Folie protectie vopsea
![]() ![]() ![]() |
Folie protectie vopsea
Razor |
![]()
|
||
![]() Doc Group: Members Posts: 530 Joined: 25 January 07 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
VW / Honda
Passat 2.0 TDi / CBR 600RR
2010 Highline / 2008 Inteligenta artificiala nu se compara cu prostia naturala
And God said: Ride hard, I've got your back! |
|||
cc_dorin |
![]()
|
Colectionar de minusuri Group: Members Posts: 77 Joined: 17 December 06 ![]() |
La algrenon ,folia costa vreo 50 +tva.I-ti trebuiesc vre-o 10 m +pierderi +montajul. Peste 2 ani o sa arate ca dreacu.
|
--------------------
Renault
megane 2
2003 hatch 15 dci
|
|
Razor |
![]()
|
![]() Doc Group: Members Posts: 530 Joined: 25 January 07 From: Timisoara ![]() |
Am gasit si la expert detailing cu 960 RON / mp, dar vroiam sa stiu daca are cineva aplicata pe masina.
|
--------------------
VW / Honda
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Acea folie din fața rotilor din spate, se ingălbenește destul de repede, se matuiește, formeaza bașici pe dedesubt, cel puțin așa s-a intâmplat la mine. Cum ar fi sa pui astfel de folie pe toată mașina?
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
Razor |
![]()
|
Ideea e sa pui doar pe zonele expuse. La mine e inca intacta, dar vreau sa protejez si alte zone.
|
--------------------
VW / Honda
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
Sa bat in lemn, pana acu n-am avut astfel de probleme. Adica am mers prin toata tara, am prins bucati bune de drum cu criblura, da pe bucata aia am mers incet, nu m-a interesat faptul ca aia din spate mai claxonau...
Asa ca eu zic ca doar pentru putinele drumuri intalnite cu criblura nu merita sa pui folie pe masina. Ce o sa faci daca se basica? O sa arate masina ca naiba. Mai bine mergi mai incet pe portiunea de drum unde gasesti criblura si gata. Ca oricum, cu folie sau fara, exista riscul mult mai mare de a se crapa parbrizul, si aia e mai nasol.... |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
nici mie nu mi se pare folia o idee extraordinara, dupa 2 ani arata oribil si zonele neacoperite au o alta nuanta fata de cele acoperite, o sa ai nevoie de polish, etc.
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
Razor |
![]()
|
Pentru praguri si portiunea aceea unde exista deja folie, doar ca extinsa zona de protectie e ok, nu sustin nici eu acoperirea totala a caroseriei. In tarile civilizate se adopta aceasta solutie si chiar nu se decoloreaza, este foarte subtire si foarte rezistenta. La ExpertDetailing primesti garantie pe viata la aceasta folie, deci "basici" si alte imperfectiuni se remediaza pe garantie, daca apar.
Oricum, astept feedback de la cei care si-au pus sau au lucrat cu aceste folii. |
--------------------
VW / Honda
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
am vazut asa ceva in state, dar era colorata folia. Deci omu' a schimat culoarea fara sa vopseasca. chiar m-am mirat si ma gandeam daca este legal. Raspunsul a fost ca pe lateral, jos, discret era inscriptionata cu autocolant culoarea originala a masinii si un mic "petec" decupat2/2cm sa se vada despre ce este vorba.
|
--------------------
Renault
Megane IV
Sedan TCE140 2022
- BV 22 ROC tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 08:42 |