Cum Conducem Noi ?
![]() ![]() ![]() |
Cum Conducem Noi ?
raducu68 |
![]()
|
||
Membru Demisionat Group: Banned Posts: 645 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|||
McVic |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 358 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Nici la mine nu merge, sa postam la probleme forum?
|
-------------------- Renault Clio Bicorp 1.4 16v 2003
Gri Boreal Full options Renault Clio Bicorp Extreme 1.4 16v BVA 2005 Negru ...on za uei |
|
eddie33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 25 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Nici la mine nu mai merge,o fi de vina caldura asta mare sau freonul care il bagam cu totii vara,eu tocmai am completat putin....?!
|
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai Edi mai stinge faru' ala ca ma dor ochii
![]() |
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
E suficient un Escape dupa ce se incarca pagina, si gata, i-ai heckarit farul.
![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
venom |
![]()
|
Membru Group: Banned Posts: 186 Joined: 28 January 05 From: Bucuresti ![]() |
a mers...l-am prins aprins...puate ii consuma bateria
![]() |
-------------------- >>>>>speed is the essence! >>>>>
Clio Simbol 1.4 16v full dec.2004 |
|
raducu68 |
![]()
|
Membru Demisionat Group: Banned Posts: 645 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(VladSoare @ Jun 3 2005, 04:06 PM) E suficient un Escape dupa ce se incarca pagina, si gata, i-ai heckarit farul. ![]() Suupeeer! Incerc diseara si la masina ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
La tine (noi) la masina nu mege cu Escape Radule, e AUTO
![]() |
|
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
La mine pe mouse nu-i nici un escape. Dar e un "AdBlock Image" pe right click. Ala o fi?
|
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
cornel_t |
![]()
|
Suntem off-topic...
Back to topic: Lucru general valabil: NOI conducem pe dreapta ... in Anglia (si nu numai) se conduce pe stanga ![]() |
|
|
raducu68 |
![]()
|
Eu conduc frumos si calm. Nu ma grabesc, nu înjur, respect toti participantii din trafic. Nu fumez in masina si nu vorbesc la mobil. Raspunde robotul. Nu dau muzica foarte tare. Daca e prea tare ma doare capul. Sint tot timpul atent si pastrez distanta regulamentara. Cam asta ar fi...
|
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
Pai noroc ca nu conduci cum postezi aici ca eu as vinde masina
![]() _________________ DIESEL POWER M II Estate 1.9dCi Clio 1.5dCi |
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
jagoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 596 Joined: 8 February 05 From: jud. Satu Mare ![]() |
Si eu conduc cam la fel ca si raducu. Fara forje nemotivate, ca sa nu risipesc benzina, dar din cand in cand o mai dau talpa, daca niste bastinasi cu muzica tare mai ales in masini autohtone incearca sa-si faca de cap, ca atunci se mai calmeaza daca observa ca o masina batrana nu intotdeauna inseamna rabla. Ei bine cu categorii de masini mult superioare nu prea ma iau la "bataie" ca e nonsens. Deci conduc dupa cum cere cazul.
|
--------------------
Renault 11 1985 TL,
Skoda Fabia 2002 Comfort
- SJ-02-XLK
, R11 TL 1,4 44kw 1985
|
|
eddie33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 25 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa nu cumva sa imi hackeriti farul,ca nu mai pot conduce noaptea ! Si asa am doar unul,nu vedeti? Nu ati invatat sa nu va uitati in faruri ?
