Huse Megane 2
![]() ![]() ![]() |
Huse Megane 2
sorin_f39 |
![]()
|
||
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|||
c_numele |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 225 Joined: 20 December 07 From: Deva ![]() |
Pentru ca e o culoare foarte pretentioasa si daca mai ai si copii........., poate te uiti la postu meu cu nr #128 sa vezi si ceva poze cu huse de huse
![]() |
--------------------
renault
megane 2.2
2007 1.6 16 v Lux privilege
|
|
brutus179 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 21 November 08 From: Braila ![]() |
Culoarea tine de gust, sincer nici eu nu sunt foarte incantat de ea, insa mi-a placut materialul si n-am gasit alta nuanta care sa se potriveasca. Nu sunt de pe huse.ro, le-am facut la un atelier de croitorie din Braila (pe strada Transilvaniei).
Daca trebuie sau nu huse .. asta e discutabil, pentru ca asa cum spunea si Free33lancer pot aparea si pete/zgarieturi iremediabile, mai ales cand ai copii. |
--------------------
Renault
Megane
Sedan Privilège 1.5dci 85cp
|
|
adymateo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 27 July 06 From: Homeland Security ![]() |
Eu mi-am pus huse "pufi"! Au costat aproximativ 180 de ron! Nu se prind ele fantastic, dar, per ansamblu, sunt ok!
Cred ca atunci cand alegi sa-ti pui huse pe scaune trebuie sa fii atent la material! In sensul ca, observ, ca unii v-ati luat plapuma mai degraba, decat huse! Vara ce faceti? Cred ca poti sa ai clima data pe maxim ca oricum transpiri, la cat de groase par a fi multe modele! Daca aveti si "buna inspiratie" sa va puneti huse de culori inchise sau, mai rau, piele, cam aia sunteti! In rest, indiferent de model, husele sunt binevenite! Mai ales cand avem de-a face cu trendsetteri,e din astia/astea expirati,e care, dupa 4 ani, sunt si ei cool ca au blugi cu fermoar la spate! Daca mai sunt si blugi luati din bazarela, si isi freaca domnisoara basanaul de scaun, s-a zis cu tapiteria! Cam asa am patit-o si eu! Dar, ma rog, prostia multora e crunta! La fel si ambitia de a demonstra cu tot dinadinsul ca sunt exagerat de prosti: mi-am pus protectii pentru praguri tocmai pentru ca, imbecilele, sa-si plaseze strategic tocurile pe protectia aia si sa imi lase vopseaua in pace! Nicio sansa! A dat cu tocu' exact langa protectia pragului! This post has been edited by adymateo: 16 Apr 2009, 11:19 |
--------------------
Renault
Talisman
2016 TCE 200 Intens, 4Control, BOSE 2016 TCe 200 Intens, 4Control, BOSE, Pack asist, Pack securitate, Pack Easy Parking
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Are dreptate adymateo. Astia care si-au luat huse de imitatie de piele cred ca injura acum de toti sfintii. Eu am niste huse italiene parca, luate de la metro sau ceva. Fac poze azi sa va arat cum se potrivesc.
Sfatul meu ar fi sa investiti mai mult timp in prinderea lor decat sa le lasati sa fluture pe scaune si bancheta ca asa va puneati un prosop sub cur (cum am mai vazut) si aveati acelasi efect. Apropo, nu au laterale la scaune asa ca nu am probleme cu airbagul iar pe bancheta am 2 fermoarecare ma lasa sa scot cotiera cand vrea cotu' meu ![]() La tetiere am ceva probleme ca nu se potrivesc cum mi-as dori eu dar se rezolva. Revin cu poze pe dupamiaza. Sunt absolut necesare husele cand ai un caine caruia ii place mult sa alerge prin pamant ![]() This post has been edited by CT-07-JGA: 21 Jul 2009, 14:44 Attached thumbnail(s) airbag.jpg ( Size: 282.27k ) Number of downloads: 1750 bancheta.jpg ( Size: 298.32k ) Number of downloads: 1965 cotiera.jpg ( Size: 278.63k ) Number of downloads: 1887 scaune.jpg ( Size: 292.77k ) Number of downloads: 1828 |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
eugenTL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.642 Joined: 16 September 08 From: Tulcea/Bucuresti ![]() |
N-am inteles niciodata rostul huselor. MAJORITATEA vreti tapiteria nu stiu cum cand va configurati masina, unii vreti piele.. am si eu prieteni cu piele..au stricat frumusete de interior cu husele lor ... VRETI sa protejati..ok dar nu vreti sa va bucurati de ele ca dau bine cu interiorul si sunt frumoase? le pastrati pentru ce? scaunele merg si curatate si nu la spalatorie ci si in garajul propriu. :|
|
--------------------
Renault
Megane II
my edition (18+low+r26 look)
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Eugen, ai cumva copil mic sau caine? Daca nu atunci asta explica tot. Nu e vorba ca le protejam si nu ne bucuram de ele, e vorba ca le protejam ca sa nu ajunga interiorul masinii o cocina. Prefer sa murdaresc husele si sa stiu ca le pot baga in masina de spalat cand vreau eu. Si totusi prefer sa stiu ca atunci cand vand masina nu trebuie sa reduc sute de euro ca am cine stie ce pata de ciocolata pe scaun.
