Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages  1 2 3 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Amenzi de pana la 5.000 RON, pentru masinile fara RCA

thegodsglory
post 22 Dec 2005, 06:00
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: B

Soferii care vor conduce pe drumurile publice autovechicule fara asigurare de raspundere civila sau inspectie tehnica efectuata vor fi amendati cu sume cuprinse intre 3.000 si 5.000 RON fata de 1.000 pana la 2.000 RON cu cat sunt sanctionati in prezent.

de la Afrodita Cicovschi citire... biggrin.gif
Link catre articol

--------------------
dacia 1310 alb-ruginiu :) - b14
it's a feature, not a bug.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
LOVENDAL
post 22 Dec 2005, 07:11
Post #2

Membru autentic

Eu la cele fara inspectie tehnica as fi si mai drastic chiar; oricum, o masura foarte buna.

--------------------
Renault / Dacia Renault Megane 2 - IS-XX-DWB
+
balamuc
post 22 Dec 2005, 11:30
Post #3

Membru incepator

Intr-adevar o masura buna.
RCA-ul si ITP-ul sunt, totusi, lucruri de bun simt.

--------------------
Dacia SuperNova - B
Dacia SN Europa feb 2002, 48.000km.
Modificari fata de dotarile din fabrica: inchidere, alarma, boxe+casetofon, turometru, ceas de bord, bricheta, bord albastru + multa valoare sentimentala :)
+
miki
post 22 Dec 2005, 11:38
Post #4

#Hırsızlargibigeceniniçine

From: Bucuresti

Uraaaaaa..... 124.gif 168.gif valuri.gif
Si radierea.... daca nu intra inn legalitate in 30 de zile, sau cam asa ceva!

--------------------
Renault Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe - XX-B-XXX 2004 / 2019/2008
#Hırsızlargibigeceniniçine

Funken Kurbelwelle
Uzun Araç!
Değer Aºılırsa
+
andu911
post 22 Dec 2005, 11:41
Post #5

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

QUOTE(LOVENDAL @ 22 Dec 2005, 07:11)
Eu la cele fara inspectie tehnica as fi si mai drastic chiar; oricum, o masura foarte buna.
*

Pai de ce sa fii mai drastic ? La o firma la care lucram in Germania, erau 2 masini carora le expirase TUV si nimeni nu stia...erau masini bune, in stare perfecta....se mai intampla sa uiti de ITP...lumea mai are si alte probleme...decese in familie, probleme financiare, divorturi...Crezi ca toti sunt pasionati de masinile lor, ca noi astia de pe forum ? Altii au alte treburi decat sa stea in fundu unei masini

Daca te prinde militianu pe strada ca n-ai ITP, sa-ti dea un avertisment si sa iti zica...nenea vezi ca n-ai itp, ai timp 1 luna sa il faci, daca nu iei amenda...E firesc sa gresesti, sau sa uiti. Nu e firesc sa mergi cu 100km/h prin Bucuresti....asta da...trebuie pedepsita...

--------------------
- - -
+
rtulea
post 22 Dec 2005, 12:09
Post #6

Membru autentic

From: Ploiesti (Alba-Iulia)

Sa speram ca odata cu aceasta hotarare cel putin 10% din "masinile" de pe sosea vor dispare. Evident ca ma refer la cele la care aripile sunt lipite cu scotch iar soferrul are un taburet pe post de scaun, plus ca nu vom mai vedea , sper eu, o masina mai lunga decat un tren (masina + fum).

