Renault Laguna 2007, mult mai rafinata
![]() ![]() ![]() |
Renault Laguna 2007, mult mai rafinata
vladus |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) laguna.jpg ( Size: 92.58k ) Number of downloads: 12 |
||
--------------------
Renault
Megane2
2004 Dinamique Renault Megane 2 Dinamique, negru, + clima + esp + Philips Blue Vision + in curand bord albastru
|
|||
vladus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane2
2004 Dinamique Renault Megane 2 Dinamique, negru, + clima + esp + Philips Blue Vision + in curand bord albastru
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
vladus |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane2
|
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
Hmmm...2007 ?
Poate o mai amana pana-n vara 2008....pe-atunci termin leasingul la Nissan ![]() |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
flotl |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 525 Joined: 1 December 04 From: Tulcea ![]() |
Parca se apropie de Primera cea din poza pe care scrie "Exclusif".
|
--------------------
Megane Sedan
1.5 dci 100 CP
2004 CP
|
|
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
Frumoase designuri chiar daca modelele de serie vor fi putin modificate,renault merge pe drumul cel bun.
________________ FUEGO TURBO |
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
vladus |
![]()
|
pai din cate am inteles eu de pe auto motor & sport fotografiile puse de mine sunt cele oficiale, deci design-ul ala e... sper
![]() |
--------------------
Renault
Megane2
|
|
vali79m |
![]()
|
![]() No. 620 Group: Members Posts: 509 Joined: 5 April 05 From: Titan-Salajan ![]() |
zuper masinuta....vreau si eu
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Clio
Symbol
2005 dci-80 cp
|
|
rasheedkpenny |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 25 June 05 ![]() |
Arata bine, fara indoiala! Totusi parca stopurile seamana izbitor de mult cu ale ultimului Passat! Don't y'all think?
|
--------------------
Dacia
SupeRNova
2002/ Confort SupeRNova 1,4 75CP
ianuarie 2002 ... in cautare de upgrade la Megane Sedan! :) |
|
Hora_ce |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
mai seamana parca si cu stopurile de la A3 SportBack intoarse...
![]() |
-------------------- Volkswagen Passat, B6, SL, 2.0tdi 140CP, 2006
|
|
electriczbif |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 255 Joined: 23 May 04 From: Cluj ![]() |
Super mistaux, mai ales coupe-ul! Asta e la renault, te prind cu designul... Numai ca eu nu mai musc inca o data, thanks but no thanks!
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2003
|
|
Giscanu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 25 July 05 ![]() |
avand in vedere ca farurile seamana cu cele ale lui clio3 inclin sa cred ca pozele sunt adevarate, se incadreaza in noua linie renault
|
--------------------
Renault
Scenic II
1.6 16V
|
|
MihaiS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 20 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Faina!
Cum muncind pe rupte nu putem sa ne permitem asa ceva, trebuie sa gasim alternative... Mai cautam pana in 2007! |
--------------------
Renault Clio
Bicorp 1.5dCi 80CP
2005 - Extreme
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
S-au stecurat si 2 poze cu Renault Fluence printre cele de Laguna, pozele cu masina cu 5 usi.
|
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
- n/a
D-Max 2022
|
|
vladus |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane2
|
|
raducu68 |
![]()
|
Membru Demisionat Group: Banned Posts: 645 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
/me salivĂźnd la greuuu...
|
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Arata extraordinar masina....daca o sa pastrezeacelasi design+motorizarile de care se vorbeste, inclusiv 3.0 dCI V6, o sa fie super...
Avensisul si passatul & co. par glume proaste pe langa masina de mai sus... ![]() |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
andreicri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 740 Joined: 5 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Stati linistiti ca nu o sa arate asa.Ar fi prea frumos si scum in acelasi timp..Comparabil da..
![]() |
--------------------
Renault
megane 2 sedan
1,9dCi/2004 Laguna 3 Dynamique 2.0 dCi full (fara piele si trapa)(pe vine)
|
|
eminescu0 |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
WOW ! am ramas masca
![]() ![]() ![]() bai chiar e misto masina ![]() |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
vali79m |
![]()
|
![]() No. 620 Group: Members Posts: 509 Joined: 5 April 05 From: Titan-Salajan ![]() |
Da bine o masinuta din asta la mine in curte
![]() ![]() super misto ![]() |
--------------------
Clio
Symbol
2005 dci-80 cp
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Deci,arata excelent!Foarte futurist.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
amp |
![]()
|
![]() AMP Group: Members Posts: 275 Joined: 17 May 05 From: P I T E S T I ![]() |
Am auzit si eu azi de noua laguna si m-am gandit sa dau un search p'aici. Sincer nu ma asteptam sa arate asa urat si in nici un caz sa va mai si placa asa mult. Din punctul meu de vedere Laguna II e parfum pe langa asta. Sunt curios ce parere au si alti posesori de Laguna despre noul model ca pana acum n-am vazut nici una.
Apropo, asta e un concept, de ce nu e in topicul la categoria "Concepte"? |
--------------------
Renault Laguna II
Privilege 1.9dci
- AGxxAMP
120CP Dec.2001
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
In mod sigur nu va arata chiar asa....pe de alta parte avem si aici interviul cu boss-ul Reno care spunea ca noua Laguna va fi o masina scumpa...care va pleca de la 27.000 euro...tinta fiind granzii germani.....Au mai incercat ei si altadata sa intre pe segmentul de lux si nu prea au reusit.....Dar vom trai si vom vedea....
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.409 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mie personal mi se pare masina SUPERBA, dar gusturile nu se discuta...
Parerea mea este ca o sa "rupa gura targului" cel putin daca asta este forma finala...dar vom afla in curand...nu mai este chiar asa de mult pana atunci... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
dar de ce nu pastreaza ei laguna in segmentul actual, si reinvie safrane-ul daca vor o masina pe placul nemtilor, mare si luxoasa.
|
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
cri123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
O sa fie cam ciudata, si nu cred ca are sanse sa se bata cu baietii germani la cum arata
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T dopat cu 30 ponei Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001 |
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
mie coupe-ul mi se pare tare de tot. oare va fi si CC?
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
FISICHELU |
![]()
|
![]() Boo Boo Dad Group: Members Posts: 595 Joined: 4 December 05 From: Onesti ![]() |
Cred ca daca vor folosi design-ul farurilor de pe Egeus si Fluence va fi un succes. Daca vor folosi aspectul asemanator farurilor de la Clio III, hm...Ar fi mers, dar pentru anii '80!...
varianta asemanatoare Fluence si Egeus: http://www.caradisiac.com/php/essai_tun/to...lt_laguna_3.php Varianta asemanatoare Clio III: http://www.caradisiac.com/php/essai_tun/es...laguna20073.php |
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
1,5 dCi 2005 Mercedes C Classe 2.0 CDI full option 2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st August 2025 - 14:44 |