Diesel Pt. Curse, pt. cunoscatori Diesel vs. Benzina ;)
![]() ![]() ![]() |
Diesel Pt. Curse, pt. cunoscatori Diesel vs. Benzina ;)
CGB |
![]()
|
||
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|||
MBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 484 Joined: 27 November 03 ![]() |
Io sun taran, neam prost, tractorist de 3 generatii si evident sarantoc si calic, si ca sa nu ma dezmint mi`am luat dizal; n`am petre la rarunchi si daca vriau sa aud cum toarce tigrisorul n`am decat sa dau un sprit in dCi`ul meu de tot rahatul care si fumega ca la copsa mica, si aud viersul inaripat al motanului proaspat trezit d`n som, daca aveam benzinar trebuia sa fie macar V6 ca sa aud grohaitul purceilor din cilindri...
Normal ca noi dizalisti suntem niste scursuri pe langa maretele fapturi posesoare de benzinare, care se`ntrec cu pasarile vorba fabrecantului, fata de noi motorinarii care ne intrecem cu shomalcii pe aratura... Acum sa va dau o explicatie pe care am auzit`o de curand la radio erevan: intrebare: De ce sunt atatea benzinarii, unele langa altele si din 20 in 20 km? raspuns RE: pentru posesorii de masini pe benzina, ca daca ar fi pentru dieselisti ar fi numai pe granita(exceptand rusia si america) ![]() |
-------------------- |
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
MBZ ... cu tot respectul ... informatia de la radio erevan e buna
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
MBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 484 Joined: 27 November 03 ![]() |
Era o chintesenta a tuturor celor spuse de pre proprietarii de megane in general si de cei ce au si diesel pe deasupra in particular...
io nu am facut decat sa le pun "In The Mix" |
-------------------- |
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai Nea Cristi pai daca mata esti plimbaret, mare munte, auzi la el
![]() |
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
CGB |
![]()
|
e na. ma mai plimb si eu acu. ca tot omu. o data pe an la mare si de sase ori la munte
![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai si pt doua trei plimbari te plangi la consum ?
|
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
meganescu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 20 August 04 ![]() |
Adevaru' e ca e si pacat sa te plimbi mult daca ai benzinar ....
![]() ![]() |
-------------------- |
|
McVic |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 358 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Se da ordonanta pt reducerea poluarii sonore in orase. Sa vad atunci ce fac cei cu diesel(in drum spre mare....spre munte....consuma putin)
|
-------------------- Renault Clio Bicorp 1.4 16v 2003
Gri Boreal Full options Renault Clio Bicorp Extreme 1.4 16v BVA 2005 Negru ...on za uei |
|
raducu68 |
![]()
|
Membru Demisionat Group: Banned Posts: 645 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cristib @ Jun 17 2005, 01:30 PM) asta cred ca-i o gluma. Evident ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
CGB |
![]()
|
QUOTE(cornel_t @ Jun 17 2005, 01:43 PM) Pai si pt doua trei plimbari te plangi la consum ? merg in oras destul de mult. si acolo ma ardea la buzunar daca aveam benzinar ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
McVic |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 358 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cristib @ Jun 17 2005, 02:02 PM) merg in oras destul de mult. si acolo ma ardea la buzunar daca aveam benzinar ![]() Tineai benzina in buzunar?39.gif |
Gri Boreal Full options Renault Clio Bicorp Extreme 1.4 16v BVA 2005 Negru ...on za uei |
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
QUOTE(McVic @ Jun 17 2005, 03:03 PM) Tineai benzina in buzunar?39.gif intrebarea corecta era ... in ce buzunar spate sau fata ... sa vedem cat de grava e problema ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
|
CGB |
![]()
|
buzunaru' de la piept..
![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
meganescu |
![]()
|
QUOTE(cmandrei @ Jun 17 2005, 02:05 PM) intrebarea corecta era ... in ce buzunar spate sau fata ... sa vedem cat de grava e problema ![]() Te intereseaza ???? ![]() |
-------------------- |
|
McVic |
![]()
|
|
|
cmandrei |
![]()
|
QUOTE(meganescu @ Jun 17 2005, 03:14 PM) Te intereseaza ???? ![]() Nu neaparat ... inteleg ca e ceva intim ... eram doar curios asa ca de obicei ... ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
|
venom |
![]()
|
Membru Group: Banned Posts: 186 Joined: 28 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Apropo, mai Andrei...de "obicei" si "curiozitatea ta"... ne lipsesti mah !!!
![]() ![]() |
-------------------- >>>>>speed is the essence! >>>>>
Clio Simbol 1.4 16v full dec.2004 |
|
cmandrei |
![]()
|
QUOTE(venom @ Jun 17 2005, 03:59 PM) Apropo, mai Andrei...de "obicei" si "curiozitatea ta"... ne lipsesti mah !!! ![]() ![]() Uff ce dor ti-e de mine venom mai draga ... eu nu te tin si nu va tin ... nicicum ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
|
dadu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 June 05 ![]() |
si-a tras amanta
|
-------------------- Megane2.1 Sedan
1.5 dci 100cp, Lux Privilege Peugot 207 1.6 hdi 90cp, Sport |
|
meganescu |
![]()
|
Bai sunteti OFF-TOPIC! Era vorba de Diesel vs. Benzina. Pana acum scorul e favorabil diesel-ului ...
![]() |
-------------------- |
|
Race |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 8 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Singurul avantaj al Dieselului in cursa e ca opreste mai rar sa alimenteze...la cat de prost merge in rest insa o sa piarda mult mai mult timp in rest.