--------------------
Dacia Logan - PH-78-UTU sept 2006, Laureate 1,6
Do not try to forget your past, IT made you what you are!
+
LOVENDAL
post 22 Dec 2005, 12:26
Post #7

Membru autentic

QUOTE(andu911 @ 22 Dec 2005, 12:41)
lumea mai are si alte probleme...decese in familie, probleme financiare, divorturi...
Daca te prinde militianu pe strada ca n-ai ITP, sa-ti dea un avertisment si sa iti zica...nenea vezi ca n-ai itp, ai timp 1 luna sa il faci, daca nu iei amenda...E firesc sa gresesti, sau sa uiti.
*

Toti avem probleme. Nu cred ca exista oameni fara nici o problema. Insa chestia cu ITP-ul nu e o joaca; masina respectiva nefiind verificata de 2 ani, nu se stie in ce stare tehnica se mai afla. Si de ce sa-mi puna viata in pericol unul cu franele defecte (pt.ca nu s-a dus la ITP la timp) pentru ca el avea probleme familiare sau ca a uitat!?? Pai, daca ar fi asa dupa cum ai spus tu, adica sa se dea numai avertisment...ohoo..sa vezi cati ar circula fara ITP..nu si l-ar face nici la 3 ani, nici la 4 ani..spunand ceva de genul "Intai ma las sa ma prinda un politist ca n-am ITP, sa-mi dea avertisment si abia apoi imi fac ITP-ul". Nu asa..amenda direct !! Ca aici e vorba de siguranta si a altor oameni, nu numai al lor. Pentru asa ceva nu trebuie sa existe nici o circumstanta atenuanta, ceva de genul ca m-a dat seful afara de la servici, ca mi-a murit pisica sau ca pur si simplu am uitat! smile.gif

This post has been edited by LOVENDAL: 22 Dec 2005, 12:50

--------------------
+
kum
post 22 Dec 2005, 12:45
Post #8

Banat

Group: Banned
From: Galati

QUOTE(LOVENDAL @ 22 Dec 2005, 12:26)
! Ca aici e vorba de siguranta si a altor oameni, nu numai al lor. Pentru asa ceva nu trebuie sa existe nici o circumstanta atenuanta, ceva de genul ca m-a dat seful de la servici, ca mi-a murit pisica sau ca pur si simplu am uitat! smile.gif
*

CORECT !

--------------------
Laguna 2.0T - GL-15-... 2006
Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
+
argon
post 22 Dec 2005, 12:53
Post #9

Mesaj semiautomat

Daca nu-mi merg franele, nu trebuie sa-mi spuna ITP-ul, imi dau seama singur ca nu-s batut in cap, la fel cu directia, nu fac parte din grupul oamenilor care habar nu au de unde se deschide capota... radmasa.gif

Si chiar dc e un subiect tabu o spun, sunt sigur ca cel putin un sfert dintre membri acestui forum isi fac ITP-ul fara sa miste masina din fata blocului, si pana vor exista oameni angajati ai service-urilor respective care pun stampila pe pile sau comision, se va face verificarea in stilul asta, chiar daca nimeni nu recunoaste, si spun pe forum ce corecti sunt ei wink.gif
Nu am facut niciodata asa ceva, si nu o sa fac, dar am primit o groaza de oferte de genul asta, e o adevarata afacere in domeniu, comisionul variaza de la 400 000 la 800 000, si se acorda ITP-ul la absolut orice masina, indiferent de stare...din pacate ph34r.gif

This post has been edited by argon: 22 Dec 2005, 13:02

--------------------
Renault Laguna - 2.0 DCI 16v 180 2007
Fara turbo, viata e pustiu.
+
litza
post 22 Dec 2005, 13:21
Post #10

Membru autentic

From: Bavaria, DE

QUOTE(argon @ 22 Dec 2005, 14:53)
Daca nu-mi merg franele, nu trebuie sa-mi spuna ITP-ul, imi dau seama singur ca nu-s batut in cap, la fel cu directia, nu fac parte din grupul oamenilor care habar nu au de unde se deschide capota... radmasa.gif

Auzi, numara tu pe strada, coajele care merga fara faruri, fara semnalizari, etc LA semafor cand ii vad, le mai zic la unul altul ca nu le merg stopurile. Unii zic "mersi, nu am stiut", oameni de treaba, altii mi-au raspuns: "e luminata strada, nu am nevoie de ele", afara fiind noapte. mad.gif

Unde fac eu ITP, am fost de fata cand s-a facut pt o coaja. Nu l-a lasat sa plece cu defectiuni la sistemele de iluminare si a trebuit mosu (din ala de cara varza la piata) sa-si repare stopurile. Asa ca, cu ... ITP-ul nu te joci. Ar trebui facut mai drastic chiar.

