Mufa de sub scaunul soferului
![]() ![]() ![]() |
Mufa de sub scaunul soferului
altruista |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 2 April 16 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
SANDERO STEPWAY 2
2016, 0.9 TCE
|
|||
altruista |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 2 April 16 ![]() |
Nici o parere, raspuns?
|
--------------------
DACIA
SANDERO STEPWAY 2
2016, 0.9 TCE
|
|
Ky_Cristian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 21 July 09 From: Ploiesti ![]() |
Nu ar trebui sa fie greu sa o pui pe direct. Doar legi impreuna firele corespunzatoare. Insa nu e solutia "profi". Incearca sa strangi papucii cu un cleste, sau schimba mufa cu totul. Daca vreodata ai nevoie sa dai scaunul jos, vei avea mult de munca sa dezlegi firele.
|
--------------------
Renault
Megane II
2006, K4M "Prostii mor, prostia ramane." I. L. Caragiale
|
|
ultraSud |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 29 January 17 From: Bucuresti ![]() |
Eu am pus 1 singur fir pe direct ca nu mai suportam chinul . Ca idee trebuie doar sa fi atent sa pui pinii cum trebuie .
|
--------------------
Renault
Megane II
2005
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
De multe ori in conectica automobilelor se intampla ca firul electric sa oxideze sub sertizarea din conector. Asa ca nu totdeauna conectorul etse vinovat. In functie de defectul survenit, se identifica pinul care face probleme si se verifica si sertizarea conectorului.
Va spun asta din experienta, am intalnit nenumarate cazuri din cele relatate mai sus. |
--------------------
Renault
Megane IV
Sedan TCE140 2022
- BV 22 ROC tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
adrian.petrov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 485 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Unde este aceasta mufa, ce cabluri trec prin ea / eventual daca aveti poze si scheme electrice.
Merci ![]() |
--------------------
RENAULT MEGANE ;
RENAULT MEGANE ;
2004 -1.9 DIESEL , 2004 1.6 16V BENZINA ;
- B Nu poti face supa de PUI, daca pui numai gainat de pui
|
|
Mr_X |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 398 Joined: 17 October 15 From: Brașov ![]() |
Cablul este prins într-o mufă care este fixată ori pe șină, ori pe cadrul scaunului, foarte aproape de șină - nu-mi amintesc exact.
Este greu de fotografiat: trebuie să stai în patru labe lângă mașină și să bagi capul sub scaunul șoferului, din spate. |
--------------------
Renault
Megane II 1.6 16V
2007
|
|
stefan.959 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 2 November 17 ![]() |
QUOTE(ultraSud @ 30 Aug 2017, 13:28) Eu am pus 1 singur fir pe direct ca nu mai suportam chinul . Ca idee trebuie doar sa fi atent sa pui pinii cum trebuie . imi poti spune si mie care este acel fir? a mai avut cineva impresia ca acel martor aprins in bord impreuna cu becul de service taie din performantele masinii? multumesc anticipat! |
--------------------
Renault
Megane 2, 1.6 16v
2005
|
|
cosmin_69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.333 Joined: 16 February 10 From: Curtea de Arges ![]() |
Despre mufa din poza 1-2 sau poza 3 vorbiti ?
Din cate imi amintesc parca sunt firele cele negre? Verificati si airbagul volanului. Si eu am avut problema asta de vreo trei ori cu aprinsul martorului airbag, dar de acolo a fost o singura data si de doua ori a fost din airbagul volanului. Nici eu nu recomand anularea mufei si legarea directa, fiindca la demontarea scaunului pentru vreo oarecare reparatie pierzi timp mult sa dezlipesti firele. Eu chinuiam degeaba mufa si firele de sub scaun, miscand de ele, cand de fapt era de la acea panglica de la airbag volan, care era intrerupta. Am luat legatura cu Marius Wass si acum am scapat de stres. cei care aveti problema asta vorbiti cu el. Da, poate fi si de la spirala airbag din volan asa ca trebuie verificat cu un tester. Si RADU___ are dreptate, pot fi oxidate si firele la sertizare sau chiar pe traseu, de la condens, asa am patit si eu acolo, a trebuit sa tai ca sa elimin zona oxidata, sa prelungesc la loc firele, sa le lipesc si izolez iar acum merg. This post has been edited by cosmin_69: 4 Nov 2017, 20:15 Attached thumbnail(s) img01522mc.jpg ( Size: 112.42k ) Number of downloads: 566 img01530xm.jpg ( Size: 118.94k ) Number of downloads: 597 DSC04546.JPG ( Size: 1.77mb ) Number of downloads: 568 |
--------------------
renault
Megane IV
2018 renault sedan IV ex. renault megane II si nou in renault megane sedan IV gris titan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 12:43 |