Oare cei de la PSA sunt intr-un impas financiar chiar asa de mare ca nu mai au bani de benzina pentru curse ? ![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
Extreme 2005
|
|
EL_BGD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 850 Joined: 9 September 05 From: Bucharest ![]() |
Eu cred ca starategia lor se sa se foloseasca de abilitatea motorului diesel de a crea un smoke screen, astfel sa deruteze ceilalti concurentzi si sa castige cursa.
Acum pe bune, motorul diesel mi se pare excelent pentru mersul "interstatal" ![]() Revenind la exploatarea extraurbana a masinilor cu motoare diesel, eu am vazut atat si mi-a fost de ajuns - 150 la ora, clima - on, 3000 rpm ~4%, sau, in functie de conditii, viteza mai mica, dar si consumul mai mic. Asa ca, sa ne luam cu totzii tir-uri ![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
2003 bicorp Clio II Bicorp, Pack Expression, 1.4 16V 98cp, 2003
|
|
EL_BGD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 850 Joined: 9 September 05 From: Bucharest ![]() |
acum serios, chiar ma gandesc la un diesel, dar ceva cu multzi ponei care sa ma faca sa uit ca alimentez de la o pompa cu logo negru.
|
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
2003 bicorp Clio II Bicorp, Pack Expression, 1.4 16V 98cp, 2003
|
|
Race |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 8 April 05 From: Bucuresti ![]() |
De banii de un Diesel cu multi ponei iti iei motor pe benzina cu si mai multi mustangi...asa ca nu prea merita.
Si relativ la faza cu 4l/100 km la 150 km/h: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
Extreme 2005
|
|
laur_dci |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 21 April 05 ![]() |
se iau un diesel si un benzinar (clio), se face plinul la punctul A si se deplaseaza catre punctul B situat la 1500 km traseu fara benzinarii
presupunand ca se deplaseaza cu viteza constanta de 120 km/h estimati punctul de pe traseu in care benzinarul va ramane in pana ............ |
--------------------
Clio Bicorp
1.5dci 80cp
extreme 2005 clio symbol fidji 2006 1.5dci 65cp
|
|
VladK2K |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 30 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu acum am benzina... si ma enerveaza rahatul de Cielo care a ajuns pe la 15% in conditii in care nu o calci in oras... Si cand pun benzina vreo 13L de 500.000 parca ti se rupe inima
(Pe de alta parte, asta inseamna ca mergi mai tot timpul cu rezervorul gol, deci masina e mai usoara, deci consuma mai putin) Si am dat comanda la un diesel si o sa innebunesc de placere cand o sa fac plinul si o sa dureze mai mult de o saptamana! Asa ca sic! sa nu va mai aud, benzinarilor, ca va radeti de diesel. La cuplu si la consum va batem... La ce bun daca ne intreceti pe autostrada... daca noi va intrecem la prima benzinarie unde trebuie sa faceti iar plinul (de multe ori mi s-a intamplat chiar cu CIELO sa fiu depasit de un vitezoman, ca ceva mai tarziu sa il intrec eu pe la vreo benzinarie) |
--------------------
Hyundai
Tucson
2017 LP+
|
|
Race |
![]()
|
Trebuie sa te chinui rau sa gasesti un traseu de 1500 km fara benzinarii oriunde in lume,si in Europa sigur nu gasesti asa ceva.Cu viteza de 120 km/h faci 13 ore pe drum,ceea ce nu prea e plauzibil.
Un rezervor de benzina imi ajunge 4-500 km in functie de drum,si fata de un dCi in timpul ala castig mai mult de cele 3 minute petrecute la benzinarie. Si voi nu luati in calcul placerea condusului,doar eficienta de transport.La faza aia nu prea bati autobuzul sau trenul (bani putini,nu te chinui sa conduci). Revenind la topic,Dieselul ar trebui sa fie folosit la ce stie mai bine,si anume carat.Cursele trebuie facute cu motoare... |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
Extreme 2005
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
QUOTE(laur_dci @ Sep 19 2005, 10:35 PM) se iau un diesel si un benzinar (clio), se face plinul la punctul A si se deplaseaza catre punctul B situat la 1500 km traseu fara benzinarii presupunand ca se deplaseaza cu viteza constanta de 120 km/h estimati punctul de pe traseu in care benzinarul va ramane in pana ............ nu va ramane in pana, ca shoferul de pe benzinar e mai deshtept shi se opreshte la o pompa. are acest "exercitziu" ![]() pana la urma care e ideea? autonomia? da domne, asha este. e autonom dieselul! ![]() |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
godaro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 29 April 04 ![]() |
am diesel de 1.6 si bat la poponetz multe benzinare de 1.6 din orice "pozitie": de pe loc (demaraj) din mers, la deal, la vale.
benzinarul mic este un surogat pentru amarastenii care nu isi permit mai mult. nu va suparati pe mine dar motoarele pe benzina <1600 cmc au cam ramas pe loc si sunt apanajul oamenilor linistiti sau al celor care merg putin discutii din astea am mai purtat. strumfule, te rugasem sa faci si tu o plimbare cu un diesel competent INAINTE de a face comentarii diesel vs benzina. si ii rog pe fiecare dintre combatanti sa o faca la motoarele 1.4-1.6 motoarele diesel (turbo, desigur) si-au depasit suratele pe benzina la capitolul performante dinamice si placere de condus. ramane incovenientul pretului de achizitie care va disparea odata cu egalizarea pretului intre benzinele si motorinele de calitate. pana atunci, aceasta problema va inteleg frustrarea motoarelor mici si anemice insa incercati sa nu o faceti atat de evidenta |
-------------------- 307 berlina, 1.6 HDI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th August 2025 - 05:51 |