--------------------
Dacia Solenza 2003-2018
+
TheSaiLor
post 22 Dec 2005, 13:24
Post #11

Membru autentic

From: Constanta

<<Insa chestia cu ITP-ul nu e o joaca; masina respectiva nefiind verificata de 2 ani, nu se stie in ce stare tehnica se mai afla. Si de ce sa-mi puna viata in pericol unul cu franele defecte (pt.ca nu s-a dus la ITP la timp) pentru ca el avea probleme familiare sau ca a uitat!?? >>

Cum spune si Argon, tre sa fii putin prea prost sa nu vezi ca masina ta nu este sigura. Si nu cred ca risca nimeni sa moara ca ii e lene sa repare. ITP-ul e doar de forma. O masina cu ITP-ul valabil nu inseamna ca este si o masina sigura. Si nu vorbim aici de cele care duc doar talonul la verificat smile.gif. Am vazut destule cazuri in care masian trecea cu bine de ITP (facut) pe bune si dupa cateva saptamani sa primeasca amenda de la controalele RAR mobile pentru defectiuni grave la directie (pivoti cu joc peste limita, etc).

Si observ pe forum cateodata un dispret pentru cei care nu isi permit sa schimbe maisna la fiecare 3 ani, si care inca mai conduc prima lor dacie 1300 luata cu mare chin in 1980. Nu cred ca avem dreptul sa impunem cuiva ce maisna s aconduca atata timp cat legislatia ii permite inca sa circule cu ce are.

--------------------
Audi A4 1.9 TDI Clio 1.5 dCi - CT - 0123
+
rtulea
post 22 Dec 2005, 13:50
Post #12

Membru autentic

QUOTE(TheSaiLor @ 22 Dec 2005, 13:24)
  Nu cred ca avem dreptul sa impunem cuiva ce maisna s aconduca atata timp cat legislatia ii permite inca sa circule cu ce are.
*

Nu cred ca va exista vreodata o lege care sa stipuleze ca nu ai voie sa circuli cu masina daca are peste o anumita vechime. Probabil doar daca ne vom intoarce iar la comunism. Sa existe legi clare care sa pedepseasca pe cei care circula cu masini "fantoma" si care sunt intr-adevar un pericol public.
Cel mai bun exemplu o reprezinta America, unde oricine poate sa circule cu o masina, indiferent de anul de fabricatie al acesteia, dar doar atata vreme cat aceasta indeplineste conditiile necesare.

--------------------
+
Smudo
post 22 Dec 2005, 14:03
Post #13

Membru autentic

QUOTE(rtulea @ 22 Dec 2005, 13:50)
Cel mai bun exemplu o reprezinta America, unde oricine poate sa circule cu o masina, indiferent de anul de fabricatie al acesteia, dar doar atata vreme cat aceasta indeplineste conditiile necesare.
*

Nu stiu cum e in America legea in care sint prevazute conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca o masina pentru a avea voie sa circuli cu ea, si mai ales cum e aplicata legea aia, dar pericolele pe roti inainte de a fi restaurate la "Pimp my Ride" m-au ingrozit. Nu am vazut nici o masina in starea aia sa circule in Germania.
Deci nu stiu cit de bun e exemplul cu America.

