Radio casetofon / CD player Clio, probleme diverse, functionare, setari
![]() ![]() ![]() |
Radio casetofon / CD player Clio, probleme diverse, functionare, setari
icsu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 20 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio symbol
1.4/2002
|
|||
cip31 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 229 Joined: 22 August 09 ![]() |
Cu siguranta.
|
--------------------
Renault
clio symbol
2007 1.5 dci 85 CP 50.000 km Membru fara probleme, deocamdata!
|
|
LinK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 29 March 10 ![]() |
100%
|
--------------------
renault
clio 2
2003
|
|
icsu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 20 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc pentru raspunsurile prompte!
![]() |
--------------------
renault
clio symbol
1.4/2002
|
|
Victor_Renault |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 342 Joined: 31 May 10 From: Bucuresti/Drumul Taberei ![]() |
Va salut,
Am si eu o nelamurire. Am un Clio Symbol 2 Phase 2 din 2003 dci. Nu mai am cd playerul original (sau caseta ce a avut) din fabricia. Cel de la care l-am luat i-a montat un mp3 player Alpine iar telecomanda dupa volan si display-ul nu mai sunt conectate. As vrea sa il schimb cu un cd/mp3 player original renault. Intrebarea e ce se potriveste la mine deoarece am inteles ca sunt niste chestii cu tuner/update list si nu stiu ce a avut inainte masina pe ea. Mp3 am inteles ca merge la anumite modele. Cum aflu ce se poate pune la mine? Cd player banuiesc ca merge fara probleme. Daca merge si mp3 cu atat mai bine. Si cu ocazia asta daca are cineva unul de vanzare, cu atat mai bine. ![]() This post has been edited by Victor_Renault: 4 Jun 2010, 18:24 |
--------------------
ex. Renault
Clio Expression 1.5 dCi 65 Hp
2003; ex. Mazda 6 2.0 MZR-CD 143 Hp 2007;
ex. Renault Megane Sedan Privilege 1.6 16V 112 Hp 2007; Suzuki Swift Sport 1.6 16V 136 Hp 2013. |
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Trebuie sa cauti un cd tuner list. Mp3 nu se poate, sunt doar pe modelul update list.
QUOTE(icsu @ 26 May 2010, 11:11) Dar daca iau atat afisajul cat si satelitul de comanda de pe masina de unde provine cd mp3, credeti ca va merge? Multumesc. Colegii ti-au raspuns "cu siguranta"...si asa este...numai ca nu e doar plug&play, afisajul de updatelist se conecteaza printr-o modificare a cablajului existent - practic cablurile din mufele masinii trebuie relocate dupa pinii afisajului. Poate ajuta un tutorial de pe forumul francez...http://www.forum-clio.com/index.php/topic,12456.0.html |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Victor_Renault |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 342 Joined: 31 May 10 From: Bucuresti/Drumul Taberei ![]() |
Deci doar CD player cu tuner list. Bun. Multumesc de raspuns.
|
--------------------
ex. Renault
ex. Renault Megane Sedan Privilege 1.6 16V 112 Hp 2007; Suzuki Swift Sport 1.6 16V 136 Hp 2013. |
|
cip31 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 229 Joined: 22 August 09 ![]() |
Se poate. Trebuie sa iei afisajul si satelitul de comanda de pe o masina cu mp3. Relochezi pinii de la mufa care intra in afisaj, conform cu ce a spus hellcat, si ai rezolvat problema.
Succes. |
--------------------
Renault
clio symbol
2007 1.5 dci 85 CP 50.000 km Membru fara probleme, deocamdata!
|
|
Victor_Renault |
![]()
|
Nu ard neaparat sa am mp3, mai ales ca in masina am cateva discuri originale nu zeci de mp3-uri.
![]() This post has been edited by Victor_Renault: 5 Jun 2010, 17:44 |
--------------------
ex. Renault
|
andr3i84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.086 Joined: 22 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
Cine poate sa ma lamureasca si pe mine ![]() Se poate pune un tun de bas activ pe un CD player "tuner list" ?! Adica daca are CDplayer-ul iesire pentru subwoofer sau ceva de genu', pentru ca am inteles ca tunul de bas activ are amplificator incorporat, nu?! Multumesc. |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2003 1.4 16V expression
|
|
cnisav |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 7 September 09 From: Baia Mare ![]() |
Buna ziulica. Intrebare (poate) simpla pentru multi dintre voi: reno-ul meu a fost societe, deci fara bancheta...i-am pus bancheta si alte "plastice" laterale spate care au incorporate si boxe. Ca sa mearga si boxele acestea trag pur si simplu doua cabluri sau e mai complicat? Si imi va cere codul dupa montare? Multumesc anticipat pentru raspuns(uri).
