Faruri Laguna 1
![]() ![]() ![]() |
Faruri Laguna 1
daniel.pad |
![]()
|
||
![]() E sofisticata ma! Group: Members Posts: 76 Joined: 22 April 12 From: Cluj ![]() |
Attached thumbnail(s) DSC01991.JPG ( Size: 3.59mb ) Number of downloads: 1035 |
||
--------------------
Renault
Laguna
1999 Hatchback
- SJ 21 PAD Toti stiu apasa pe acceleratie pana la fund, dar putin mai stiu si unde e frana!
|
|||
jungle_21 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 762 Joined: 18 February 07 From: Mures ![]() |
Scuza-mi rautatea dar vopsitoru ala cu ce o vopsit masina?
Cu paiu? Nu credeam ca se mai poate asa ceva in ziua de azi ....scuze de offtopic. |
--------------------
Opel/Renault
Corsa Cosmo;Laguna 1 Break// Megane 1 hatch
"04 1.2 16v ;"96 2.0 Rti;"96 1.6 Rti Ex R 21,Best car ever !!! Ex Clio unu' Pocket Rocket
|
|
remusica92 |
![]()
|
![]() Passion Group: Members Posts: 330 Joined: 20 September 09 From: Cluj-Napoca ![]() |
daniel.pad
Daca ati observat dupa ce le faci polish farurile se matuiesc mutuiesc mult mai repede... in special iarna...sau mi se pare mie??? era un articol pe 4tuning unde arata ca nu-i deajuns sa polishezi farurile si atat. arata cu ce solutii se face, cati pasi trebuie urmati si ultima data se punea un fel de folie transparenta cu garantie 2 ani parca. spunea ca fara folia aia se matuiesc repede si spunea si cauzele matuirii. |
--------------------
Laguna 1 Ph1 1.8
95CP 1995,
BMW 320d 250cp @1.9bar
- 1999 [IMG]http://imageshack.us/photo/my-images/209/2001renaultlaguna.jpg/[/IMG]
|
|
cristicristutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 711 Joined: 7 February 09 From: SATU-MARE ![]() |
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1.6 16V
|
|
Sempre |
![]()
|
![]() Membru veteran Group: Members Posts: 149 Joined: 3 June 07 From: CONSTANTA ![]() |
a mea arata asa dupa ce a stat o zi intreaga sub un tei,era plina de lipici,nu este neaparat vopseaua
This post has been edited by Sempre: 5 May 2012, 14:42 Attached thumbnail(s) Foto781.jpg ( Size: 97.13k ) Number of downloads: 1043 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA 1 phase2 1.6 16v 107
1999 CONCORDE
|
|
fascistu |
![]()
|
![]() fascistu Group: Members Posts: 1.107 Joined: 22 February 10 From: arad ![]() |
daniel.pad ce pregateala a tras vopsitoru la capota.... plus lac foarte gros... ca sa dai jos gazele de pe geamuri poti da cu diluant... dar sa nu dai pe chedere sau pe plastic ca ti se albesc... pe sticla poti da cu diluant... poti incerca prima oara pe orice sticla.... nu se intampla nimic.... eu am avut lipit ceva sticker pe luneta... si cand l-am dat jos a ramas lipicios... am dat cu diluant nitro... si a iesit ca nou
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2001/1.9 DCI, 120 hp
- AR 02 KID Renault Laguna II, 1.9 DCI, 120 hp, 2001
|
|
daniel.pad |
![]()
|
![]() E sofisticata ma! Group: Members Posts: 76 Joined: 22 April 12 From: Cluj ![]() |
QUOTE(fascistu @ 5 May 2012, 16:40) daniel.pad ce pregateala a tras vopsitoru la capota.... plus lac foarte gros... ca sa dai jos gazele de pe geamuri poti da cu diluant... dar sa nu dai pe chedere sau pe plastic ca ti se albesc... pe sticla poti da cu diluant... poti incerca prima oara pe orice sticla.... nu se intampla nimic.... eu am avut lipit ceva sticker pe luneta... si cand l-am dat jos a ramas lipicios... am dat cu diluant nitro... si a iesit ca nou ![]() E un tampit... inca se vad urme de smirghel...de tot kktul...saptamana ce vine ma duc acasa... si il pun sa dea tot jos... si sa o faca la loc... Despre pregatire o faceam eu mai bine>:) Cat despre geamuri am dat cu diluant si nimic...tipul de la spalatorie a zis sa dau cu o lama de barbierit:)) ![]() 5 May 2012, 20:19: QUOTE(daniel.pad @ 5 May 2012, 20:17) E un tampit... inca se vad urme de smirghel...de tot kktul...saptamana ce vine ma duc acasa... si il pun sa dea tot jos... si sa o faca la loc... Despre pregatire o faceam eu mai bine>:) Cat despre geamuri am dat cu diluant si nimic...tipul de la spalatorie a zis sa dau cu o lama de barbierit:)) ![]() Am uitat sa zic...ca nici folie nu imi poate pune sa se vede naspa... This post has been edited by daniel.pad: 5 May 2012, 19:19 |
--------------------
Renault
Laguna
1999 Hatchback
- SJ 21 PAD Toti stiu apasa pe acceleratie pana la fund, dar putin mai stiu si unde e frana!