--------------------
x x - X
Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
+
argon
post 22 Dec 2005, 14:13
Post #14

Mesaj semiautomat

Pimp my ride e pentru show, asa si trebuie sa arate masinile..le ia de undeva de la un cimitir de masini, acuma nu trebuie sa crezi ce vezi la TV
Scopul emisiunii e sa faca dintr-un jaf ceva tare, nu ar mai avea farmec sa se apuce de o masina buna sa o faca.... excl.gif

This post has been edited by argon: 22 Dec 2005, 14:14

--------------------
+
rtulea
post 22 Dec 2005, 14:14
Post #15

Membru autentic

Pai masinile pe care le-ai vazut in acea emisiune erau jafuri cu care nu prea mai circula nimeni, masini ce stateau prin vre-un hambar sau prin cine stie ce colt al garajului. Eu spun treaba asta deoarece sunt oarecum in cunostinta de cauza. Cineva din familie este plecat in state si chiar am intrebat-o daca este chiar asa cum arata astia prin filmele cu "bataie" cand personajul pozitiv, un tim introvertit si marginalizat de societate, circula cu tot felul de rable. Ei bine, raspunsul a fost cel la care ma asteptam, adica, mi-a spus asa: - incearca sa iesi cu masina pe strada in halul acela si politia va fi langa tine atat de repede incat nici nu ai avea timp sa fumezi o tigara.

--------------------
+
Smudo
post 22 Dec 2005, 14:20
Post #16

Membru autentic

QUOTE(argon @ 22 Dec 2005, 14:13)
Pimp my ride e pentru show, asa si trebuie sa arate masinile..le ia de undeva de la un cimitir de masini, acuma nu trebuie sa crezi ce vezi la TV
*

Scuze ca deviez putin discutia, dar la cum arata multe din locuintele alora care au prapadeniile alea de masini... vedeam faze in care lui Xzibit ii era efectiv scirba sa bata la usa sau sa atinga butonul de la sonerie, de cit de jegos aratau. Clar ca e show, dar o saminta de adevar ma gindesc ca trebuie sa fie si acolo. M-am mai gindit si eu ca poate aia mai ia cite o petarda de masina de la vreun cimitir si pe urma trimit scrisori la MTV sa le repare masinile... nu stiu ce sa mai zic.

--------------------
x x - X
Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
+
ashu
post 23 Dec 2005, 03:34
Post #17

Membru erectil

QUOTE(TheSaiLor @ 22 Dec 2005, 13:24)
            Cum spune si Argon, tre sa fii putin prea prost sa nu vezi ca masina ta nu este sigura. Si nu cred ca risca nimeni sa moara ca ii e lene sa repare.  ITP-ul e doar de forma.  O masina cu ITP-ul valabil nu inseamna ca este si o masina sigura.  Si nu vorbim aici de cele care duc doar talonul la verificat smile.gif.  Am vazut destule cazuri in care masian trecea cu bine de ITP (facut) pe bune si dupa cateva saptamani sa primeasca amenda de la controalele RAR mobile pentru defectiuni grave la directie (pivoti cu joc peste limita, etc).
*

Citesc si ma crucesc. Deci dupa parerea voastra n-ar mai trebui sa existe ITP-ul, ca oricum nimeni nu e nebun sa mearga cu masina intr-o stare proasta de functionare, nu? radmasa.gif Tare asta, n-o stiam. Io nu stiu pe unde conduceti voi, dar in mod cert nu in Romania. La ce masini am vazut pe sosele, nu prea inteleg cum puteti sa sustineti asemenea aberatie. Pai daca am continua rationamentul asta, am putea afirma ca:
- nu cred ca exista cineva atat de nebun incat sa iti taie fata vazandu-te ca vii cu viteza
- nu cred ca exista cineva atat de nebun incat sa schimbe banda de mers in plin trafic la 60 la ora fara sa semnalizeze
- nu cred ca exista cineva atat de nebun incat sa iti puna frana brusca in mers cu viteza, doar ca sa te pedepseasca ca i s-a parut ca i-ai facut nu stiu ce
-nu cred ca exista cineva atat de nebun incat sa mearga noaptea sau pe ceata cu luminile stinse sau doar cu pozitiile
etc etc etc, lista ar putea continua la nesfarsit. Si totusi exista destui, intr-o proportie covarsitoare chiar, ce zici de asta??!
Parerea mea este sa terminati cu argumentele astea puerile. ITP-ul trebuie sa fie obligatoriu, iar pedeapsa pentru cei care nu-l au foarte drastica.

