Update Motoare Diesel La Megane
![]() ![]() ![]() |
Update Motoare Diesel La Megane
Hubertus |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 16 March 05 From: Brasov ![]() |
|
||
-------------------- SEAT Altea Stylance 2.0TDI
|
|||
Vanzatorul de Iluzii |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 398 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Unde ai citit?
|
-------------------- Tiida Tekna+ HB 1.5dCi 106 trapasi Warm Silver
Megane 2.2 Sedan Privilege 1.6i/112 Beige Poivre |
|
Hubertus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 16 March 05 From: Brasov ![]() |
Pe un site unguresc. Foarte bine informati baietii. www.totalcar.hu
|
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Cred ca filtru de particule nu de scrum
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
Hubertus |
![]()
|
Scrie si pe www.auto-motor-und-sport.de . Acolo zice ca ele sunt dispnibile imediat.
Da si m-am lamurit si cu denumirea filtrului buclucas. E de partikule. Dar care e rolul lui: sa protejeze EGR si turbina? |
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Eu stiu ca este pentru normele de poluare ... adica sa reduca "poluarea" ... noxele probabil primul pas spre euro >4
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
raducu68 |
![]()
|
Membru Demisionat Group: Banned Posts: 645 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Filtru de scrum
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
Hubertus |
![]()
|
QUOTE(raducu68 @ May 31 2005, 08:41 PM) Filtru de scrum ![]() ![]() ![]() ![]() Razi tu, razi, dar daca vedeai EGR-ul meu schimbat, nu mai radeai... |
|
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Hubertus @ May 31 2005, 08:39 PM) Da si m-am lamurit si cu denumirea filtrului buclucas. E de partikule. Dar care e rolul lui: sa protejeze EGR si turbina? NU, are rol sa ne protejeze plamanii ca la capitolul particole dieselul e campion ![]() |
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
Cuvy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 16 September 04 ![]() |
Eu citisem ca la toamna vor scoate motorul de 1.9 dCi cu 140 CP, iar motorul de 1.5 exista deja in versiunea de 106 CP cu Euro 4 pe Modus si s-ar putea sa-l vedem si pe Megane.
Oricum, chiar daca aceste motoare sunt disponibile in Franta, nu cred ca o sa le vedem in Ro prea repede... |
-------------------- Renault Megane I Break, Expression, 1.9 dCi 102cp, 2002
|
|
flotl |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 525 Joined: 1 December 04 From: Tulcea ![]() |
QUOTE(cornel_t @ Jun 1 2005, 08:28 AM) NU, are rol sa ne protejeze plamanii ca la capitolul particole dieselul e campion ![]() Dar la emisii CO2 diesel-ul e mai putin poluant, iar cu un filtru de particule s-ar putea sa fie per total mai putin poluant decat motorul pe benzina. Intelesesem mai demult de la un neamt ca le scad taxele daca au filtru de particule la motorul diesel, dar unii producatori nu ar fi vrut sa le instaleze pe masini pentru ca scad puterea motorului. Nu stiu cat de adevarat este. |
--------------------
Megane Sedan
1.5 dci 100 CP
2004 CP
|
|
dadu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 June 05 ![]() |
filtrul de particule se poate monta pe actualele modele reno dar numai după de a fost efectuat rodajul de 6.000 km, preferabil 10.000. după aceea se poate monta fără nici o reţinere şi mi-au mai spus că ar mai da încă vre-o 10 cai (chiar nu ştiu dacă e aşa) dar costă 1,5 milioane iar gama de moatoare trebuia să intre în producţie odată cu noua laguna
|
-------------------- Megane2.1 Sedan
1.5 dci 100cp, Lux Privilege Peugot 207 1.6 hdi 90cp, Sport |
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Te inseli Dadule, se cam pierd 10 CP, ca doar e un obstacol in plus ce il ai pe evacure si ai nevoie de energie sa-l "depasesti". In Germania multzi refuza de a monta filtru de particule tocmai din aceasta cauza ca motorul devine mai lenes.
|
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 13:53 |