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2007
- 1,5 dci - 68 CP
|
|
Ayden_CJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 577 Joined: 28 February 07 From: Cluj ![]() |
probabil ca da, întrucît eu aș zice că e mai sănătos să scoți siguranța cînd umblii la aparat, chiar daca montezi oarece fire.. părerea mea.
Adrian |
--------------------
Renault
Symbol
2006 EX1,4 16V
- CJ-x5-DXM
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
andr3i84, da poti pune un sub activ, trebuie sa te legi pe o iesire spate. Mai multe detalii gasesti pe sectiunea ICE (in car entertainment).
cnisav, difuzoarele spate le legi direct, cu 2 fire evident, la iesirile aparatului. Nu stiu ce aparat ai, daca e cu 4 iesiri, 2 pentru fata 2 pentru spate. Codul ti-l cere doar daca decuplezi aparatul de la alimentare, in cazul in care e original renault. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
cnisav |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 7 September 09 From: Baia Mare ![]() |
Vom vedea, (Adi si Hellcat) , ptr ca tocmai am vorbit cu un amic si dupa ora 3 "se uita" el :-)
Nu cred ca intereseaza pe cineva, dar asa e frumos, sa spui si ce ai facut. Deci, cd-player-ul meu e original reno, avea doar doua iesiri (pentru boxele din fata), asa ca amicul a improvizat legind si boxele din spate pe pe aceleasi fire (si izolindu-le bine) si...totul ok! :-) N-a cerut codul, n-a parut sa slabeasca (vizibil/auditiv) volumul si calitatea sunetului. Juma' de ora de legat si ascuns cabluri si...I'm happy now :-) This post has been edited by cnisav: 10 Jun 2010, 22:58 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2007
- 1,5 dci - 68 CP
|
|
Ayden_CJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 577 Joined: 28 February 07 From: Cluj ![]() |
@cnisav
a legat 2 difuzoare în paralel pe fiecare ieșire? ar trebui sa vezi ca impedanța celor două difuzoare legate în paralel să fie egală sau mai mare cu impedanța minima pe care o suporta amplificatoarele, nu de alta dar riști să prăjești aparatul. eu zic să mai întrebi și pe alți electroniști. În mod normal prin legarea a 2 difuzoare cu aceeași impedanță în paralel valoarea rezultată ar trebui să fie la jumătate și ar trebui să ai senzația că se aude mai tare |
--------------------
Renault
Symbol
2006 EX1,4 16V
- CJ-x5-DXM
|
|
andr3i84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.086 Joined: 22 March 09 From: Bucuresti ![]() |
@cnisav
Mi-e greu sa cred ca are doar 2 iesiri. Era bine daca ai fi facut o poza cand ai desfacut CD player-ul si sa o postezi. |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2003 1.4 16V expression
|
|
hellcat |
![]()
|
Deci cnisav are clio societe, deci aparat cu afisaj incorporat, modelul ca pe logan faza1....care e cu 4 iesiri.
Cnisav, mufa de unde plecau firele pentru difuzoarele fata are doar 4 fire? |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
cnisav |
![]()
|
Sorry pentru intirziere...cu caldurile astea...am fost mai mult plecat.
@hellcat si andr3i84: sincer, nu mi-a trecut prin cap sa fac poze :-( da, avea doar 4 fire. ca fapt divers, trebuie cite 3 metri de cablu pentru fiecare parte. @ ayden_cj: nu se aude mai tare, parca doar basii s-au amplificat un pic. impedanta si alti termeni de genu' asta sunt ptr mine ca formulele chimice :-p cit despre ars...ca orice improvizatie, sper sa tina :-) |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2007
- 1,5 dci - 68 CP
|
|
Redogs |
![]()
|
Flavius Group: Members Posts: 207 Joined: 17 November 06 ![]() |
Va rog frumos daca stiti sa-mi spuneti si mie ca nu am gasit in cartea cd-player-ului ... cum pot sa elimin un post de radio pe care mi l-a memorat un idiot din lipsa de ocupatie la cifra 1 de pe panoul frontal al cd-playeruluii. Acum imi arata pe afisaj in dreptul numelui postului cifra 1 si nu vreau sa apara asa. Vreau sa nu fie nimic ca inainte.
