am shi eu o problema ...., cartela de laguna
![]() ![]() ![]() |
am shi eu o problema ...., cartela de laguna
florinsflorin |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 12 March 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna II
2002
|
|||
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
La service Renault, configureaza masina sa iti accepte cartela, nu invers.
|
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
florinsflorin |
![]()
|
pai da tata ei au zis ca nu pot sa imi faca asta pt ca aceasta cartela vine direct scrisa din franta
shi ca nu exista nici o varianta decat sa imi fac comanda de cartela de la ei shi atunci va merge 12 Mar 2008, 13:07: pe mine ma intereseaza daca in alt orash decat in craiova se poate sa imi configureaza masina sa iti accepte cartela 12 Mar 2008, 13:13: sau shi in craiova daca se poate ma intereseaza unde pot sa merg sa imi configureze mashina ca sa imi citeasca cartela .... shi cam cat ma costa daca are cinve idee multumesc anticipat! This post has been edited by florinsflorin: 12 Mar 2008, 12:13 |
--------------------
renault
laguna II
2002
|
|
baron |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 194 Joined: 28 June 04 From: Iasi ![]() |
In primul rand e un mare topic deschis pe aici in care se discuta problemele legate de cartele...
In al doilea rand nu cred ca te asteptai ca respectiva cartela cumparata de pe eBay sa functioneze din prima pe masina ta... Mergi cu masina, cartela veche si cartela noua la un service Renault si acolo iti vor reprograma cartela nou cumparata... Bafta! |
--------------------
Laguna II,
1.6l, 16v - motor K4MD-710,
- IS 33 BAR
2001, Expression Sfatul este ceea ce cerem atunci cand stim deja raspunsul, dar ne-am fi dorit sa nu-l fi stiut.
|
|
florinsflorin |
![]()
|
1. am postat shi acolo dupa ce am postat aici scuze nu am shtiut (sunt nou)
2. nu ma ashteptam sa mearga sincer 3. dar ma ashteptam ca atunci cand sun la service Renault sa imi spuna ca se poate si nu invers spunandu-mi ca se programeaza decat in franta 4. merci sper sa se rezolve |
--------------------
renault
laguna II
2002
|
|
byl11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 377 Joined: 25 February 05 ![]() |
acum 3 ani mi-am convigurat si eu 2 cartele la redac, acum insa nu se mai poate si mie mi-au dat acum acelasi raspuns. Cred ca trebuie sa incerci la reprezentanta din buc sau altundeva...
|
--------------------
renault
Latitude
- dj11byl
2011/150cp/diesel
|
|
florinsflorin |
![]()
|
pai eu ma gandeam prin alta parte pe la vrun service ceva care se pricep shi la matrashit shi la alte chestii shi bine inteles undeva in alt orash prin apropierea Craiovei caci cel putin aici nu ai cu cine sa te intelegi
Dar daca zici ca sar putea sa mearga pe la bucureshti am sa incerc shi acolo. merci pt sfat! |
--------------------
renault
laguna II
2002
|
|
bn76ski |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 16 October 07 ![]() |
Tocmai mi-am configurat cartela la service renault bistrita. m-a costat 120 ron. am cumparat cartela din italia......dar pe baza actelor si seriei masinii.
cartela cea cu 3 butoane (maini libere). deci se poate dar nu stiu cum e faza cu seriile masinii, daca chiar conteaza cand o cumperi sau nu. e drept ca aia de la service m-au intrebat daca e cumparata pe baza seriei masinii. bafta si tie |
--------------------
Renault
Laguna 2
- BN-76-SKI
2001/Initiale
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Este evident ca i-au dat raspunsul asta ca sa ii vanda alta cartela "direct din Franta". Programarea costa mult mai putin decat cartela in sine ori el ar fi scapat mult mai ieftin.
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
florinsflorin |
![]()
|
eu nu shtiu ce sa mai cred despre aceasta criere a cartelei
am primit fel shi fel de raspunsuri in prima faza mi sa spus ca, cartela pe care am luato este configurata deja pe alta mashina......shi se poate oarecum shi asha reconfigura dupa care mi sa spus ca, cartela nu este configurata pe alta mashina shi in cazul asta este mai ushor sa mi se faca configurarea pana la urma cred ca este configurata pe alta mashina dar shi in cazul asta oare se mai poate face ceva ..... |
--------------------
renault
laguna II
2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 18:29 |