Megane 1 Vs Megane 2, Ce s-a schimbat in bine sau in rau
![]() ![]() ![]() |
Megane 1 Vs Megane 2, Ce s-a schimbat in bine sau in rau
cornel_t |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|||
cri123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
O fi M1 mai usor (si e chiar usor la cat e de mare), dar nu e la fel de stabil ca M2 in curbe. Insa M2 te pacaleste usor din cauza directiei de jucarie, pe cand M1 e mai usor de simtit ca ajunge la limita.
Oare de ce s-a renuntat la solutia cu bare de torsiune de pe puntea spate M1? |
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T dopat cu 30 ponei Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001 |
|
mirciulica_i |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 16 July 04 ![]() |
Si eu am avut un Megane Classic 1.6 16V pentru aproximativ 2 ani iar acum am un Megane Sedan 1.6 16v...
Consumul e mai mare la M2 fata de M1 si masina e mai lenesa... Chiar mult mai lenesa... Tinuta de drum(stabilitate, siguranta, confort) e superioara la M2. De asemnenea sistemul de franare e mai performant... Daca iei motorul de 2.0 atunci o sa ai(cred) o masina la fel de sprintena ca si M1(poate un pic mai sprintena) dar nu stiu cum sta la consum... |
-------------------- Renault Megane II Sedan Privilege 1.6 16V
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
masina mea cu 107cp vreti sa spuneti ca e mai rapida decat un M2 1.6 16v cu 115cp ? sau ce inseamna mai precis faptul ca M1 e mai sprintena ?
|
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Probabil la demaraj e mai sprintena!
Parca a mai fost o discutie pe tema asta,nu? |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
mirciulica_i |
![]()
|
Pai si in specificatii timpul 0-100 e mai mic la Megane Classic si in realitate reactia la pedala e mai "sanatoasa"...
Asta pana in treapta a V-a... Eu m-am dat jos din Classic si am urcat in Sedan si m-am tot intrebat cand incepe sa se accelereze... Face mai mult zgomod si mai putin randament, din punctul meu de vedere. La Classic dupa 3000 rot/min se acelera destul de fumos pentru puterea lui pe cand acesta e mai calm... |
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu m-am dat jos din Classic si am urcat in Sedan si m-am tot intrebat cand incepe sa se accelereze...
Face mai mult zgomod si mai putin randament, din punctul meu de vedere. Hai las-o balta ca nu e chiar asa! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
mirciulica_i |
![]()
|
Eu am spus ceea ce am simtit eu si nu am pretentia ca si ceilalti sa fie de acord.
Si nu am vrut sa zic de M2 ca e zgomotos. E mult mai antifonat decat M1. Oricum eu nu-mi voi mai lua o masina mai slaba(putere/acceleratie) decat precedenta in veci vecilor... Totusi per total sunt incantat de M2 in comparatie cu M1 si singurul regret e ca nu am luat motorizare de 2.0 ... |
|
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Si eu cam tot asta regret vis-a-vis de motor, un 2.0 iar sta mai bine Meganului.
|
|
|
mirciulica_i |
![]()
|
Si parca un 2.0 de 150 CP(in loc de 136) l-ar face si mai "interesant"...
Oricum la consum nimeni nu-l bate pe M1 ... |
|
|
cornel_t |
![]()
|
Nu mai saliva ca nu e bine, nu e pt noi asa tehnologie de varf cum e pe motorul 2.0 dCI mai ales cel cu 175 CP. E unul din lucrurile ce ma fac sa schimb macazul la urmatoarea masina. La VW lista de optionale e deschisa pt orice client, nu fac discriminari majore intre vest si est.
|
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
super !
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 09:55 |