Nu se mai deschid usile din spate, Din inauntru
![]() ![]() ![]() |
Nu se mai deschid usile din spate, Din inauntru
gaston |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 13 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005 1.5 dCi In politics stupidity is not a handicap
|
|||
![]()
|
|
![]() *** Big Daddy *** Group: Members Posts: 755 Joined: 5 February 05 From: ...pe aici, pe dincolo, pe peste tot... ![]() |
Nu cumva ai spalat masina de curand si cand ti-au sters-o au activat sigurantele de protectie pt. copii?
|
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2005-dCi/80cp Clio Bicorp Dynamique 1,5dCi/80CP, Bleu Odissee, Full Options (15.06.05)
VW Polo 1,4 TDI PD/105CP, Attractive, chiptuning by TCM Turbo (24.10.05) |
|
gaston |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 13 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ia stai asa, butonul ala care blocheaza geamurile din spate, blocheaza si usile?
This post has been edited by gaston: 14 Oct 2005, 18:52 |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
|
|
dadu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 June 05 ![]() |
exact
|
-------------------- Megane2.1 Sedan
1.5 dci 100cp, Lux Privilege Peugot 207 1.6 hdi 90cp, Sport |
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
QUOTE Ia stai asa, butonul ala care blocheaza geamurile din spate, blocheaza si usile? Am patit-o si eu....aceeasi spaima...noroc cu sora-mea ca altfel ma duceam cu scandal ![]() PS Citeste manualul cu atentie. Eviti multe probleme ![]() |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
Daca si la Renault iti prinzi urechile atunci daca cumperi BMW tre sa faci curs de utilizare mai ales cu i-driveul ala
![]() ___________ 1.9dCi |
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
VladK2K |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 30 August 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Adevarul e ca la CIELO exista un buton care blocheaza comanda geamurilor tuturor (inclusiv pasager) dar nu si usile - pentru cineva care migreaza de la o astfel de masina la Megane (si avand in vedere ca pe buton e desenat un copil si un geam) butonul nu e destul de intuitiv (la mine nu se aplica, pentru ca am rasfoit manualul de vreo 6 ori pana a venit masina) O intrebare, daca tot suntem la capitolul "blocat usile masinii" Zicea ca intr-un anumit caz (cand deschizi cu cheia de urgenta) ca sa blochezi usile, trebuie sa rotesti un surub din usa cu "un dispozitiv asemanator unei surubelnite" (ce exprimare au si astia). A folosit cineva vreodata metoda asta? Blocheaza toate usile? Ce se intampla mai exact? |
--------------------
Hyundai
Tucson
2017 LP+
|
|
gaston |
![]()
|
Am citit cartea dar mai pe sarite
![]() This post has been edited by gaston: 17 Oct 2005, 08:53 |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 18:06 |