Airbaguri Laterale Spate, (cele care nu sunt in standard)
![]() ![]() ![]() |
Airbaguri Laterale Spate, (cele care nu sunt in standard)
xorx |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 17 June 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Influence 1,6 Renault Megane II Sedan, 1,6L, Influence, Vert Cuivre, iunie 2005
|
|||
flotl |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 525 Joined: 1 December 04 From: Tulcea ![]() |
Banuiesc ca poate cele laterale nu pot provoca leziuni precum cele doua frontale pentru ca sunt mult mai mici si nu lovesc in fata.
|
--------------------
Megane Sedan
1.5 dci 100 CP
2004 CP
|
|
dadu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 June 05 ![]() |
asa e. se deschid in paralel cu usa, peste cotiera usi si nu sunt mai late decat aceasta astfel ca nu pot lovi un scaun care, daca este si isofix, nu poate fi aruncat sau mai stiu eu ce se poate intampla.
|
-------------------- Megane2.1 Sedan
1.5 dci 100cp, Lux Privilege Peugot 207 1.6 hdi 90cp, Sport |
|
xorx |
![]()
|
SCRIE IN CARTE IN CE CONDITII SE DESCHID AIRBAGURILE LATERALE SPATE? IN A MEA NU SCRIE! Cred ca e util sa se stie daca airbagurile se deschid si cind nu sunt cuplate centurile lateral-spate. Scaunele din spate au senzor de prezenta? PROBABIL CA TU ESTI DEJA EXPERT IN PROBLEME DE SIGURANTA ACTIVA SI CHESTIILE ASTEA TE PLICTISESC, SCUZE.
This post has been edited by cmandrei: 17 Mar 2006, 19:47 |
--------------------
Renault
|
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Hai sa lamurim omu' ... comanda de deschidere este data indiferent daca cineva sta pe bancheta spate, si are sau nu centura pusa, si nici nu se pot dezactiva precum cele din dreapta fatza (cu exceptia cortinei).
Tip: eu folosesc un scaun pt copil ce il protejeaza de deschiderea airbag-ului. |
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
xorx |
![]()
|
Merci de explicatii coerente, asha se mai poate face treaba..
![]() Cu scaunul.. din pacate... a cam trecut virsta. Cel pe care-l am e super mishto dar e f. util intre 0-12kg. Peste devine prea fix si transpira in el.. 10x This post has been edited by cmandrei: 17 Mar 2006, 19:46 |
--------------------
Renault
|
|
cri123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si eu sunt foarte interesat daca sa pun sau nu aceasta optiune pe masina (am ganduri serioase fata de un M2 Estate 1.9... ). Sunt probleme cu copii care stau in spate? Ma intreb de ce sunt numai optionale, nu cumva exact din aceasta cauza? Ca deh, sunt sub 100 EUR, deci nu cred ca din asta a facut Renault economie
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T dopat cu 30 ponei Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001 |
|
electriczbif |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 255 Joined: 23 May 04 From: Cluj ![]() |
Ok, am inteles ca nu scrie in carte cand se deschid, dar nu scrie nici ca NU se deschid daca nu e pusa centura, asa ca de unde pana unde aceasta idee nastrusnica?! Poate nu sare airbag-ul daca n-ai min. 30l benzina in rezervor, sau daca n-ai facut 3 matanii spre mecca inainte sa te urci in masina, dar nu, revine cu obstinatie doar o singura intrebare: sar bag-urile daca n-ai pusa centura?! God!
This post has been edited by cmandrei: 17 Mar 2006, 19:47 |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2003
|
|
cj666 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 358 Joined: 29 July 05 From: Cluj ![]() |
Poate intreb si eu ca prostu... airbag-urile din fata e clar unde sint, alea laterale toracice le-am dibuit ca scrie pe lateralele scaunelor, alea laterale pentru cap din spate le-am dibuit ca scrie, da unde drak sint alea laterale pentru cap in fata, ca in fata lateral pe sus nu scrie nimic si nici pe tetiere?
|
--------------------
Renault
Koleos
2009, Dinamique 175 cp VW Golf 7, 1.2 TSI
|
|
electriczbif |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 255 Joined: 23 May 04 From: Cluj ![]() |
Airbag-urile cortina pt. cap nu sunt separat pt. fata si spate, ci o singura pereche care protejeaza atat pasagerii din fata cat si cei din spate, si acopera toata lungimea habitaclului, de la parbriz pana la luneta.
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 02:23 |