Mi-au furat rombul de pe portbagaj, Inca mai traim in Romania...
![]() ![]() ![]() |
Mi-au furat rombul de pe portbagaj, Inca mai traim in Romania...
diesel_power |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|||
electriczbif |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 255 Joined: 23 May 04 From: Cluj ![]() |
Serios? Daca ti-ar fi indoita/crapata aripa si ar costa 10 milioane ai repara-o? Daca ti-ar fi zgariata masina si ar costa 5 milioane ai vopsi-o? Daca ti-ar fi crapat parbrizul si ar costa 7 milioane l-ai schimba? Daca ti s-ar strica flansele care costa 8 milioane le-ai schimba? Daca ti s-ar fura capacele rotilor care costa 1 milion/buc le-ai cumpara din nou?
Probabil ca n-ai face nimic din cele de mai sus, numai un snob ar face-o! Apropos, de ce nu ti-ai luat dacie second si ai dat atatia bani pe o bucata de tabla cu ceva plastice pe ea? Esti snob cumva? ![]() This post has been edited by cmandrei: 6 Mar 2006, 15:48 |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2003
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Nene, gandeste-te inainte de a posta, este doar o bucata de plastic plastic care costa 1,1 milioane, si aceiasi bucata dar cu sistem de prindere pt dacie costa 30.000lei, asta e valoarea reala a materialului, nu-mi arunca mie niste componente si niste sume aiurea, poate te face pe tine sa te simti bine, dar eu vorbeam de altceva. Poate tie iti convine sa cumperi paine cu 500.000 lei franzela, dar mie nu
![]() |
--------------------
Renault
2005, Fidji
|
|
dadu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 June 05 ![]() |
am vazut azi un clio fidji cu doua romburi lipsa de pe capcele jantelor
|
-------------------- Megane2.1 Sedan
1.5 dci 100cp, Lux Privilege Peugot 207 1.6 hdi 90cp, Sport |
|
electriczbif |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 255 Joined: 23 May 04 From: Cluj ![]() |
diesel_power, n-ai inteles nimic, nu aveam eu mari sperante dar am zis ca merita incercat, nene...
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2003
|
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Gasesti in targ la vitan absolut orice sigla doresti...probabil si cea care a fost a ta
![]() This post has been edited by cmandrei: 6 Mar 2006, 15:48 |
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
eddie33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 25 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Asa e, sigla romb costa 1,1 mil,iar inscrisul de,,Clio sport'' care se pune pe hayon costa 1,7 mil. Dar ma indoiesc ca e de plastic rombul.Inscrisul pentru hayon e din metal.Astea sunt preturile,produsele originale costa !
|
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
QUOTE(eddie33 @ Oct 1 2005, 12:56 PM) Asa e, sigla romb costa 1,1 mil,iar inscrisul de,,Clio sport'' care se pune pe hayon costa 1,7 mil. Dar ma indoiesc ca e de plastic rombul.Inscrisul pentru hayon e din metal.Astea sunt preturile,produsele originale costa ! E din plastic... cel putin la Symbol! 100% Si ala al meu de pe spate se misca! ![]() QUOTE diesel_power, n-ai inteles nimic, nu aveam eu mari sperante dar am zis ca merita incercat, nene... nu ti-a cerut nimeni sfatul... TU nu ai inteles despre ce e vorba!!! Ideea era alta: cum poate sa fie o bucata de plastic atat de scumpa? O bucata de plastic care poate nici 30 de mii nu merita ![]() QUOTE Rog mult sa ma ajute cineva cu o informatie fiindca arata aiurea acum si ma intristez de fiecare data cand ridic portbagajul. Multumesc ! FOLOSESTE CASCO!!! |
--------------------
Renault
Clio
- BOD
2003
|
|
diesel_power |
![]()
|
Multumesc pt sfaturi, oricum am inteles ca trebuie sa ma duc in Vitan. Sunt obisnuit ca la Renault piesele sa fie la un pret exagerat, de obicei ele valorand cam 15-20% din pretu afisat, dar asta e. Cred ca o sa cumpar un adeziv bun si o voi lipi f bine, asa incat data viitoare sa o zmulga cu tot cu portbagaj
![]() Mi-am mai cumparat acu cateva zile de la un magazin de piese de import un breloc cu rombul marcii si am dat 2lei pe el, apoi ducandu-ma la dealer am vazut ca era 11lei la el... deci trebuie sa invatam toti din lucrurile astea. |
--------------------
Renault
2005, Fidji
|
|
Matei |
![]()
|
![]() --M!-- Group: Members Posts: 328 Joined: 21 May 05 From: Bucharest ![]() |
hehehe, am vazut eu pe un logan pe portbagaj in loc de emblema aia urata cu DACIA o emblema de renault, aproape sigur de la megane.