Si nu, unele pete nu se pot curata. |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
eugenTL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.642 Joined: 16 September 08 From: Tulcea/Bucuresti ![]() |
Am 8 caini
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
|
|
Bogdan-Adrian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 338 Joined: 10 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Husa de volan a gasit cineva, foarte apropiata de nuanta bej/crem a meganului si in acelasi timp sa fie si de calitate?
|
--------------------
Renault Megane 2.2
Confort Privilege 1.5 dci 105 CP
2007
|
|
SorinCT |
![]()
|
Am un catel mic si zglobiu pe care nu il pot convinge sa stea numai jos sau numai pe patura etc. In esenta mi se pare idioata ideea cu patura pe bancheta in primul rand ca nu acopera cat trebuie si in al 2-lea rand ca daca mai pun un mileu pe luneta fac set complet. Nu e vorba de educatie ca nu iti poti educa copilul sa nu scape din greseala cine stie ce mancare si nu iti poti educa catelul sa nu lase par dupa ce il tunzi si nici nu il poti educa sa vina pe jos daca afara a plouat.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
|
rino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 838 Joined: 9 December 07 ![]() |
eugenTL poti sa-mi educi cainele sa nu mai vomite?
|
--------------------
Renault
Megane
2005, 2009 DIY / open source fan.
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Am si caine si copil de 2.5 ani... culmea este ca am si culoarea aia idioata la tapiterie(bej sau crem pe textil). Pana acum am curatat in trei ani o singura data tapiteria la o spalatorie si a iesit impecabil(nu se mai cunoaste nimic). Fiecare cu parerea lui, dar eu am mai spus-o: iti cumperi masina noua si ii pui huse, tocmai ca sa nu se murdareasca tapiteria. Cand o vinzi ii dai husele jos sa vada cumparatorul cum ai intretinut tu masina. Nefericitul
![]() ![]() Si uite asa pana la urma nu beneficiaza nimeni de tapiteria aia si este pacat. P.S.: Pe cei cu copii ii inteleg, ca am vazut si specimene carora eu le-as fi pus trei randuri de huse, pe ei nu pe masina. Pentru restul, parerile sunt impartite: oare stresul de a mentine o masina cat mai impecabila(atat interior cat si exterior), nu cumva te transforma intr-un fel de sclav? Si aici ma includ si pe mine!... Oare cele cateva sute de euro, pe care unii dintre noi nu vor sa le piarda la revanzare, nu sunt pierdute in diverse achizitii, facute anterior cu scopul de a pastra sau conserva masina? |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
SorinCT |
![]()
|
Nu e neaparat vorba de pretul de achizitie. Ce faci cand copilul varsa cine stie ce ciocolata pe tapiterie si o intinde? Fuga la spalatorie prima grija. Asa cu huse cand se murdaresc le scoti si le-ai pus la loc.
Cand ai caine mai e o situatie.. pe bancheta e in permanenta par de la el . Asa cu tapiteria ce fac, frec la ea zilnic pana nu mai pot? La husa dau odata cu o carpa umeda peste ele si sunt ca noi. |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
|
Vasyle |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 26 July 07 ![]() |
Stie cineva unde se pot gasi huse compatibile cu Megane Sedane in Timisoara?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007
- 32945
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.253 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
unui caine educat nu ii cade parul el se piaptana inainte de a urca in masina stapanului si mai e si vaccinat pentru asa ceva.nu numai copiii pot face mizerie sau murdari tapiteria unei masini. ce te faci daca un pasager - adult- incearca sa bea o cafea si din cauza unei frane bruste sau o groapa sau altceva varsa cafeaua si mai esti plecat si in concediu? daca nu ai huse pierzi timpul la spalatorie sau speri sa scoti pata la o spalare ulterioara. daca ai huse le scoti o speli repede cu ceva apa o lasi la uscat si apoi o pui inapoi.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
- GL06cxx President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
eugenTL |
![]()
|
Te asigur eu ca daca perii un caine si-l speli cum trebuie nu ai probleme.