Va multumesc mult de tot. |
--------------------
Renault
Symbol
Expresion/ Decembrie 2006/ 1,4 8V/ Barum Quartaris
- CS-05-DVC
|
|
S4b1n |
![]()
|
![]() Membru Symbolist Group: Members Posts: 937 Joined: 27 February 10 From: Craiova/Bucuresti ![]() |
La batranul Tico, se pierdeau cand deconectam bateria. Daca stii codul radio-ului, ai putea sa incerci. Altfel nu cred ca se pot sterge.
|
--------------------
Renault Symbol
1.5 dCi 62 kW
2007
- ~ 155000 km
|
|
Redogs |
![]()
|
Am incercat dar nu merge
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- CS-05-DVC
|
|
mmgmarius |
![]()
|
![]() Invisible to everyone Group: Members Posts: 418 Joined: 21 December 07 ![]() |
Va salut. Aveti idee daca aparatele astea originale de pe masini au si ele o iesire pentru a ne putea pune si noi un subwoofer pe masina. Cu statie si tot ce mai trebuie desigur.
|
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
dec 2007 Numai cei ce ies din tipar intra in istorie.
|
|
DXL |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 28 November 09 ![]() |
din cate stiu si am vazut NU. Majoritatea si-au luat semnal de la boxele spate pentru subwoofer
|
--------------------
Clio
Symbol
2007
- B-60-DXL
|
|
Redogs |
![]()
|
Revin totusi cu intrebarea poate e cineva care stie solutia :
Va rog frumos daca stiti sa-mi spuneti si mie ca nu am gasit in cartea cd-player-ului ... cum pot sa elimin un post de radio pe care mi l-a memorat un idiot din lipsa de ocupatie la cifra 1 de pe panoul frontal al cd-playeruluii. Acum imi arata pe afisaj in dreptul numelui postului cifra 1 si nu vreau sa apara asa. Vreau sa nu fie nimic ca inainte. Va multumesc mult de tot. |
--------------------
Renault
Symbol
- CS-05-DVC
|
|
andr3i84 |
![]()
|
daca cauti un alt post de radio si il salvezi peste cel care e setat acum iti apare tot 1 in loc de numele postului !?
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2003 1.4 16V expression
|
|
Redogs |
![]()
|
Pai da imi apare 1 la cel pe care il setez peste
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- CS-05-DVC
|
|
S4b1n |
![]()
|
![]() Membru Symbolist Group: Members Posts: 937 Joined: 27 February 10 From: Craiova/Bucuresti ![]() |
Incearca asa.. dai pe reglaj manual al frecventei, si din sageti de acolo du-te pe frecventa cea mai mica de pe FM (87 cred ca e), si memoreaz-o pe aia pe postul 1. Dupa care, treci pe mod List din nou, si cand iti selectezi posturile din lista nu va mai aparea numar in dreptul postului. (o idee)
|
--------------------
Renault Symbol
1.5 dCi 62 kW
2007
- ~ 155000 km
|
|
Redogs |
![]()
|
Asa o sa fac
![]() 27 Jun 2010, 02:43: Da asta a fost solutia ![]() ![]() Mersi mult de idee. Bravo. This post has been edited by Redogs: 27 Jun 2010, 00:43 |
--------------------
Renault
Symbol
- CS-05-DVC
|
|
andr3i84 |
![]()
|
Mi-am pun un mp3 player JVC si nu stiu ce adaptor pentru mufa radio imi trebuie. Astept raspunsuri de la cei care au recurs la aceasta metoda (de care adaptor, de unde si eventual poze ).
Multumesc. Am uitat sa precizez ca am avut un tuner list ( am si o poza a mufei in postul 326 ). This post has been edited by andr3i84: 30 Jun 2010, 21:43 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2003 1.4 16V expression
|
|
bozzo |
![]()
|
![]() Membru amarat...cu statie CB Group: Members Posts: 554 Joined: 17 April 09 From: Bucuresti ![]() |
Salutare,
Am si eu o mica nelamurire, am un Symbol din 2007, si cand folosesc butnul pentru a schimba de pe CD pe radio, mai are in plus si "AUX". Asta inseamna ca poti baga un auxiliar, un mp3 player sau stick, insa nu-mi dau seama unde poti baga asa ceva. Ma poate ajuta cineva? |
--------------------
Renault Symbol
1.4
2007
- B-XX-HAM Intek M-760 + Sirio ML 145 Wouxun KG-UVD1P
Dacia - aventura continua...in fiecare zi!!! [B]YO3IIX 233-SP-45[/B] |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 16:45 |