oare si-o fi luat-o omul din magazin ?!? |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
2005, 1398 cmc Fericit sau roman ?
|
|
VladK2K |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 30 August 05 From: Bucuresti ![]() |
offtopic: unde gasesc si eu breloc asa... eu am unul acum (la misto) cu Mitsubishi, dar s-a dovedit a fi plastic vopsit cu crom/nichel...
Ma gandeam ca poate breloacele de la dealeri sa fie metal turnat, ca altfel nu vad de ce as da 11lei pe un plastic vopsit Am trecut o singura data prin targ pe la vitan (inainte sa am Renault) si mi s-a parut nasol, atatea piese furate (oglinzi, stergatoare, capace).. mai bine dau dublu pe ele dar sa stiu ca sunt noi sau macar luate de pe masini distruse, oricum numai nu furate P.S.: Daca mi-as lua masina cu capace care ar costa 100 lei noi bucata, le-as asigura cu antifurturi din acelea care se prind pe prezoane (cu crocodilii e naspa sa schimbi roata dupa aceea) si daca tot mi le-ar fura, nu mi-as lua tot capace de 100lei. Doar nu sunt nebun This post has been edited by cmandrei: 6 Mar 2006, 15:48 |
--------------------
Hyundai
Tucson
2017 LP+
|
|
OldTim |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 2 Joined: 25 September 05 ![]() |
QUOTE(Matei @ Oct 1 2005, 11:34 PM) hehehe, am vazut eu pe un logan pe portbagaj in loc de emblema aia urata cu DACIA o emblema de renault, aproape sigur de la megane. oare si-o fi luat-o omul din magazin ?!? Sunt sigur ca ar merge si invers. Nimeni nu ar mai fura-o. |
-------------------- |
|
nick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 9 April 03 From: Bucuresti ![]() |
Mie nu mi-a luat nimeni rombul de pe haion, in schimb mi s-au rupt (in doua) literele M si A :-((
Am vrut sa sterg putin de murdarie haionul si s-au agatat pe laveta. Cred ca s-a intamplat asta si de la ploaie, s-o fi inmuiat lipiciul de la atata apa. Oricum, o sa le lipesc cu superglue, da parca mi-e si frica acum sa o mai spal, sa nu se dezlipeasca si altceva. |
-------------------- Megane II 1.6 16V Confort Dynamique 2003
Chevrolet Lacetti 2.0 TDCi 2007 |
|
radari |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 30 September 05 From: Bucuresti ![]() |
va rog eu frumos, nu cumparati din targ. ii facem pe nenorociti sa ne-o fure si noua. e valabil pt orice: capace, rezerve, oglinzi, telefoane mobile, dc nu?
This post has been edited by cmandrei: 6 Mar 2006, 15:49 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2006 1.6-16V Daewoo Nubira II - 2002,1.6-105hp
|
|
Kata |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 342 Joined: 10 September 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(nick @ Oct 2 2005, 09:55 PM) Oricum, o sa le lipesc cu superglue, da parca mi-e si frica acum sa o mai spal, sa nu se dezlipeasca si altceva. Foloseste banda dublu autoadeziva auto (Bison parca). Gasesti la orice magazin auto. Nu folositi superglue ca nu rezista la razele soarelui, UV, etc ci cind se dezlipeste va cade si vopseaua... |
-------------------- Clio Bicorp Extreme nov 2005
1.2 16v, gris platine |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
1 milioan si ceva rahatu ala de romb?????? frate il scot p-al meu de la portbagaj si ti-l dau cu 800.000. ce zici?
