Boxe Spate, inlocuire
![]() ![]() ![]() |
Boxe Spate, inlocuire
i_am_sleek |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 5 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
BMW
X1
2013 xDrive Renault Megane Coupe TCe
|
|||
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
boxele de 13cm sunt mici si nu te ajuta decat pentru inalte. schimbarea lor nu o sa produca o diferenta atat de mare. asa ca daca sunt inlocuite, este de preferat sa se aleaga niste boxe mai mari de peste 16cm sau ovale pentru un sunet semnificativ mai bun. pe 13cm nu ai bass aproape deloc.
decat sa pui tot 13cm mai bine le pastrezi pe cele stock ! |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
Tazmania |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 19 April 05 ![]() |
i_am_sleek
QUOTE am citit toate post-urile si tot nu am reusit sa ajung la o concluzie chiar ai citit toate posturile? Mai citeste inca o data si cu atentie, mai ales pagina 1 (ai si o poza cu difuzoarele stock) si pagina 2. ![]() Acum nu pot sa-ti spun daca merita operatiunea, e discutabil... iti place sa asculti clar si tare? atunci merita! Despre ce sita metalica vorbesti? in usile din spate? ai megane 2? eminescu0 QUOTE decat sa pui tot 13cm mai bine le pastrezi pe cele stock ! Mai bine le schimbi cu niste boxe de calitate si o sa fi surprins... Adevarata sonorizare nu se face din spate... Tot sunetul e in fata... Cand mergeti la un concert, de unde vine sunetul? din spate? This post has been edited by Tazmania: 31 Oct 2005, 23:15 |
--------------------
megane2
sedane
2004 Megane Sedane II
1.5 Dci 80Cp |
|
i_am_sleek |
![]()
|
presupun ca 13 este maximul care il pot pune in usi
nu prea as vrea sa fac multe modificari |
--------------------
BMW
X1
|
|
Tazmania |
![]()
|
In spate nu poti mai mult de 13 decat cu modificari majore si nu merita asa cum am spus mai devreme. Sunetul din spate e pt cei din spate, tu de cate ori stai in spate?
Iar in fata e cu totul altceva... eu o sa incerc niste modificari majore, foarte majore ![]() |
--------------------
megane2
sedane
2004 Megane Sedane II
1.5 Dci 80Cp |
|
i_am_sleek |
![]()
|
deco sa nu dau bani ipe 4 boxe de 13 cat de cat si sa imi vad de treaba ca cheltuiala si bataia de cap nu merita?
pacat de masina cu muzica asta boxe naspa, ce e drept nici 4* 15 nu e cine stie ce |
--------------------
BMW
X1
|
|
EL_BGD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 850 Joined: 9 September 05 From: Bucharest ![]() |
imi pusesem eu alte boxe pe 13 in loc de cele stock, si parerea mea e ca merita. erau de 50 si erau alpine.
![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
2003 bicorp Clio II Bicorp, Pack Expression, 1.4 16V 98cp, 2003
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
eminescule, credeam ca ai intzeles.. asculta infinity sau alpine seria R pe 13cm shi mai vorbim referitor la bass..
![]() |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
senna |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti ![]() |
@strumuadi Dar JBL526e se apropie de nivelul lui Infinity si Alpine type R de 13cm? Eu mi-am achizitionat deja o pereche JBL526E si daca nu costa prea mult cele doua modele de mai sus as mai cumpara o pereche. Pe JBL-uri am dat 100 de lei (sh) si sunt curios cat ar trebui sa scot din buzunar pt Infinity sau Alpine.
![]() This post has been edited by senna: 1 Nov 2005, 12:34 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.6 16V Hatchback
2006
- B05MFL Real happiness lies in the completion of work using your own brains and skills
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred (Soichiro Honda) |
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
se apropie.. oricum 100lei e sub jumate din infinity [noi, ce'i drept..]
|
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
EL_BGD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 850 Joined: 9 September 05 From: Bucharest ![]() |
parerea mea e ca nu e bine sa iei boxe sh. Mai bine noi. Alpine-urile de care spuneam eu (cred ca R erau, nu mai stiu, voiam de 50w, de dimensiunea celor originale, adica 13cm), au fost la pachet cu tweetere si au fost 230-50 ron parca. au fost bune, eram multumit.
|
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
2003 bicorp Clio II Bicorp, Pack Expression, 1.4 16V 98cp, 2003
|
|
i_am_sleek |
![]()
|
o alta intrebare? boxele fata sunt identice cu cel spate?
nu ar trebui sch toate 4? presupun ca sunt la fel ddin mom ce sut tot pe 13 sunt foarte confuz in ceea ce priveste muzica boxele si modificarile care merita facute |
--------------------
BMW
X1
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Nu stiu la Megane, dar la Clio sunt identice, adica tot de 13, chiar daca au carcasele mai mari.
|
--------------------
.
