii mai lipseste cam 10 cm. dupa aia am facut proba si cu cele din spate si celelalte 3 geamuri la care nu s-a umblat urca cu aceeasi viteza iar asta nou mai repede. presupun ca este din cauza faptului ca e nou motorul, sau poate ca celelalte 3 stau sa pice dintr-un moment in altul......
![]() pricum e clar ca un mecanism nou merge mai bine ca unul vechi, poate de aia diferenta de la oglinzile tale (si geamurile mele). |
-------------------- MII 1.5 DCI 100CV
Luxe privilege - rojo fuego |
|
bogdan_slz |
![]()
|
Masina o am de 6 luni, deci nu cred ca cealalta oglinda se misca mai incet pentru ca mecanismul nu mai e nou...Totusi 6 luni nu inseamna chiar asa de mult! Interesanta faza cu geamul tau. Nu mi se pare insa normal! Sa speram ca timpul le rezolva pe toate! Asa mi-au zis mie in service dupa ce au uns geamurile si ele tot fac zgomot la coborare/ridicare: in timp se mai lasa si dispare zgomotul! Eu stiu ca zgomotul n-o sa dispara, dar mai astept pentru ca mai am 1 an si jumatate de garantie...Tu de cat timp ai masina?
|
--------------------
Renault
Clio III
1.6 16v
|
|
raresss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 11 August 05 ![]() |
a mea personala de cateva luni desi e de mana a doua din 2004 ian. dar cea de la servici o conduc de 2 ani (tot megane) si a dracului sa fie nu pateste nimic........
mai bine nu schimbam meg I dinainte ca merge brici -160000 km si doar shimburi de ulei si filte, motorina, si ca sa nu mint la fel i-am schimbat mecanismul geamului din partea soferului. cred ca ma joc pre mult eu cu geamul..... ![]() |
-------------------- MII 1.5 DCI 100CV
Luxe privilege - rojo fuego |
|
hms |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 21 September 05 From: Galati ![]() |
Am o rugaminte la voi.Poate cineva sa-mi spuna cum scot oglinda exterioara dreapta ca s-o inlocuiesc? Am oglinda fisurata si vreau sa o inlocuiesc.Am zis ca nu e mare lucru s-o scot dar vad ca este. Cind am crapat-o mi-a cazut singura si eu n-am facut decit s-o imping la locul ei si s-a fixat bine. Se misca normal stinga ,dreapta,sus jos dar am gasit la APAN si mi-am luat alta noua.Am plecat pentru placute ca am facut 32.000 km si am gasit in stoc si oglinda asa ca am luat-o. Cind am cautat oglinda acum 1 an au zis ca aduc la comanda asa ca daca am gasit in stoc m-am pricopsit si cu ea.acum urmeaza sa o montez dar vad ca nu pot fara ajutorul vostru.Astept indrumari de la voi. Multumesc.Am uitat sa mentionez tipul masinii. Este Clio simbol Expression 1,4 8 valve din 2004.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2004 1,4 8V
|
|
michirec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 300 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
In dreptul oglinzii, prin interior, este un ornament trunghi, tragi tare de el ca se tine bine, eventual bagi o surubelnita; dupa aia este intuitiv.
|
--------------------
renault
Scenic 1,6 dci,96kw.
2011
|
|
hms |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 21 September 05 From: Galati ![]() |
Da, am scos triunghiul ala aseara dar a venit ploaia si am renuntat.Am vazut acolo doua suruburi cred ca pentru tubulara de 8 si instalatia care iese foarte usor dar vroiam sa stiu daca pot scoate sticla fara sa demontez toata oglinda.Suportul oglinzii este relativ bun exceptie facind triunghiul negru de plastic care este fisurat,lucru care nu ma deranjeaza prea tare.Daca voi gasi sa cumpar plasticul ala separat ,o voi face dar pentru ala nu o sa cumpar oglinda intreaga.Am luat numai sticla si am dat 156.13 lei .