|
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
QUOTE(eddie33 @ Jun 3 2005, 02:11 PM) Inseamna ca acelasi motor pe Clio e oltean,ca e putin mai iute,probabil si greutatea caroseriei isi spune cuvantul...Ii dau in goarna,dar raspunde destul de bine la acceleratie.....nu m-a facut pana acum de la stop nici Logan 1,6 nici Cielo Executive !!! Da...e diferentza mare intre megane cu 80cp shi clio cu 80 cp....(cumnatu-meu are symbol cu 80 shi am vazut dif. " pe pielea mea") Dar faptul ca meganele e mai puturos nu e doar din diferentza de masa a mashinilor, ci mai ales din cutia de viteze. Clio are o cutie cu trepte mai "scurte" shi din cauza asta e mai sprinten..... |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
richelieu, ai perfecta dreptate. aceasta diferenta se poate vedea si intre clio symbol 1,4 8v si solenza, care au aceelasi motor, dar cutii diferite, cea de pe solenza fiind chiar cea de pe megane. solenza consuma mai putin, dar e mai lenesa, desi motorul si masele sunt identice. este adevarat ca solenza mai este defavorizata si de forma mai putin aerodinamica.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
RCS |
![]() ![]()
|
![]() The Gotfather Group: Members Posts: 630 Joined: 4 August 04 From: Romania ![]() |
Prima pana la 7000 rpm....a doua 7000 rpm...a treia 7000 rpm...a patra 7000 rpm...a cincea pana la 7000 rpm...si astept a sasea...cum asteapta RO intrarea in UE !!!!!
![]() ![]() ![]() |
-------------------- Audi A4 2.0T-200cp
|
|
raducu68 |
![]()
|
7000 zici, hmmm...
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
RCS |
![]() ![]()
|
![]() The Gotfather Group: Members Posts: 630 Joined: 4 August 04 From: Romania ![]() |
QUOTE(raducu68 @ Jun 23 2005, 09:04 AM) 7000 zici, hmmm... ![]() ![]() Da....!!! ![]() ![]() |
-------------------- Audi A4 2.0T-200cp
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Cand merg la drum lung, incerc sa ma abtin la maxim sa dau flash-uri. Daca cineva intra in depasire in fata mea, incetinesc si astept sa faca depasirea si sa se replieze. Doar in cazuri extreme, dupa o rulare considerabila in spatele unei masini mai lente si care ar avea loc sa se replieze, fac semn cu farurile si atunci o fac gradat (intai scurt, si abia dupa de mai multe ori, daca mai e cazul).
Cu aceasta ocazie transmit urarile mele de bine si sanatate in mormant tuturor celor care, mergand mai repede, nu au rabdare sa te poti replia si te agaseaza cu farurile. |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Ai dreptate, de obicei si eu fac la fel, dar sint si unii care ma oftica.
Cind vezi un ghertoi cu un hirb de 30 de ani si o remorca plina de cartofi ca se baga in depasirea unui camion si moare acolo ca nu-i trage cazanul... Ce boala am eu pe astia... Stau o ora in spatele unui camion, ca e aglomerat pe sensul opus si nu am ocazia sa depasesc, iar cind in sfirsit prind un moment, se apuca unul din asta sa depaseasca si el inaintea mea... ![]() Daca nu-ti trage rabla, stai naibii pe dreapta la locul tau, ca nu te obliga nimeni sa depasesti. |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
cornel_t |
![]()
|
Eu am incercat sa fac ca la nemti, spre Urziceni, pus semnal stanga ca sa-l atentionez pe constipat, dar se uita ca boul in retrovizoare si nu se tragea si el macar un metru pe banda de urgentza, asa ca dupa juma de km am renuntzat dat a III a si depajit junghiul de Dacie.
|
|
|
raducu68 |
![]()
|
Pai nu-i obligat sa intre pe banda de urgenta ca vii tu cu bolidul, e linie întrerupta pe Bucuresti-Urziceni, depasesti frumos prin stînga cum ai învatat la scoala.
