Ce Marca De Anvelope Ati Folosi ?, daca se uzeaza cele originale
![]() ![]() ![]() |
Ce Marca De Anvelope Ati Folosi ?, daca se uzeaza cele originale
simacornel24 |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 20 February 10 From: PITESTI ![]() |
|
||
--------------------
PEUGEOT
406
2006
|
|||
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
oferte
Bridgestone RE040 Potenza Dimensiuni: 225/45 R17 Indice de incarcare: 91 (615kg) Incarcare suplimentara (extraload): nu Indice de viteza: W (270 km/h) Tip / Sezon: Vara Pret (LEI cu TVA inclus): 494.40 Vredestein Sessanta Dimensiuni: 225/45 R17 Indice de incarcare: 94 (670kg) Incarcare suplimentara (extraload): da Indice de viteza: Y (300 km/h) Tip / Sezon: Vara Pret (LEI cu TVA inclus): 494.40 Dunlop SP Sport Maxx TT Dimensiuni: 225/45 R17 Indice de incarcare: 91 (615kg) Incarcare suplimentara (extraload): nu Indice de viteza: Y (300 km/h) Tip / Sezon: Vara Pret (LEI cu TVA inclus): 477.92 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
alexumf |
![]()
|
![]() MEMBRU CHELIOS Group: Members Posts: 775 Joined: 9 July 08 From: Bucuresti ![]() |
Se merita sa dau banii pe Michelin EnergySaver varianta cu 3 santuri(aia mai noua). Am ocazia sa cumpar 2 buc noi cu 500 ron...
|
--------------------
Renault
Megane Coupe
2006 RENAULT MEGANE COUPE 1.6 16v 2006
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Am energy saver pe masina si a costat 290 roni unul. Banuiesc ca e o treaba buna
![]() Pot recunoaste ca fiorosul meu consum de 12% in oras a scazut pana undeva la 10.5% dupa montarea acestor cauciucuri. Totusi nu sunt multumit de cat de bine stau pe viraje si la plecarea de pe loc. |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
sano |
![]()
|
sano Group: Members Posts: 399 Joined: 9 August 09 From: Bucuresti ![]() |
Ajutati-ma sa ma decid: am ocazia sa cumpar 2 anvelope noi, 195/65/r15
a) michelin energy saver la 270 ron/buc ![]() ce ati alege? p.s. 1. daca se intampla sa fie careva interesat, mai pot face rost, insa e fara factura 2. unde pot monta in bucuresti anvelopele, cu tot cu echilibrare, la preturi normale? multumesc! |
--------------------
megane 2.1
hatchback
2005/1.5dci / 74kw / 101cp
- VF1 SMR205 33920325 Stiu ca sunt prost; insa cand privesc in jur, prind curaj!
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Continental clar
![]() Eu am pe fata la megane 2 anvelope Firestone Firehawk II si pot sa zic ca imi pare rau ca nu am achizitionat 4 anvelope atunci, doar 2 .... Masina e very grippy pe fata, la derapaje controlate simt ca doar spatele aluneca. Pe spate m-am zgarcit si am luat ceva michelin.... michelinsuri au ajuns in 30K .... PS. Nu am luat anvelope second, nici chiar resapate. E vorba de siguranta mea. pe o anvelopa firestone am dat approx 800 lei / buc. Pana acuma nu am stiut ce inseamna peformanta la o anvelopa, va spun cu mana pe inima ca se merita sa-ti iei ceva bun! |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
800 de ron bucata? ce dimensiune ai luat ?
in privinta celor resapate... da si nu. Sunt firme care le resapeaza foarte ok si pot fi mult mai bune decat unele ieftine noi, dar am vazut si resapate care ziceai ca a trecut razboiul peste ele. |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
catalin_t |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 27 August 07 ![]() |
ma intereseaza si pe mine 4 cauciucuri 205 55 16. renault megane. dunlop sau goodyear
|
--------------------
dacia
logan
2006 laureate logan laureate 1.4 mpi
renault megane privilege gri aciere 1.5dci 105 hp |
|
rtBK |
![]()
|
catalin... eu nu vand anvelope
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
sano |
![]()
|
@Mrija: am gasit CONTINENTAL 195/65 R15-91H CONTI PREMIUM CONTACT - 248lei - se merita? Asta care mi le da, cica le scoate din ceva depozit, deci nu are factura sau garantie....
|
--------------------
megane 2.1
hatchback
- VF1 SMR205 33920325 Stiu ca sunt prost; insa cand privesc in jur, prind curaj!
