Faruri Laguna 1
![]() ![]() ![]() |
Faruri Laguna 1
Adi R5 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|||
CiPPtm |
![]()
|
![]() >>>>>>>> <<<<<<<< Group: Members Posts: 226 Joined: 20 April 08 From: TiMisoara/Wien. ![]() |
Salutare !
Azi am cautat ceva pentru masina, si-am gasit printre altele, un producator nou de faruri. Pretul/bucata - 160 lei (NOU) http://www.tyceurope.com/search.aspx?q=Laguna&m=3 Bafta ! All good ! ![]() |
--------------------
X(fostä)Laguna
1ph2/1.6/16v/107cp/'98/Liftback/RXT. (Actuala)
Laguna1ph2/1.9dti/98cp/`00/Liftback/Expression.
- KO 920 DU' "Prietenie înseamnă să fii alături de prieteni nu când au dreptate, ci când greșesc."
|
|
Sempre |
![]()
|
![]() Membru veteran Group: Members Posts: 149 Joined: 3 June 07 From: CONSTANTA ![]() |
CiPPtm ,cum fac sa comand man,ca am tot cautat pe acolo dar degeaba si unde ai vazut pretul ca eu unul mi-am prins urechile pe site-ul ala
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA 1 phase2 1.6 16v 107
1999 CONCORDE
|
|
CiPPtm |
![]()
|
![]() >>>>>>>> <<<<<<<< Group: Members Posts: 226 Joined: 20 April 08 From: TiMisoara/Wien. ![]() |
Salutare!
@Sempre: - De comandat de pe site nu stiu daca se poate, eu am intrebat la un magazin si mi-a spus de producatorul asta, dupa care am cautat pe net. Pretul mi l-a spus tipul de la magazin. Daca te pot ajuta cumva, iti stau la dispozitie. Bafta ! All good ! ![]() This post has been edited by CiPPtm: 10 Apr 2010, 11:10 |
--------------------
X(fostä)Laguna
- KO 920 DU' "Prietenie înseamnă să fii alături de prieteni nu când au dreptate, ci când greșesc."
|
|
bogdan_bok |
![]()
|
![]() Nu stiu pe ce as da laguna.Ba stiu.Nu as da-o! Group: Members Posts: 573 Joined: 24 April 09 From: Deva HD, Jud Sibiu ![]() |
cel mai bun post din topicul asta e nr. 392...
![]() |
--------------------
REnauLT
LAguNA
1.9 dCi B56, 1.9 dCi K56, ex 1.6 16v, 1.8 16v
- HD 08 AIK, SB 11 VGI
|
|
CiPPtm |
![]()
|
Salutare !
@bogdan_bok: Post-ul ala ii al meu... Pai ?!? ![]() ![]() ![]() Ii on-topic, despre faruri... |
--------------------
X(fostä)Laguna
|
|
deng3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 534 Joined: 7 April 09 From: Oradea, Jud Bihor ![]() |
eu ma gandesc ca o fo scris ca ii cel mai bun post ... adica felicitari la siteul ala pe care ai gasit ... nu o zis de rau
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 RT
1994
|
|
valifilioreanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 309 Joined: 8 July 09 From: Bucuresti ![]() |
as vrea si eu o pereche de faruri la pretul ala, cum fac, de unde sa cumpar?
multumesc |
--------------------
Renault
Laguna
RXE 2.0L 1994 cu GPL
- B-16-AVE DE VANZARE AICI: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=223628&hl
|
|
alexandru_bot |
![]()
|
![]() Laguna lover Group: Members Posts: 516 Joined: 14 March 10 ![]() |
ciPPtm
Spune-ne te rog si noua de unde putem comanda ca as vrea sa-mi fac si eu rost de un set de faruri noi si pe cele vechi sa le reconditionez.... Respect |
--------------------
Renault
Laguna 1 Phase 2
1998/ motor 1.9 DTI
- MM 38 HIA "Daca ai pierdut continua, daca ai castigat continua....."
|
|
CiPPtm |
![]()
|
Salutare !