iar daca pui raul in fata, cafea o poate da si pe usi..dar sunt sigur ca daca exstau huse si pt usi ati fi pus si acolo nu? si pe bord? toata masian se poate murdari pana la urma..se pot gasi situatii. apropo, husele sunt impermeabile? ca eu stiam ca nu, deci sucu apa cafea trece prin ele si lejer poate intra in tapiteria masinii. IN FINE, asta e mentalitatea romanului din pacate. In afara nu prea se practica, cum nu se practica nici sa-ti cumperi o masian pt care nu ai bani sa o intretii. Oare cum ar arata un S klasse cu huse..tare sunt curios! ![]() iar rino: sincer nu mai stau sa-mi bat capul. dar vezi era un documentar despre animalele la bord... cum trebuiesc tinute, in ce etc etc... daca nu le poti asigura ce spune in documentar, iti bati joc de ele, sa nu mia spun ca un animal in masina poate fi un pericol si pt sofer si pt ceilalti participanti la trafic. This post has been edited by eugenTL: 6 Sep 2009, 21:41 |
--------------------
Renault
Megane II
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.253 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
eugen a fost o ironie. stiu si cum e sa transporti animale si cum e sa ai copii in masina. husa iti mai absoarbe din lichidul varsat si nu este pata asa mare. plus ca mai poti avea nesansa sa scapi o tigara aprinsa si sa gauresti tapiteria, dar avand huse scapa tapiteria. avantaje si dezavantaje. personal as fi preferat tapiteria de la manager aia neagra cu , cusatura rosie. chiar am vazut mertan cu huse dar nu era s-klasse.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
233 SP 94 |
|
eugenTL |
![]()
|
exact despre asta e vorba... sunt situatii pe care nu ar trebui sa le facem uneori la volan. CUM e si cu tigara! de ex la mine in masina nu se fumeaza neam, poate fi si printul printului sau cine stie ce fufa...
1 o poate scapa facandu-mi paguba 2 din cauza unei tigari scapate pe jos, te apleci sa o iei nu esti atent, traverseaza o baba, si pac o iei pe capota. Despre asta e vorba de fapt, sunt multe chestii care daca nu le-am face cum ar fi normal, s-ar reusi si evitarea huselor..doar ca poate doar 1% din romani lucreaza ca la carte, si nu da importanta unor chestii importante de altfel. Nu voi sta sa schimb mentalitatea nimanui, e de ajuns ca o am eu schimbata...fiecare face cum vrea pana la urma, eu doar imi exprim parerea personala, si spun ca se poate si fara huse la o masina. ps: huse putem inventa pt orice,canapele de acasa,fotolii,scaune,mobila etc etc dar nu aveti nu? am eu o vorba, nu incerca sa schimbi pe altii ca nu vei reusi, in schimb lasa-i pe ei sa te vada cum esti TU spre deosebire de ei. |
--------------------
Renault
Megane II
|
|
buzasparta |
![]()
|
"voi radeti de mine ca sunt diferit , eu rad de voi ca sunteti toti la fel! " ceva de genul asta aplic eu si imi merge. la mine scrumiera e ca noua si tin diverse in ea. huse am ca mai duc diverse cu masina si mai bag si inauntru si unele pete nu le poate scoate la spalatorie.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
233 SP 94 |
|
utzi22 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 20 November 07 From: Undeva langa Bucuresti ![]() |
OFFTOPIC: Va "certati" aiurea! Cine vrea sa-si puna huse bine, cine nu, nu. Fiecare are dreptul sa faca ce vrea cu masina sa. De asemenea unii simt ca masina este mai protejata cu huse, altii pe de alta parte le vad nefolositoare in contextul in care exista spalatorii.
Toti aveti dreptate! ![]() This post has been edited by utzi22: 7 Sep 2009, 12:58 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
Privilège 1.5dci 85cp / septembrie 2007
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Dupa multiple seturi de huse cumparate de peste tot (toate aftermarket), am ajuns la o concluzie, ca masina arata multtttt mai bine doar cu tapiteria originala. Curatatul ei nu este deloc greu. Exista diverse spray-uri care iti simplifica munca, dupa aplicarea lor nu ramane decat sa stergi tapiteria ca si cum ai sterge mobila de praf.