ca eu pot sa circul si fara el ca nu ma deranjeaza. eventual desenez cu un marker alt romb ![]() bai eu tot nu-mi revin. 1 milion si ceva rahatu ala de plastic????? mai scump decat filtru de aer sau de motorina. da-l dracu de romb. moaaaaaaa tot nu pot sa-mi revin ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
mandelu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 409 Joined: 6 January 05 ![]() |
Nu inteleg ideea cu targul. Cum adica ii facem sa fure si de la altii? In targ e vb de magazinele alea care se gasesc si care au marfa cumparata, nu de furat. Ori unii nu au fost in targ si nu stiu despre ce magazine e vb ori e o confuzie. Iar cand ne recomandati sa nu cumparam din targ pai veniti fratilor si cu alternative la magazinele de la service-uri care iau pielea de pe om. Adica eu am dat 550.000 pe un kkt de antenala SERUS, o amarata de bucata de metal. Pai daca mi-oi mai fura o data isi inchipuie cineva ca eu sunt asa tolomac sa o mai iau de originala?
Scuze de offtopic |
-------------------- Renault Clio II Symbol 1,5 dci 80 CP Expression Gri Eclipse, 18 martie 2005.
|
|
radari |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 30 September 05 From: Bucuresti ![]() |
probabil ca nu stiu nici eu ce si cum se vinde in targ. am vrut sa spun ca in momentul in care cineva iti fura un obiect si il vinde in targ, cel care cumpara nu face altceva decat sa incurajeze hotul sa mai fure. daca lucrurile furate nu s-ar vinde nu ar mai fi furate incontinuare. e valabil pt casetofoane auto, mobile etc
sunt de acord cu piesele originale... te rup. mie mi s-a spart un capac de roata si la ipso costa 500 mii, bucata. asa ca mi-am cumparat de la supermarket tot setul cu 300 mii. si ce daca nu are sigla cu rombulet? ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2006 1.6-16V Daewoo Nubira II - 2002,1.6-105hp
|
|
mandelu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 409 Joined: 6 January 05 ![]() |
Pai asta e confuzia. In targul din vitan se gasesc foarte multe magazine cu piese care functioneaza 7 zile din 7. Cine scrie ca ia piese din vitan la asta se refera in 99% din cazuri, la acele magazine nicidecum sa cumpere de la particulari care nu pot face dovada cumpararii marfii (nici magazinele sincer nu stiu daca pot dar macar sunt magazine).
Nu includ casetofoanele aici, alea nu se gasesc la magazinele alea ![]() Ultimul offtopic |
-------------------- Renault Clio II Symbol 1,5 dci 80 CP Expression Gri Eclipse, 18 martie 2005.
|
|
diesel_power |
![]()
|
@cristib
Incredibil dar e adevarat! iti dau 500.000 pe emblema de pe portbagaj? iti convine asa? ultima oferta! This post has been edited by cmandrei: 6 Mar 2006, 15:49 |
--------------------
Renault
2005, Fidji
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
500.000??? hmmmm.
![]() mai bine iti faci unul din aluminiu. te duci la un meseris care se pricepe si are utilaje (strung...etc) si-ti faci emblema de pica lumea. sau ...se gasesc prin comert niste brelocuri care reprezinta emblema reno. scoti lantzucul si lipesti emblema. am vazut la rompetrol chestii d-astea. era vreo 45.000 lei unul ![]() sau: mergi la un meserias care face mobila si-i spui sa-ti faca unul din lemn. ii dai apoi cu bronz si lac si gata emblema ![]() This post has been edited by cmandrei: 6 Mar 2006, 15:50 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
dorin00 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 12 May 05 ![]() |
Rushinica! Va bucurati de necazul omului.
@diesel_power, daca ai casco, foloseste-l, eu asa am facut, mie imi furasera rombul din bot. S-au uitat ciudat aia de la Serus, dar mi l-au dat. A costat un milion. Daca il luam din targ, dadeam 50 de mii, dar nu vreau sa le dau apa la moara baetzilor veseli care se plimba noaptea cu surubelnita. La mine a fost prima dauna, cei de la Tiriac mi-au zis ca nu se merita sa pierd discountul de 20% pe anul urmator, numai pentru 1 milion. Eu am zis ca merita, si a meritat, pentru ca am mai avut daune de inca vreo 300 EUR in decursul aceluiasi an. Daca nu luam emblema pe casco, la urmatoarea zgarietura de cheie imi dadeam cu pumnii in cap. Fara casco admit ca e un pic cam neplacut dar aici se vede cine are principii si cine nu. E alegerea ta. |