Pretul care l-am mentionat, este pretul comunicat de vanzatorul de la magazin. Nu stiu daca pot spune numele magazinului, iti dau pm daca vrei. Bafta ! All good ! ![]() This post has been edited by CiPPtm: 12 Apr 2010, 21:50 |
--------------------
X(fostä)Laguna
|
|
bogdan_bok |
![]()
|
![]() Nu stiu pe ce as da laguna.Ba stiu.Nu as da-o! Group: Members Posts: 573 Joined: 24 April 09 From: Deva HD, Jud Sibiu ![]() |
dupa cum zicea si deng3l, felicitari ca ai gasit faruri noi la pretul asta, deci e de bine.
![]() ![]() ![]() si eu zic ca poti sa pui aici ceva detalii despre magazin, nume, nr. tel, ca sa stie toata lumea de unde le poate cumpara. nu cred ca se supara nimeni, si daca se supara,imi asum resposabilitatea de a fi eu sanctionat pentru orice incovenient... ![]() |
--------------------
REnauLT
LAguNA
- HD 08 AIK, SB 11 VGI
|
|
CiPPtm |
![]()
|
Salutare!
Ii vorba despre Viva Cappio din mall(Timisoara), dar ma gandesc ca si la magazinele de piese care se respecta de la voi din orase, daca le cereti un produs fabricat de un anume producator,ar fi normal sa percuteze... In cazul de fata fiind vorba de TYC(producator). Bafta ! All good ! ![]() This post has been edited by CiPPtm: 12 Apr 2010, 23:01 |
--------------------
X(fostä)Laguna
|
|
pixule |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 25 February 06 From: Zalau ![]() |
decat 2 faruri noi cu 160 de lei de plastic
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1ph2 RXE
1.6/16v/107
- SJ69LOL Cateodata ajungi la concluzia ca e mult mai bine sa fii prost.Desi la mine e cam tardiv acum sa ma mai gandesc la asta.Altii insa o pot face cu succes
|
|
Vasiu |
![]()
|
![]() DE VANZARE 2200 Euro Neg. Group: Members Posts: 334 Joined: 5 March 07 From: DEVA ![]() |
QUOTE(pixule @ 13 Apr 2010, 09:00) decat 2 faruri noi cu 160 de lei de plastic ![]() Eu le am polishate de peste 6 luni si inca arata bine. Ar mai fi o chestie.Sa le polisham cat se poate de bine,sa punem folie de protectie pe faruri si dup-aia niste xenoane si eu zic ca nu vom mai avea probleme.E drept ca un polish profi e vreo 100 lei,folia e si ea vreo 200 si xenoanele de la 150 in sus,dar macar dup-aia avem pace. ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 Ph2 RXE
1.8 16V 120HP 1998
- HD 99 MUS DE VANZARE 2200 Euro NEG.
|
|
zeusrazvy |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 7 June 07 From: Cluj,Baia Mare ![]() |
QUOTE(Vasiu @ 13 Apr 2010, 15:02) Eu le am polishate de peste 6 luni si inca arata bine. Ar mai fi o chestie.Sa le polisham cat se poate de bine,sa punem folie de protectie pe faruri si dup-aia niste xenoane si eu zic ca nu vom mai avea probleme.E drept ca un polish profi e vreo 100 lei,folia e si ea vreo 200 si xenoanele de la 150 in sus,dar macar dup-aia avem pace. ![]() ![]() folie 200? pentru 2 faruri? hai la mine ca ti le pun eu ![]() |
--------------------
Laguna
Laguna
1998 1.6 16V
- MM 06 JKL
|
|
Vasiu |
![]()
|
![]() DE VANZARE 2200 Euro Neg. Group: Members Posts: 334 Joined: 5 March 07 From: DEVA ![]() |
QUOTE(zeusrazvy @ 13 Apr 2010, 16:47) E folie de protectie,care e altfel fata de cea colorata(cum am eu pe stopuri),e mai groasa,e mult diferita.Gandeste-te ce diferenta e intre folia colorata si cea de protectie(securizata) de la geamuri si iti vei da seama. |
--------------------
Renault
Laguna 1 Ph2 RXE
1.8 16V 120HP 1998
- HD 99 MUS DE VANZARE 2200 Euro NEG.
