Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Cum Se Scot Semnalizatoarele Laterale?, (cele de pe aripi)

Toto - BOD
post 6 Jun 2005, 11:24
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Craiova

M-am gandit la un topic d-asta ca sa nu mai fie deschise topicuri pe probleme minore...

De exemplu am eu o problema si nu am reusit s-o rezolv...
Cum dau jos semnalizarile de pe aripa din fata? In manual scrie ca sunt doua cleme, dar eu nu le-am vazut... E adevarat ca pe capacul de la semnalizare sunt 2 canale (pentru surubelinta cel mai probabil) dar nu am ajuns la nici o clema... Am reusit sa scot capacul ala 3-4 mm dar nu am vrut sa fortez prea tare. Exista vre`o metoda de scoatere a acestora fara a zgaria/rupe aripa? rolleyes.gif

Vreau sa le schimb pentru ca din nefericire, semnalizarile mele laterale sunt galbene spre deosebire de cele de la Logan / Clio 2005 care sunt albe si mult mai frumoase asa... smile.gif

--------------------
Renault Clio - BOD 2003
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
AlexV
post 6 Jun 2005, 12:17
Post #2

Admin?

Group: Admin
From: Bucuresti

threadri fara subiect precis nu sunt utile deoarece lumea trebuie sa caute mult pana gaseste o rezolvare. cel mai bine e ca titlul sa fie foarte sugestiv.
probleme minore sau probleme majore tot probleme sunt asa ca daca nu s-a mai discutat nu strica un topic nou.

editez eu titlul la mesajul tau.

--------------------
Toyota RAV4 2.0
"Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
+
UFO
post 6 Jun 2005, 13:08
Post #3

Membru incepator

Eu mi-am schimbat semnalizatoarele de pe aripi si am intampainat si eu aceasta problema.Trebuie sa fortezi putin mai mult pana sa le scoti dar ai grija sa nu ramana vreuna din clamele de prindere pe dinauntrul aripii ca nu le mai poti scoate.Eu am inlocuit semnalizatoarele cu unele albe asa ca nu m-a interesat vechile cleme.Incearca sa acoperi varful de la surubelnita cu o carpa pentru a nu zgaria vopseaua.Bafta. cool.gif

--------------------
Renault Clio Symbol 2001 1.4 8v.
Renault Clio Symbol 2001 ,1.4 8V gri metalizat.
Megane Sedan 1.6 16v. 2004 full options
+
Toto - BOD
post 6 Jun 2005, 13:13
Post #4

Membru autentic

From: Craiova

da... pai eu am zgariat putin in incercarea mea... dar nu asta era problema... mie mi-era frica sa nu sara bucati din aripa, pentru ca n-am idee cat de rezistent e plasticul ala din care e fabricata...
Sincer nici pe mine nu ma intereseaza ce ramane din semnalizare, ca nici eu nu o s-o mai foloesc (cum spuneam vreau sa le schimb cu unele albe).

--------------------
Renault Clio - BOD 2003
+
UFO
post 6 Jun 2005, 14:11
Post #5

Membru incepator

Incearca faza cu carpa si eu zic ca o sa mearga.Si eu m-am chinuit mult dar in cele din urma m-am enervat si mi-a mers biggrin.gif Bafta.

--------------------
Renault Clio Symbol 2001 1.4 8v.
Renault Clio Symbol 2001 ,1.4 8V gri metalizat.
Megane Sedan 1.6 16v. 2004 full options
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 04:25
Dacia