Montare CD-Player Auto
![]() ![]() ![]() |
Montare CD-Player Auto
caramida01 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 1 February 14 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio II Symbol
2004
|
|||
mih_mlv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 432 Joined: 17 September 10 From: Calarasi(CL)/Sicilia (CT) ![]() |
Salut,
Vezi aici http://www.reno.ro/index.php?showtopic=51023&st=480 ....si mai sunt si alte topicuri. NB, |
--------------------
Renault
Megane 2.2 bicorp 1.6 115cp 2006 CL 79 MLV/
Clio III 1.5 dci 2008 CL 04 LAV
|
|
caramida01 |
![]()
|
Pai, acolo fiecare vorbeste de masina lui...
|
--------------------
Renault
Clio II Symbol
2004
|
|
Concord |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 19 April 13 From: Bucuresti ![]() |
Cam toate casetofoanele de astazi vin cu mufa adaptoare la pachet. Legi antena, conectezi mufele si gata. Mai mult iti ia sa scoti vechiul aparat.
Trebuie sa cumperi si boxe daca vrei un sunet mai bun desi pioneer m-a surprins mereu cu difuzoarele originale. In mod normal ce ai tu pe masina nu e pentru bass dar daca distorsioneaza si la volum mic trebuie schimbat. Modelul din link nu are USB. |
--------------------
Renault
Megane
2010
|
|
caramida01 |
![]()
|
Deci sa inteleg ca daca nu legi comenzile de pe volan, casetofonul nu functioneaza?
Si nu am zis neaparat de acel casetofon, vreau ceva de la pioneer oricum cu usb... |
--------------------
Renault
Clio II Symbol
2004
|
|
al1n |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 416 Joined: 1 August 08 From: Iasi ![]() |
ba functioneaza si fara comenzile de la volan. doar comenzile de la voland nu functioneaza daca nu le legi. m-as mira sa gasesti ceva care sa iti mearga si comenzile volan, poate cu un adaptor...
|
--------------------
Dacia/Renault
Berlina 1.4/Symbol Expression 1.2 16v
'99/2010
|
|
alexme24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 780 Joined: 23 September 09 ![]() |
@concord, o sa fii surprins, dar eu dupa ce am pus sony xplod pe al meu clio din 2004, sunetul s-a schimbat radical. Se aude perfect. Cel putin boxele de pe spate sunt foarte bune(sunt cele originale), au bass bun(foarte multa lume ma intreba la inceput daca mi-am pus bass in portbagaj:) ).
@caramida01 vezi ca era un user pe forum, la modificari parca, care vinde adaptoare pentru cd playere( in functie de marca si de modelul comenzilor de pe masina ta.). |
--------------------
Renault/Honda
Clio 2/ Accord
2004/2008 Clio 2/Accord/Civic , 2004/2008/2008 1.5 dci / 2.4 VTEC / 1.8 VTEC
|
|
Concord |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 19 April 13 From: Bucuresti ![]() |
alexme24 te cred. Pioneer am avut de teste, nu am zis ca alte marci nu sunt bune. Dupa ce vei monta difuzoare mai scumpe, de calitate, vei observa diferenta. Daca nu esti pretentios merg si astea foarte bine.
|
--------------------
Renault
Megane
2010
|
|
alexme24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 780 Joined: 23 September 09 ![]() |
Stiu, nu contest boxele de calitate, dar mie personal pentru masina mi se par suficiente, ca nu fac discoteca cand merg la drum:).
|
--------------------
Renault/Honda
Clio 2/ Accord
2004/2008 Clio 2/Accord/Civic , 2004/2008/2008 1.5 dci / 2.4 VTEC / 1.8 VTEC
|
|
1r1nel |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 29 May 13 From: Pitesti ![]() |
alexme24 poti sa imi spui si mie numele user'ului asi vrea sa ma interesez de niste comenzi pentru un pioneer.
|
--------------------
Renault Symbol
Renault Symbol
1.4 8v sedan 2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 03:42 |