|
|
bogdan_bok |
![]()
|
@pixule, daca ai farurile matuite, poti sa-ti pui 2 instalatii de xenin una langa alta, ca tot de kko o sa se vada. prima data tre sa tratezi boala si apoi sa te dai pe vitamine...
|
--------------------
REnauLT
LAguNA
- HD 08 AIK, SB 11 VGI
|
|
zare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 17 December 07 From: oradea ![]() |
QUOTE(bogdan_bok @ 13 Apr 2010, 18:01) @pixule, daca ai farurile matuite, poti sa-ti pui 2 instalatii de xenin una langa alta, ca tot de kko o sa se vada. prima data tre sa tratezi boala si apoi sa te dai pe vitamine... nu-i chiar asa ,eu cu xenon am inceput sa mai vad ceva pe drum ,am si slefuit dar nu sant multumit de cum au iesit ,dar un far nou cu xenonul deja achizitionat ar fi bestial.Sant curios daca mergi la acel magazin din mall si ceri acele faruri TYC, ar aduce la comanda?La acel pret de pe site? |
--------------------
renault
laguna I grandtour- GPL Tomasetto stag 300
Peugeot 407 2.0 136hp ,Citroen C 5 Tourer 2009
|
|
pixule |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 25 February 06 From: Zalau ![]() |
ei bine...la mine problema e ciudata..in sensul ca noaptea am ceva probleme cand merg cu masina..din cauza ochilor.nu prea observ detaliile de pe margine, cand vine o masina din sens opus ma ghidez dupa linia de mijloc si marginea drumului..in fine. halogenele mele se vad satisfacator dupa unii, bat cam la 35-40, reglate la linie, dar nu mi-e de ajuns..m-am uitat in stanga si dreapta, si am vazut pe y...e o comparatie directa de mers nocturn, aceeasi masina, o tura halogen, apoi xenon.si e mare diferenta...deci decat sa calc vre-un nene care e chiar pe marginea drumului dar nu il vad..mai bine un xenon. am si comandat deja, a aparut modelul H7r, special pt faruri normale cu oglinda, are ceva protectie peste o parte din tub si nu mai bate aiurea in sus.am vazut poze, pe un alt forum, si un tip pe astra g avea cu h7r linia ceea...
|
--------------------
Renault
Laguna 1ph2 RXE
1.6/16v/107
- SJ69LOL Cateodata ajungi la concluzia ca e mult mai bine sa fii prost.Desi la mine e cam tardiv acum sa ma mai gandesc la asta.Altii insa o pot face cu succes
|
|
bogdan_bok |
![]()
|
dar daca farul e matuit si nu iese lumina prin el...sau el stie ca e lumina de xenon si o sa o elibereze?
![]() inreb si eu... |
--------------------
REnauLT
LAguNA
- HD 08 AIK, SB 11 VGI
|
|
pixule |
![]()
|
cam asa sunt farurile mele.adica...par murdare in unele locuri.daca le curat bine, si dau cu silicon sau wd40 pe ele, is clare ca de sticla.in momentul in care merge jos, zici ca are un strat de praf intarit pe unele portiuni.polish d eplastic la greu..de vreo 3 ori..si nimic.XENOOOOON! ( daca halogenul tot bate la 35-40 m pe faza scurta, inseamna ca nu-i matuit rau, dar mno, am si eu pitici
![]() Attached thumbnail(s) IMAG0041.JPG ( Size: 819.08k ) Number of downloads: 854 DSC01639.JPG ( Size: 446.46k ) Number of downloads: 899 |
--------------------
Renault
Laguna 1ph2 RXE
1.6/16v/107
|
|
bogdan_bok |
![]()
|
exact asa le am si eu, si analizandu-le mai atent, dupa o lustruire doar cu apa, am observat ca matuiala ramasa e pe interior(si de atunci caut o solur\tie de a le desface ca sa le curat, si nimic).