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi - - 2002
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
andu911
post 23 Dec 2005, 04:47
Post #18

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

Problema e ca nici una din masinile alea varza pe care tu le-ai vazut, nu trece pe la nici un ITP...Il au facut pe spaga.

Ti se pare corec ca unu cu BMW din 2002 care a intarziat ITP cu 1 luna sa ia amenda...iar unu cu o rabla de 30 de ani care nici frane nu are sa aiba ITP si sa nu ia nici o amenda ... ?

--------------------
- - -
+
LOVENDAL
post 23 Dec 2005, 07:32
Post #19

Membru autentic

QUOTE(andu911 @ 23 Dec 2005, 05:47)
Problema e ca nici una din masinile alea varza pe care tu le-ai vazut, nu trece pe la nici un ITP...Il au facut pe spaga.
Ti se pare corec ca unu cu BMW din 2002 care a intarziat ITP cu 1 luna sa ia amenda...iar unu cu o rabla de 30 de ani care nici frane nu are sa aiba ITP si sa nu ia nici o amenda ... ?
*

Nu conteaza marca masinii sau ca e veche de 5 sau 40 de ani. Toate trebuie sa aiba ITP-ul facut. Si verificate la sange statiile care fac ITP-ul...si amendate si suspendate daca dau ITP-ul pe ochi buni. Ca, daca tot stam si ne plangem si vaitam ca degeaba se face ITP-ul ca oricum nu e pe bune, nu o sarezolvam niciodata nimic. Amenzi drastice si pentru cei care umbla fara ITP si pt.statiile ITP care dau ITP-ul usor. Masurile trebuie luate in ambele directii.
Off-topic: andu911 tu chiar esti Mitrea? radmasa.gif Nu de alta, dar am sa-i spun niste vorbe "frumoase" personajului respectiv biggrin.gif

This post has been edited by LOVENDAL: 23 Dec 2005, 07:34

--------------------
+
argon
post 23 Dec 2005, 07:36
Post #20

Mesaj semiautomat

QUOTE(LOVENDAL @ 23 Dec 2005, 07:32)
Amenzi drastice si pentru cei care umbla fara ITP si pt.statiile ITP care dau ITP-ul usor. Masurile trebuie luate in ambele directii.
*

Si cum te-ai gandit sa demaschezi statiile ITP care dau ITP usor? E foarte costisitor pentru stst sa faca asa ceva, ar insemna sa intre masina in alta statie sa ia de la inceput verificarile chiar in ziua in care face primul ITP, a doua zi poti spune ca s-a defectat intre timp.

Iti spun din surse sigure ca atelierele ce dau ITP usor nu dau la oricine, nu se poate infiltra nici un "agent undercover", nu risca, se intra pe cunostinte si incredere, prin anumite persoane cheie wink.gif

--------------------
+
LOVENDAL
post 23 Dec 2005, 09:46
Post #21

Membru autentic

QUOTE(argon @ 23 Dec 2005, 08:36)
Iti spun din surse sigure ca atelierele ce dau ITP usor nu dau la oricine, nu se poate infiltra nici un "agent undercover", nu risca, se intra pe cunostinte si incredere, prin anumite persoane cheie wink.gif
*

Cand a spus chestia asta, pentru o clipa am avut impresia ca statiile ITP ar fi niste loje masonice ultrasecrete sau cine stie ce serviciul secret special biggrin.gif Hai sa fim seriosi si sa nu exageram smile.gif Daca se vrea cu adevarat sa se puna capat acestei practici, se poate face. Numai sa se vrea... Si nu sunt eu cel care sa dea idei. Sunt institutii si oameni care sunt platiti pt.asta.