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2004 1,4 8V
|
|
hms |
![]()
|
Am rezolvat. Se putea scoate sticla si fara sa dau jos suportul dar nu eram sigur.Am dat din interior intai triunghiul din dreptul oglinzii apoi am desfacut cele doua suruburi cu cheia tubulara de 8, si dupa aceea am scos un dop pot spune in coltul usii tot in dreptul oglinzii si acolo este deasemenea un surub pe care l-am scos tot cu cheia tubulara de 8, am desfacut priza si gata, a iesit oglinda cu tot cu suport. Apoi am fortat sticla pot spune pentru ca are multe ,,picioruse''care tin fixata sticla de suportul oglinzii.Apoi a urmat operatia in sens invers.Nu e greu dar trebuie avuta mare grija la extragerea vechii oglinzi adica trebuie tras la...simtul mainii.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2004 1,4 8V
|
|
caseac |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 5 September 06 ![]() |
numai plasticul ala negru care tine oglinda si are in el motorasul cam car o fi?
are cineva idee? si pe unde naiba as putea gasi ca astia de la reprezentanta nu dau decat toata oglinda echipata complet si e 202 euro |
--------------------
renault
clio
- bz-81-cbz
hback 1.2-16v
|
|
romeo3108ro |
![]()
|
![]() Conducator de Twingo Group: Members Posts: 1.218 Joined: 4 March 06 From: Dirty Bucharest ![]() |
caseac : daca imi dasi un vin al masinii mai bine zis seria de sasiu te pot ajuta cu un pret la piesa care exista si separat
|
--------------------
i help
if
i can Ex Dacia Berlina 1310
Opel Zafira Y20DTH Twingo 1.2 16 ventricole ex angajat renou :)) Alan 42 Multi + Ml 145 / MIO Moov 500 cu Igo 8.3 si Ioana |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.005 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
aseara am cumparat oglinda (sticla) stanga pt oglinda electrica de la augsburg titulescu 56 ron.
PS nu este frumos sa cumperi de la furaciuni |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.005 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
de maontat am montat oglinda(sticla) ar am si eu o intrebare
oglinda are doi pini( pentru incalzire/dezaburire)de care se leaga doua fire (masa si plus-unul este maro si unul este roz). intrebare? conteaza succesiuna legarii firelor(adica pinul 1 cu firul maro si pin 2 cu cel roz sau pin 1 roz i pin 2 maro)? datorita faptului ca functioneaza pe acelasi principiu ca si dezaburirea |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
wolfin |
![]()
|
poze cu oglinda si pinii-in dreptul pinilor nu este marcat nici o polaritate +/-
Attached thumbnail(s) S4030584.JPG ( Size: 30.63k ) Number of downloads: 2027 S4030585.JPG ( Size: 35.5k ) Number of downloads: 2287 S4030586.JPG ( Size: 27.44k ) Number of downloads: 364 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
|
|
sorin_ |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 7 July 06 From: Constanta ![]() |
Salutare
Scriu acilea pt ca am cautat un topic de oglinzi...pentru intrebarea mea... So...am o dilema....desi am luat masina (Clio symbol dinamique) de 1,5 luni...de abia acum am vazut ca sub oglinzile (si dreapta si stanga parca) niste butoane. Am citit pe acilea...si se pare ca sunt senzori de temperatura.... Dar....intrebarea mea este: De ce doi senzori? Si butoanele astea au doua pozitii....pentru ce or fi aceste pozitii? Multam mult ! This post has been edited by sorin_: 15 May 2007, 09:15 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- CT
2007 Dynamique 1.4 16v + clima
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Doar pe cea din dreapta stiu ca este. In stanga nu. (sau cel putin nu stiu eu sa fie si in stanga).
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
wolfin |
![]()
|
si eu am avut senzatia ca sunt butonasele pe ambele oglinzi, dar cum mi-a lovit oglinda din partea stanga in prima mie de KM ........ nu mai pot confirma
![]() |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
|
|
dorindumitru |
![]() ![]()
|
![]() sofer potolit in trafic Group: Members Posts: 106 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(sorin_ @ 15 May 2007, 09:13) ![]() Probabil daca vrei sa-i vina aerul mai in freza il dai pe pozitia din fata. Totusi raman la parerea ca este doar o gaura (eventual de montaj) decat o alta pozitie. Chiar nu si-ar avea rostul, parerea mea... |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
- 0.9TCe Easy-R
2017 https://www.spritmonitor.de/en/detail/874482.html
Renault Clio Symbol 2005 - 1.4MPI https://www.spritmonitor.de/en/detail/153371.html |
|
marianculturistul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 1 December 06 ![]() |
Am parcat masina la universitate;am gasit oglinda stanga rupta,atarna in firele electrice...nu am casco;sticla oglinzii e ok,dar plasticul unde venea prinsa in usa,acolo unde se srange ca sa nu incomodeze cand parchezi este rupt;nu mai o pot pune la loc...Ce pot face in acest caz?se poate cumpara doar plasticul?balamaua?unde gasesc asa ceva la un pret....decent.