|
|
tunderbird |
![]()
|
![]() tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(daniel.pad @ 5 May 2012, 19:17) ... dar il las pe vopsitor sa faca tot....pana la urma el a stricat-o Sa nu mergi pe ideea asta. Este posibil sa ti-o strice si mai rau. Nu il lasi deloc! Tot ce are de refacut, reface sub supraveghere, altfel mergi la OPC. Daca ai factura pentru lucrare, bineinteles! |
--------------------
Dacia
Dacia
1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000
- B 13 ABC Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|
fascistu |
![]()
|
![]() fascistu Group: Members Posts: 1.107 Joined: 22 February 10 From: arad ![]() |
si eu zic la fel.... sa nu il lasi sa iti umble la geamuri... ce diluant ai folosit? tot nitro? eu zic ca ii imposibil sa nu iasa de pe geamuri cu diluant nitro... tra frecat tare.... si imbibata carpa bine.... adica na.. cat sa nu curga pe cheder... urat si-a batut joc, nu se poate numi vopsitor...
|
--------------------
Renault
Laguna II
2001/1.9 DCI, 120 hp
- AR 02 KID Renault Laguna II, 1.9 DCI, 120 hp, 2001
|
|
s_gm1 |
![]()
|
![]() s_gm1 Group: Members Posts: 120 Joined: 22 February 11 From: Cluj ![]() |
daniel.pad: Daca nu iese, am ceva lama acasa, mai speciala pentru geamuri, daca vrei o aduc in weeknd cand vin si incercam...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
1998 cm3
- TO488BX
|
|
daniel.pad |
![]()
|
QUOTE(fascistu @ 6 May 2012, 19:51) si eu zic la fel.... sa nu il lasi sa iti umble la geamuri... ce diluant ai folosit? tot nitro? eu zic ca ii imposibil sa nu iasa de pe geamuri cu diluant nitro... tra frecat tare.... si imbibata carpa bine.... adica na.. cat sa nu curga pe cheder... urat si-a batut joc, nu se poate numi vopsitor... ![]() ![]() a zis ca se ocupa de capota si ii face polis la toata si nu se vede...eu tot nu cred, in fine...fac poze dupa ce ma intorc din salaj. QUOTE(s_gm1 @ 7 May 2012, 11:38) daniel.pad: Daca nu iese, am ceva lama acasa, mai speciala pentru geamuri, daca vrei o aduc in weeknd cand vin si incercam... ![]() oke....mare domn....te sun si ne intalnim sa incercam, sau macar sa vedem ce iese, cu ocazia asta iti dai cu pararea si de filtru de aer si modificari. ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
1999 Hatchback
|
|
s_gm1 |
![]()
|
![]() s_gm1 Group: Members Posts: 120 Joined: 22 February 11 From: Cluj ![]() |
daniel.pad: Oke, ne vedem saptamana viitoare, aduc si brisca(lama) eventual si ceva diluant daca gasesc acasa...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
1998 cm3
- TO488BX
|
|
daniel.pad |
![]()
|
nu mai iese:))
![]() ![]() am zis ca pana nu pot sa ioi las masina si ca il anunt eu. acuma ce sa fac??? sa o las la el? daca incurca smirghelul de 2000 cu ala de 200:)) daca o face mai varza decat ii? stiti careva pune folie pe capota si pavilion??? sincer cred ca asa ar fi cel mai simplu sa ii dau un polis la topata si dupa sa pun folie pe capota pavilion si haion, ca daca o las pe mana lui sau ma duc sa ii dau la el polis poate imi face model cu cercuri pe ea:)) ![]() ![]() Cei din zalau cred ca stiu nu merge la Emil sa va faca masina ca patiti ca si mine! Il recomand pe Roby sau Loty, am vazut eu cu ochioi mei cum arata masina inainte o vopseasca si cum arata dupa, nu se vedea nici o diferenta intre vopseaua originala si cea nou!! |
--------------------
Renault
Laguna
1999 Hatchback
|
|
PetruDez |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 707 Joined: 21 October 11 ![]() |
Folia e si ea ok sa zicem dar acuma depinde muuuuult de tine.