--------------------
+
argon
post 23 Dec 2005, 10:36
Post #22

Mesaj semiautomat

QUOTE(LOVENDAL @ 24 Feb 2005, 15:02)
.... Bineinteles, am sa le dau si "partea neoficiala" daca este nevoie, numai sa nu-mi faca probleme prea mari:)
*

http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=14387&hl=

ph34r.gif busted radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

This post has been edited by argon: 23 Dec 2005, 10:38

--------------------
+
LOVENDAL
post 23 Dec 2005, 13:20
Post #23

Membru autentic

For your record si spre linistea ta sufleteasca, ITP-ul la una din masini l-am facut chiar pe bune. Asta, dupa ce m-a respins de 2 ori pe merit (pentru ca nu aveam franele prea bune), dar sincer ma bucura acest fapt pt.ca si eu ma simt mai in siguranta, dupa ce le-am facut ca lumea.
Si, acolo cand spuneam acel lucru, ma gandeam sa nu ma respinga pentru un lucru banal (de genul stingator de incendiu, sau o fasa de la o trusa medicala) care nu cred ca pune in pericol asa de mare siguranta mea sau a altora.
Oricum nu a fost frumos din partea ta ca ai scos o propozitie din context, fara sa dai tot ce am scris:
QUOTE(LOVENDAL @ 24 Feb 2005, 16:02)
Prin prietenosi, inteleg sa nu imi respinga ITP-ul pentru ca am o fasa cam scurta la trusa medicala smile.gif (am dat si eu un exemplu). Bineinteles, am sa le dau si "partea neoficiala" daca este nevoie, numai sa nu-mi faca probleme prea mari:)
Inca o intrebare: La ITP stie cumva cineva daca este obligatoriu si stingatorul de incediu ? Ca pe asta nu-l am si nu as prea avea chef sa dau vreo 400-500 mii pe unul smile.gif
*

Asta e tot textul si asta spuneam: ca daca vedeam ca m-ar fi respins pentru ca nu am o fasa sau un stingator de incendiu - adica la lucruri de astea banale (nu la directie, frane sau alte lucruri esentiale la o masina) - m-as fi gandit si la solutia acesta. Dar bine ca n-a mai fost nevoie, intrucat pana la urma am considerat ca e mai bine sa am si chestiile acestea in regula (trusa medicala si stingator) si in concluzie am luat ITP-ul "pe bune" smile.gif
Si data viitoare, te rog sa nu mai scoti din context propozitii, expresii sau cuvinte, ca e foarte usor de facut chestia asta daca vrei sa arati / demonstrezi ceva ce iti convine.

--------------------
+
Vip3r
post 23 Dec 2005, 13:47
Post #24

Membru incepator

Ma da mai lasatii ma pe americanii astia in pace cu treburile lor ,ca la ei intr-un oras exista cel putin un loc de parcare pentru fiecare masina din oras, eu unul as da o lege sa se interzica masinilor mai vechi de 15 sau 20 de ani sa circule pe strazi + deschiderea unui cimitir mareee pentru ele ...
Pana una alta toate rablele alea de dacii ca sa ia un ITP pe bune ar trebui cel putin 2 k euro bagate in ele , nu mai bine pentru un avans de logan icon_mrgreen.gif .

Si uite asa s-ar imbunatati si parcul auto , s-ar termina si cu spagile la ITP ca avand o masina mai noua probleme mai putine ...

This post has been edited by Vip3r: 23 Dec 2005, 13:52

--------------------
una noua Fast ... - B-763987
Of All the things I lost , I miss My mind The Most ...
+
tatabobu
post 23 Dec 2005, 14:19
Post #25

membru

Vip3r, sa faci plici? Auzi tu, minim 2000 de euro trebuiesc bagati intr-o berlina sa ia ITP-ul pe bune...ma, da' tu ai fost traumatizat rau de tot de dacia pe care ai varat-o in programul rabla sa-ti iei logan.