daca halogenul iti bate la 35 m pe scurta, e ok, doar e faza scurta. pana la cat ai vrea sa bata? |
--------------------
REnauLT
LAguNA
- HD 08 AIK, SB 11 VGI
|
|
pixule |
![]()
|
xenon 5000k 35w, vs halogen 55w
Attached thumbnail(s) IMAG0211.jpg ( Size: 736.42k ) Number of downloads: 887 |
--------------------
Renault
Laguna 1ph2 RXE
1.6/16v/107
|
|
blizzard |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 24 May 09 From: Norwich, UK ![]() |
Da' este o diferenta nu gluma ... in schimb eu mi-as pune xenon doar daca asi gasi si faruri la care becurile pe faza scurta sa fie becuri lupa. Altfel nu-mi place cum imprastie lumina becul normal. Pur si simplu nu-mi place!
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2002, 1,8 16v Privilege
- LN52 KWK رينو لاغونا
|
|
bogdan_bok |
![]()
|
pai o imprastie normal,ca sa-i orbeasca pe cei care-ti vin din fata.
nu stiu ce protectie au xenoanele alea, dar protectia nu pre isi face treaba. cel putin asa se vede in poze. stima. |
--------------------
REnauLT
LAguNA
- HD 08 AIK, SB 11 VGI
|
|
pixule |
![]()
|
voi sa fiti bine.cand o sa aveti xenon pe masina, sau sa mergeti cu o laguna ce are xenon, sa va dati cu parerea despre imprastiat si orbit.forum de bagatori in seama pe lucruri care nu le-au testat cu mana lor.
nb: fata de alte faruri , laguna 1ph2 are oglinda foarte mica, si vreo 5 cm de plastic negru pana la fatza farului, asa ca nu prea are cum sa imprastie excesiv, precum la un logan, sau un focus, ce au o oglinda cat toate zilele. admin, te rog sterge-mi contul, am mai cerut-o odata, ca asta nu-i forum de expus idei sau teste, pentru ca e plin de gica contra pe aici.multumesc anticipat. |
--------------------
Renault
Laguna 1ph2 RXE
1.6/16v/107
|
|
renault_laguna |
![]()
|
![]() kl Group: Members Posts: 424 Joined: 24 August 09 From: Bucuresti ![]() |
Ai perfecta dreptate pixule.Si sa va mai zic o treaba.Poti sa ai cel mai bun far si cel mai bun xenon sau halogen din lume,daca il ridici ca taranu pana la cer ,mai dai drumul si la proiectoare care si alea bat ca un fund,tot degeaba.Eu am xenon aftermarket pus pe Laguna mea si timp de 3 luni de cand le am nu am primit nici macar un flash,un claxon sau o injuratura din partea altui participnat la trafic,dar precizez ca am reglat farurile cum trebuie reglate nu doar de dragul sa vad doar eu drumul.Cat despre bagatorii de seama nu mai zic,posteaza doar de dragul de posta si nimic mai mult,nu aduc nimic nou sau de ajutor.Si ca argument,ma uitam pe topicul **Schimbare culoare bord Laguna 1**.Pana sa ma apuc eu de treaba si sa ajut cu sfaturi si pe ceilalti nu era decat o pagina si jumatate maxim scrisa,si acolo comentarii de genul:cauta la francezi pe forum,mai bine cumperi ceas de plasma etc.Acum vad ca acel topic a ajuns la 7 pagini si ceva si cred ca s-au scris numai lucruri utile si de ajutor pentru ceilalti.Asta inseamna forum,sa ne ajutam unii pe altii nu sa ne contram si sa ne dam cu parerea aiurea in tramvai.Daca te uiti pe mai toate topicurile acestui sait nu gasesti nimic interesant decat baliverne si certuri dupa cum zicea bine si moderatul.