.
.
|
|
cramadonis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
salutare!
e cineva care stie de cat sunt boxele pe spate la meganeII? pe fata stiu ca sunt de 13cm. si,are cineva boxe puse pe plafon in spate?si dc da probleme ceva? merci mult! |
--------------------
megane 2
hatch
2004 exception
- T D I megane 2 hatch exception - 1.5 dci 100cp - verde citron - decembrie 2004
logan laureate - 1.4 mpi - white - aprilie 2009 |
|
eminescu0 |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
off doamne
![]() revin... mi-a mai trecut durerea de cap ![]() incerc sa fiu politicos : pe spate sunt tot de 13. plafon ![]() ![]() This post has been edited by eminescu0: 8 Dec 2005, 00:49 |
--------------------
Reno
Megane
|
|
cramadonis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
scuze pt durerea de cap!
![]() as vrea si eu parere despre boxele astea,pe care vrea sa le pun pe spate. masina da e hatch.stiu ca este cam scump dar dc tot le schimb zic sa simt si eu ceva. http://www.olmarshop.ro/product_info.php?c...products_id=724 merci |
--------------------
megane 2
hatch
2004 exception
- T D I megane 2 hatch exception - 1.5 dci 100cp - verde citron - decembrie 2004
logan laureate - 1.4 mpi - white - aprilie 2009 |
|
eminescu0 |
![]()
|
5 mil pe boxe de 13cm
![]() 100W RMS pe boxe de 13cm ![]() WOW ! ma pregateam sa zic ca mai bine cumperi ceva de firma daca vrei neaparat pe 13cm dar acum nu mai stiu, sunt de calitate asa buna Magnat astea ? eu cu 5 mil as cumpara ceva de diametru mai mare si sigur ar oferi senzatii mai puternice ![]() |
--------------------
Reno
Megane
|
|
morph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 17 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Si crezi ca intra 13cm in suport de 11cm?
|
-------------------- fost posesor de Megane II Hatch 1.5dCi 80cp
A-klasse 1.5 CVT 2006 VW Polo Happy 1,2 HTP 2006 |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Magnat sunt scule profesionale!
This post has been edited by cmandrei: 10 Mar 2006, 10:07 |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
@eminescu0
Nu diametrul face calitatea ci numarul de spire si calitatea bobinei si a magnetilor in general. Eu am ramas prost pur si simplu cand am vazut ca boxele mele de pe masina au doar 13 cm si se pot auzi asa de bine. Daca-ti iei boxe de 16 de cm dar scrie Domotec pe ele poti sa fii sigur ca nu se vor auzi la fel de bine si ca vor incepe sa baraie daca dai basul putin mai tare, asa ca le vei folosi doar cu inaltele. Aici se vede diferenta dintre o boxa buna si una ieftina: modul in care se aud cand dai bass puternic. Asa ca nu cred ca vei avea cine stie ce senzatii mai puternice cand vei vedea ca se aude intr-adevar mai puternic, dar trebuie sa reduci bass-ul spre minim. This post has been edited by cmandrei: 10 Mar 2006, 10:08 |
--------------------
.
.
.
|
|
eminescu0 |
![]()
|
aspectul asta il cunosc si eu cat-de-cat dar ma gandeam ca un diametru mai mare ascunde si componente mai mari (bobine, magneti), deci o calitate mai buna. Nu stiu prea multe insa despre Magnat, de-asta eram asa mirat. Cat despre Domotec & Co. e clar pentru toti ca sunt 'praf'. Dar daca voi spuneti ca Magnat sunt scule profesionale, nu pot decat sa ma bucur
![]() |
--------------------
Reno
Megane
|
|
Tazmania |
![]()
|
@Laurentziu83
Da-mi voie sa te contrazic. Sunt foarte multi factori care fac un difuzor bun, in primul rand conteaza materialele din care sunt facute difuzoarele. Numarul de spire nu influenteaza in nici un fel calitatea...nu inseamna k daca ai un difuzor cu foarte multe spire si un magnet imens se aude bine. Si inca ceva, nu toate difuzoarele sunt facute pentru bas ![]() This post has been edited by cmandrei: 10 Mar 2006, 10:08 |
--------------------
megane2
sedane
2004 Megane Sedane II
1.5 Dci 80Cp |
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
QUOTE(eminescu0 @ Dec 8 2005, 01:44 PM) 5 mil pe boxe de 13cm ![]() Plus 2 tweetere si filtrele necesare se apropie de realitate. poate 480 ron e cam mult, dar daca le gasesti pe la 400 ron, cred ca e bine. dar ce parere aveti de difuzoarele MacAudio? |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
MacAudio ca si Magnat de altfel nu sunt scule pentru calitatea muzicii ci mai mult pentru volum,au un sunet acceptabil la volum extrem.Pentru calitate,Boston,JBL,Phoenix Gold si altele.
