Garnitura Chiulasa, Sunt bune alea spaniole?
![]() ![]() ![]() |
Garnitura Chiulasa, Sunt bune alea spaniole?
Marty |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Diferenta de pret dintre garnituri este destul de mare ... experienta nu prea am cu garniturile de acest gen ... dar stiu una si buna la piese pentru motoare ... niciodata nu am luat nici cele mai scumpe nici cele mai ieftine ... cele mai ieftine din cauze normale zic eu (prea ieftine => ceva aiurea probabil) ... prea scumpe (1.prea multi bani 2.uneori nu se potrivesc perfect - am patit ) ... astfel ca de fiecare data am mai cautat si am gasit ceva la pret intermediar ... ce piese mi s-au parut la pret mediu si bune sunt din anglia parca ... cei de la AlPadrino din Bucuresti aduc HQ parca ... bafta
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
gabi.badea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 25 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu neaparat garnitura de chiulasa este de vina din pricina calitatii ei... ar putea fi dar nu poti fi sigur... Oricum faptul ca este facuta in Spania nu inseamna implicit ca este mai slaba calitativ...
De exemplu faptul ca iti strange garnitura la "mana"... a verificat cineva daca suruburile de chiulasa nu sunt alungite? Mai este o chestiune... garnitura de chiulasa cum a fost montata? uscat sau cu diverse paste de etansare? Una peste alta, nici marfa de la Al Padrino nu este de vreo super calitate...ba chiar as spune ca este de o calitate usor indoielnica... presupunand ca nu ai rezolvat problema, ma poti contacta pe mesaj privat sa iti spun cateva preturi si detalii de marci de garnituri de chiulasa. |
--------------------
Renault
Laguna II 2.0 T
2005 Dinamyque
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 23:37 |