Merci anticipat fratilor de suferinta! Sper sa nu treceti prin asa ceva.,... |
--------------------
renault
clio
- b 21 ete
2004 expression
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
exact asa a patit si tata, tot plasticul. S-a dus in service si i-a rugat sa ii schimbe doar plasticul ala fara oglinda, motoras, etc. Aia au zis ca nu se poate si astfel a ajuns la casco. Reparatia a ajuns pe la 650 - 700 ron cu o oglinda noua.
Imi pare rau ca nu am avut o veste buna. |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
incearca dezmembrarile... iesi mai ieftin
da cautare pe google dezmembrari clio oglinda suni, vezi daca au, negociezi pretul... posibil ca altcineva sa fi vrut doar geamul, fara plastic...iesi mai ieftin sigur Bafta! |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
AndreiPavel |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 10 December 05 ![]() |
Nu stiu exact cum arata zona rupta, dar vezi daca poti sa incerci o lipire cu un adeziv pe baza de rasini epozidice gen poxipol, sau alte solutii de lipit materiale plastice. Daca nu merge treaba asta, atunci piesa trebuie schimbata si dezmembrarile sunt cea mai ieftina altrnativa
|
--------------------
Renault
Laguna II
2001 1.9 dci Ex: Renaul Laguna 1.9 dci
2xRenault Clio Bicorp 1.5 dci BMW X5 E53 3.0d BMW E90 320d |
|
drim |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 16 December 06 From: C-TA ![]() |
exact asa am patit si eu.Se gaseste cu totul!am intrebat cit ma costa la un magazin din C-ta si mi-a zis 170 RON, fara montaj bineinteles. Nu fac reclama la magazin.
17 Feb 2008, 17:25: incfa nu am comandandat, ca sunt in gaura cu banii! o s-o fac in curind! 17 Feb 2008, 17:30: adresa este www.autoprodac.ro. Au si un nr. tel acolo. This post has been edited by drim: 17 Feb 2008, 16:30 |
--------------------
renault
clio
- CT
2003 1,5 dci
|
|
gabygiovanny |
![]()
|
![]() membrul de la baia mare Group: Members Posts: 428 Joined: 3 January 08 ![]() |
cu solutii nu tine si nici poxipol am in cercat eu la un megane din 98. am prins-o cu holsurub
|
--------------------
reno
Megane 2.2 1.6 16v
- MM 66 GBY
2007 dec membru
|
|
marianculturistul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 1 December 06 ![]() |
Am rezolvat,am inlocuit toata oglinda,mai putin sticla.Am umblat pe la mai multe service,nimeni nu ma baga in seama,cica nu se poate repara!
In final am mers la un service renault;ultimul pe lista mea din motive evidente;am vb cu baietii si in 20 min am plecat cu oglinda inlocuita.Acum functioneaza perferct:incalzirea,reglajul electric.Pretul a fost ok[50 e].Am montat-o singur,se desface suportul din usa pe interior;are 3 suruburi.dureaza cam 10 min.Ma gandeam ca e imposibil sa nu aiba deoparte consumabile[oglinzi] just in case. |
--------------------
renault
clio
- b 21 ete
2004 expression
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
OFF Topic ... am vazut ca exista niste firme care inscriptioneaza chimic pe oglinzi (eventual luneta si parbriz) nr. masinii sau alte informatii personalizandu-le ... lucru care descurajeaza ftentativa de furt intr-o oarecare masura
ba chiar o pasta si ti le faci singur .... nu te fereste de placerea romanului vandal This post has been edited by crisolro: 17 Mar 2008, 15:48 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
andurs |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 612 Joined: 27 October 07 From: Iasi ![]() |
Curiozitate: de ce nu este iluminat si butonul de reglaj al oglinzilor electrice de pe portiera cand aprind luminile?
![]() |
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|
wolfin |
![]()
|
probabil dpdv al costurilor.
mai trebuie sa intrebi de ce nu au si inelele de comanda +/- din gurile de ventilatie ![]() la wv polo nu imi aduc aminte sa fie luminate, la opel corsa nici atat (poate la ultimul model) iar la volvo.......audi sau bmw..... This post has been edited by wolfin: 21 Aug 2008, 12:20 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 03:37 |