Prelata Megane Sedan
![]() ![]() ![]() |
Prelata Megane Sedan
Dumi |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 17 April 05 From: Timisoara ![]() |
|
||
-------------------- Renault Megane II 2.0 16V Confort Privilege (iunie 2005)
Dacia 1310 MLS |
|||
BestiaL |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 19 February 05 ![]() |
La ce OMV-uri au pistoale din alea cu jet ca m-ar interesa si pe mine? In Bucuresti.
|
-------------------- Megane Sedan Privillege
1,6 16V. |
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(BestiaL @ Jun 29 2005, 08:23 AM) La ce OMV-uri au pistoale din alea cu jet ca m-ar interesa si pe mine? In Bucuresti. Au si pistoale cu apa si dinozauri si mashinutze, tot ce le pofteste inima copiilor, fii-miu e extaziat cand trecem pe acolo, zici ca intra in transa ![]() |
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
BestiaL |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 19 February 05 ![]() |
Hai mai Cornele ca stiu ca-ti plac si tie...
![]() |
-------------------- Megane Sedan Privillege
1,6 16V. |
|
nacht |
![]()
|
![]() F U H R E R Group: Members Posts: 350 Joined: 27 April 05 ![]() |
Stie cineva de unde se poate achizitiona/confectiona o prelata pt M2 sedan si la ce pret?
PS Nu stiu daca s-a mai discutat despre asta - cu Search nu am gasit nimic. |
--------------------
Honda
Accord 2.0L 155CP, SSE,
2008 - a swing to perfection
|
|
adrianpurcarin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti(Gorjului) ![]() |
eu am luat-o din targul vitan cu 850.000; este destul de groasa(spre deosebire de cele din metro sau carrefour) si chiar este impermeabila(am folosit-o toata toamna trecuta si iarna asta). daca vreti sa o vedeti veniti la intalnire si intrebati-ma de ea ca o port in portbagaj de obicei
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005, Influence 1,5DCI, 100CP, Vert Cuivre, iunie 2005
Suzuki GSR600 |
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
faza nasoala e ca atunci cand o bagi in portbagaj nu prea mai ai loc de altceva
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
adrianpurcarin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti(Gorjului) ![]() |
ba sa stii ca ramane destul loc; nu stiu la hatchbackuri cum o fi dar la mine, la sedan, daca o impaturesti cat de cat bine ramane destul loc
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
Suzuki GSR600 |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut la munte un Seat Altea care avea o prelata pana la jumatatea masinii-acoperea doar plafonul geamurile si jumatatea usilor.Era prinsa cu niste chingi elastice pe sub masina.Era ok,daca o impaturesti bine sigur ramane loc in portbagaj.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Din aia am eu, si pot sa iti spun ca e dintr-un material asa de fin, incat daca o impaturesti bine nu numai ca nu ocupa loc in portbagaj, dar o faci cat o batista... si are un saculet de pastrare cam de 10 pe 15 cm...
|
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
adrianpurcarin |
![]()
|
ce am luat eu din vitan vine pana aproape de pamant si nu este chiar subtire, e chiar o prelata serioasa; mare este , dar totul este relativ
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
Suzuki GSR600 |
|
FISICHELU |
![]()
|
![]() Boo Boo Dad Group: Members Posts: 595 Joined: 4 December 05 From: Onesti ![]() |
De furat, o fura sigur...Asta ca sa lamurim o problema...Daca insa stai intr-un cartier mai "linistit", poate sa te tina si 2 luni!
Intrebarea pe care o pun eu este: daca masina e prafuita, ca sa nu zic "murdarica", in momentul in care "harsai" prelata aia pe masina sa o intinzi, nu se zgarie? Cat despre apa de ploaie, nu mi-as face griji. Daca este dintr-un material impermeabil (si marea majoritate asa sunt acum) lucrurile se simplifica. Depozitarea nu e o problema- ai unde sa gasesti loc din 520 l disponibili. Am vazut ca topicul a fosty inceput in vara...Banuiesc ca deja ti-ai luat prelata. Ia zi, mai e pe masina?(sunt un pic malitios, recunosc...) |
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
1,5 dCi 2005 Mercedes C Classe 2.0 CDI full option 2003
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
@Vio
Exact,m-am uitat la ea si parea facuta dintr-un material foarte fin. This post has been edited by cmandrei: 23 Feb 2006, 11:20 |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
E un fas impermeabil, foarte subtire si usor...
|
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Scuze ca invaiu topicul , insa am si eu o intrebare .
Stie cineva unde as putea sa gasesc o prelata pentru sedan ? Eventual un magazin ca in targ la vitan nu am fost nici o data si nu m-as descurca . Daca are cineva si nu o foloseste sunt dispus sa o cumpar . |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th August 2025 - 00:56 |