--------------------
Renault Clio
Symbol dCI
2004 Expression Viata e scurta. Nu o putem lungi. Trebuie s-o facem lata.
|
|
diesel_power |
![]()
|
am inteles cum sta treaba, nu am casco din pacate, o sa rezolv eu cumva treaba asta, dar in nici un caz platind pt emblema de origine 1 milion. Nu prea stiu eu cum e casco asta, am auzit ca plateste pt cam orice dar nu stiu cam cat m-ar costa pe an asa o asigurare. Pana sa am masina asta am avut dacie si nici nu ma gandeam la casco. Acum am asigurare Ardaf pe 6 luni fara casco, dar dupa asta o sa trec pe Alianz, sunt convins ca-s cei mai buni.
|
--------------------
Renault
2005, Fidji
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
@dorin00
Aia de la Serus cred ca s-au uitat cam ciudat pt ca au trebuit sa stearga praful de pe emblema aia din depozit. ![]() Cei de la asigurari intotdeauna vor incerca sa va convinga ca mai bine nu pierdeti discountul, pt ca e in interesul lor. In functie de raportul numar de polite incheiate (adica valoarea totala a lor)/valoarea totala a daunelor din aceeasi perioada, ei isi primesc bonusurile de salariu. Ideal pt o firma de asigurari este sa incheie polite de asigurari multe si de valoare mare dar sa nu vina nimeni la daune. Oricum, daca gasesti in targ cu 50 de mii (si se potriveste) mai bine apelezi la varianta asta decat la CASCO. Oricum nu se merita sa dai atatia bani pe plasticul ala. This post has been edited by cmandrei: 6 Mar 2006, 15:50 |
--------------------
.
.
.
|
|
dorin00 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 12 May 05 ![]() |
E adevarat ca au cam trebuit sa stearga praful de pe ea. Mai mult, mi-au dat-o cu tot cu plasticul negru pe care e montata (de aia costa un milion - sint 2 (doua) plastice, unu negru si unul cromacios, amadoua la fel de banale). Costa mult, naiba sa le ia, daca nu aveam casco, imi faceam eu ceva customizat ca ma pricep la lucru manual, dar din targ nu luam in nici un caz. Fiecare sponsorizeaza pe cine vrea. Pe mine m-a obligat contractul de leasing sa il sponsorizez pe nenea asiguratorul. Daca nu aveti asemenea obligatii, puteti sa sponsorizati si pe "colectorii nocturni de materiale refolosibile"
|
--------------------
Renault Clio
Symbol dCI
2004 Expression Viata e scurta. Nu o putem lungi. Trebuie s-o facem lata.
|
|
vbocan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 29 May 05 From: Timisoara ![]() |
Offtopic: Sambata, un vecin (necunoscut, ca altfel nu mi-ar mai fi fost vecin
![]() This post has been edited by cmandrei: 6 Mar 2006, 15:51 |
--------------------
Renault
Megane 4 Estate
2017 / Intens / 1.5 dCi 110 CP EDC
|
|
danutz_r |
![]()
|
![]() © ...membru cu symbol ™ Group: Members Posts: 596 Joined: 27 October 06 From: Bucuresti ... u.e ![]() |
mi-au furat rombul renault de pe portbagaj
![]() stie cineva unde pot gasi o asemenea sigla la un pret bun (exclus reteaua reno ). cu ceva timp in urma am vazut prin vitan asemenea sigle dar atunci nu aveam nevoie si nu le-am dat atentie, a incercat cineva sa vada daca se potrivesc..... sau daca a gasit cineva o alta solutie sa-mi zica si mie ![]() ![]() This post has been edited by danutz_r: 18 Mar 2007, 11:10 |
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
Matei |
![]()
|
![]() --M!-- Group: Members Posts: 328 Joined: 21 May 05 From: Bucharest ![]() |
prin sigla intelegi rombul sau scrisul de la reno-urile noi ? pentru ca scris cu "RENAULT" caut si eu...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II
|
|
diesel_power |
![]()
|
danutz a spus explicit ROMB
![]() Si eu am aceeasi problema dar am renuntat sa mai caut. Oricum in ruptul capului nu as da 110 ron la dealer pt un plastic nichelat. |
--------------------
Renault
2005, Fidji
|
|
Matei |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 20:46 |