Diferente Oferta-realitate
![]() ![]() ![]() |
Diferente Oferta-realitate
Eduard |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 18 July 03 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
raducu68 |
![]()
|
Membru Demisionat Group: Banned Posts: 645 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=41190 , si de acolo vezi tu...
|
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Salut!
Eu am nivel de echipare Conf. Expression si am oglinda electrocrom. Din pacate Renault a facut tot felul de misculatii cu ofertele ca sa mai scoata niste discount-uri, poate. Am mai auzit de cazuri in care se asteptau sa aiba oglinda electrocrom si nu au avut. De facut nu prea mai ai ce sa faci, mai ales daca si pe site este mentionat nivelul de echipare fara tipul asta de oglinda. Daca insa tu te-ai hotarat sa alegi masina dupa ce ai vazut acel pliant (si l-ai vazut impreuna cu dealer-ul), intr-o lume ideala ar trebui sa te duci la dealer sa-i arati pliantul, el sa-si faca mea culpa si sa-ti monteze o oglinda electrocrom gratis, ca sa fie si masina conforma cu oferta. Intr-o lume ideala, am zis. Parerea mea e ca poti sa incerci, mai ales daca esti oarecum "tare-n gura" si ai chef sa te tiganesti un pic cu ei... (Nu uita si de OPC daca masina e luata pe persoana fizica). Eu unul as face-o daca m-as considera inselat, pe bune. Oricum oglinda este disponibila ca optional si se poate pune separat, asa ca este realizabila sugestia mea, doar ca sa o faca gratis, ca am inteles ca e cu multe zerouri pretul uneia. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
Nici eu nu am....si am Cf. Privilege....ar fi trebuit sa aiba....
Dar...nu ma mai cert cu ei.....ar trebui sa cer factura de la contabilitate.....la Timisoara....sa vad in anexa daca trebuia sa fie.....daca nu apare acolo inseamna ca nu trebuia....(aceeasi chestiue cu ofertele speciale...etc etc) In concluzie...mi-am luat masina de la Nissan... Aia nu fac oferte speciale.....(au doar un discount de 600 Euro) pentru ca nu se bat pe piata asta Ford, Reno, Peugeot, Fiat...etc.....unde se intrec toti in oferte care mai de care....(si pana la urma tot aia iei.....) Vand mai rar, mai scump...si mai bine..... |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
Eduard |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 18 July 03 ![]() |
Mai nou am vazut ca la nici un nivel de echipare ptr. Megane sau Laguna nu mai exista acest accesoriu nici macar in Franta (www.renault.fr). Probabil ca trebuie sa existe o explicatie. Am sunat la dealer si mi-a spus ca pliantul este vechi (asa e. 2004) si ca e singura chestie care nu mai este disponibilia pe nici o masina Renault comercializata in Romania, nici macar ca accesoriu optional nu o mai aduc.
|
-------------------- |
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
Pai eu am ridicat masina in decembrie 2004......din stoc....nu stiu cand o fi fost fabricata...
|
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 21:35 |