Am Fost Busit
![]() ![]() ![]() |
Am Fost Busit
Solon |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|||
Cuvy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 16 September 04 ![]() |
Vesti proaste... Bine ca n-ai patit nimic.
M-am ingrozit de numarul de accidente produse in ultimul timp soldate cu decesuri. E drept ca au grija cei de la TV sa le arate... Si legat de locul unde ai facut accidentul - eu n-am vazut nicaieri un oras cu mai multi meseriasi ca acolo. Campioni sunt cei cu dacii si microbuzele de trasnport persoane. |
-------------------- Renault Megane I Break, Expression, 1.9 dCi 102cp, 2002
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
cat te costa "distractia" ?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
flotl |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 525 Joined: 1 December 04 From: Tulcea ![]() |
Au sarit airbag-urile?
|
--------------------
Megane Sedan
1.5 dci 100 CP
2004 CP
|
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
QUOTE(Solon @ Jun 1 2005, 08:34 AM) De mentionat ca s-a intamplat in Pitesti, iar masina am lasat-o acolo la service-ul Renault de acolo.E foarte curat si are un aer profesionist.Se numeste AMAT. Cu ceva pile s-au purtat impecabil.Daca masina iese bine chiar il recomand. Sorry pentru ce-ai patit... Dar.....tu nu stiai ca in Pitesti se circula pe prioritate de prost? Ca de jmeker nu pot spune.......(nu vreau sa jignesc pe nimeni......dar....). Trec des pe acolo...shi ma oboseshte Piteshtiul dublu fatza de restul drumului de 350 km pe care il fac uzual pe-acolo. De fiecare data se gasesc sa iasa de pe stradutzele laturalnice .....cand te ashteptzi mai putzin....fara sa se uite...fara sa se asigure....ii dau inainte ca tampitzii.... Nu exista trecere prin Piteshti sa nu patzesc asta de vreo zece ori. Sunt cu ochii in toate directziile.....nu shtiu de unde sare "dacia ghinionista". Nu mai zic de schimbatul benzii la limita.....in fatza mea. Bucureshtiul e mic copil...aici se circula haotic...dar nu prosteshte....doar cu tupeu. Cu ocazia asta, le transmit ceva celor care se simt: FRATZILOR SETEA DE ADRENALINA SE STINGE CU SPRITE...... |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Reparatia o fac pe asigurarea prostului. Din ce stiu eu se rezolva fara implicarea financiara a mea.
Cat despre airbag nu s-au deschis. De la service au zis ca nu era cazul, oricum o sa-mi schimbe calculatorul de la airbaguri . |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Purtai centura? daca da tre sa schimbi si pretensionarea sau centura cu totul.
|
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 16:50 |