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
La o simpla cautare pe net am gasit pe dimensiunea ta asa:
Dunlopt Fast response 91H - 270 ron GoodYear Excellence 91H - 265 ron Dunlop SP SPORT 01 91H - 260 ron Yokohama C Drive 91V AC01 - 240 ron Fulda Ecocontrol 91T - 210 ron deci eu zic ca nu se merita.... la banii aia iei noi cu garantie si cel mai probabil cu montaj inclus.... Ca recomandare personala.... am folosit Dunlop SP 01, foarte multumit de ele.... acuma am pe ambele masini Yokohama AC01... la fel foarte multumit.... mai ales ca sunt foarte silentioase atat pe uscat cat si pe ud.... cu aderenta excelenta in ambele conditii... This post has been edited by cj98czh: 21 Jul 2010, 14:22 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
premium contact merita ca e model high end. da ce dot au?
sigur nu iti faci doar reclama? This post has been edited by b76bgaarh: 21 Jul 2010, 14:56 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
sano |
![]()
|
nu, nu e reclama. Daca eram sa vand eu sau altceva, faceam rapid un topic cu vand anvelope noi si ...
Am scris doar ca mi s-au parut ieftine si unde ma intorc tot citesc ca mai toate anvelopele au aderenta buna si din alea.. TyreTest nu ma ajuta sa fac o diferenta clara, iar pe adac nu pricep germana [google translate e jalnic]. Am acum michelin energy saver pe spate si ... simt cum ma cam fura in viraje pe carosabil umed. Cred ca o sa ma opresc la astea Continental. Ca dot - cica din 2010, nu stie unde-s facute, o sa ma sune el... Teoretic mi-a zis ca pana vineri le am. Ca fapt divers, ma feresc de anvelopele facute in taiwan sau italia [da, e un pitic personal pe creier!]. Cand intru in posesia lor - scriu aci impresii. |
--------------------
megane 2.1
hatchback
|
|
sano |
![]()
|
am revenit! Asadar, am anvelope Continental Eco Contact3, facute in Franta, dot:0410. Respectivul nu mi-a adus premium contact pt ca erau facute in italia si ii spusesem ca nu vreau italienesti.
A, am si certificat de garantie cu stampila... ![]() Le port de aproape o saptamana si sunt multumit de ele. Astept o ploaie sa le testez aderenta in viraje pe carosabil umed. |
--------------------
megane 2.1
hatchback
|
|
stanyc2003 |
![]()
|
![]() Omu cu Fluensu' Group: Members Posts: 622 Joined: 2 December 08 From: Bucharest ![]() |
yokohama sunt f bune si rezistente in timp! eu am fost fff multumit de ele!!!
|
--------------------
Renault
Fluence
2010,1,5 dci, 105 CP, negru metalizat
- numere roșii
|
|
rtBK |
![]()
|
Dunlop SP 01 aveau si prin cora la dimensiunea aia cu 210 ron... nu am mai urmarit daca au, dar mi se pare cam mult 50 de lei in plus.
QUOTE michelin energy saver pe spate si ... simt cum ma cam fura in viraje pe carosabil umed. ... normal ![]() later edit: care-i problema cu italia ? ca nu stiu faza ![]() This post has been edited by rtBK: 29 Jul 2010, 22:26 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
sano |
![]() ![]()
|
cand mi-am luat energy saver, nu stiam ca alea se adreseaza unui anumit tip de soferi... Asta e, mi-am luat-o!
Cat despre EcoContact3 - astept sa vad. oricum, e consumat faptul. le-am luat deja. legat de yokohama: un cauciuc cu aderenta ffffffff buna cum zici tu si sa mai si aiba viata lunga, e cam ca un pleonasm. [parere strict personala, a nu se lua in considerare de nimeni!] legat de cele italienesti - e un pitic personal pe creier ce il am; un amic din italia s-a rasturnat avand toate 4 anvelope noi, rulate parca 5-6.000 km, i-a explodat una si s-a rasturnat. erau anvelope michelin facute in italia... [si acesta e un pitic personal, nu se lua in considerare de nimeni!] |
--------------------
megane 2.1
hatchback
|
|
LeoCata |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 3 December 07 ![]() |
Eu am cumparat GOODRIDE cinezari dar sa stiti ca sunt ok decat unul scump pentru ca de multe ori platesti firma nu cauciucul
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II
2007
- ceva cu BN
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sigur..... sunt scumpe ca platesti firma nu ca sunt net superioare
![]() ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
UTU2005 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 727 Joined: 14 September 07 From: Deva ![]() |
Dunlop sp sport 01 sunt ok! ma enerveaza un singur lucru: prea intra pietricele si tacane in mers, pana iasa, s-au le scoti manual
![]() |
--------------------
Renault
LagunaIII 1.5dci
2008
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Am avut pilot primacy....acum primacy hp..am facut multi km cu ele...sunt foarte tari...urmatoarele gume for fi tot michelin...primacy hp ..ori mai sus.. energy saver nu imi cumpar...ca sunt in alta clasa...