In definitiv tre sa fim si practici pe timp de criza. Am vazut Laguna aceeasi culoare ca a ta cu folie pe capota si cupola. Sincer sa fiu nu arata chiar rau . Dar repet depinde de tine. De asemenea depinde si de tipul de folie calitatea ei si de cine si cum pune acea folie. Eu sincer zic sa incerci cu cineva mai experimentat sa dai jos capota sa o pregatesti tu pentru vopsire si cu vreo cateva spray-uri de vopsea de buna calitate o rezolvi cumva mai acceptabil decat este acum. Repet tine de tine. Am vazut capota facuta la spray si fara cuptor si credema ca a iesit super super bine. Bine cel care o facuto stia cu adevarat ce face si cum sa faca . Chiar nu gasesti pe cineva sa iti faca o treaba mai buna fara sa fii nevoit sa ajungi la o vopsitorie auto ? E pacat ca ti-a stricato ala ca e frumoasa foc si aceeasi culoare am si eu si nush sunt indragostit de ea ca sa zic asa si ma cam doare cand vad cate una care nui boboc sa zicem asa . Sper sa reusesti sa rezolvi problema . Ca tot mi-am adus aminte si la mine mi-a ciobit vopseaua un bou cu balastiera. Tre sa ajung si eu sa ii refac capota si aripa(sper sa rezolv doar cu polish la aripa) ca mi-a julito unu in parcare la Petrom. Si tot el cu gura mare ca de ce am parcato acolo ca el nu avea unde sa intre cu masina (din 3 locuri de parcare disponibile el era al 4-lea dar ce mai conteaza) mai ales ca "vrabiuta" lui de circa 120kg are mici dificultati la coborare. I-am recomanat sa ia un JumboJet pentru vrabiuta lui data viitoare. Deh eram in drum spre mare si am zis ca orice ar fi nu am de gand sa imi ruinez vacanta . |
--------------------
Renault
Am schimbat pe dizal si Koleos
2007/2014
|
|
daniel.pad |
![]()
|
QUOTE(PetruDez @ 22 May 2012, 09:41) Folia e si ea ok sa zicem dar acuma depinde muuuuult de tine. In definitiv tre sa fim si practici pe timp de criza. Am vazut Laguna aceeasi culoare ca a ta cu folie pe capota si cupola. Sincer sa fiu nu arata chiar rau . Dar repet depinde de tine. De asemenea depinde si de tipul de folie calitatea ei si de cine si cum pune acea folie. Eu sincer zic sa incerci cu cineva mai experimentat sa dai jos capota sa o pregatesti tu pentru vopsire si cu vreo cateva spray-uri de vopsea de buna calitate o rezolvi cumva mai acceptabil decat este acum. Repet tine de tine. Am vazut capota facuta la spray si fara cuptor si credema ca a iesit super super bine. Bine cel care o facuto stia cu adevarat ce face si cum sa faca . Chiar nu gasesti pe cineva sa iti faca o treaba mai buna fara sa fii nevoit sa ajungi la o vopsitorie auto ? E pacat ca ti-a stricato ala ca e frumoasa foc si aceeasi culoare am si eu si nush sunt indragostit de ea ca sa zic asa si ma cam doare cand vad cate una care nui boboc sa zicem asa . Sper sa reusesti sa rezolvi problema . Ca tot mi-am adus aminte si la mine mi-a ciobit vopseaua un bou cu balastiera. Tre sa ajung si eu sa ii refac capota si aripa(sper sa rezolv doar cu polish la aripa) ca mi-a julito unu in parcare la Petrom. Si tot el cu gura mare ca de ce am parcato acolo ca el nu avea unde sa intre cu masina (din 3 locuri de parcare disponibile el era al 4-lea dar ce mai conteaza) mai ales ca "vrabiuta" lui de circa 120kg are mici dificultati la coborare. I-am