--------------------
DACIA 1300 1995
Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
+
Smudo
post 23 Dec 2005, 14:31
Post #26

Membru autentic

QUOTE(ashu @ 23 Dec 2005, 03:34)
.....
*

Ãããããã, da-mi voie sa aduc si eu o completare:
-- io-s convins ca nimeni nu e atit de idiot incit sa conduca beat rupt, pentru ca doar e clar pentru toata lumea ca nu se mai pot aprecia distantele bine, reflexele sint diminuate, etc etc. Cei care sint prinsi cu chestia asta au mincat salata, da? Sau Orbit.

On-topic: Cred ca o cale de mijloc ar fi urmatoarea: esti prins fara ITP in termen de o luna (sau na, 2 saptamini, asa mai poate fi plauzibila scuza cu "am uitat") de la expirarea acestuia, ti se iau datele, eventual o amenda modica sau doar avertisment si tu esti obligat in termen de 2 saptamini sa iti faci ITP-ul, iar daca nu ai reusit, atunci niste sanctiuni mai drastice. In alea 2 saptamini cred ca are orice om timp ori sa isi repare masina, ori sa o radieze daca isi da seama ca nu se mai merita sa o repare.

EDIT: iar daca vreunul e prin cu ITP-ul expirat de vreo 2 luni, atunci amenda mai "grasa" din start, plus termen o saptamina sa isi faca ITP-ul. Merge?

This post has been edited by Smudo: 23 Dec 2005, 14:33

--------------------
x x - X
+
Vip3r
post 23 Dec 2005, 14:44
Post #27

Membru incepator

QUOTE(tatabobu @ 23 Dec 2005, 14:19)
Vip3r, sa faci plici? Auzi tu, minim 2000 de euro trebuiesc bagati intr-o berlina sa ia ITP-ul pe bune...ma, da' tu ai fost traumatizat rau de tot de dacia pe care ai varat-o in programul rabla sa-ti iei logan.
*

Bine sa zicem ca am cam exagerat , dar 1000 100 % tot iti trebuie , si nu mai imi zi mie sa fac plici , ca sunt masini pe strada care au aripi prinse cu sarma ... , si din cate imi amintesc masina aia care am dus-o la remat in vara ( de unde stii ? ) cu toate ca a avut tata grija de ea , intotdeauna avea probleme la ceva in ultimul timp reparai ceva si se incepeau altele sa se strice ...

Acuma nu vorbesc de toate ca mai sunt si unii care sunt insurati cu ele , dar majoritatea sunt intr-o stare deplorabila...

This post has been edited by Vip3r: 23 Dec 2005, 14:49

--------------------
una noua Fast ... - B-763987
Of All the things I lost , I miss My mind The Most ...
+
Sony
post 23 Dec 2005, 14:44
Post #28

Membru autentic

From: Ban Land

Nu va bucurati ca exista aceasta amenda. Foarte probabil ca nu se va aplica, asa cum se intampla cu multe alte sanctiuni legale!

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
tatabobu
post 23 Dec 2005, 16:11
Post #29

membru

Vip3r, am banuit din cat de pornit esti impotriva masinilor vechi. Eu m-am ambalat pentru ca stiu exact cat m-a costat pe mine sa ies cu ITP-ul pe bune dintr-un service, si nu se apropie deloc nici macar de 1000 de euro toata cheltuiala. Acum trei ani, cu tot cu piese si manopera m-a costat echivalentul a 250 de euro la dacia din semnatura. Se pare ca nu mai stii cat de ieftine sunt piesele pentru 13 sute wink.gif.

--------------------
DACIA 1300 1995
Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
+
Jack Daniel's
post 23 Dec 2005, 17:14
Post #30

MEMBRU DE LA INCEPUT!

Mai bine sa fie 10.000 ron , ca oricum se da spaga intotdeauna ( exceptie DN1 ) .

--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
+
3 Pages  1 2 3 >
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 22:34
Dacia