cj98czh....daca ai sti cati fani nankang si ling long am intalnit...binenteles toti sunt anti gume de firma..ca deh..platesti firma...de obicei gumele slabe sunt cumparare de raceri si taximetristi...ca deh...are profil in v...pfoaaa..rupe...si ieftineala...belea...sunt identice cu michelin...doar sunt aceeasi culoare.. ![]() Eu recomand Michelin de vara...si de iarna nokian....bine...mai sunt multe marci bune.... This post has been edited by M i h a i: 11 Aug 2010, 16:59 |
--------------------
------
------
------
|
|
Coro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 18 May 07 From: Bucuresti ![]() |
![]() Pilot Sport PS2, Pilot Exalto PE2, Alpin A2 stiu ca sunt de mult generatia 3 si anul asta generatia 4, dar vorbesc de modelelepe care le am (avut) |
--------------------
Renault
MEGANE 1.5 dCi
2008 EXTREME Renault Safrane 2.0 Vi 1993 RT BVA
|
|
jedimisu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 24 October 08 From: Bacau ![]() |
Bridgestone Turanza.
Sunt pe a doua vara si sunt foarte multumit de ele. Mie mi se par foarte rezistente pentru gropile noastre. This post has been edited by jedimisu: 18 Aug 2010, 16:50 |
--------------------
Renault
Captur, TCe EDC
2015 Energy flows where attention goes.
|
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Dupa Bridgestone B390 pe 15 am trecut de curand la Pirelli P7 pe 16. Inca nu pot sa spun diferente la performanta sau la consum, dar mi se par o idee mai silentioase.
|
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
Adi86 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 322 Joined: 28 July 08 From: Lausanne, Switzerland ![]() |
Am cumparat de curand 4 bucati GOODYEAR EAGLE F1 GS-D3 / 205/55/16ZR
DOT 1610 made in Germany. Sunt extraordinar de multumit de comportamentul masinii. Avand in vedere ca inca am PDG, comportamentul masinii in curbe s-a imbunatatit in sensul ca am putina impresie de supravirare ceea ce e bine pentru ca nu mai simt asa tare balansul. Pe ploaie sunt super! Pretul: 370 CHF cu tot cu transport (din DE pana in Elvetia) asigurat pana la un atelier ales de mine. Cand au ajuns acolo, am primit un telefon si m-am dus la montat. In lei pretul ar fi de 300 de lei bucata (70 Euro pe site). Daca e cineva interesat de preturi adevarate fara adaos cocalaresc tipic RO, intrati aici Bafta! ![]() Attached thumbnail(s) 802.jpg ( Size: 17.71k ) Number of downloads: 316 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008
|
|
aLecsunder |
![]()
|
![]() Membru... Group: Members Posts: 616 Joined: 27 October 09 ![]() |
Din ce am avut pana acum pe masini , in general pe 17" , am ramas fan Yokohama si Vredestein. Plus o placuta surpriza , niste chinezarii Sumitomo , cu care am luat masina , al dracului de rezistente . In prezent pe hatch am chinezariile (pentru ultima luna din pacate
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2019 ST-Line
|
|
rtBK |
![]()
|
nu stiu ce va bucurati asa mult cand "rezista" anvelopa... eu prefer sa se duca
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
sano |
![]()
|
O remarca: de cand am Continental EcoContact3 pe fata a crescut atractia pietricelelor mici intre liniile anvelopei => sacaitor de mult zgomot a "scartait" si am inceput sa ma satur la ca semafoare sa ma tot dau jos sa scot pietriceaua... Pentru mine, un minus din acest punct de vedere la Continental.
P.S. inainte de continental am avut Fulda Carrat Progresso - super multumit, rar culegeam pietrele de pe carosabil... |
--------------------
megane 2.1
hatchback
|
|
rtBK |
![]()
|
anvelopa lui adi86 e un adevarat magnet pentru pietricele, dar poate nu sunt asa multe pe acolo
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
in Dunlop SP Sport01 intra muuuuult mai usor pietricele decat in GY Eagle F1
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 06:16 |