Carlig de remorcare clio, cum se monteaza? unde gasim?
![]() ![]() ![]() |
Carlig de remorcare clio, cum se monteaza? unde gasim?
jfo |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 5 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 3 Limited /Clio-Hatchbach/
Limited 2016/110Cp DCI/2001 65 Cp D C i
|
|||
andurs |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 612 Joined: 27 October 07 From: Iasi ![]() |
Eu n-am carlig, doar priza vreu sa o montez. Am suport de biciclete cu prindere pe portbagaj si placuta cu lumini aditionale care se ataseaza pe suport. Am si priza, dupa cum spuneam, dar nu mi-am facut inca timp sa o montez.
In ultima perioada n-am dus mai mult de o bicicleta pe suport, in acest caz vazandu-se rezonabil stopurile masinii printre spite. Dar cu 2 sau 3 biciclete in spate ma simt mai in siguranta cu lumini suplimentare. |
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Eu am suport de biciclete. Vine cu lampile lui proprii, cu suport de numar si se rabateaza facilitand accesul la portbagaj.
Am preferat suport pe carlig pentru a nu dubla consumul masinii cu 4 biciclete pe acoperis. |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
QUOTE(diesel_power @ 4 Dec 2013, 10:21) Asta e folclor, daca mie nu mi-a crescut consumul, inseamna ca nu creste nimanui. Mai degraba ma gandesc ca 3 biciclete puse de-a curmezisul exact in calea fluxului de aer de pe cupola functioneaza ca o frana aerodinamica. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
plopii |
![]()
|
![]() Ionescu Cezar Group: Members Posts: 112 Joined: 19 August 14 From: Plopii Slavitesti ![]() |
Salut tuturor,
Mă interesează și pe mine un cârlig de remorcare...aș vrea unul mai rezistent pentru o remorcuță...Prețurile vad ca pleacă de la 350 de lei cu instalație electrică 7 pini. La prima vedere am găsit Auto-hak și Hakpol. Instalația electrică văd că are firele simple...care bănuiesc că trebuie cositorite la unul din stopuri... Ceva idei...sau sugestii de achiziție ? |
--------------------
Renault
Clio (Symbol) 1.4 8v 75 CP
2003 Expression
- TR-05-PSU
|
|
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
Depinde acum ce intelegi tu prin remorcuta....cel de la Autohak zice ca poate tracta remorca cu o greutate de 1200 kg (greutatea remorcii + incarcatura ei=1200 kg).
Pentru motorizarea ta 1200 de kg sunt destule. La omologare sigur iti va da ceva de genu: 1000 de kg pentru remorca cu frana, 750 kg pentru remorca fara frana. Si instalatia electrica se leaga la o tripla. ori cositoresti firele ori le infingi in mufa triplei. |
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
rs09 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 22 November 09 ![]() |
Motorul 1.4 8V nu prea vad sa iti care ceva peste 1000 kg si daca il trage o sa il fortezi.
|
--------------------
renault
symbol 1.4 8v
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 06:14 |