Frumoasa seara de fotbal, vor fi oare 3 din 3 in grupe?
![]() ![]() ![]() |
Frumoasa seara de fotbal, vor fi oare 3 din 3 in grupe?
coocky |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 5 August 04 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
2004 Renault Megane II Estate, 1.6 16V 115CP
Seat Leon CUPRA |
|||
renonino |
![]()
|
Cuore Sportivo Group: Members Posts: 107 Joined: 13 July 05 ![]() |
De multa vreme n-am mai vazut echipe romanesti care sa joace fara sa ma imbatraneasca de nervi. Sper sa treaca toate in grupele cupei UEFA pentru ca ieri seara m-au facut sa ma simt bine.
|
--------------------
Alfa Romeo
147
1.6 TS 2006 Daewoo Matiz E 2003 |
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
In cazul Stelei si al lui Dinamo, nu cred sa mai poata rata calificarea; ambele sunt capabile de suprize neplacute, dar nici chiar asa de neplacute (diferentele de golaveraj sunt prea mari).
In cazul Rapidului nu sunt sigur, dar sper pentru ca poate (sunt stelist, dar in competitiile internationale sunt roman); totul este sa nu se mai trezeasca boss copos cu fata la cearceaf si sa-i ameteasca iar pe toti. Oricum, bravo lor si sa ne vedem cu 3 echipe in grupele uefa, sa am si eu cu cine tine cand ma uit la fotbal. |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
UFO |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 7 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Rapid are sanse mici dupa parerea mea,pentru ca aia o sa vina foarte motivati si o sa aiba un meci foarte greu.Steaua va juca la Constanta din cate stiu,si va fi un pic greu pt ca Ghencea este Ghencea.Dinamo cred ca o sa fie invinsa la un gol diferenta sau o sa faca egal,deci se va califica.Forzaaa STEAUA!!!!
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2001 1.4 8v. Renault Clio Symbol 2001 ,1.4 8V gri metalizat.
Megane Sedan 1.6 16v. 2004 full options |
|
dadu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 June 05 ![]() |
nu prea cred ca rapidul o sa reuseasca
|
-------------------- Megane2.1 Sedan
1.5 dci 100cp, Lux Privilege Peugot 207 1.6 hdi 90cp, Sport |
|
vali79m |
![]()
|
![]() No. 620 Group: Members Posts: 509 Joined: 5 April 05 From: Titan-Salajan ![]() |
uaaaa dinamooooo
e adevarat proverbul ca ocaziile se razbuna....ua dinamooooooooooooo |
--------------------
Clio
Symbol
2005 dci-80 cp
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Sunt stelist convins, dar am tinut cu toate echipele patimas as putea spune.
Din pacate pentru Rapid, egalul ala e nasol rau.Olandezii nu au decat varianta golului si mi-e frica ca vin croiti pe noi.PAna ne dezmeticim poate ne dau aia vreo 2 boabe. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th August 2025 - 09:24 |