|
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
cornel_t |
![]()
|
Da cine mai stie cum a fost la scola, ca a fost de demult. Am uitat
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() *** Big Daddy *** Group: Members Posts: 755 Joined: 5 February 05 From: ...pe aici, pe dincolo, pe peste tot... ![]() |
QUOTE(raducu68 @ Jun 23 2005, 01:03 PM) Pai nu-i obligat sa intre pe banda de urgenta ca vii tu cu bolidul, e linie întrerupta pe Bucuresti-Urziceni, depasesti frumos prin stînga cum ai învatat la scoala. Nu-i obligatoriu dar tine de bun simt ![]() |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2005-dCi/80cp Clio Bicorp Dynamique 1,5dCi/80CP, Bleu Odissee, Full Options (15.06.05)
VW Polo 1,4 TDI PD/105CP, Attractive, chiptuning by TCM Turbo (24.10.05) |
|
dadu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 June 05 ![]() |
si mai sunt aia, cu masini grele, care te tin in spatele lor cu 30 km/h si nu iti fac nici un semn sa stii daca poti sa-i depasesti, de-ti vine sa ii arunci in aer
tocmai am vazut ca n bucuresti te costa 100 euro proba de oras pt permis. la noi sunt 50 |
-------------------- Megane2.1 Sedan
1.5 dci 100cp, Lux Privilege Peugot 207 1.6 hdi 90cp, Sport |
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Intrebare ... voi semnalizati de obicei cand depasiti ? eu de cele mai multe ori nu prea fac chestia asta (stiu/banuiesc ca nu e tocmai normal/bine) ... doar daca mai e cineva in spatele meu ca sa vada ce vreau sa fac sau sunt prin localitati si mai trec de pe o banda pe alta si din astea ... se arde releul altfel
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
venom |
![]()
|
Membru Group: Banned Posts: 186 Joined: 28 January 05 From: Bucuresti ![]() |
foarte bine faci...ai vazut ce zicea si mBZ-ul...creste consumul.deci , maxim o palpaire !!!
![]() Si apoi chiar daca e cineva in spatele tau, ce trebuie sa jtie ala ce vrei tu sa faci??...e treaba ta nu a lui;asa sunt toti ... ii freaca pe multi grija de ce vrea sa faca unul si altul.Sa-si vada de treaba si de drumul lor ![]() |
-------------------- >>>>>speed is the essence! >>>>>
Clio Simbol 1.4 16v full dec.2004 |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
pe bucuresti-pitesti pe autostrada nu ma dau in ruptul capului pe banda cu gropi.daca vrea careva sa ma depaseasca s-o faca pe gropile alea.
in rest pasnic-tot acolo ajungi |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
dorin00 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 12 May 05 ![]() |
E util sa semnalizezi cand VREI sa depasesti. Nu stiu daca e util sa semnalizezi si revenirea pe banda.
O chestie foarte utila e sa mergi cu faza scurta ziua, mai ales in afara localitatilor. Eu in oras conduc de cele mai multe ori relaxat, pe banda intai (e cea mai rapida in Bucuresti, cu exceptiile de rigoare). In afara e cu totul alta poveste: pana la babaci am de mers 450 km, o fac destul de des, asa ca toti 65 de cai trag din greu. 140 mi se pare viteza ideala, daca drumul o permite (ex: DN 1, DN2, Autostrada "Del Sole", so on). Cu faruri aprinse si cu 140-160 te vede toata lumea, si se da pe banda de urgenta. Daca nu exista banda de urgenta, nu recomand 140-160 ![]() ![]() Am dizel, asa ca schimb viteze mult, si in sus, si in jos, imi place la nebunie. In general am observat ca e mai safe sa depasesti cu viteza mare (de ex. cu 140 in depasirea unei masini care merge cu 100). De asemenea, in depasire e mai bine sa iesi pe contrasens ceva mai devreme, sa mai zabovesti pe acolo, sa vezi care e situatia, nu sa avansezi pana in fundul celui din fata, dupa care sa sari pe contrasens. Observatie: Cele de mai sus reprezinta opinii strict personale, acumulate in urma a aprox 80000 km, parcursi pe masini "lesinate" (dacia 1310 si clio dCI 65) , scrise la o ora tarzie, si cu cunostinte gramaticale limitate. As vrea sa aflu totusi si alte pareri. |
--------------------
Renault Clio
Symbol dCI
2004 Expression Viata e scurta. Nu o putem lungi. Trebuie s-o facem lata.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th August 2025 - 09:19 |