recomanat sa ia un JumboJet pentru vrabiuta lui data viitoare. Deh eram in drum spre mare si am zis ca orice ar fi nu am de gand sa imi ruinez vacanta . o sa vad ce fac, ma duc sa ii dea polis pana la urma si dupa aia vedem ce si cum fac...sincer inca nu m-am decis...daca iese cat de cat din polis atunci o las asa deocamdata pana mai adun niste banuti si dupa o sa fac ceva cu ea, oricum ideea cu colantarea ma incanta, am vazut si alte lagune si arata bine. P.S. Ms de sfaturi!! |
--------------------
Renault
Laguna
1999 Hatchback
|
|
zare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 17 December 07 From: oradea ![]() |
in sfarsit am rezolvat farurile... un polis ,am dus masina la un mester care ma lasat cu gura cascata cand am vazut-o dupa interventie,este super .Pentru cei din Oradea recomand...,oare pot sa pun aici nr. de tel??
|
--------------------
renault
laguna I grandtour- GPL Tomasetto stag 300
Peugeot 407 2.0 136hp ,Citroen C 5 Tourer 2009
|
|
katalin279 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 10 October 10 From: Timisoara ![]() |
salutare,
in Timisoara stie cineva unde se poate face un polish la faruri? arata jalnic chiar trebuiesc facute. am gasit ceva in tm la cosmeticsiscar dar costa 50euro/far +tva ,mi-a sarit basca ![]() 100euro imi iau noi deci sare din schema. multumesc anticipat |
--------------------
Renault
Laguna 2 ph2
2006 1,6 16V K4M 57
|
|
spic |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 3 November 09 ![]() |
ptr. katalin279
Mi-am facut in Timisoara cu 100 lei chiar acum cca 2 luni . . Este un service la Padurea Verde langa benzinarie . Acolo a fost si o firma de tuning . Bafta This post has been edited by spic: 29 Aug 2012, 19:49 |
--------------------
renault
laguna 2
2003/1,6/16v
- TM95VHL
|
|
jordan.john |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 24 January 12 ![]() |
salutare lagunisti, imi poate spune si mie cineva, cum pot demonta triplele spate? sau daca merg scoase doar plasticurile colorate????
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1999 1.8 16v
- VN06TVG
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
Cele de pe aripi sunt prinse cu 3 suruburi(la PH1)/3piulite(la PH2), iar cele de pe hayon au vreo 9 piulite, dintre care una este sub numar. Am postat cateva poze mai jos sa iti faci o idee.
Attached thumbnail(s) 15022011135.jpg ( Size: 109.64k ) Number of downloads: 560 15022011139.jpg ( Size: 299.14k ) Number of downloads: 555 Fotografie0095.jpg ( Size: 69.39k ) Number of downloads: 551 |
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
jordan.john |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 24 January 12 ![]() |
QUOTE(Gabryello @ 30 Aug 2012, 12:22) Cele de pe aripi sunt prinse cu 3 suruburi(la PH1)/3piulite(la PH2), iar cele de pe hayon au vreo 9 piulite, dintre care una este sub numar. Am postat cateva poze mai jos sa iti faci o idee. ms foarte fain gabryello, acum ma apuc de demontat:D, vreau sa ii pun benzi de leduri pe marsalier, si sa ii fac triplele negre:D. ms inca odata |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1999 1.8 16v
- VN06TVG
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
Cu placere! Aseptam poze cu lucrarea.