This post has been edited by renault_laguna: 16 Apr 2010, 16:32 |
--------------------
Renault
Laguna
2000 PH2 1.9 DCI
- B-01-LAG Renault Laguna I Phase II 1.9 DCI 2000
|
|
blizzard |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 24 May 09 From: Norwich, UK ![]() |
QUOTE(pixule @ 16 Apr 2010, 15:32) voi sa fiti bine.cand o sa aveti xenon pe masina, sau sa mergeti cu o laguna ce are xenon, sa va dati cu parerea despre imprastiat si orbit.forum de bagatori in seama pe lucruri care nu le-au testat cu mana lor. nb: fata de alte faruri , laguna 1ph2 are oglinda foarte mica, si vreo 5 cm de plastic negru pana la fatza farului, asa ca nu prea are cum sa imprastie excesiv, precum la un logan, sau un focus, ce au o oglinda cat toate zilele. admin, te rog sterge-mi contul, am mai cerut-o odata, ca asta nu-i forum de expus idei sau teste, pentru ca e plin de gica contra pe aici.multumesc anticipat. Nu cred ca trebuie sa te superi asa tare (scuze daca te-am suparat cu ceva) pentru simplul fapt ca mi-am dat cu parerea despre xenon-ul aftermarket. Ceea ce am vrut sa evidentiez este faptul ca mie imi place xenon-ul doar pe farurile cu bec lupa. Atat si nimic mai mult. Nu contest faptul ca farurile tale vad mai bine dupa ce le-ai pus xenon; chiar din contra ... se vede din poza o diferenta mare (fapt specificat de mine si in postul de mai sus) ... ceea ce am vrut sa mentionez era doar aspectul estetic, aspect care din punctul meu de vedere conteaza foarte mult. Si in plus de asta, tinand cont de numarul posturilor mele si de vechimea de cand detin o Laguna (adica vreo 30 de zile), nu cred ca aveam intentia sa provoc vreun flame pe forum sau sa ma dau atotstiutor. Bafta si toate cele bune tuturor ![]() This post has been edited by blizzard: 16 Apr 2010, 18:21 |
--------------------
Renault
Laguna 2
2002, 1,8 16v Privilege
- LN52 KWK رينو لاغونا
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
QUOTE(renault_laguna @ 16 Apr 2010, 16:24) Si sa va mai zic o treaba.Poti sa ai cel mai bun far si cel mai bun xenon sau halogen din lume,daca il ridici ca taranu pana la cer ,mai dai drumul si la proiectoare care si alea bat ca un fund,tot degeaba. Farurile xenon din fabrica nu au reglaj din interior, se regleaza singure. <span class='edit'>16 Apr 2010, 18:58:</span> QUOTE(pixule @ 16 Apr 2010, 15:32) voi sa fiti bine.cand o sa aveti xenon pe masina, sau sa mergeti cu o laguna ce are xenon, sa va dati cu parerea despre imprastiat si orbit.forum de bagatori in seama pe lucruri care nu le-au testat cu mana lor. Pixule eu unul circul foarte mult, si in oras, si in afara lui. M-am saturat, sau nu, hai sa o zic altfel.. Mi-e sila de farurile cu xenon aftermarket care imi lasa urme pe retina dupa ce trec pe contrasens. Sincer, i-as tine pe toti posesorii de astfel de nenorociri cu fata lipita de far pana incep sa dezvolte o lumina proprie ca fosforul ![]() ![]() Atata timp cat chinezariile astea nu sunt aprobate de nici un organism european pentru instalare, orice incercare de a sustine beneficiile acestor sisteme este inutila. Inteleg ca tu vezi mai bine, dar cel care trece pe langa tine nu mai vede nimic pentru cateva secunde. Cat despre inchiderea contului, eu zic sa te mai gandesti. Noi ca moderatori nu putem sa iti inchidem contul. Nici adminii nu pot, pentru ca ar ramane postari orfane. This post has been edited by Fratzica: 16 Apr 2010, 18:58 |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 10:35 |