Daca ai copii mici sau animale de casa, care stii sigur ca in masina nu pot sta "cuminti" neaparat sa se puna huse. Eu cel putin nu detin in dotare asa ceva.. asadar imi permit luxul de a ma bucura de tapiteria originala. Parerile impartite aici sunt cat se poate de subiective. |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Arsuri...pete...si alte diversitati...Unele pot fi evitate cu huse, altele nu. Oricum pentru cei ce vor sa-si pastreze masina noua cat mai mult timp(aici fac referire la interior), eu le doresc succes...din pacate cred totusi cu tarie, ca masina a fost noua atunci cand ati flatulat prima data in scaun(valabil pentru cei ce si-au cumparat masina noua, nu SH)...acum nu mai este...
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
ghita_rau |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 1 August 09 ![]() |
Sal......pentru cei care vor huse recomand cu incredere pe domnul Marius de la Piatra Neamt.Eu am dat comanda dar nu mai pot sa ajung la Piatra Neamt iar Marius a zis ca vine el in Bucuresti daca sunt cel putin 5 masini .....daca mai sunt doritori un tar la 0763654334 si vb ms
This post has been edited by ghita_rau: 13 Nov 2009, 22:52 |
--------------------
Logan
Papuc
2008
|
|
valikris2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 944 Joined: 11 November 05 From: roman,neamt ![]() |
nimic nu se compara cu frumusetea tapiteriei masinii, care se poate intretine usor cu diferite substante si cu contributie pasagerilor care sa fie un pic atenti, insa cand apare un bebe e chiar ridicol sa terorizezi copilu nu fa aia nu fa aia, asa ca un set de huse pe perioada scurta care sa salveze de la ce e mai rau nu strica, iar domnu de la piatra neamt chiar realizeaza ceva de calitate, am vazut masini facute de dinsu mai ales cu piele da bine de tot pe masina
|
--------------------
megan sedan
manager 1.5 dci, 85 cp
26-10-2007
- -
|
|
stanyc2003 |
![]()
|
![]() Omu cu Fluensu' Group: Members Posts: 622 Joined: 2 December 08 From: Bucharest ![]() |
ce preturi are domnul de la piatra neamt?
|
--------------------
Renault
Fluence
2010,1,5 dci, 105 CP, negru metalizat
- numere roșii
|
|
ghita_rau |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 1 August 09 ![]() |
De exemplu pentru o skoda octavia 2 imitatie de piele 520 am platit in vara iar pentru un fiat doblo cred ca o sa fie 650 ,iar ca si lucrare merita toti banii,de exemplu la fiat doblo la reprezentanta au un pret bomba 1100 ron ..
|
--------------------
Logan
Papuc
2008
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Un link,ceva?
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
rino |
![]()
|
EugenTL am vaga impresie ca tu nu poti realiza ca un animal, in speta - un caine, poate vomita, exact in baza aceluiasi principiu care se aplica omului. Singura rezolvare partiala este administrarea unei jumatati de metoclopramid inainte cu jumatate de ora animalului, adica cainelui. ... si da, iti scuz ignoranta.
This post has been edited by rino: 18 Nov 2009, 23:36 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
eugenTL |
![]()
|
Citeste ce am scris tot si ai sa vezi raspunsul meu cam la tot: ca pentru transportul animalelor exista custi.. sau de ce nu ti-ai luat ceva combi? si in casa ai huse peste tot ca si in casa se pot intampla aceleasi lucruri ca si in masina... Avem masini de 15000euro sau mai bine dar totusi nu ne permitem " luxul " de a o duce la o spalatorie CAND E NEVOIE--- asta e romanul.
Tot se se intampla se intampla din cauza NOASTRA..daca stiai ca ai caine, te orientai spre o masina combi sa-l poti tine in portbagaj daca il iei peste tot cu tine, daca e unul mic ii iei cusca speciala si asa mai departe.. Nu-mi mai bat capul cu nimeni pe acest subiect, eu personal am 100.000km FARA HUSE si de 2 ori le-am curatat ( si asta nu pt ca erau patate ) Astept ziua in care voi vedea si la S klasse sau alta masina mai scumpa HUSE , deja la x5 am vazut(dar nu pt protectie, ci era un tigan proprietarul). |
--------------------
Renault
Megane II
|
|
rino |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 14:08 |