![]() |
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
2fast4u_dk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 6 February 10 ![]() |
Cum a zis si jordan mai sus,plasticul colorat se poate scoate?
Si inca ceva.La farurile de ph1 pot indeparta sticla,apoi sa o lipesc la loc cu masticul original? Multumesc. |
--------------------
Renault
Laguna
1994,1.8 90CP
|
|
samy78tm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 12 February 11 From: TIMISOARA ![]() |
chiar eu am dat jos sticla de la far pt a putea spala in interior,dar dupa am lipit la loc sticla cu silicon sanitar si am pus si clemele de metal.vechiul mastic nu stiu daca il poti refolosi.aceeasi metoda am aplicat-o si la alte masini.inainte de a pune siliconul am curatat tot masticul,atit de pe far cit si de pe sticla
|
--------------------
renault
laguna1
94 ph.1 1 .8 rt
|
|
iulex80 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 270 Joined: 10 May 08 From: tg mures ![]() |
QUOTE(2fast4u_dk @ 2 Oct 2012, 14:16 ) Eu la ph2 am dat jos sticla la mine si la un prieten (ma rog la mine e din plastic) prin incalzire am facut eu. O oala mare apa la fiert si ciorba de faruri dupa care cu 2 surubelnite late am scos sticla, la operatiunea de montare a sticlei nu am schimbat masticul pt ca se relipeste daca se reincalzeste operatiune facuta deasupra la aragaz. La tine fiind sticla s-ar putea sa ai nevoie de scula aia ca "uscatorul de par" imi scapa numele sau bagi cateva minute farul in cuptor fara sa inchizi usa si tot cu 2 surubelnite dai jos sticla. Cand dai jos sticla vezi cum se comporta acel mastic daca devine lipicios la cald poti sa pui sticla inapoi fara probleme tot prin incalzire. Spor la treaba. This post has been edited by iulex80: 2 Oct 2012, 15:02 |
--------------------
renault
Espace și Scenic
2004/2007
- MS-13-JTW Espace 4 PH 1 2.0T 2004
Scenic 2 PH 2 1.6 16v 2007 |
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
...daca nu reusiti sa va descurcati,apelati la un atelier de pus parbrize...o sticla de cola la feciori si se rezolva.
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
lucian_83 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 11 October 10 From: constanta ![]() |
Salutare, daca tot ne place pe perete
![]() Attached File(s) ![]() |
--------------------
Renault Laguna 1
Ph1 1.8 MPI
1995 RTX
-
|
|
Miulik |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 4 January 11 From: M E D I A S, Jud. Sibiu ![]() |
am tot auzit cum ca s`ar potrivii farurile de espace pe laguna 1....
e adevarat? daca gresesc corectati`ma va rog. SI acum ca sa fiu on topic... as dorii daca aveti careva vreo poza cu aceste faruri sa vad si eu cam cum ar arata.. sa imi pot face o idee. Raman dator ![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1994
- SB 90 MIU Renault Laguna 1,ph1, motor 2.0 benzina, 113 cp
|
|
bogdan_bok |
![]()
|
![]() Nu stiu pe ce as da laguna.Ba stiu.Nu as da-o! Group: Members Posts: 573 Joined: 24 April 09 From: Deva HD, Jud Sibiu ![]() |
Pagina anterioara, postul 485.
![]() |
--------------------
REnauLT
LAguNA
1.9 dCi B56, 1.9 dCi K56, ex 1.6 16v, 1.8 16v
- HD 08 AIK, SB 11 VGI
|
|
Miulik |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 4 January 11 From: M E D I A S, Jud. Sibiu ![]() |
nu vad pe nimeni pe aici cu stopuri crystal??? sa vad cam cum ar arata... pt ca ma tenteaza tare
![]() http://autocustoms.ro/renault/renault-lagu...05-crystal.html |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1994
- SB 90 MIU Renault Laguna 1,ph1, motor 2.0 benzina, 113 cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 18:09 |