|
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
babirusa |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 2 November 05 ![]() |
itzi recomand cu caldura niste boxe infinity pe 13 referance 5012i(asta e modelu) sunt de 45 watts reali si costa 240 ron.Sunt fffff bune crede-ma ca si eu mi-am pus din astea pe masina si se aud super.Dar acu depinde si de tine ce vrei sa-tzi pui si de catzi bani dispui iar sfatul meu e sa mergi in targ la vitan pe aleea cea mai din stanga cum intri adk fatza-n fatza cu cei care vind cauciucuri chiar la primul magazin de pe alee.Sa sti ca baietzi lucreaza f bine si repede iar ca manopera te costa 15 ron.BAfta
|
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2003 1.4 16V Renault Clio Bicorp 1,4 16 V Expression Dinamique Bleu Ottoman 11/2003
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
@Tazmania
Nu, nu m-ai contrazis. Se subantelegea ca si materialele din care este facuta boxa sunt mai bune. Intr-adevar, nu toate sunt facute pentru bass, dar cel putin cele de la noi de pe masini suporta bass la un volum puternic foarte bine, sunt foarte bine realizate. Daca nu ele atunci cine? Intr-adevar, la un o boxa de cateva zeci sau sute de kg o boxa de 13 cm este pusa drept tweeter, dar nu e cazul la noi. Eu unul nu credeam ca o boxa de 13 poate sa se auda atat de puternic. Daca incerci cu o boxa ieftina si reglezi atat inaltele cat si cele joase la maxim, vei vedea ca se plafoneaza boxa imediat, adica se aude bine la un volum mic, cum dai putin mai tare va incepe sa baraie. Aici se simte lipsa spirelor si de asta boxa se strica in scurt timp. Asta voiam sa subliniez: nu trebuie sa ne gandim de ce dam o groaza de bani cand "dincolo e mai ieftin" si, la prima vedere, la fel de bun, la fel de frumos arata boxele. Asadar nu este o afacere proasta sa dai cateva milioane pe un set de boxe de calitate. Dupa aceea nu mai ai dureri de cap. This post has been edited by cmandrei: 10 Mar 2006, 10:09 |
--------------------
.
.
.
|
|
eminescu0 |
![]()
|
dai un ban dar stai in fata, de acord
![]() |
--------------------
Reno
Megane
|
|
Zazie |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 22 December 05 ![]() |
Salut.
Am si eu o intrebare rapida. Cei de la firma ma doteaza cu Megane 2 Bicorp Authentique. Din cate stiu, masina vine cu 2 boxe. Vreau sa stiu daca se pot monta alte 2 boxe in spate si cam care ar fi costurile. Ieftin, nu caut sa rup masina cu muzica, dar macar calitatea de pe Logan sa o am. Merci |
--------------------
Renault
Megane
Extreme Renault Megane 2.2 Hatchback. 1,5 dCi 85 CP Extreme
|
|
Tazmania |
![]()
|
S-A DISCUTAT PE 8 PAGINI SI IN CONTINUARE SE PUN ACCELEASI INTREBARI...
RASPUNS PT TOATE INTREBARILE PRIVIND BOXELE DE PE MEGANE 2: DIFUZOARELE FATA/SPATE SUNT IDENTICE: - BLAUPUNKT - DIAMETRU 13 CM - MEMBRANA HARTIE - MAGNET FOARTE MIC Si bineinteles pot fi inlocuite! Dar atentie! difuzoarele sunt prinse pe fata de usa (la fel si macaraua) asta inseamna ca doar o inlocuire a difuzoarelor nu duce la modificarea extraordinara a sunetului. Masina trebuie pregatita pt modificari de genu asta... se antifoneaza usa (tabla) si neaparat fata de usa (e facuta numai din plastice care zdrangane - vezi "greierasi"). Intrebarile de genul "ce difuzoare sa imi pun?" vor avea intotdeauna raspunsuri diferite, fiecare poate prefera anumite marci (unii le-au ascultat altii le preferea pt ca au auzit de ele...) Offtopic: Saptamana asta am schimbat si boxele din fata, sunetul e demential... (antifonarea usilor m-a costat in jur de 13.000.000 lei) |
--------------------
megane2
sedane
2004 Megane Sedane II
1.5 Dci 80Cp |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
si tu ai dat 13 milioane pentru antifonat doar ca sa-ti pui 2 boxe de 13 pe fata??????????????????????????????????????????? Jesus...........iti luai un amplificator si un subwoofer si boxe bune pe fata la banii astia..................
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 20:55 |